Koripallo.com

Lahti Basketball 2020-2021

Viestejä
429
Tämä kausi taputeltu ja uutta odotellaan....
Valmentaja vaihtui. Pepellä uudet haasteet muualla. Pieti Poikola 2+2 sopparilla Lahden peräsimeen. Onko muita huhuja ilmassa?
Toivotaan että Pietin tulo Lahteen antaa lisää nostetta Laban vetovoimalle saada tänne muutama uusi kotimainen "vahvistus"
Vanhoista uskon että Saarijärvi Ahola Byman jatkavat. Hirvonenkin saattaa jatkaa Pietin tulon myötä. Riittääkö Veskulla vielä paloa jatkaa? Reenit kovenee taatusti viime kaudesta... Kestääkö Veskun paikat?
Ringissä tulee olemaan luultavasti 3-4 junnua. Keitä?
Jos 4 jenkin säännöllä mennään niin luultavasti 4 tulossa...... KORONAN vaikutukset sarjaan ja vierastyövoimaan selviää myöhemmin.
Aalto ja Ikävalko laittoivat tohvelit naulaan. Entä Lampen... Jatkaako Ridersissa?
Tehdäänkö Jarred Jonesille tarjousta..... Kelpaako ukko Pietille..??
Seuraa voi auttaa rahallisesti "Täysi tupa" - kampanjassa.
Seuran talous luulisi kuitenkin olevan suht hyvässä jamassa, jos Pietikin teki 2+2 sopparin.......
David Gonzalvez poseeraa Laban Facebook sivuilla Laban huppari päällä ennen kotiin lähtöä.... Onko tuo jokin vinkki.....?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
533
Ens viikolla sopimusuutisia Labalta!
Hirvonen? Vesa Heinonen? SAMI PEKKOLAN COMEBACK?
 
Viestejä
359
Toivottavasti Hirvonen tai Gonzalves.
 
Viestejä
298
Vesku jatkaa......iso peukku....
Sjärvellä alkaa toinen vuosi 2+0 sopparista.
Ali Ahola jatkaa...
 
Viimeksi muokattu:

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721

Lahti Basketball ja kapteeni Vesa Mäkäläinen,33, ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen. Viime kaudella Vesa uurasti keskimäärin 27 minuuttia ja viimeisteli siinä ajassa kelpo tilastot 10.5 pistettä, 4.2 levypalloa, 2.0 syöttöä ja upotti kolmoset kovalla 43.6% tarkkuudella. Mäkäläinen aloittaa jo 14. kautensa Korisliigassa.

Uusi päävalmentaja Pieti Poikola oli sangen mielissään, kun Mäkäläinen allekirjoitti jatkosopimuksen.

”Vesa on ollut mukana nostamassa Lahden koripalloa uuteen nousuun. Hänen merkityksensä projektillemme on suurempi, mitä vain kentällä näkyy. Hän on esimerkkinä uudelle pelaajasukupolvelle ja pystyy auttamaan lahjakkuuksiamme kehittymään Suomen ja Euroopan koripallohuipulle. Pelillisesti Vesa on konseptimme ilmentymä. Hän pystyy pysäyttämään liigassa kenet tahansa ison pelaajan. Vesan arvo ei ole vain 1vs1 -puolustus, vaan pystyy kommunikoinnillaan ja sijouttumisellaan auttamaan muita pelaajia olemaan aggressiivisempia. Myös hyökkäyksessämme hänellä on paljon annettavaa. Vesa on erinomainen syöttäjä ja ymmärtää kollektiivisen koripallon arvon. Erinomaisena kolmen pisteen heittäjänä Vesa tuo tilaa muille kentällä ja mahdollistaa todella ison viisikon peluuttamisen” , kommentoi päävalmentaja Poikola.

”Sopimuksesta on erittäin hyvät fiilikset ja odotan innolla tulevaa uutta kautta. Viime kausi jäi kesken, mikä jätti asioita hampaan koloon. Tulevalla kaudella on taas upeaa päästä pelamaan LaBassa, upealle lahelaiselle yleisölle. Lahti Basketball never stops!!
Hyvää ja rauhallista vappua kaikille! Terveisin Cap” , kommentoi iloinen Vesa Mäkäläinen.

Lahti Basketballilla on sopimukset Vesa Mäkäläisen, Ali Aholan ja Arttu Saarijärven kanssa. Päävalmentaja on Pieti Poikola. Huomenna julkaistaan seuraava pelaajasopimus.
 
Viestejä
298
Alex Campbell 27v...193cm..takamies.....Tulee Kanadan NBL Liigasta. Siellä 20p , 7lp 5 s.
1v soppari. Pelannut Kanadan maajoukkueessakin......
Nyt ollaan ajoissa liikenteessä. Pieti hehkuttaa Laban koti-sivuilla....
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
472
Alex Campbell 27v...193cm..takamies.....Tulee Kanadan NBL Liigasta. Siellä 20p , 7lp 5 s.
1v soppari. Pelannut Kanadan maajoukkueessakin......
Nyt ollaan ajoissa liikenteessä. Pieti hehkuttaa Laban koti-sivuilla....
Eli Hirvonen ei jatka Lahdessa. Onko se Kataja sitten osoite?
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721

Lahti Basketball on solminut vuoden sopimuksen kanadalaisen takamiehen, Alex Campbellin 27, kanssa. Campbell siirtyy Lahteen Island Storm joukkueesta, joka pelaa Kanadan NBL liigaa.

Campbell on erittäin fyysinen takamies, joka tunnetaan erittäin kovana puolustajana. Menneellä kaudella Island Stormin riveissä 193 senttinen Campbell upotti 20.0 pistettä, otti 7.0 levypalloa ja antoi 4.5 syöttöä. Lahti tulee olemaan kanadalaisen toinen työpaikka Euroopassa. Kaudella 2017-2018 hyvänä johtajana tunnettu takamies palloili Espanjan LEB Gold sarjassa CB Brat Juventudin riveissä.

Takamies on myös esiintynyt Kanadan maajoukkueessa William Jones Cupissa kahdeksan ottelun verran. Kahdeksassa ottelussa vaahteranlehti rinnassa Campbell upotti keskimäärin 6.4 pistettä, otti 5.9 levypalloa ja antoi 3.9 syöttöä.

”Olen todella iloinen, että Alex valitsi meidät ja uskoo konseptiimme. Hän on loistava kahden suunnan pelaaja. Alex pystyy puolustamaan oikeastaan kaikkia pelipaikkoja – hän puolusti jopa vitospaikkaa viime talvena. Hyökkäyksessä tekee muut paremmaksi sitomalla puolustusta ja jakamalla palloa, sillä hän on erinomainen skoraaja ja syöttäjä. Olemme sitoutuneet kehittämään hänen palloscreen-pelinlukua ja eurooppalaisen 5vs5 koripallon toteutusta. Alex on saanut suitsutusta johtajuudestaan ja joukkueorientoituneesta asenteestaan kaikkialla, missä on pelannut. Uskon, että Alex tulee tekemään vielä hienon uran Euroopassa ja siihen haluamme tarjota hänelle hyvän startin”, kommentoi päävalmentaja Pieti Poikola uutta suojattiaan.
 
Viestejä
429
Ei Lahti kahdella takurilla pysty sarjassa pelaamaan. Kyllä Lahti on Hirvoselle sopparia tarjonnut. Muistetaan että nyt vasta toukokuun alku. Sarja alkaa 5-6kk kuluttua.. Jos alkaa...?
Hirvonen toki "odottelee" tarjouksia muualtakin....Ilm.ei jatka Lahdessa.
Kova yllätys tuo Campbellin soppari jo toukokuun alussa. Toki nyt pelaajakin voi ottaa rauhallisemmin kun on soppari taskussa. 4 jenkkiä, Vesku, Sjärvi, Ahola, Byman? Lampen??? Junnut? ....... Tuottaako Pieti suhteillaan Lahteen muutaman kotimaisen. Henri Ventoniemi 207cm on huhujen mukaan tulossa..
8lla runko - pelaajalla ja 3-4 junnulla kyllä liigaa pelataan. 8 joukkoon toki tavoitteet......
Ens viikolla julkistetaan lisää soppareita. Jenkki takurin ja 4 paikan jenkin soppari?????
Ventoniemi???
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
785
Kaudella 2019-2020 Vellingin valmentamassa Lahti Basketin riveissä oli peräti 8 Lahdessa koripallo-oppinsa (kasvattajaseura Lahti) saanutta pelaajaa. Ollaanko nyt valmentaja Poikolan ohjauksissa Lahteen hankkimassa enemmän ns. kotimaisia/ulkomaalaisia huippupelaajia, kuin viimekaudella? Mikä tulee olemaan jatkossa omien kasvattien rooli?

Viimekaudella 8 "omaa kasvattia" kokoonpanoluettelossa oli huikea määrä. Mikä oli hieno homma.
Toivon mukaan heillä löytyy nyt käyttöä muualla, jollei Lahdessa.
Suuremmat peliminuutit ja isompi vastuu joukkueen tuloksesta ovat heidän tulevaisuuden kannalta nyt tärkeitä, vaikka I-divisioonassa.
 
Viestejä
6 495
Kyllä Lahti on Hirvoselle sopparia tarjonnut. Muistetaan että nyt vasta toukokuun alku. Sarja alkaa 5-6kk kuluttua.. Jos alkaa...?
Hirvonen toki "odottelee" tarjouksia muualtakin....Ilm.ei jatka Lahdessa.

Kärpäsen ala-asteen mäkihyppykerhon mukaan oli ylihinnoitellut itsensä -> ei jatka Lahdessa.
 
Viestejä
28
No tuskimpa oli! Nää on näitä kateellisten tai katkeroituneen mielipiteitä! Jos ja kun et tiedä niin älä kirjottele valheita Hirvosesta ja asioita joista et tiedä! Mulla varma tieto asiasta! Ja nythän Aholalla näytön paikka ku sitä eräs kirjottaja vaati ja ylisti koko viime kauden!
 
Viestejä
472
No tuskimpa oli! Nää on näitä kateellisten tai katkeroituneen mielipiteitä! Jos ja kun et tiedä niin älä kirjottele valheita Hirvosesta ja asioita joista et tiedä! Mulla varma tieto asiasta! Ja nythän Aholalla näytön paikka ku sitä eräs kirjottaja vaati ja ylisti koko viime kauden!
Niin ja jos joku maksaa pyydetyn palkan, onko silloin ylihinnoitellut itsensä? Palkkasotureita tässä kai kaikki työssä käyvät ollaan :D

Loimaan taksitolpalla huhuttiin, että Karvonen ei jatka Biisoneissa. Olisiko paluu Lahteen ajankohtainen? Kenelläkään tietoa?
 
Viestejä
6 495
Niin ja jos joku maksaa pyydetyn palkan, onko silloin ylihinnoitellut itsensä?

Kärpäsen ala-asteen mäkihyppykerho halusi tarkentaa, että ylihinnoitellut nimenomaan Lahteen. Kyllähän joku Hirvosen poimii ennemmin tai myöhemmin - ali-, väli- tai ylihinnoiteltuna.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
465
Loimaan taksitolpalla huhuttiin, että Karvonen ei jatka Biisoneissa. Olisiko paluu Lahteen ajankohtainen? Kenelläkään tietoa?

ESS jutussa kirjoitettiin, että Pietin tulo on herättänyt kiinnostusta Lahtelaislähtöisissä ja muissa pelaajissa. Ei noita Lahtelaislähtöisiä nykyisiä ja potentiaalisia liigapelaajia montaa ole, joten voisi hyvinkin olla että Ville olisi paluuta tekemässä. Karvosella on ehdottomasti potentiaalia liigaan, jos löytyy asennetta treenata. Mannelinin alaisuudessa kun on pelannut lähes koko aikuisuran, niin vaatimustaso ei ilmeisesti ole koskaan noussut tarpeeksi korkealle, jotta kehitys olisi jatkunut.

Toive/arvaus seuraavista uusista soppareista: Ventoniemi, Karvonen ja ESSn tietojen mukaan 4 sekä 2 paikan jenkki.

Hirvosen lähtö molemmille osapuolille hyvä. Ei löytynyt Tumpista pelillistä johtajaa mitä haettiin ja itseluottamus oli miehellä jo loppukaudella niin heikko ettei vapaita kolkkejakaan enää ottanut. Maisemanvaihto oli siis selvä juttu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös