Koripallo.com

KTP 2023-2024

Viestejä
1 294
Kaks kertaa eläkeläisyleisö huutanut EU:ta jo ekalla puoliajalla, täysin perusteettomasti. Jokainen voi päätellä mistä se kertoo.
 
Viestejä
416
Tänään lyödään viimeinen naula Kotkan arkkuun. Kohti ala sarjoja käy Kotkan tie.. Näyttää ettei kriisi palaverissa ole muuta tehty kuin mutusteltu lihistä kera possojen..
Kuukkasen elämänsä joulu pitänyt eron siedettävänä. Se kun loppuu niin 20-30 pinnaa tulee eroa..
 
Viestejä
1 294
Toisella kanavalla tulee pikkusen parempaa korista.. Kouvot hoitelee sarja kärjen vieraissa. Harmi vain niille jotka typeryyttään Stevecolle menivät.. Siellä on minit vs miehet menossa, eikä voi vaihtaa kanavaa.
Sun kannattaa kyllä vaihtaa jengiä. Etköhän manskarilta kavereita löydä, jos jaksat ruudun edestä raahautua paikalle?
 
Viestejä
30
niin noh, eihän toi nyt hyvältä näyttänyt vieläkään:( toki karhu kova mittari, mut ei toi asenne tosta omaan silmään mihinkään ole muuttunut… samanlaista paskaa pelistä toiseen. Mut tärkeintä on et oli ”hyvä treeniviikko takana”

Alempi jatkosarja kutsuu ja playoffeihin pääsykään ei ole taattu. No loppuu ainakin kausi nopeasti ja päästään keskittymään ensikauteen, mitä lie taas tulossa.
 
Viestejä
452
No niin 15 minuuttia jaksettiin yrittää, siihen päättyi kriisipalaverin anti, no se siitä karkkarissa oli hetken ihan hyvä tunnelma kun hetken tuntui että nyt pelataan ihan oikeaa koripalloa. Ktp on tällä hetkellä helppo lannistaa hankitaan 10 pisteen johto ja meidän joukkue hoitaa loput eli palataan samalle tasolle ja todetaan ettei tästä mitään tule.En tiedä onko tämä nyt ihan oikein meitä kannattajia ja sponsoreita kohtaan jos johdon ratkaisu on tämä kriisipalaveri. Tie pleijareihin alemman loppusarjan kautta ei ole helppo eikä etenkään itsestään selvyys, tavoittelijoita sijoille 7-8 kyllä löytyy riittävästi . Nyt tarttis oikeesti tehdä jotain, tietysti jos rahaa ei ole ja johto on tyytyväinen niin sitten varmaan näillä mennään
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 587
Koripallo.comin otteluraportti


– Ensimmäisellä jaksolla meillä tuli pakotettuja heittoja ja KTP juoksi nopeita. Toinen ja kolmas jakso olivat hyökkäyksellisesti hyviä meiltä, ja sillä pystyimme voittamaan pelin tänään, Karhubasketin valmentaja Janne Koskimies kertoi.

– Yritystasolta ja tsempiltä mentiin huomattavasti eteenpäin, vaikka se kuulostaa erikoiselta. Rutinoinut Kauhajoki pelaa niin kovaa, että me emme ihan siinä pärjänneet. Tämä on hyvä sarja, ja kaikki meillä ei yksinkertaisesti pysty siihen puolustusjuttuun, KTP:n päävalmentaja Roope Mäkelä kertoi.
 
Viestejä
7
Sauli takaisin niin saataisiin touhuun tolkkua. Hän on ollut aivan loistava valmentaja b divarissa viim 10 peliin 1 voitto.
 
Viestejä
1 097
Ei oo Dossista ja Randistä kyllä mitään apuja puolustuksessa. Dossista ajeltiin ohi vasemmalta ja oikealta, Rand ei edes ymmärrä puolustaa. Näillä hemmpilla menään ikävä kyllä. Marttinen ja Vili oli puolustuksessa joukkueen parhaat, hyvä poijaat.
 
Viestejä
417
Piiparilta hyvä kirjoitus Kymärissä, samoja pohdintoja kuin itsellä nyt ja aiemmin:

Sisäpelin puute näkyy eritoten hyökkäyspäässä, jolloin hyökkäysoptiot käyvät hitaassa hyökkäyksessä vähiin ja KTP:tä on helppo puolustaa. Lisäksi edelleen jaksan itsekin ihmetellä, miksei Golsonin ja Randin pick&rolleja nähdä enemmän. Ei toki jokaista hyökkäystä voi päättää allariin, mutta jos joukkueesta löytyy sarjan syöttökuningas sekä kolme metriä renkaan yläpuolelle pääsevä donkkikone, niin kyllä allekirjoittanut on vallan hämmentynyt miksei palloa pelata enemmän korkealle. Näitä kuvioitahan voi pelata muutoinkin, kuin nopeasta hyökkäyksestä. Rand myös on selvästi pelaaja, joka elää näyttävistä suorituksista, joten ehkä tällaiset kuviot myös herättäisi miehen pelaamaan muiltakin osin..?

Mieluiten näkisin kuitenkin kokoonpanomuutoksia kentällä tai penkin päässä, mutta ”kriisipalaverin” annin perusteella seurajohto on ilmeisesti päättänyt olla tekemättä enempää tappiota rosterimuutosten merkeissä tällä kaudella, vaikkakin sitten ensi kauden vetovoimaisuuden kustannuksella..

Harmillinen valinta näin pitkäaikaisen fanin näkökulmasta. Häviöt ymmärrän, loukkaantumiset ymmärrän, huonot jenkkivalinnatkin ymmärrän, mutta käsien päällä istuskelu ei valitettavasti istu omaan korisjoukkueen pyörittämisideologiaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös