Koripallo.com

KTP vs KATAJA 04.11.2016 klo 18.30 Steveco Areena

Viestejä
120
Vs: KTP vs KATAJA 04.11.2016 klo 18.30 Steveco Areena

raappa sanoi:
Päästetäänkö kotkassa katsojat pressiin?
Katsojia ei pitäisi päästää pressiin ollenkaan. Jälkipelit tms. ovat katsojia varten.
 
Viestejä
7 517
Vs: KTP vs KATAJA 04.11.2016 klo 18.30 Steveco Areena

-kolmoisuhka- sanoi:
Katsojia ei pitäisi päästää pressiin ollenkaan. Jälkipelit tms. ovat katsojia varten.

Samaa mieltä
 
Viestejä
622
Vs: KTP vs KATAJA 04.11.2016 klo 18.30 Steveco Areena

Rodman sanoi:
E. korjataan videon näkemisen jälkeen. Ailus: "kyllä ne jaksaa" ja katsoja "ei jaksa". On se hirveää.

Itseasiassa sivultayleisöstä kuulunut kommentti sen Ray:n "kyllä ne jaksaa" jälkeen oli:"Ne sanoo, ettei jaksa". Se on paljon enemmän joukkueen sisäisien asioiden puimista julkisuudessa kuin ottelun nähneen katsojan analyysi pelieslityksen perusteella.

Vaikka Katajalta puuttui Vesa Mäkäläinen niin kyllä siellä KTP:n korinalusmiestä väsytettiin silti useamman pelaajan voimin. Vaikka kuinka olisi kunnossa, niin sitä väsyy. Muistaakseni Pratt, Gay ja Walker pelasivat puolen tunnin urakkaa jo Vilppaassa enkä yllättyisi vaikka se olisi toiminut referenssinä palkattaessa. Mutta pakko on säästellä pelin aikana, että jaksaa ja silti se näkyy ruudin kostumisena loppupelissä.

Sääli, että Kotka leikkaa pelaajien osuuden pressistä. Kun peliesitystä kehuttiin ja kysyttiin omaa tyytyväisyyttä suoritukseensa, Walker vastasi, ettei ole koskaan tyytyväinen, aina yrittäen parantaa. Nyt kun tulee kahden viikon pelitauko, sanoi olevansa varma, että valmentajalla on joka päivä suunniteltuna treeniohjelmaa minkä avulla he kykenevät parantamaan. Voisihan siinäkin olla joku piikki sisällä muttei sitä yleisössä huomannut. Pressin puhuttajan (Ailuksen pomo) johdatus tauon aikaisen harjoittamiseen pohjautui Walkerin sanomisiin ja oli ihan rakentavan looginen, pelitauot käytetään toipumiseen ja uuden harjoitteluun joka joukkueessa. Ailus saapui viimeisenä pressiin ja sivusta huutelija taitaa Raylle olla tuttu jo muista aikaisemmista keskusteluista.

Kotkassa pressin seuraaminen on pitkään ollut kansanhuvi. Akustiikka on hyvä, vaikka lehdistön taakse ja sivuille voivat innokkaimmat kerääntyä seuraamaan kommentteja. Salossa ja Joensuu Areenalla on samoin. Muualla käydessäni en ole pressiä etsinyt.
 
Viestejä
781
Vs: KTP vs KATAJA 04.11.2016 klo 18.30 Steveco Areena

Tuota lehdistötilaisuuden pätkää katsoessa, taitaa KTP:n valmentajaakin väsymys painaa, kun reagoi noin "yleisön" joukosta tulleeseen väitteeseen.
Toivottavasti tauko tekee hyvää ja KTP on vahvassa vireessä taas tauolta palattuaan.

Suosittelen, että KTP:n lehdistötilaisuudessa on jatkossa vain ne henkilöt, jotka edustavat lehdistöä tai muuta tiedotuskanavaa.
Jatkossa tilaisuuksiin vain ne henkilöt jotka sinne kuuluu, henkilökohtaisen luvan kanssa.

Tsemppiä Kotka!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös