Koripallo.com

Kouvot 2021-2022

Viestejä
418
Sillä lailla. Miksei koko hommaa laiteta seis? Ei tarvitse erikoinen ennustaja olla, että osaa sanoa tartuntoja olevan kohta joka joukkueessa useampia ja sitä myöten valtava määrä ottelusiirtoja.
 
Viestejä
1 692
Sillä lailla. Miksei koko hommaa laiteta seis? Ei tarvitse erikoinen ennustaja olla, että osaa sanoa tartuntoja olevan kohta joka joukkueessa useampia ja sitä myöten valtava määrä ottelusiirtoja.

Kataja, kouvot, vilpas.
Karhulla yksittäinen tapaus, seagulssilla kottigate.

Ehkä huomenna / ylihuomenna saadaan seagulls-lahti ja pyrintö-karhu pelattua Ja sitten ...parivkon paussi edessä..kö
 
Viestejä
783
Toivottavasti Kouvojen toimistolla käy kuhina, kun markkinointivastaavat miettivät keinoja, miten saadaan korona-turvallisesti yleisöä (max.500) Jatke-areenalle.
Sarjataulukkoa kun katsoo, niin kolmosssija (tai kakkosija?) on ihan loistava, mutta mikä sitten mättää?
Olisiko esim. lippujen hinnat? Ruutu? Korona?
Kaikki tietävät, että koris on parasta juuri paikan päällä. Se vahva tunne on jotain.

Mitäpä, jos katsomossa olisi vahva maski suositus? Käsidesit? Turvallisuuden tunne?
Onko myyntipisteitä (tauot) riittävästi (tyyliin 2-3)? Tapahtuuko lipun myynti jouhevasti paikan päällä? Joukkueen näkyvyys (markkinointi, julkisuus (paikalliset radiokananavat?)? Miten, seuran omat nuorimmat juniorit saadaan katsomoon?

Facebook -ja kotisivut, ei taida nyt markkinointivälineenä riittää. Uusia ja entisiä katsojia kaivataan ottelutapahtumiin.

Harvinainen tilanne, joukkue sarjakolmosena (kakkosena?) ja katsomoissa vähän yleisöä. Vähäkin riittää, mutta enemmänkin saisi nyt ottaa.
Markkinointiryhmä, nyt selkäsuoraksi ja böhinäpäälle! Lisänäkyvyys ja positiivinen julkisuus on se tunne, mitä sarjakolmonen (kakkonen?) markkinointi nyt kaipaisi. Kouvot-autot liikkeelle ja kadulle, liput salkoon ja torvet soimaan!
Pöllä jyrää, Permanto pussittaa, Hilton taituroi, Hirvojen jakelee, Makuash jaksaa yllättää, Osborne tykittää, Mäntynen taistelee ja Lehtonen jaksaa juonia...
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
70
Harvoin voi sanoa, että vastustajan sentteri kahmi 22 levyä ja hävisi silti matchupin. Hyvän hyökkäyspään suorituksen lisäks aika kunnioitettavaa korinsuojelua Pöllältä. Hirvonen myös taas muistutti, että jos joku jostain ihmeen syystä erehtyy häneen auttamaan, niin kyllä se vaan osaa syöttää.

Mutta eipä siinä muuten, kovaa scoraamista kaikilta jotka niitä heittoja enempi otti. Aika vaikeeta ois peliä hävitä jos Hinton, Boyd ja Pöllä heittää kaikki yli 75%TS.
 
Viestejä
368
1. Onko Permannosta mitään tietoa?
2. Onko Storgårdista mitään tietoa?

Jälkimmäinen etenkin mietityttää ja kummastuttaa…
 
Viestejä
418
1. Onko Permannosta mitään tietoa?
2. Onko Storgårdista mitään tietoa?

Jälkimmäinen etenkin mietityttää ja kummastuttaa…
Jälkimmäisellä ainakin ilmeisen paha yläraajavamma. Jostain tullut kuultua ettei sillä raajalla enää pystyisi koripalloa pelaamaan, mutta tiedä näistä sitten.
 

MTJ

Viestejä
98
Ihan mielenkiinnosta kysyn, että mitä Vilppaan coach Jere Anttila pahoittelee lehdistötilaisuuden päätteeksi kun tallenne pätkäisee poikki kesken lauseen?
 
Viestejä
3 525
Kouvot on näköjään siirtänyt Hallin divariin. Onko nyt niin ettei kaveria enää liigassa nähdä kun ei ole oikeutettu rinnakkaislisenssiin ikänsä puolesta?
Kouvojen nykyinen liigajoukkueen ulkomaalaisnelikko on varmasti sarjan hyökkäysorientunein ja kaikki ovat parhaimmillaan 1 vs 1 pelissä. Hall ja varsinkin Taylor olivat joukkuepalaajia ja enemmän pakkipään pelaajia, joten en ole ihan varma onko tuo Kouvoilta hyvä muutos.
Tässä nykyisessä 4 hyökkäävän ulkomaalaisen ryhmässä korostuu vielä Permannon puuttuminen.
 
Viestejä
783
Ylemmän jatkosarjan joukkueet tuntuvat olevan Kouvojen miehistölle tällä nyky kokoonpanolla (Permanto+Toikkanen pois)
liian kovia. Joukkueena pelaaminen täysin kadoksissa.
Ollaan täysin oppipojan roolissa.
Hintonin viimeaikaiset otteet ovat olleet surkeita. Huonona päivänä hänellä ei ole joukkueelle mitään annettavaa.
Esim. Kouvolassa pelattu ottelu Kouvot-Salon Vilpas hävittiin, juuri pitkälti Hintonin huonojen hyökkäyspään yksilösuorituksien takia. Puolustuksessa hän enemmän väistelee, kuin haastaa vastustajaa. Auttavasta puolustuksesta hänellä ei ole mitään hajua.

Voipi olla niinkin, ettei Kouvot voita yhtään ottelua ylemmässä jatkosarjassa. Nyt ylemmän jatkosarjan sijoilla 4-6 olevilla joukkueilla kun näyttää "kuntopuntari" ylöspäin ja Kouvoilla (sija 2) se näyttää vahvasti alaspäin. Nyt ylemmän jatkosarjan pelit vastustajille 3-0 (tappiot Vilppaalle, Pyrinnölle ja Kotkalle).
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 461
Hintonin viimeaikaiset otteet ovat olleet surkeita. Huonona päivänä hänellä ei ole joukkueelle mitään annettavaa.
Esim. Kouvolassa pelattu ottelu Kouvot-Salon Vilpas hävittiin, juuri pitkälti Hintonin huonojen hyökkäyspään yksilösuorituksien takia.

Ja erityisesti Hintonin peli-ilme on ollut todella surkea viime aikoina. Tänäänkin pelaaminen ei tuntunut kiinnostavan.

Muutenkin Kouvojen pelaaminen on ollut todella köyhää. Pöllä tekee screenin ja pallollinen jenkki pelaa 1-vs-1. Tuo on ollut pelikirja jo muutaman pelin ajan. Tänäänkin vasta puoliajan jälkeen ymmärrettiin pelata palloa Pöllälle rolliin

Kouvojen pitää saada puolustukseen jotain rotia. Vastustaja tekee nyt liikaa pisteitä. Viimeisessä kolmessa pelissä vastustaja on tehnyt pisteitä 95, 110 ja 103. Asenteesta se ennen kaikkea lähtee. Tänäänkin Kouvot hävisi levyrit 50-32.

Vähän samaa mieltä PikkuMikon kanssa, että Kouvojen olisi ehkä kannattanut pitää ennemmin Hall kuin Boyd.
 
Viestejä
783
Vähän samaa mieltä PikkuMikon kanssa, että Kouvojen olisi ehkä kannattanut pitää ennemmin Hall kuin Boyd.
Ehkä Hilton ja Boyd ovat liian samantyyppisiä ,yksilösuoritteisia, hyökkäyspään pelaajia.
Hall olisi ollut tasapainoisempi joukkuepelaaja. Pelaaja joka osaa syöttää myös palloa muille ja antaa itsestään enemmän puolustuspäässä.
Tosin onhan noita vahvasti yksilösuoritteisia pelaajia muissakin joukkueissa, mutta he ovat isompia, fyysisempiä, jotka muistavat ajoittain lainata palloa myös muille ja ymmärtävät joukkuepuolustuksen (joukkuepelin) merkityksen/tärkeyden joukkueurheilussa.

Totta tosiaan, huono asenne näkyy erityisesti nyt puolustuspäässä yksilöinä ja joukkueena. Taistelutahto puuttuu, mikä näkyy myös levypallopelaamisessa ja irtopalloista taisteluissa. Kaikissa ylemmän jatkosarjan kolmessa tappiopelissä on hävitty melkoselvästi myös levypallot.
 
Viestejä
830
Ei siinä kuviot auta, jos heittää kolkit 3/21.

Ei tämä peli kyllä huonoon heittopeliin kaatunut. KTP pelasi hyvin ja Kouvojen peli puolestaan on sekaisin ja ilotonta. Hinton ja Boyd vaatii molemmat palloa ja Osbornenkin peli on sekaisin, kun ei saa kosketuksia.

Hall takaisin ja kokeillaan, josko peli palaisi raiteilleen. Hall ei vaadi palloa, puolustaa varsin hyvin ja osaa jakaakin palloa avaten muille paikkoja. Tuskin peli ainakaan paljon voi huonontua, jos kokeillaan ilman Boydia.

Tiistaina kahden jatkosarjassa voitottoman joukkueen kohtaaminen, joten tärkeä matsi molemmille.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös