Koripallo.com

Lahti Basketball 2021-2022

L.S

Viestejä
677
Joskus pelin jälkeen ihmettelee, miten tästä saatiin voitto kairattua. Tämä kuului niihin matseihin. Koko rahalla saatiin taas taistelua. Kiitos joukkueelle!
Minun mielestä tässä pelissä Lahti näytti paremmalta joukkueelta suunnilleen 30 minuuttia peliajasta. Onneks ne muutama äärimmäisen synkkä minuutti ei lopulta ratkaisseet matsia Katajan eduksi. Katastrofaalisesta alustakin kirittiin rinnalle jo ennen ekan jakson päättymistä, eikä usko voittoon näyttäny horjuvan toisellakaan puoliajalla eron kasvaessa suunnilleen kymmeneen.

Vaikka Sajantila välillä kritiikkiä ansaitseekin, ni tänään oli kyllä mies paikallaan, kun peliä ratkaistiin. Ja Ballard pelas erinomaisesti siihen nähden, että ei voi kovinkaan monet reenit olla vedettynä joukkueen kanssa. Kaikiken kaikkiaan viihdyttävyydessään täys 5/5 koripalloelämys.

Hector ja kumppanitkin saivat arvostusta osakseen satunnaiskatsojilta, jotka olivat vaikuttuneita Katajan kannattajaporukan omistautumisesta asialleen.
 
Viestejä
608
Ottelu-ennakot ennen matsia löytyy basket.fi......sieltä "sarjat"...... sitten "koris-liiga"
Tulee lista tulevista matseista ja jo pelatuista matseista.
Ja pienenä oikoreittinä www.korisliiga.fi kääntää suoraan tuonne basket.fi -> korisliiga alle, ja tulevat pelit on heti sivun yläreunassa ja aiempia pelejä löytyy sitten kun sitä banneria selaa vasemmalle.

Matsien ennakkokommentit kokoonpanoineen tulee pääsääntöisesti edellisenä päivänä puoleen päivään mennessä (taitaa viikonlopun peleihin olla takaraja perjantaina). Ja jälkikäteen kivasti löytyy tilastot sekä lehdistötilaisuudet joka ottelun alta (paitsi niiden joukkueiden osalta jotka sooloilee eivätkä lehdistötilaisuuksiaan Youtubeen lataa ollenkaan).
 
Viestejä
802
Tämä Laban tämänhetkinen rosteri on kuin rahaa laittais pankkiin kun kotimaiset saa paljon peliaikaa.Kantaa keväällä pitkälle.Hyvä esimerkki miten junnut kehittyivät Kouvoissa viime kaudella kun jenkit lähetettiin pois
 
Viestejä
5 214
Pakko ihailla Lahden suomalaisosaston säkkien kokoa. Menetyksiä tulee solkenaan, mutta effort pysyy ällistyttävän korkealla tasolla läpi ottelun. Varsinkin puolustuspelaaminen on ihan eri tasolla kuin jenkkien kanssa.
 
Viestejä
6 119
Olipa mukava poiketa jälleen Lahdessa. Peli ei toki mennyt Katajalta kovinkaan hyvin, mutta PataÄssä oli huikea mesta ja karaokea tuli laulettua aamu kuuteen ja juomat oli hyviä. Tuli juteltua myös Lahti legendojen Teemu Laineen ja Tom Gustaffsonin kanssa. Lahdessa hienot puitteet ja koriskulttuuria viimeisen päälle. Hyvä Lahti, nähdään taas jossain vaiheessa.
 
Viestejä
316
Pakko ihailla Lahden suomalaisosaston säkkien kokoa. Menetyksiä tulee solkenaan, mutta effort pysyy ällistyttävän korkealla tasolla läpi ottelun. Varsinkin puolustuspelaaminen on ihan eri tasolla kuin jenkkien kanssa.
Varmaan kavereita tulee kannustamaan suuresti se, että kaiken tämän jälkeen Lahteen tulee joku d-korin jenkki ja vie pelipaikan. No toivottavasti olen vaan kyyninen ja väärässä :D
 
Viestejä
67
Joko tänään JYSÄHTÄÄ, koska eikö keskiviikko ole jo keskiviikko ja uutisia luvattiin alkuviikoksi? Tuleeko sieltä MÖRKÖ?
 
Viestejä
5 214
Clarkea urheilullisempi ja vielä kovempi difaaja, mutta jonkin verran yksipuolisempi ja ainakin yliopistovuosina lisäksi täysin olematon kaukoheittouhka.

Iverson oli Wisconsinissa yleisön suosikki, koska pelasi aina niin kovalla intensiteetillä ja paukutti sellaisia donkkeja, että koritelineet olivat jatkuvasti koetuksella. Katselin jotain hänen highlight-pätkiään G-liigasta ja näytti siltä, että olisi ottanut jonkin verran massaa ja menettänyt hieman älytöntä räjähtävyyttään.

Kuten tässä olen loputtomiin toistellut, niin joukkue on nyt aivan tukossa samojen pelipaikkojen pelaajia. Joukkueessa ei ole yhtäkään pelaajaa, jonka vahvuuksiin lukeutuisi pelinrakentelu tai heittopaikkojen luominen muille eikä korin alle ole heittää kuin Ventoniemi, joka on pelannut vaisua kautta tähän saakka.

Jos visiona on rakentaa Lahdelle oma "40 minutes of hell" -konsepti, niin sellaiseen on kyllä nyt pelaajamateriaali kasassa. Tällä materiaalilla vastustajaa pitäisi prässätä 40 minsaa ja juosta kaikilta joukkueilta jalat alta. Se myös edellyttää sitä, että jenkit todella pistävät itsensä likoon silloinkin, kun se ei tilastoissa näy.
 
Viestejä
117
Pakko kompata aiempien käyttäjien ihmettelyjä Lahden jenkkivalinnoista. Pietillä on oma konseptinsa, jonka hän epäilemättä tuntee ja johon hän uskoo, mutta kenenkään muun jakeluun se ei mene.

Viimeiset viisi peliä:

Ricky Waxlax 17,4 pts per peli
Erik Sajantila 14,6 pts
Eemi Luukkonen 9,4 pts
Arttu Saarijärvi 8,8 pts

Voitot 3-2.

Miten Pieti tähän reagoi? No, tuo kaksi uutta amerikkalaispelaajaa suoraan näiden poikien pelipaikoille, kun jo ennestään lasaretissa on kaksi näiden pelipaikkojen jenkkiä. Nyt Lahden kaikki jenkit ovat pelipaikoille 2-4 Ventoniemen ollessa edelleen ainoa ison pään pelaaja.

En ymmärrä, en vaan mitenkään ymmärrä. No, ehkä minun ei tarvitsekaan. Ihmetellä kuitenkin saan.
 
Viestejä
5 214
Lahti on pelannut ilman jenkkejä paremmin kuin jenkkien kanssa. Toki ilman Ballardia Kataja-pelistä olisi varmasti tullut kuokkaan, mutta muuten joukkueen tekeminen varsinkin puolustuspäässä on ollut ihan eri tasolla.

Alkukaudesta Lahti pelasi jenkkien kanssa rehellisesti sanottuna surkeita otteluita (vieraspelit Vilpasta ja Kouvoja vastaa sekä kotiottelu Bisonsia vastaan). Ilman jenkkejä ainoa heikompi esitys oli KTP:tä vastaan ja siinä matsissa näkyi todella karulla tavalla se, kuinka pieneksi Lahti korin alla jää (KTP:lle 21 hyökkäysribaa).

Gilder, Clarke ja Iverson ovat kaikki erinomaisia puolustuspelaajia, mutta saadaanko heidät pelaamaan joukkueelle samaan tapaan kuin miten esimerkiksi Ahola ja Saarijärvi pelaavat joka vaihdossa?

Koko kauden ajan on myös näkynyt se, että jos joudutaan pelaamaan 5-5, niin tekemisen taso on välillä kauhistuttavaa. Yritystä on valtavasti, mutta järkeä ei aina niinkään. Olisi paljon luottavaisempi olo, jos yksi jenkeistä olisi riittävän iso ja ulottuva painimaan korin alla ja joku toinen pystyisi kontrolloimaan tempoa ja saisi hitaampiin hyökkäyksiin jotain järkeä. Gilder on kyllä ollut koko uransa kombo-takamies, mutta hän on niin kova skoraaja, että hänen pitäisi antaa keskittyä siihen.
 
Viestejä
227
Kyllähän liiga joukkue tarvitsee sen 12 pelaajaa rosteriinsa. Varsinkin Laban peli-tavalla. Todella kuluttavaa vetää 40 minsaa lähes täysillä. Ihmetellä täytyy miten hyvin kotimainen 9 pelaajan rotaatio selvisi kunnialla matseista.
Fyssari oli jo ilmoittanut ennen Kataja-matsia että on pakko hellittää...muuten äijät hajoavat...
Nyt apuja saadaan...se on helkutin hyvä. Rosteri laajenee huomattavasti. Ballard jo mukana. Gilder ilm. pelaa jo la Haita vastaan.. Myös Iverson jos pelilupa saapuu. Clarke viellä pari viikkoa pois.
Toivotaan että joukkue hitsautuu yhteen tässä viikkojen aikana ja keväällä kukaan ei halua kohdata kovaa Labaa...
Muistetaan myös se että Luukkonen, Bärlund ja Byman pelaavat myös B-divaria liigan ohella.....Tosin nyt liiga-minuutit vähenevät kun liiga-rosteri laajenee jenkkien myötä.
Käykäähän Fanit katsomassa myös Pajulahden koti-matseja. Ihan mukavaa korista....Xavier Richards mm. joukkueessa....
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
9 123
Pieti tietää mitä tekee.

Tämän palstan vääräleuat osoittavat kritiikillään vain täyden tietämättömyytensä lajista nimeltä koripallo.

Menkää sinne katsomoon ja kannustakaa joukkuettanne kohti menestystä. Sitä on tulossa.

Ei sitten kevään päätteeksi tunnu olo niin tyhmältä, kun juhlii joukkueen eli MEIDÄN saavutuksia. (Oikeasti pelaajien ja Pietin, ei teidän ollenkaan)
 
Viestejä
328
Kokoonpano julki huomiseen Hait matsiin....
Gilder palaa kokoonpanoon...... Iverson pelaa jos pelilupa saapuu ajoissa....
Toki Ballard ja kotimaiset mukana, Bärlund GTD.....
 
Viestejä
3 215
Eipä ollut kovin vakava tuo Brandon Peelin loukkaantuminen, on jo siirtynyt Englannin liigaan Newcastlen joukkueeseen ja pelannut jo pari peliäkin.
Eli sopimuksen purkamisen syyt, kuten epäiltiinkin, olivat ihan muut kuin loukkaantuminen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös