Koripallo.com

Lahti Basketball 2021-2022

LTI

Viestejä
2
Nyt on kyllä Ukissa meneillään kauden pohjanoteeraus tuon suurella sydämmellä taistellun vaiheen jälkeen.

Mitä Karvoselle ja Ventoniemelle on tapahtunut hyvän viime kauden jälkeen?
 
Viestejä
328
Tänään ei lähtenyt joukkueella ollenkaan peli avautumaan. Oliko viikko liian lyhyt aika palautumiseen? Toki uusien pelaajien sisäänajo kestää, pitää malttaa. Edelleen hyvin mukana 6 junassa.
Tänään Ballard ja Gilder eivät näyttäneet vahvistuksilta. Muu ryhmä flekmaattinen. Nyt rivit kuntoon, ke tulee Karhut Lahteen, silloin oltava täysin toisenlainen Laba kentällä. Toivotaan että Iverson tuo jotain hyvää uutta kentälle. Ventoniemi on menettänyt itseluottamuksensa, vapaista paikoista menetys tai huono syöttö lähes joka kerta. Suunta nyt vain ylöspäin....
Ei pelkällä kolmio-hyökkäyksellä pärjää, jotain uutta voisi Pieti taikoa....
Tsemppiä!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
227
Toivotaan että ke Karhua vastaan nähdään kunnon taistelua ja periksiantamattomuutta koko joukkueelta. Iverson luultavasti jo mukana.
Ps. Bisons ottanut korona-passin käyttöön koti-otteluissaan, koska yleisö-tapahtumat rajoitettu max 50 hlöön Varsinais-Suomessa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5 214
Nyt ollaan sitten jenkkivalintojen kanssa siinä tilanteessa, että joukkueesta ei löydy ainuttakaan korinaluspelaajaa. Tässä sitten mitataan toden teolla Poikolan aivoitusten järkevyys tulevien kuukausien aikana. Itse suhtaudun erittäin epäilevästi siihen, että joukkueellisella 2-3 paikkojen pelaajia voisi pärjätä.
 
Viestejä
77
Joillekin joukkueille sitä sattuu ja tapahtuu. Eipä silti, Ventoniemellä on tällä kaudella ollut vaikeuksia pallon kanssa, joten pieni lepo voi parantaa monia asioita. Ei pelkkä koko asioita ratkaise.
 
Viestejä
77
Kohtalaisen hyvä maku jäi tästä pelistä, vaikka alku olikin katastrofaalinen. Lahden jenkeiltä odottelen tämän perusteella mukavaa loppukautta. Kauhajoki oli odotetun kova. Missähän Pieti oli kun ei näkynyt penkillä?
 
Viestejä
67
Kohtalaisen hyvä maku jäi tästä pelistä, vaikka alku olikin katastrofaalinen. Lahden jenkeiltä odottelen tämän perusteella mukavaa loppukautta. Kauhajoki oli odotetun kova. Missähän Pieti oli kun ei näkynyt penkillä?
Alkuhaastatteluissa Roope mainitsi, että Pietille tullut perheenlisäystä.
 
Viestejä
488
Alku ihan hirveetä ripulia. Kauhajoelle ei voi antaa yhtäön löysää. Jones ja Rougue jäätäviä pelimiehiä. Toka puolisko oli oikeesti Lahelta hyvän näköstä ja Iversonkin väläytteli.
 
Viestejä
328
Tulee väkisinkin mieleen että jos Pieti peluutas "normaalilla" peli-tavalla, niin Lahden talentit tulisivat paremmin esiin. Eli pelinjohtaja, heittävä takamies, laiturit, sentterit..... Nyt pelataan paikatonta peliä, aika hurlumheitä tuntuu olevan. Eikä koskaan paikkaa!
Tästä pelistä jäi mieleen negaiivisesti 2 jakson todella hengetön peli ja kun Laba hyökkäsi 4 kertaa putkeen niin että palloa ylöstuova pelaaja ei syöttänyt kertaakaan omilleen ja joka kerta menetys.
Onneksi ryhtiliike löytyi 3lla jaksolla, toki Kjoki himmasi intensiteettiä kun oli 20p johto pa. 27-47. Päästiin jo 8p päähän 52-60 mutta ei enään lähemmäksi.
Kun Clarke saadaan mukaan ryhmään ja toiv. että kaikki pysyvät terveinä (pl. Vniemi 2kk), niin tammikuussa luulisi olevan peli jo parempaa, tämän pelin 3nen jakson tapaista taistelevaa koripalloa...
Taitaa Suomen Cupissa olla taas Kjoki-Laba vastakkain puolivälierissä. (1 vs 8).
Su tulee Vilpas Lahteen. Voitto maistuisi, muuten aletaan jäämään 6 parhaan joukosta kun Kobratkin voitti Seagulls in Hesassa
 
Viestejä
474
Taitaa Suomen Cupissa olla taas Kjoki-Laba vastakkain puolivälierissä. (1 vs 8).
Laba Suomen Cupin rankingissä sijalla 7 ja 1-4 sijalla olevat saavat itse valita vastustajan 5-8 paikoilla olevista.

Eilisestä pelistä:
Laban järkyttävä ensimmäinen puolikas ja vastaavasti Karhun todella kova intensiteetti ratkaisi pelin.
Puoliajalla Laban syöttö/menetystilasto näytti 2/14. Clarkin pelintekoa on hieman ikävä...
Iverson vaikutti ensimmäisen puolikkaan erittäin flegmaattiselta ja väärältä mieheltä ja olin jo printtaamassa lentolippua käteen. Toinen puolikas olikin jo huomattavasti parempi ja siitä kehutusta puolustuspään osaamisesta nähtiin jo kovia väläytyksiä. Oltais voitu nähdä myös kauden komein älläri, jos Karvosen sivurajasyöttö olisi tullut paremmin Iversonin näppeihin.
Sunnuntaina lisää minuutteja Khalilille ja voitto Vilpurasta olis homman nimi.
ps. Melkoiset +/- - lukemat kapteeni Saarijärvellä 13p häviöottelussa melkein 30 minsan peliajalla (+15!!)
 
Viestejä
396
Ventoniemeä tuli eilen ikävä. Korinalus oli jatkuvasti suojaton sekä levypalloissa että ajoissa. Henkan kausi hyökkäyspäässä on ollut vaisu, mutta puolustuksessa rooli on tärkeä!
Luukkoselta kaksi heikkoa matsia peräjälkeen. Eilen +/- sarake tavoitteli pitkään -30 tasoa ja oli ihan omaa luokkaansa. Apukoutseilla olisi pitänyt olla tuollaisena päivänä pelisilmää pitää Eemi penkillä, varsinkin kun Iverson alkoi tokalla jaksolla saada juonesta kiinni ja LaBan kiri oli parhaimmillaan. Samoin Waxlax ja Sajantila vaeltavat nyt varjojen mailla. Toivottavasti tauolta palaa energinen joukkue. Su pelistä ei ole odotettavissa pisteitä ilman juonikkaita kuvioita erityisesti Vilppaan isojen miesten pitämiseksi kurissa. Pelko on että Griffin ja Wood vievät korinalla "pientä" joukkuetta pahasti.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
227
Tärkeä voitto ennen maa-ottelu taukoa. Saatiin joukkue 5lle sijalle, tappiolla 7- 8s?
Toivotaan hyvää kahta reeni-viikkoa, Iverson ja Clarke on saatava mukaan kuvioihin toden teolla. 3.12 kobrat-Laba.
Enpä olisi uskonut että tässä vaiheessa kautta Laban takana mm Vilpas, Kataja.
Toisaalta taas Kouvojen 3s sija pienoinen yllätys nuorelta joukkueelta, tosin Jyri on Welho valkku.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös