Koripallo.com

Kouvot 2017-2018

Viestejä
2 290
Vs: Kouvot 2017-2018

RahanKeruuMies sanoi:
Voi olla mutta kolmella pelaaminen ja oikeasti pärjääminen tarkoittaa nykyisen kotimaisen osaston vahvistamista. Muuten routa ja huonosti pärjäävän joukkueen katsojaluvut ajavat porsaan kotiin ja joulun jälkeen on taas neljä jenkkiä rosterissa. :)

Minun puolesta voisivat tehdä vaikka uuden "herrasmiessopimuksen" että syksy mennään kolmella vahvistuksella ja vuoden vaihteen jälkeen saisi palkata sen neljännen. Olisi sekin iso edistys nykyisestä. Vähentaisi lisäksi jonkun henkilön kiirettä organisaatiossa kun pitää niitä jenkkejä paimentaa, selvitellä tappeluita ja neuvoa pesukoneen nappien käyttöä yms.

No, tuskin keltään löytyy munaa niin paljon että kolmella lähtevät mutta voisi olla hyvä ja poikkeava markkinointikeino todeta oikein näkyvästi ja isolla kuten Lehtonen sanoo "pelaamme kolmella, koska haluamme tehdä entistä enemmän tilaa nuorille pelaajillemme." Vetoaisi ainakin minuun katsojana enemmän kuin lentolipputoimiston pyörittäminen niille neljälle jenkille menestyksen perässä.
 
Viestejä
3 519
Vs: Kouvot 2017-2018

Ymmärrän Kouvojen vit*****en, kun on sattunut sellainen vuosi että jenkkien kanssa on paljon ylimääräistä sähläämistä. Ja se on ihan Kouvojen itsensä päätettävissä pelaavatko ensi kaudella kolmella jenkillä.

Muistaakseni kukaan Kouvolassa ei valittanut jenkkien määrästä toissa kaudella kun tuli mestaruus. Silloin niitä taisi olla jopa varastossakin yli ottelukohtaisen neljän.

Lisäksi Kouvot kyllä näyttää erinomaista esimerkkiä rakentamalla nuorille pelaajilleen kakkosjoukkueen, joten kyllä Kouvolassa nuoret miehet saavat oikein hyvin peliminuutteja.

Kun epäonnekkaiden sähläämisten jälkeen ylimääriset savut on päästetty päästä, eiköhän Kouvolassakin jatketa kilpailullisesti mahdollisimman hyvän joukkueen rakentamisella jatkossakin.
 
Viestejä
1 547
Vs: Kouvot 2017-2018

Hirveää, rosterissa vain seitsemän miestä. Onko se laillistakaan? Nuori Ilmari on päässyt näyttämään taitojaan.
Ja pelaako Kaunistokin sairaana - vai onnsitutaanko hänet täysin säkittämään?
 
Viestejä
781
Vs: Kouvot 2017-2018

Kouvojen reservijoukkue, kasvatusjoukkue, oli pelaamassa samaan aikaan Järvenpäässä I-divari A:n peliä. Kokoonpanossa oli pelaajia myös korisliigajoukkueesta, jotka olisivat voineet olla myös Kouvolassa.
Harmittava päällekkäisyys Kouvojen kannalta, kun Korisliigajoukkue asteli sarjakakkosta vastaan vain seitsemällä pelaajalla (mm. sairastelujen/loukkaantumisten takia).

Se mistä täytyy nostaa hattua vaikeasta tilanteesta huolimatta on se, että kouvolalaiset laittoivat Järvenpäähän nipun nuoria pelaajia, joilla olisi ollut nykytilanteessa käyttöä myös illan Korisliigaottelussa.
Tulevaisuutta ajatellen, juuri näin kasvaa uusia vastuunkantajia myös Korisliigaan. Tärkeitä minuutteja, isoa vastuuta I-vivari a:ssa mm. Nyman, Leino, Vanninen, Permanto, Mäenpää ja nippu vielä nuorempia (mm. 2000 synt).

Onko Kouvolassa tietoa, onko se neljäs ulkomaan apu tulossa ja jos on niin milloin olisi rosterissa? Koska Saarijärvi palaa kehiin?
 
Viestejä
1 547
Vs: Kouvot 2017-2018

Ihan oikeat ratkaisut, vaikka molemmat pelit päättyivät - tosiniukkaan - tappioon.

Kouvojen vahvuus on pitkäjänteinen vastuun jakaminen kehittyville nuorille. Hirvonen on sen työn tulos.
 
Viestejä
847
Vs: Kouvot 2017-2018

Tästä vahvistuksen hausta ei näytä nyt tulevan yhtään mitään. Näinköhän yksi tai useampi kandidaatti on pudonnut matkasta ihan viime tipassa. Siihen en usko missään nimessä, että loppukausi mentäisiin kolmella ulkomaalaisella. Kuten PikkuMikko sanoi, nyt on vähän kiukkua mutta kyllä se siintä vielä laantuu.
 
Viestejä
120
Vs: Kouvot 2017-2018

Kouvot kasvattaa kotimaisuusastetta ja siirtyy ensi kaudella kolmeen ulkomaalaisvahvistukseen. Arttu Saarijärvi solmi jatkosopimuksen ja palaa pian tositoimiin >>

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/urheilu/ac4200c7-b952-489f-9c45-23dfd504cb38?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
 
Viestejä
507
Vs: Kouvot 2017-2018

Mikäs siinä.Kolmella jenkilläkin pärjää joskin niiden pitää kaikkien olla ns.pelimiehiä.Bernardin tasosilla jenkeillä ollaankin pohjapäästä neljän joukossa.
 
Viestejä
2 290
Vs: Kouvot 2017-2018

Loistava linjaus Kouvoilta ja Kouvoista tuli suosikkijoukkueeni Korisliigassa tällä päätöksellä! Hyvä, että joku kantaa vastuuta suomalaisista pelaajista modernilla tavalla. Koko viikon pelastava ilouutinen :D
 
Viestejä
3 483
Vs: Kouvot 2017-2018

Arttu Saarijärven mietteitä jatkosta Kouvoissa:
https://kouvot.fi/arttu-saarijarvi-jatkaa-kouvoissa/
 
Viestejä
830
Vs: Kouvot 2017-2018

Surkuhupaisaa. Sarjan kakkostila vaihtunut viimeisiin play off-paikkoihin ja viimeiset 5 matsia 1-4. Näistä tappioista kaksi vielä sarjan kahdelle jumbojoukkueelle. Paniikkinappulan paikka, vai onko katseet jo suunnattu ensi kauteen ???
 
Viestejä
847
Vs: Kouvot 2017-2018

"Pelaamme kolmella ulkomaalaisella, koska olemme juuri nyt parempia niin"

Onneksi ei ole ollut neljättä.
 
Viestejä
847
Vs: Kouvot 2017-2018

Kummallinen juttu, kun Kouvoja vastaan vastustajalta löytyy usein pelaaja, joka mättää mielettömät pisteet. Nyt se oli taas Groone, samoin kun edellisessä kohtaamisessa.

Seagullsilta se on "aina" Kanervo. Myös vanhin Lehtoranta onnistuu usein Manskarilla siinä joukkueessa, missä sillä hetkellä pelaakaan.
 
Viestejä
830
Vs: Kouvot 2017-2018

sideline sanoi:
Kummallinen juttu, kun Kouvoja vastaan vastustajalta löytyy usein pelaaja, joka mättää mielettömät pisteet.

Tämän lisäksi tuntuu vastustajalle sattuvan aina Kouvoja vastaan se satumainen heittopäivä. Varsinkin kaaren takaa. En tiedä sitten onko meidän puolustuksella mitään tekemistä tämän asian kanssa.
 
Viestejä
291
Vs: Kouvot 2017-2018

Rosterissa 8 pelaajaa, joista kolme jenkkejä. Ihme puuhastelua. Kuten RKM aiemmin totesi, Skeen on sarjan ylivoimaisesti paras jenkki. Haluaisin itsekkin elää siinä ihQussa lapsenuskossa, että näillä pärjätään.
Jyri on edelleen todella hyvä valmentaja, mutta ei hänkään nyt ihan ihmeisiin pysty.
Niin ja kentällä kävi kokonaiset 7 pelaajaa.
 
Viestejä
830
Vs: Kouvot 2017-2018

sideline sanoi:
"Pelaamme kolmella ulkomaalaisella, koska olemme juuri nyt parempia niin"

Vaikka kolmella pelataankin näin hienosti, niin kovasti odotan torstaita ja uuden jenkin julkistamista.
 
Viestejä
1 683
Vs: Kouvot 2017-2018

Uusi amerikkalaispelaaja on tulossa torstaina Kouvolaan.

Itse olisin toivonut ruotsalaispelaajaa, Roger Lilliesköld.
 
Viestejä
19 546
Vs: Kouvot 2017-2018

Mahtaako RKM tietää, kun aina yleensä sisäpiiriläisenä tietää, että mahtaako Kouvolassa vielä olla se Lehtosen ja Kyöstilän visio voimassa, eli olla kestomenestyjä niin euroopan kentillä kuin kotimaisillakin kentillä ja kenttien ulkopuolellakin?

Senhän piti alkaa jo 3-4 vuotta sitten, mutta onko mahdollisesti otettu pieni tuumaustauko ja pyydetty hommalle aikalisä?

Nojatuolifilosofi-JOE
 
Viestejä
7 517
Vs: Kouvot 2017-2018

Vision jälkeen lienee muuttunut koko seurajohto ja eikös uusi johto tee aina uudet visiot. Nyt kouvojen visio lienee aika selkeä ilman niiden erillistä tiedottamistakin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös