Koripallo.com

KP.com mock draft peli

Viestejä
9 123
Vs: KP.com mock draft peli

Nets on täysin kusessa. Tänä vuonna meni ykköspick Bostoniin ja tätä rosteria katsomalla niin menee myös ensi kesän ykkösvaraus samaan osoitteeseen. Missä Silver tai Stern oli, kun tätä lobsidedia sorvattiin joukkueiden välillä?

Viime kesän offseasonmarkkinoilla Nets veti käteen myös ja todennäköisesti niin käy myös ensi kesänä. Näkisin joukkueen hyvinkin antamassa maksimisoppareita KCP:lle, Nerlens Noelille ja muille hyville NBA-pelaajille, jotka eivät kuitenkaan millään muotoa ole tai tule olemaan supertähtiä nyt eivätkä tulevaisuudessa. Käytännössä Lose-Lose Situation, jossa Nets joko ylimaksaa tai vetää vesiperän kokonaan.

Joukkueella on rosterissa kaksi pelaajaa, jotka voivat pelata voittavassa NBA-joukkueessa keskeistä roolia: Brook Lopez sentteri, Jeremy Lin pointti.

Joukkueella on rosterissa 3-4 pelaajaa, jolla voi katsoa olevan potentiaalia pysyä NBA:ssa uransa ajan: Caris LeVert, Rondae Hollis-Jefferson ja varauksin Sean Kilpatrick ja/tai Isaiah Whitehead. Näistä RHJ voi kehittyä puolustuspään spesialistiksi, mutta tuskin erityiseksi kahden suunnan pelaajaksi. LeVertillä on sitten hieman enemmän potentiaalia, mutta loukkaantumishistoria hämärtää tulevaisuudennäkymiä. Whitehead ja Kilpatrick vaikuttavat enemmän penkki- ja roolipelaajilta takakentän rotaatioon. Onhan tuolla toki tuo Nicholsonkin, mutta taisi kostautua jättiluokan BUSTiksi viimeistään tämän kauden aikana.

Käytännössä joukkue on parin vuoden päässä siitä, että olisi parin vuoden päässä minkäänlaisesta uskottavuudesta. Kesän aikana varmaan toiveissa on parempi onnistuminen vapaiden agenttien markkinoilla, mutta draftista voidaan käytännössä varata mitä tahansa talenttia. Ehkä ei ensisijaisesti kuitenkaan wingereitä, joiden heittotaito on kysymysmerkki. Nojaisin aika vahvasti heittäjien ja tupla tai kuitti -tason isojen miesten laarista ammentamiseen.

Tarjolla on vielä monta euroletkua ja afrikanihmettä sentteriosastolla ja SG-puolelta jengiin hyvin sopiva Terrance Ferguson, mutta en vain pääse ohitse yhdestä nimestä vaikka kuinka yritän sanoa hänen kuuluvan aikaan ennen nykyisenlaista NBA:ta. Hailaitteja katsomalla näkee miehen kiistattoman scoring talentin ja ylivertaisen atleettisuuden. Hänen heikkoutensa ovat perustavanlaatuisia (kaukoheitot ja puolustusosaaminen), mutta molemmat ovat parannettavissa. Samoin haastatteluiden perusteella miehen työmoraali on huippuluokkaa, joten tällä varausvuorolla ja näillä spekseillä en voi muuta kuin varata tämän janarin, joka sopii erinomaisesti Brook Lopezin rinnalle pelaamaan PF...

With the 22st pick in the 2017 NBA Draft, the Brooklyn Nets select John Collins from Wake Forest

Seuraavalla pikillä sitten joku sentteriprojekti tai heittävä takamies sisään. Matematiikan mukaan pitäisi olla jäljellä jotain mukawaa...
 
Viestejä
5 500
Vs: KP.com mock draft peli

Raptorsin pakka hajoaa luultavasti tämän kauden jälkeen täydellisesti, eli tarvetta potentiaalisille pelaajille on jokaisella pelipaikalla.

Olen sivusta seurannut, kuinka draftin todennäköisimmät bustit (Zach Collins, Justin Patton & Donovan Mitchell) päätyvät muihin joukkueisiin ja odotellut omaa varausvuoroani. Jäljellä on kaksi todella lupaavaa isoa pelaajaa, eli Bam Adebayo ja Ivan Rabb. Näiden kahden välillä voisi oikeastaan heittää noppaa, sillä molempien upside on korkeampi kuin useiden tämän vuoden lottery pickien. Valinta on kuitenkin pienen pähkäilyn jälkeen melko selkeä.

With the 23rd pick in the 2017 NBA Draft, Toronto Raptors select Bam Adebayo from the university of Kentucky.


Miksi ihmeessä kukaan varaa esimerkiksi Zach Collinsin ennen Adebayoa (edit. JUKKA?!?)? Collins saa kaikki hälytyskellot soimaan yhtä aikaa. Hän on fyysisesti heiveröinen seitsenjalkainen pelaaja, joka tulee olemaan kusessa kaikkia atleettisia isoja pelaajia vastaan. Adebayon fysiikka sen sijaan on jo NBA-valmis. Hän on tässä vaiheessa uraansa valovuoden edellä DeAndre Jordania, joka on ehkä selkein vertailukohde tämän hetken pelaajista. Adebayon ei tarvitse käyttää aikaa fysiikan hiomiseen, eli pelkoa hänen hienomotoriikkansa romahtamisesta ei ole. Adebayo naulasi vaparit viime kaudella 65-prosenttisesti, mikä kertoo melko hyvistä käsistä. Tässä on hiomaton timantti Drummondin (vasta 9. pikki) tyyliin.
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

jaakko1 sanoi:
Miksi ihmeessä kukaan varaa esimerkiksi Zach Collinsin ennen Adebayoa (edit. JUKKA?!?)? Collins saa kaikki hälytyskellot soimaan yhtä aikaa. Hän on fyysisesti heiveröinen seitsenjalkainen pelaaja, joka tulee olemaan kusessa kaikkia atleettisia isoja pelaajia vastaan. Adebayon fysiikka sen sijaan on jo NBA-valmis. Hän on tässä vaiheessa uraansa valovuoden edellä DeAndre Jordania, joka on ehkä selkein vertailukohde tämän hetken pelaajista. Adebayon ei tarvitse käyttää aikaa fysiikan hiomiseen, eli pelkoa hänen hienomotoriikkansa romahtamisesta ei ole. Adebayo naulasi vaparit viime kaudella 65-prosenttisesti, mikä kertoo melko hyvistä käsistä. Tässä on hiomaton timantti Drummondin (vasta 9. pikki) tyyliin.

En mä nyt lähde päätäni pantiksi laittamaan Collinsin menestymisestä, mutta en näe hommaa ollenkaan noin. Ei musta Collins ole epä-atleettinen, kun katsoo vaikka miehen jalkaduunia, sehän on oikein hyvää. Juoksee, liikkuu hyvin, on vahva, pitkä, ok ulottuva. Mä itse asiassa pidän Adebayosta, mutta pelaajakortti saa epäilemään. Toistaiseksi kun ei taitojen kehittymisestä oikein takeita tai näyttöjä, kokoa tai etenkin ulottuvuutta on valitettavan vähän. 9'0 reach ei ole tollaselle atleetti-sentterille paljon (jos nyt vaikka epäreilusti DeAndreen vertaa niin Adebayon siipiväli ja reach 7,2 3/4 & 9,0, Jordan: 7'6 & 9,5 1/2). Kyllä Adebayossa potentiaalia, ja joidenkin mockien tokan kierroksen sijat ovat naurettavia. Itse olin toivonut nappaavani miehen Lakersiin 28:lla.
 
Viestejä
563
Vs: KP.com mock draft peli

Onpas tämä mock edennyt nopeasti!



Utah Jazz on kehittynyt viimeisen neljän kauden aikana 25 voiton joukkueesta 50 voiton joukkueeksi. Liigan eliittiin etenkin puolustuksessa nousseen Utahin kokonaispalkka oli tällä kaudella koko liigan pienin! Jo ensi kaudella tähän tosin tulee iso muutos, kun monella pelaajalla on sopimukset katkolla ja päätöksiä tulevaisuuden suhteen pitää tehdä.

Isoin kysymys tällä hetkellä on, mitä Gordon Hayward aikoo tehdä. Jatkosopparit pitäisi lisäksi tehdä George Hillille, Joe Inglesille, Shelvin Mackille ja Jeff Witheylle. Hillille saattaa joutua maksamaan paljonkin, sillä niin hyvä Mäkisen Yrjö oli terveenä ollessaan.

Rudy Gobert on ainoa pidemmälle kiinnitetty palanen ja viettää seuraavat neljä kautta Salt Lake Cityssä. Sen ympärille on ainakin hyvä rakentaa. Alec Burks, Rodney Hood, Dante Exum ja Trey Lyles ovat kaikki kehityiskelpoisia nuoria, joista toistaiseksi vain Hood on onnistunut saamaan kunnon roolin. Derrick Favorskin on vasta 26-vuotias, vaikka tuntuu olleen liigassa ikuisuuden. Joe Johnson isoilee vielä ensi kauden ja Boris Diawkin on luultavasti mukana.

Kaiken kaikkiaan Jazzin tulevaisuus on mielenkiintoinen. Samalla joukkueella tulokset varmasti jatkavat paranemistaan, mutta isoja muutoksiakin saattaa olla luvassa. Tästä johtuen draftissa ei varsinaisesti tarvitse katsoa pelipaikkojen perään vaan hakea parasta mahdollista pelaajaa nykyjengiin tai miksei muutaman vuoden päähänkin.

With the 24th pick in the 2017 NBA Draft, Utah Jazz select Frank Jackson from Duke

Jackson ei ole perinteinen pointti, vaan skoraava takamies, joka joutui viime kaudella pelaamaan pelintekijän roolissa. Jopa vähän georgehillmäisiä piirteitä havaittavissa, joten tarvittaessa korvaaja olisi tässä jos mies lähtee hyvän kauden jälkeen lätkimään. Jackson on hyvä heittäjä, ja silmätestin perusteella pääsee hyvin puolustajastaan ohi ja viimeistelee vakuuttavasti. Heikkoutena siis tässä vaiheessa vielä se pelinteko, mutta pitäisi sopia hyvin Utahiin, jossa pallo kaikkiaan liikkuu erinomaisesti.



1 BOS - Pili Roblex: Markelle Fultz, PG, Washington
2 LAL - NCAA-jukka: Lonzo Ball, PG, UCLA
3 PHI - Herstein: Jonathan Isaac, SF/PF, Florida State
4 PHO - Mokeski: Josh Jackson, SF, Kansas
5 SAC - King James: Jayson Tatum, SF, Duke
6 ORL - Professori: De`Aaron Fox, PG, Kentucky
7 MIN - banbanxaixai: Lauri Markkanen, PF, Arizona
8 NY - KebabRiisillä: Dennis Smith, PG, NC State
9 DAL - hamahakkimies: Malik Monk, SG, Kentucky
10 SAC - King James: Frank Ntilikina, PG, France
11 CHA - PeytonAtPrimeTime: Luke Kennard, SG, Duke
12 DET - Gheorghe: Jarrett Allen, C, Texas
13 DEN - WoB: Justin Patton, C, Creighton
14 MIA - NCAA-jukka: Zach Collins, C, Gonzaga
15 POR - L.S: OG Anunoby SF/PF, Indiana
16 CHI - Dreier: TJ Leaf, PF, UCLA
17 MIL - King James: Donovan Mitchell, PG/SG, Louisville
18 IND - Tipper: Harry Giles, PF/C, Duke
19 ATL - Bobby Brown: Justin Jackson, PF, North Carolina
20 POR - L.S: Ike Anigbogu, C, UCLA
21 OKC – Professori: Jawun Evans, PG, Oklahoma State
22 BRO – King James: John Collins, PF, Wake Forest
23 TOR - jaakko1: Bam Adebayo, C, Kentucky
24 UTA - Seisova paikka: Frank Jackson, PG, Duke
25 ORL - Professori
26 POR - L.S
27 BRO - Achilles
28 LAL - NCAA-jukka
29 SA - Karismaattinen Donner
30 UTA - Seisova paikka
 
Viestejä
278
Vs: KP.com mock draft peli

With the 25th pick in the 2017 NBA Draft the Orlando Magic select Tyler Lydon from Syracuse

Orlando tarvitsee kaukoheittouhkaa, ja Lydon tuo tälle alueelle vahvistusta nelos paikalta. Urheilullisuutta miehellä on pelata kolmosenakin, mutta pallonkäsittely ei tässä vaiheessa uraa ole vielä siinä vaiheessa. Lydon on tosi fiksu pelaaja hyökkäyssuunnassa, eikä pakota juurikaan omia ratkaisuja. Täten hän sopii hyvin kakkosvitjaan roolipelaajaksi Gordonin takaa. Puolustushan kaikilla Syracusen pelaajilla on enemmän tai vähemmän mysteeri joukkueessa käytetyn paikkapuolustuksen vuoksi, mutta asiantuntijat näkevät tämän hänellä heikkoudeksi.
 

L.S

Viestejä
843
Vs: KP.com mock draft peli

Kolmannella vuorollaan (tilanteessa, jossa joukkue todella käyttäisi kaikki kolme ykköskierroksen varaustaan itse) Portlandin on käytännössä varattava joko eurostash-pelaaja (the legend of Petteri Kopponen lives on) tai vähintään pelaaja, joka on nuori ja raaka, ja jolle voitaisiin tehdä kahdensuuntainen d-liigasopimus. Tästä syystä harkitsin lähinnä kolmea pelaajaa: Isaiah Hartensteiniä, Jonathan Jeannea ja Rodions Kurucsia. Ensimmäisenä tiputin pois Hartensteinin, sillä näen hänellä olevan vähiten potentiaalia kolmikosta. Lisäksi Portlandilla on jo rosterissa kolmos/nelospaikalle Jake Layman, joka ei vielä ole saanut juurikaan peliaikaa päästäkseen osoittamaan, onko hänestä tekemään uraa liigassa. Seuraavaksi tiputin pois Jeannen, vaikka upsidea löytyykin kenties huimasti. Valitsin jo aiemmilla varauksilla isoon päähän pelaajia, joiden uskon menestyvän paremmin ja tarvitsevan mahdollisimman paljon peliaikaa. Vaikka Jeanne kenties oikealla harjoittelulla ja rapakon takaisilla puuroilla ja velleillä pystyykin parissa vuodessa hankkimaan riittävästi massaa pärjätäkseen, on miehen hentoinen rakenne silti tietynlainen kysymysmerkki. Täten..

With the 26th pick in the 2017 NBA draft, the Portland Trailblzers select Rodions Kurucs from FC Barcelona

Kurucsilla on kaksi vuotta sopimusta jäljellä Barcelonan kanssa, jotka miehen voisi hyvin antaa viettää keräten kokemusta euroliigasta. Tämän jälkeen Kurucs toisi toivottavasti hyökkäyspääntulivoimaa Blazersin penkkimiehistöön, joka luultavasti näyttää hieman erilaiselta kahden vuoden päästä.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.com mock draft peli

Katselin tuossa pitkään eri vaihtoehtoja näistä paljon kiimailluista pelaajista joita vielä jäljellä. Periaatteessa Netsin tarpeita jos miettii, niin hyvin voisi sentteriprospektin tai sitten heittävän takamiehen ottaa. Terrance Ferguson vaan on niin helvetin tylsä pick, etten nyt ala tuollaista 3D janaria nappaamaan ja pitkän pohdinnan jälkeen en helvetti myöskään jousta periaatteistani euroletkujen suhteen. Joten Hartensteinit ja Jeannet voivat myös painua fidduun.

Unohdin täysin Netsin tarpeet ja lähdin pelaamaan henkilökohtaista hero ballia, eli hain kaikki mahdolliset sleeperit läpi ja otin sieltä sitten sen, joka tuntuisi pyllyssä parhaalta. Sovitaan sitten tämän pickin myötä, että insurance John Collinsille, vaikka tosielämässä ei järkeä olisikaan kahta PF:ää valita.

With the 27th pick in the 2017 NBA draft, the Brooklyn Nets select Jonah Holden from Radnicki Basket
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Lakers otti numerolla kaksi Lonzo Ballin ja joukkue näyttää nyt seuraavalta:

Ball, Russell ja Clarkson pystyvät pelaamaan - ja hoitamaan lähes kaikki minuutit - minkälaisena kombinaationa tahansa backcourtilla. Kaikki osaavat käsittellä palloa ja heittää, ja kokonsa puolesta puolustamaan kumpaakin paikkaa. Free agent Nick Young lisäisi jäädessään tähän heittovoimaa, mutta nyt tuntuu epätodennäkäköiseltä että mies nähtäisiin vielä Lakers-paidassa. Brewer ja Nwaba pystyvät pelaamaan joitakin minuutteja tarpeen mukaan. Joka tapauksessa, takakentälle mahtuisi mukaavasti nuori lahjakkuus kehittymään, mielellään hyvin puolustava ja palloa heittävä sellainen.

Laitureina Ingram ja Randle aloittavat, Deng ja Nance tulevat penkiltä. Dengin sopparia ei hevillä siirretä, ja koska mielestäni hän ei itse asiassa näyttänyt alkukaudesta, ollessaan merkittävämpi osa rotaatiota, ollenkaan niin huonolta kun annetaan ymmärtää, hänelle voidaan antaa merkittäviä minuutteja. Joukkueelle muuten epäedulliseen hätätreidiin jossa Deng paketoitaisiin jonkun lupaavan junnun kanssa en suhtaudu innolla. Ingramin roolin tulee kuitenkin kasvaa entisestään. Randle ja Nance ovat molemmat ihan kivoja PF-optioita, mutta kohta alkaa olla aika hahmottaa mihin kummankin rahkeet tulevat pitkällä tähtäimellä riittämään. Laituri-osastolla on joka tapauksessa tilaa, oli kyseessä sitten Randlea ja Nancea potentiaalisempi (etenkin kauempaa) skoraaja tai tuleva Dengin korvaaja.

Sentteri Zubac näyttää oikein lupaavalta, mutta katsotaan miten homma etenee miehen toisella kaudella. Mozgov - Dengin tapaan - ei ole mielestäni ollenkaan niin huono kun jossain kirjoitellaan, vaikka sopimus, kuten Dengilläkin, on ihan hirveä. Tarik Black on ihan ok back up, mutta tähänkin mahtuu vahvistus jos sellainen on tarjolla.

Lakersille siis kelpaa oikeastaan minkä paikan pelaaja tahansa, joskin toiveena olisi että tarjolla olisi heittotaitoa ja puolustusta.

Koska jäljellä ei ole pelaajaa, jonka koen osoittatuneen aliarvostetuksi ja putoavan onnekkaasti Lakersin syliin, täytyi prospekteja ryhtyä katsomaan laajemmin. Haarukoin jäljellä olevasta massasta seuraavat kaverit:

Ferguson:
Heittotaito ja atletiikka eittämättä kovaa luokkaa, ja vaikkei Australiassa mikään stara ole luonnollisesti ollutkaan, ilmeisesti pelannut ihan fiksusti ja joukkueen eteen. Jos Ferguson olisi ollut vielä piirun verran hehkutetumpi high school pelaaja - oli rangella 15-20 ikäluokassaan eikä ihan mikään top 5 kaveri - voisi valinta osua häneen. Nyt tuntuu ettei potentiaali ja riski ole aivan riittävän hyvässä suhteessa.

Rabb:
Olisi jossain vaiheessa voinut olla lottery picki, sen verran on potentiaalia ja raameja. Eikä ole pelkkä lupaus vaan teki kovaa jälkeä Californiassa. Haluaisin kuitenkin power forwardini tarjoavan hieman enemmän sellaista, mitä Randle ja Nance eivät jo tarjoa.

Swanigan:
Vahvassa harkinnassa. Kokoa ja skorausvoimaa riittää, pelaajia jotka tekivät vaikutuksen heti ensisilmäyksellä, ja toisella college kaudellaan oli vielä vakuuttavampi. Voisi olla hitusen atleettisempi ja vaikka laittaa palloa koriin eri etäisyyksiltä, on hypäri ja muutkin heitot hieman tökerön näköistä.

Bell:
Aivan älyttömän kova puolustaja ja atleetti. Kokoa vaan hieman vähän ja korinteko ei vahvuus. Silti, pelaaja joka ratkoi otteluita blokeilla ja hustlellaan.

Peak:
Jos Georgetown olisi pelannut paremmin ja ollut enemmän tapetilla, Peakin arvo voisi olla kovempi kun se nyt on. Varmasti draftin yksi parhaista puolustajista, ja osaa myös heittää ja ajaa. Stocki kuitenkin jossain 50-60 paikkeilla joten 28 tuntuu aivan liian korkealta.

White:
Monipuolinen kombo-guard, joka on vahvassa harkinnassa. Osaa skorata ja luoda paikkoja itselleen ja muille. Mutta onko tarpeeksi hyvä kummassakaan, heittämisessä tai pointin hommissa?

Dorsey:
Yksi näitä pelaajia joka olisi omassa mockissa paljon korkeammalla jos ei olisi vilkuillut asiantuntijoiden listoja. Ehkä kokoa on sitten hieman liian vähän NBA SG:ksi (ja PG:si avuja ei ole), mutta mahtava skoraava takamies.

Wilson:
Läpaisee silmätestin. Kavereita jotka vaan näyttävät tulevilta NBA pelaajilta. Kokoa riittää korin alle, mutta liikkuminen on erinomaista ja pystyy puolustamaan kaukanakin korista. Urheilullinen, osaa heittää (kolkkejakin, tai erityisesti kolkkeja). Finaalisti tässä pähkäilyssä.

Bacon:
Kookas SG skoraaja joka Wilsonin tapaan näyttää NBA-pelaajalta. Kaukoheitto ja heittovalinnat saisivat kuitenkin olla Lakersia silmällä pitäen hieman paremmassa kunnossa.

Ojeleye:
Atleettinen laituri joka osaa heittää kaukaa. Fysiikka riittänee PF tontille, taidot ja liikkuminen SF tontille. Vahvasti harkinnassa.

Rodney Pryor:
Pryoria en oikeasti harkitse, koska miehen nimeä ei näy missään ja on siten liiallinen reach jopa tähän leikkiin. Halusin vaan heittää ilmoille sillä en yksinkertaisesti ymmärrä miksei hän ole edes keskusteluissa mahdollisesta varauksesta.

Loppusuoralle pääsivät Dorsey, White, Ojeleye ja Wilson, ja lopullinen valinta on:

With the 28th pick in the 2017 NBA draft, the Los Angeles Lakers select D.J. Wilson from University of Michigan

1 BOS - Pili Roblex: Markelle Fultz, PG, Washington
2 LAL - NCAA-jukka: Lonzo Ball, PG, UCLA
3 PHI - Herstein: Jonathan Isaac, SF/PF, Florida State
4 PHO - Mokeski: Josh Jackson, SF, Kansas
5 SAC - King James: Jayson Tatum, SF, Duke
6 ORL - Professori: De`Aaron Fox, PG, Kentucky
7 MIN - banbanxaixai: Lauri Markkanen, PF, Arizona
8 NY - KebabRiisillä: Dennis Smith, PG, NC State
9 DAL - hamahakkimies: Malik Monk, SG, Kentucky
10 SAC - King James: Frank Ntilikina, PG, France
11 CHA - PeytonAtPrimeTime: Luke Kennard, SG, Duke
12 DET - Gheorghe: Jarrett Allen, C, Texas
13 DEN - WoB: Justin Patton, C, Creighton
14 MIA - NCAA-jukka: Zach Collins, PF/C, Gonzaga
15 POR - L.S: OG Anunoby SF/PF, Indiana
16 CHI - Dreier: TJ Leaf, PF, UCLA
17 MIL - King James: Donovan Mitchell, PG/SG, Louisville
18 IND - Tipper: Harry Giles, PF/C, Duke
19 ATL - Bobby Brown: Justin Jackson, PF, North Carolina
20 POR - L.S: Ike Anigbogu, C, UCLA
21 OKC – Professori: Jawun Evans, PG, Oklahoma State
22 BRO – King James: John Collins, PF, Wake Forest
23 TOR - jaakko1: Bam Adebayo, C, Kentucky
24 UTA - Seisova paikka: Frank Jackson, PG, Duke
25 ORL - Professori: Tyler Lydon, SF/PF, Syracuse
26 POR - L.S: Rodions Kurucs, SF, Barcelona
27 BRO - King James: Jonah Bolden, PF, Radnicki Basket
28 LAL - NCAA-jukka: D.J. Wilson, PF, Michigan
29 SA - Karismaattinen Donner
30 UTA - Seisova paikka
 
Viestejä
232
Vs: KP.com mock draft peli

With the 29th pick in the 2017 NBA draft, the San Antonio Spurs select Isaiah Hartenstein from Zalgiris Kaunas.
 
Viestejä
563
Vs: KP.com mock draft peli

Olin jo ajatellut ottavani Wilsonin, joka näytti omaan silmään erittäin hyvältä, Boldenin, joka vaikuttaa erinomaiselta 3D-prospektilta tai Lydonin, joka tuntuu muuten vain sopivan hyvin Utahiin. Ei auta muuta kuin laittaa verkot uudestaan vesille. Jonathan Jeannesta Gobert 2.0? Ei voi käydä toista kertaa niin hyvin.

With the 30th pick in the 2017 NBA draft, the Utah Jazz select Jordan Bell from Oregon


Vaikka Jazz varmasti kaipaisikin hyvin heittävää isoa, luulisi Bellin saavan erittäin hyvänä puolustajana mahdollisuuden näyttää osaamisensa. Gobertin viereen soveltuu vasta hyökkäyspelin kehityttyä, mutta smallball-vitosena voisi pelata saman tien. Hyökkäyspään liikkeet näyttävät pääasiassa aika karmeilta, mutta jonkinlaista toivoakin on ja heitto ei näytä pahalta. Potentiaalia monipuolisemmaksi hyökkäyspelaajaksi vaikuttaisi siis olevan, mutta paljon on työtä edessä.

Joukkue näyttäisi siis ensi kaudeksi jotakuinkin seuraavalta (oletetaan että Hayward jatkaa mutta muut vapaat agentit lähtevät):

Exum / #24 Frank Jackson / Neto
Hood / Burks
Hayward / Johnson
Favors / Diaw / Lyles
Gobert / #30 Jordan Bell



1 BOS - Pili Roblex: Markelle Fultz, PG, Washington
2 LAL - NCAA-jukka: Lonzo Ball, PG, UCLA
3 PHI - Herstein: Jonathan Isaac, SF/PF, Florida State
4 PHO - Mokeski: Josh Jackson, SF, Kansas
5 SAC - King James: Jayson Tatum, SF, Duke
6 ORL - Professori: De`Aaron Fox, PG, Kentucky
7 MIN - banbanxaixai: Lauri Markkanen, PF, Arizona
8 NY - KebabRiisillä: Dennis Smith, PG, NC State
9 DAL - hamahakkimies: Malik Monk, SG, Kentucky
10 SAC - King James: Frank Ntilikina, PG, France
11 CHA - PeytonAtPrimeTime: Luke Kennard, SG, Duke
12 DET - Gheorghe: Jarrett Allen, C, Texas
13 DEN - WoB: Justin Patton, C, Creighton
14 MIA - NCAA-jukka: Zach Collins, PF/C, Gonzaga
15 POR - L.S: OG Anunoby SF/PF, Indiana
16 CHI - Dreier: TJ Leaf, PF, UCLA
17 MIL - King James: Donovan Mitchell, PG/SG, Louisville
18 IND - Tipper: Harry Giles, PF/C, Duke
19 ATL - Bobby Brown: Justin Jackson, PF, North Carolina
20 POR - L.S: Ike Anigbogu, C, UCLA
21 OKC – Professori: Jawun Evans, PG, Oklahoma State
22 BRO – King James: John Collins, PF, Wake Forest
23 TOR - jaakko1: Bam Adebayo, C, Kentucky
24 UTA - Seisova paikka: Frank Jackson, PG, Duke
25 ORL - Professori: Tyler Lydon, SF/PF, Syracuse
26 POR - L.S: Rodions Kurucs, SF, Barcelona
27 BRO - King James: Jonah Bolden, PF, Radnicki Basket
28 LAL - NCAA-jukka: D.J. Wilson, PF, Michigan
29 SA - Karismaattinen Donner: Isaiah Hartenstein, PF/C, Zalgiris Kaunas
30 UTA - Seisova paikka: Jordan Bell, PF, Oregon



Ja näin on kp.comin mock draft 2017 paketissa, kiitos kaikille osallistujille!
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Varmaan monen mielestä tosi lupaava ja ehkä Top 20 kamaa, mutta kukaan ei vaan halunnut omaan joukkueeseensa. Ja just näinhän voi käydä oikeassakin draftissa jollekin. Tosin oikeassa draftissa on mahdollisuus treidata joka ehkä teoriassa vähentää pelaajien putoamista yllättäen. Jos joukkue pitää esim Fergusonista mutta numero on hänen ottamiseen liian korkea, voi haalia myöhäisemmän pickin.
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

DraftExpressin mockissa Kennard ja Adebayo hyppäsivät hurjasti heti heidän korkeiden varausten jälkeen täällä. Kennard nousi 5 sijaa paikalle 11 (sama kun meillä) ja Adebayo 8 sijaa paikalle 24

http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2017/#list
 
Viestejä
50
Draft Lotteryn lähestyessä voitaisiin herätellä tätä topicia henkiin. Onko mielenkiintoa tänä kesänä vetää taas mock draftia? Mikäli on, meikäläinen vois viime vuoden tapaan varailla Knickseille uutta franchise peluria.
 

L.S

Viestejä
843
Nytku tän kauden karvaat pettymykset alkaa pikkuhiljaa olla pyyhitty mielestä, ni kyllä mä mielellään ton Blazersin hoidan tänä vuonna taas, jos mock drafti tapahtuu.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 606
Yritin tagata jengiä tuon yo. listan mukaisesti, mutta näköjään monella ollut eri nimimerkki vs. käyttäjätunnus, joten ei onnistu hälytykset.

- Matti
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös