Koripallo.com

Korisliigan mielenkiintoisimmat nimet?

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 565
Viestejä
3 094
Viestejä
2 333
Palmi ja Aidoo on erinomaisia valintoja mielenkiintoisiksi seurattaviksi tällä kaudella - ja miksi ei Kantonenkin.

Ylipäänsä on kiinnostavaa seurata miten nuoret pelaajat jotka pääsevät näyttämään tällä kaudella osaamistaan isommassa roolissa pärjäävät.

Itseäni stadilaisena kiinnostaa erityisesti nähdä nouseeko Ricky Waxlax lopultakin ihan vakiorotaatioon ja miten vuosittain lisääntynyt pelivastuu alkaa näkyä jos minuutteja alkaa tulla jo ihan lähemmäs kahtakymmentä peliä kohden. Vai onko Sakari Laakso se joka nappaa isot minuutit pelirohkeudellaan?

Joka tiimistä löytynee näitä nuoria joilla olisi mahdollisuus breikata tänä vuonna.

Olisi tosiaan kiva jos porukka jakaisi täällä vinkkejä ketä seurailla.
 
Viestejä
1 349
Toisessa langassa jo mainitsemani Miika Heinonen on ehdottomasti omalla listallani. Myös KTP:n Janne Lehtoranta on otettava samantien seurantaan. Lehtorannan perhe on tuottanut aivan järjettömän määrän hyviä liigapelaajia, olisiko tämän veljessarjan nuorin se joka pääsee pelaamaan ihan ulkomaille asti?

Topias Palmi on luonnollisesti todella mielenkiintoinen pelaaja. Ensi kaudella kaveri pelaa sitten jo isommissa ympyröissä, nautitaan kun voidaan.
 
Viestejä
640
Matt Williams Jr. tulee varmasti myymään alkukaudella lippuja ja luonnollisesti ensikertalaiset Korisliigassa kiinnostaa, mutta Topias Palmi on se pelaaja jonka vastuuta ja kehitystä odottaa hyvin pelattujen Susijengi -otteluiden myötä.
 
Viestejä
777
Yksi mielenkiintoisimmista on erituomari Mikkola. Kuinka monta teknillistä virhettä hän jakaa kauden aikana?
ps. onko liitolla jotain tilastointia siitä, kenen tai keiden viheltämissä peleissä tulee eniten annettuja/vihellettyjä teknillisiä virheitä ja mistä kenties se johtuu? Itsensä korostamisestä, sääntöjen noudattamisesta vai omasta luonteen piirteestä tai jostain muusta?
 
Viestejä
365
Tekisin ylläpidon listaan tälläisen vaihtamisen. Mika Nuolivirta, Korihait ulos ja Topias Kuukkanen tilalle.
Tottakai toivon kaikkea hyvää mikalle, mutta millään en näe tämän tapahtuvan tällä kaudella. Ei näillä näkymillä saa tarvittavaa peliaikaa, valitettavasti.
 
Viestejä
2 316
Jokunen huti kyllä alkuperäisessä listassa. Jos Seagullsin (loukkaantumis)tilanne ei olisi se mikä se juuri nyt on, eniten Thorntonin kohdalla jännittäisi seurata näkeekö marraskuun loppua Helsingissä.

Nuolivirtaa en kuitenkaan vielä listalta poistaisi. Peliaikaa ei tosiaan tule kuin se vartti pelissä, mutta silti harvinaisempi suomalainen pelaajatyyppi - ja isoilla miehillä sitä kehitystä voi tulla hyvin vielä myöhäisimpänä vuosina.

T-Kuuk on listalle ansaitusti noussut itselläni. Siinä on seurasiirto tehnyt poikaa, ja pojasta kunnon liigapelaajan.

Vaikka alkuperäisessä listassa oli painotettu uusia pelaajia, seuraa vaihtaneita jne., kyllähän täytyy nostaa esille Tuukka Kotti. Hämmentävän hyvä yhä, ei tunnu ikä painavan missään. Lauantain matsissa olisi helposti voinut uskoa, että kyseessä on 25-vuotias ulkomaan kentille tähyävä maajoukkuesentteri.
 
Viestejä
2 316
Pohjustamme keskustelua seuraavalla artikkelilla ja listauksella: Korisliigan mielenkiintoisimmat nimet − NBA-vahvistuksia ja viimeisen askeleen ottajia – Koripallo.com

Nostimme siis esille tämän seitsikon:
Fiifi Aidoo, Ura Basket
Tyler Thornton, Seagulls
Mika Nuolivirta, Korihait
Matt Williams, KTP
Vuk Malizdan, BC Nokia
Topias Palmi, Kataja
Henri Kantonen, Vilpas
Tämähän meni vahvasti :cool:

Thornton sai kenkään, Vuk sai kenkää, Williamsille tuli perhesyitä. Aidoo väläytellyt, mutta keskimäärin vielä ainakin omasta mielestäni pettymys. Kantosella vammat pilanneet alkukautta. Palmi sentään vetänyt aivan nappikauden, ja häntä kyllä kannattaa seurata jatkossakin tarkasti.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös