Koripallo.com

KTP 2020-2021

Viestejä
417
Kuka täällä on toivonutkaan mitään Hartwallareenaa tai tyttöjä hyppimässä kentänreunalla??
Kysehän on päin persettä hoidetusta liiketoiminnan harjoittamisesta jo vuosikausia..
Kyseisen osakeyhtiön liikevaihtoa ei voi enää kutsua miksikään pienen kioskin pyörittämiseksi, ja siksi myös vaatimus taso pitäisi olla "hiukan erinlainen"..

Valmentajia on vaihdettu jo aivan tarpeeksi.. Omat juniorit "karkaavat" siis näin halutaan kymärissä ja Kotkalaisessa katukuvassa asia ilmaista seuran osalta...

Mutta tosiasissa pelaajat haluavat lähteä seuroihin joissa eletään vuotta 2021.
Hyvin tilannetta kuvaa, ettei Kotkaan enää löydy suomesta niin vetovoimaista valmentajaa joka pystyis Gallialaan pelaajia houkuttelemaan.
Koska kukaan ei halua mennä ajassa 30vuotta taaksepäin.
Joten kyllä jotain tarttis tehrä.
Kauhajoen ja Lapuan ja Salon kokoiset tuppukylät vain porskuttavat menemään, mutta täällä on isoja kiviä reessä.

Seura johdon uusiminen auttaisi varmasti asiaa sekä, apuvalmennuksen päivittämin tälle vuosituhannelle.
Mitä tulee budjettiin tämänhetkinen ilmoitettu budjetti kyllä riittää reilusti parempaan..
Ja niitä innokkaita sponsoreita on hiukan hankala hakea, jollei ole esittää Kongreettisia näyttöjä tai muutoksia tulevasta. Koska ei rahaa muihin yrityksiin heitteleviä yrityksiä ihan joka oksalla kasva.


Ymmärrät varmaan termin "kärjistäminen". Pointti oli siinä, että kovasti jotkut "fanit" vaativat yhtä sun toista, mutta monilla ei ole tarjota mitään konkreettisia avaimia näiden vaatimusten saavuttamiseksi. Lisäksi kuten edellä on kirjoitettu, niin kyllähän KTP on tunnettu vakaana seurana, joka on aina hoitanut kaikki (etenkin palkka-) velvoitteensa ajallaan, ja tämä ei ole mikään itsestäänselvyys monessakaan muussa seurassa.

Olen ehdottomasti samaa mieltä, että toimintaa tulee kehittää ja uudistaa vastaamaan nykyaikaisia standardeja, mutta en myöskään ymmärrä tätä "kaikki on tehty väärin, mutta mitään ei ole tehty" -sivustahuutelu asennetta, etenkin, kun tuohon Pihvin (& Co) paikalle ei niitä tulijoita ihan jonoksi asti ole. Sivusta on helppo huudella, mutta jos pitäisi itse laittaa omia rahoja "omakotitalon verran" seuran hyväksi, niin moniko siihen on valmis? Toivottavasti tähän hommaan lähtisi joku Huoleton Veikko, jolla riittäisi resursseja ja kiinnostusta seuraa lähteä talkoovoimin uudistamaan. Kaikkihan me seuran parasta toivomme.
 
Viestejä
451
Tarkennan vielä omaa kirjoitustani eli rakentavassa hengessä olen sitä mieltä, että tulevaisuudessa toimintaa olisi hyvä laajentaa niin, ettei organisaatio olisi yhden miehen harteilla ja tiedän varsin hyvin että tulijoita ei juurikaan ole mutta kehittymisen kannalta tuo olisi elintärkeää. Myös se että puhalletaan yhteen hiileen ( vielä samasta suunnasta ) on tärkeää, toivon Roopen tuovan uusia tuulia valmennukseen ja meiltä kaikilta kannustusta joukkueelle, eiköhän me kuitenkin tästäkin selvitä, nokka kohti ensikautta ja uusia tavoitteita Roopen johdolla.
 

vmp

Viestejä
296
Jep, samaa mieltä. Taas täällä lähtee keulii tämäkin homma. Varmasti monessa paikassa tehdään jotain asioita paremmin ja niistä voisi enemmän ottaa oppia, mutta monessa paikassa myös paljon paljon huonommin. Ei esim. yhden paljon hehkutetun seuran talous nyt kovin hyvältä näytä, jos oikein ymmärsin. Ettei vaan jäisi pantteripatsas veronmaksajien maksettavaksi...
Ymmärtääkseni Kauhajoella on aina velvoitteet hoidettu, eli ei kai se tänä vuonna jää pantteripatsas liioin veronmaksajien maksettavaksi. ;)
 
Viestejä
146
Ymmärtääkseni Kauhajoella on aina velvoitteet hoidettu, eli ei kai se tänä vuonna jää pantteripatsas liioin veronmaksajien maksettavaksi. ;)
Ainakin Ojalan Pakarissa on niin hyvät päärynämunkit, että nehän melkein pärjää Kotkan possoille:p Nähtäväksi jää missä sitä pantteria nostellaan, sehän on tämän homman suola;)
 
Viestejä
2 859
Ainakin Ojalan Pakarissa on niin hyvät päärynämunkit, että nehän melkein pärjää Kotkan possoille:p Nähtäväksi jää missä sitä pantteria nostellaan, sehän on tämän homman suola;)


Täälläpä länsi-siperiassa on niin hyvät ihan perusmunkit paikallisesta leipomosta, että pesee päärynämunkit mennen tullen ;) Ja saa sieltä leipomosta paljon muutakin suussa sulavaa ja maittavaa ;) Ja palvelu on ensiluokkaista :cool: ja torikin on varattu edelleen.
 
Viestejä
146
Jos jaetaankin koronakauden mestaruus possojen mukaan:cool:
Ei me sitten vielä ole luovutettu, pelit jatkuu ja yksi voitto kerrallaan eteenpäin. Jyri laittaa tauon aikana hommaa kuosiin ja Burtonkin jaksaa nostaa kädet ylös puolustuksessa, ja kai se meidän neljäskin vahvistus haluu jotain näyttöjä antaa. Mangano tietty vaan parantaa vieläkin kun tosi pelit on edessä.
 
Viestejä
99
Peli-karhuissa ja kymissä näköjään tehdään, eikä puhuta ja voivotella. Pekalle viritteillä divarijoukkue!

Muutoinkin näyttää, että seurassa on selkeästi mietitty asioita pikkuisen huomista pidemmälle. KTP:n visionäärit ne vaan jaksaa julkaisuissaan kommentoida epäonnistumisiaan itselleen parhainpäin. Pitäisi varmaan tehdä jotain muutakin kuin vain valittaa ja selittää omien junnujen lähtöä, joka sekin omaa syytä. Tehdä jotain konkreettisia eteenpäin vieviä ratkaisuja kuten Pekassa. Lähtökohta on vaan se, että mahdollinen reagoiminen on viisi vuotta myöhässä ja nyt tilanne (divarissa pelaaminen) ei tule onnistumaan lähivuosina omilla junnuilla. Jos se oli aiemmin rahasta kiinni divariin meno, niin nyt se vasta kallista tulee olemaankin, kun pelaajia joudutaan ulkopuolelta hankkimaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
219
KTP:ltä puuttuu Harri Mannosen ja Pasi Pirkkalaisen kaltaiset intohimoiset ideanikkarit, joka tekevät pyyteetöntä työtä tulevaisuuden eteen.
 
Viestejä
2 782
Screenshot_20210224-192310.jpg

"Mutta Jonttuhan on pelinrakentaja"
Vieläkö tuo on foorumin virallinen kanta?
Toivottavasti ei rimpuilla pleijareihin vaan jätetään muille joukkueille.
 
Viestejä
1 818
katso liitettä 1587
"Mutta Jonttuhan on pelinrakentaja"
Vieläkö tuo on foorumin virallinen kanta?
Toivottavasti ei rimpuilla pleijareihin vaan jätetään muille joukkueille.

Se oli myös Tomi Kamisen kanta kun jenkkipointti jätettiin jälleen kerran hankkimatta.

Samaa mieltä. Tämä kausi oli tässä.
 
Viestejä
65
Kotkan pelaaminen on ällöttävintä paskaa mihin olen hetkeen törmännyt!
Pelaaminen on täysin sielutonta ja mautonta.
Vastineeksi tästä kehdataan pyytää kannatuslippuja sekä vedota katsojiin sekä kannattajiin joukkueen pelastamiseksi.
Ainoa keino pelastaa joukkue on uudistaa koko seura, haetaan sitten mielummin vauhtia vaikka 1B divarista kun vuodesta toiseen hämmenetään samaa kasaa paskaa.
 
Viestejä
2 782
Ollakseen noin selvä peli jo alusta lähtiten, tuomarit olivat kyllä yössä tänään. Selkeesti kauden heikoin esitys.
Ymmärrän Hugginsin tekun täysin.
 
Viestejä
1 641
Mestari Jyrin kuittauksen tullessaan Kotkaan et pari pikkuasiaa laitetaan kuntoon niin mennään lujaa, kamisen työ vedettiin vähän lokaan.
No kun tänään katsoi parin viikon harjoittelun tulos niin kyllähän Kotkan puolustus oli enempi pujottelukeppeinä, Toki Bojanin ja Okon syötöt oli maagisia et ehkä vähän voi ottaa takaisin. Mutta kyllä joukkue on jo kauden hävinnyt tuolla spritillä...no 3 ottelua vielä näyttää. Lahti ja Kobrat. Omissa käsissä.
 
Viestejä
219
Ollakseen noin selvä peli jo alusta lähtiten, tuomarit olivat kyllä yössä tänään. Selkeesti kauden heikoin esitys.
Ymmärrän Hugginsin tekun täysin.
Miksi me saadaan aina huonot tuomarit tänne Kotkaan?!
KTP oli taas tänään paljon parempi joukkue ja pelasi loistavaa korista. Esimerkiksi Mangano ja Burton hallitsivat isännän ottein korinalustaa ja vielä molemissa päissä kenttää. Tässä kohtaa ei kyllä voida myöskään unohtaa Latimerin loistavia minuutteja huilauttaessaan näitä sankareita. Herrala puolusti Bojanin ja Joonas Järven täysin aseettomiksi. Hompalta taas kerran loistavia henkilökohtaisia ratkaisuja. Hugginsia ei taaskaan voi liikaa kehua epäitsekkyydestään. Kerassaan loistavaa joukkuepelaamista.
Kyllä nyt nämä tuomarit tämän pelin taas ratkaisi.
Äkkiä valitus, tai ainakin kysely Detmannille, että miksi ei KTP:n pelaajat ole Susijengissä.
No keväällä nostellaan pantteria ja jatketaan ensi kaudella siitä mihin jäätiin.
 
Viestejä
2 782
Uskon että ensi kausi on varsin erinäköinen jo siitä syystä että Roope on tottunut peluuttamaan joukkuetta jossa on vahva ja paljon syöttöjä tarjoava takamies, enkä usko että tästä luistetaan ensi kauden joukkuetta kasattaessa.
En ihmettelisi vaikka ensimmäinen vahvistus olisi jokin tuttu ja hyväksi havaittu oikea pelinrakentaja.
 
Viestejä
2 782
Ja olihan KTP:llä aikanaan monta vuotta varsin johtamis- ja syöttökykyinen pointti . . .
10-11 Ivey. Runkosarjan syöttötilaston 7. (Fields 9.)
11-12 Sarcevic. Runkosarjan syöttötilaston 6.
12-13 Sarcevic. Runkosarjan syöttötilaston 12.
13-14 Curry. Runkosarjan syöttötilaston 1.
14-15 Jefferson. Runkosarjan syöttötilaston 23.
15-16 Duncan. Runkosarjan syöttötilaston 6.
16-17 Pratt. Runkosarjan syöttötilaston 3.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös