Koripallo.com

Korisliigan nykytila

Viestejä
183
Pitää toki omaa lajia ja seuraa arvostaa, mutta pitäisikö aluksi yrittää täyttää niitä katsomoita "hinnalla millä hyvänsä". 50% täyttöasteella on kuitenkin 100% kustannukset.
Jokainen seura voi päätellä itse ne huippupelit, jolloin lippujen hinnatkin voivat olla normaalia korkeammat. Ei Pyrinnön kannata BC Nokia peliä halvalla myydä. Mutta sitten on varmasti päiviä tai joukkueita, jotka ei vain tuo väkeä katsomoon normaali hinnoilla.
Yhteenkääkään kausarikamppikseenkaan en ole kesän aikana törmännyt. Vähän enemmän pitäisi olla mielikuvitusta hallien täyttämiseen jos ei muuten onnistu.
 
Viestejä
3 086
Tyhjää täynnä niinkuin varmaan puolella korisliigan seuroista
Nämä puolivillaiset heitot on aika väsyneitä. 12 joukkueesta yhdeltä puuttuu verkkosivuiltaan pelaajat.
 
Viestejä
2 752
Nämä puolivillaiset heitot on aika väsyneitä. 12 joukkueesta yhdeltä puuttuu verkkosivuiltaan pelaajat.
Päinvastoin.
En käy noita joka päivä katsomassa, mutta viimeksi puuttui vielä monelta joukkueelta.
Nykytilannehan on erinomainen!
 
Viestejä
1 722
Pitää toki omaa lajia ja seuraa arvostaa, mutta pitäisikö aluksi yrittää täyttää niitä katsomoita "hinnalla millä hyvänsä". 50% täyttöasteella on kuitenkin 100% kustannukset.
Jokainen seura voi päätellä itse ne huippupelit, jolloin lippujen hinnatkin voivat olla normaalia korkeammat. Ei Pyrinnön kannata BC Nokia peliä halvalla myydä. Mutta sitten on varmasti päiviä tai joukkueita, jotka ei vain tuo väkeä katsomoon normaali hinnoilla.
Niin, onhan noita ilmaispelejäkin ollut ja nyt hallin seinät ole paukahdelleet. Sori vaan, mutta en käytä iltaani Karhu-Korihait otteluun.


On kyllä itsellä muistikuva, että olisi Kataja kokeillut tuota "kysyntäkäyrien mukaan differoituja lipunhintoja eri joukkueille". Epäselvyyttä, valitusta ja mielienpahoitustahan siitä seurasi. Ei jatkoon.
 

3PO

Viestejä
172
Itse tässä näen ihan puhtaasti isoimpana tekijänä meidän koripalloliitto. Siellä ei ole osattu sillä tavalla tehdä asioita, kuin vaikka jääkiekoliitossa. Toki vertauskuva tuohon pieneen lajiin on täällä Suomessa huono, mutta pitää muistaa että asioita myydään myös mielikuvien perusteella.
Jos et näy missää, haise missään, etkä kuulu missään, niin huono siinä on porukkaa saada lisää.

Jääkiekkoliitto rummuttaa joka tuutista jatkuvasti, vaikka ei edes tarttis... sillä pidetään kuitenkin se orastava alaspäin vajoaminen katastrofista poissa.

Ensin valtamedia, jonka perässä pitää sitten myös seurojen olla aktiivisia ja jatkaa sitä rummutusta.
Yksistään seurojen rummutuksella ei päästä isoihin katsojalukuihin käsiksi.
 
Viestejä
1 703
Itse tässä näen ihan puhtaasti isoimpana tekijänä meidän koripalloliitto. Siellä ei ole osattu sillä tavalla tehdä asioita, kuin vaikka jääkiekoliitossa.


Ei hätää, perässä tullaan.

228B31AD-52CA-4148-B4BE-AD6BFF778B61.jpeg

Nyt ollaan samassa tilanteessa missä Jääkiekko 60-luvulla (eri järjestys vain maaseudulla ja kaupungeilla koriksessa).

66EE305E-C59B-4312-B9DE-D803DE860A2F.jpeg

Aijaijai, se voitto Espanjasta oli lähellä. Jospa se arpaonni mitalin toisi lähivuosina.


875ADD47-A75C-447A-B3F0-3A66E3AD18CD.jpeg
Onhan tuo nyt jum@lauta onnistuminen.
 

Liitteet

 • DD35B1EA-51A0-4501-BB2A-DD23921052DA.jpeg
  DD35B1EA-51A0-4501-BB2A-DD23921052DA.jpeg
  90,9 KB · kertaa luettu: 144
Viestejä
1 645
Twitterin puolella eräs turhapuro taas muistelee vanhoja talousdoping vuosiaan. Kuulemma joku loimaalainen puulaaki oli kaikkien aikojen kovin suomalainen seurajoukkue. Öyhötyksessä perusteluna on käytetty lähinnä sitä että onnistuivat voittamaan Lokomotiv Kubanin Vantaalla viidellä pisteellä. Laitan nyt tikun silmääni mutta jos oikein muistan niin nämä kovimmat ryssäjoukkueet tulivat Suomeen pelaamaan ilman tähtipelaajiaan.

Luonnollisesti kotiottelussaan jossa Lokomotiv pelasi koko rosterilla loimaalaiset hävisivät yli 40 pistettä.

Nämä ovat varmaan niitä pieniä yksityiskohtia joissa turhapuro on sanojensa mukaan huono.
 
Viestejä
1 211
Laitan nyt tikun silmääni mutta jos oikein muistan niin nämä kovimmat ryssäjoukkueet tulivat Suomeen pelaamaan ilman tähtipelaajiaan.

Joo sen verran pitää laittaa tikkua silmään, että ei Lokomotiv millään 2-joukkueella Suomessa pelannut.
Piti oikein tsekata...

Energia-Areenalla oli mukana mm. Derrick Brown, Krunoslav Simon, Richard Hendrix, Malcolm Delaney, Anthony Randolph, Aaron Miles ja Nikita Kurbanov....

Toisella kerralla Loimaan jumppasaliin eksyivät:
Ryan Broekhoff, Victor Claver, Malcolm Delaney, Chris Singleton, Dontaye Draper, Kyrylo Fesenko + venäläiset Bykov, Zubkov ja Voronov.

Euro ja NBA-korista seuranneille varsin tuttuja nimiä....
 
Viestejä
3 814
Ihan mukavasti on sarja vielä vinksallaan, ku ti-iltanakin peräpitäjien matsi on näin kiinnostava. Joskus ollu näissä vaiheissa syksyä vastaavilta sijoituksilta muikkuparven ja jonkun Valavuoren viritelmän melkoisen väsynyt läpsyttely.
 
Viestejä
240
Erittäin tasainen sarja tänä vuonna.
1-9 välillä eroa ainoastaan kolme voittoa.
Ennakko suosikki asetelmat saanut heittää romukoppaan useissa peleissä.

Ehkä suurin yllätys kaikille on että maajoukkue tauolle mentäessä on etelä-pohjanmaalla kaksoisjohto.
 

Liitteet

 • DEA1704D-9223-4F6E-BE19-61C9A22613E8.jpeg
  DEA1704D-9223-4F6E-BE19-61C9A22613E8.jpeg
  247,2 KB · kertaa luettu: 109
Viestejä
240
Hongan pitäisi olla viimeinen kun on hävinnyt enemmän kuin Korihait. Olisi parempi taulukko silleen.

Eurobasketin sivulla juuri niin.
Toki tän päivän pelit ei näy vielä tuossa.
 

Liitteet

 • 71F38374-23E0-4879-8723-D6DDC84D5642.jpeg
  71F38374-23E0-4879-8723-D6DDC84D5642.jpeg
  281,3 KB · kertaa luettu: 135
Viestejä
460
Todella ikävä tapahtuma tämä pyrintö pelissä tapahtunut toimitsijapöydän nukahdus/ käsittämätön sekaannus. Toimitsijakieltoja varmaa tulossa, mutta kysymys kuuluu, onko pyrintö tehnyt virallista protestia? Jos ei, niin ottelun tulos jää ilmeisestikkin voimaan ja asialle ei voi "kurinpidollisesti" sääntöjen puitteissa tehdä mitään. Tästäkin on ennakkotapauksia ja viimeisin vuodelta 2017. Erittäin valitettava tilanne ja urheilullisesta epäreilua, mutta tässäkin on vaikea tulkita miten peliä olisi pelattu jos tulos olisi ollut oikea pelin jokaisessa vaiheessa ja varsinkin pelin lopussa.

Harmi Pyrinnön kannalta, mutta miten voisi tosiaan tulla muita seuraamuksia kuin pöydälle nuhtelu ja Westerholmin sakkovihosta uusi sivu seuralle? On olemassa ennakkotapaus menneiltä vuosilta, eikä liitto saanut uusintaottelua Kouvojen ja Nokian välille järjestettyä muutama viikko sitten, miten se nyt voisi onnistua? Saattaisi Kouvolassa herättää katkeruutta?

Tätä on vuosikaudet toitotettu, kun pelaajat tekevät tätä työkseen ja tilastot ovat heidän CV, että miksi pöydät eivät ole liiton alla tuomareiden tapaan? Kustannuksia seuroille, joo, mutta päätuote sentään hei, kyllä viekkausrahoilla hoidetaan!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös