Koripallo.com

Korisliigan nykytila

Viestejä
57
Tarkistin, olit oikeassa. Toijalan Kouvoissa kävi tosiaan tuolloin 14 ulkomaalaista. Miksiköhän lähes kaikki shit kaadettiin tuolloin Kamisen niskaan Porvoossa? Korihait ei taida ihan tuohon päästä.
Kouvoissa muistaakseni ei ollut kuitenkaan yhtäaikaa paljon amerikkalaisia mutta Tarmon koko enimmän osan pelaava seitsikko oli ulkomaalaisia. Taisi suomalaiset tehdä pudotuspeleissä 1-2 koria.
 
Viestejä
88
katsojaka.PNG


Runkosarjan katsojakeskiarvoja viimeiseltä kolmelta kaudelta. Tämä kausi ei tietysti ole täysin vertailukelpoinen muihin, koska pelejä on jäljellä ja vastustaja usein määrittelee yleisön kiinnostuksen.

Mitä ajatuksia herättää? Jonkinasteista laskua viime kaudesta havaittavissa usealla joukkueella, ja Vilppaalla selkeää laskua koko vertailuajalta. Seagulls ja Nokia ainoat jotka ovat saaneet houkuteltua enemmän ihmisiä halliin kuin edellisellä kaudella, jos oletetaan että Lahti ei ole täysin vertailukelpoinen aikaisempiin kausiin verrattuna.(DIV A)
Kauhajoella aika tasaista tekemistä ja tälläkin kaudella katsomon on löytänyt 6,7% väestöstä.

Onko Elisa Viihde jopa liian Hyvä, helppo ja halpa?
 
Viestejä
1 386
Kun laittaa katsojakehityksen viereen runkosarjan voittosuhteen muutos, saattaa löytyä jotain Elisan ulkopuolisiakin selittäviä tekijöitä muutoksille. Salossa nähtävissä buumin aaltoilu, uuden menestyksen herättämä hype lajiniilojen ulkopuolella ei vaan ole kestävä asia, mutta luvut ( ja puitteet) yhä omalla tasollaan. Helsingissä menstyksen tuoma hype täyttää vielä tämän ja ehkä seuraavan kauden katsomoita, sitten varmaan pitää taas alkaa keksimään jotain muuta. KTP Kaminen factor alkaa pikkuhiljaa kulumaan? Kouvoilla ei homma ihan kulje viimevuosien tapaan runkosarjan osalta. Nokian mielenkiintoa varmasti kasvattaneet Hopin paluu ja Greg:n luoma toivo paremmasta huomisesta. Pyrinnön luvut, no, pituushypyn suomenennätys on yhä 822cm.
 
Viestejä
5 116
Nokian mielenkiintoa varmasti kasvattaneet Hopin paluu ja Greg:n luoma toivo paremmasta huomisesta.
Joo ja se, että junnut pääsee nykyään ilmaiseksi peleihin..
 
Viestejä
235
Ihan ensinä pitäisi liitolta tulla ohjeistus miten yleisömäärät ilmoitetaan, jotta voidaan vertailla!

KH, Nokia, Karhu ja Salo ilmoittaneet ilmoittavansa todellisen paikalla olevan yleisömäärän! Kouvola ja KTP jääneet jo monesti "kiinni" jopa 400 haamukatsojan paikallaolosta. Ukissakin tähän siirryttiin takaisin liigaan noustessa ja kappas, -200 edellisiin kausiin heittämällä vaikka silmämääräisesti halli oli ns. täynnä.

Liitolta tuskin ohjeistusta odotettavissa, kun saattaa tulla epämiellyttäviä yllätyksiä. Tai sitten ohjeistetaa, että lasketaa juniorit, kausarit ja ilmaisliput automaattisesti mukaan. Ihan kuten jääkyykkä liigassakin tehdään erittäin, erittäin räikein esimerkein.
 
Viestejä
155
Joo ja se, että junnut pääsee nykyään ilmaiseksi peleihin..
Lisäksi moni on tykännyt siitä, että lippukäytäntö on selkeytynyt. Saa mennä istumaan sillä lipulla mihin vaan sopii, eikä tarvitse esim. reunapaikoille ahtautua jos ei hennonut ostaa keskialueelta. Pelipäivätkin kai valittu paremmilta viikolta, joka tuntuu sopivan yleisölle. Junnut on mielestäni hyvä laskea peliin, aina sinne vanhempia tulee mukana vähintään yksi.
 
Viestejä
5 116
Viestejä
735
Ilmoitetaanko otteluiden yleisömäärät oikein? Kuka huijaa eniten?
Kannattaako edes seurojen ilmoittamia yleisömääriä ottaa edes kovin tosissaan...
Paljon spekulointia, vähän faktoja. Olisit nyt keskittynyt alkajaisiksi vaikka yhteen lajiin ja pyytänyt muutamalta seuralta tiedon millä periaatteella yleisömäärä sen seuran kotiotteluissa lasketaan ja ilmoitetaan. Kun tässä korisfoorumilla ollaan niin onko minkään joukkueen yleisömäärissä edes silmiinpistävää eroa ilmoitettuihin lukemiin verrattuna enää ollut?
 
Viestejä
735
Jännä blogi tuo jalkipeli.net. 98% turkulaisen joukkueurheilun fanituspalsta ja loput 2% vähän mutupohjalta heitettyä kiukkuilua jostain asiasta erityisen väkevällä Turun Sinapilla maustettuna.
 
Viestejä
349
Otan esimerkin ottelussa on isäntä joka maksaa siitä ja saa pääsylippuja jaettavaksi ihmisille esim.300kpl ilmoittako seura siinä tapauksessa 300 silmäparia katsojiksi? Varmaan vaikea saada koskaan todellista katsojamääriä sitten vielä kausikorttilaiset sekä mitä niitä myyty sponsoreille kuitenkaan katsomossa kyseisillä paikoilla ei ole ketään
 
Viestejä
897
Mun mielestä tällaiset maakuntajulkaisut on tärkeitä, ja itse arvostan tällaista talkoohommaa todella korkealle. Luen jokaisen postauksen, vaikka en ole vielä kertaakaan ollut mistään samaa mieltä.
 
Viestejä
897
Jännä blogi tuo jalkipeli.net. 98% turkulaisen joukkueurheilun fanituspalsta ja loput 2% vähän mutupohjalta heitettyä kiukkuilua jostain asiasta erityisen väkevällä Turun Sinapilla maustettuna.
Mun mielestä tällaiset maakuntajulkaisut on tärkeitä, ja itse arvostan tällaista talkoohommaa todella korkealle. Luen jokaisen postauksen, vaikka en ole vielä kertaakaan ollut mistään samaa mieltä.
 
Viestejä
897
Korisliigaa on nyt pelattu noin kolme neljäsosaa, tai jotain, ja päätin raapustaa lisää keittiöanalyysejä kaudesta.

Suurin yllättäjä: N/A
Mikään ei ole oikeastaan yllättänyt. Ei joukkue, pelaaja tai valmentaja. Tylsää.

Suurin pettymys: Kataja
Jamar Wilson ei tiedä mihin hän on ryhtymässä. Toki tämän kauden Katajaa seuranneena en edes yllättyisi vaikka koko siirtoa ei tapahtuisi.

Pelaaja: Henri Kantonen
Marius van Andringa ja Daniel Dolenc on jo mainittu. Toisen heistä saatoin arvostaa hieman liian korkealle, hieman liian aikaisin. Nyt on kuitenkin pakko antaa tunnustusta jo sille oikeasti parhaalle suomalaiselle pelaajalle sarjassa. Ansaittu paikka Susijengiin. Kantonen on kova jätkä, joka on todellakin ansainnut tämän kaiken. Muutama kori ja hyvä stoppi karsinnoissa ja Kantonen varmistaa sen, ettei hänen tarvitse enää ikinä asua Salossa.

Haluaisin edelleen kuitenkin muistuttaa, että kun Kantosen tilastot ovat pyöristettynä 10/5/4, niin Niko Mattilalla ne ovat 11/3/4. Joojoo, tilastot eivät kerro kaikkea mutta pidän Mattilasta koripalloilijana ja haluan tartuttaa tämän arvostuksen muihin koripallisteihin.

Positiivista:
Korismaanantai ja monikameratuotanto sekä Tough Calls ovat vieneet tuotetta eteenpäin. Kerrankin. Tämä on ollut hieno kausi tältä osin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös