Koripallo.com

Lapuan Kobrat 2019-2020

Viestejä
137
Oltaisiin voitu saada tiukka peli ihan loppuun asti, jos jokaisesta pienestä kosketuksesta ei Kataja olisi päässyt vapaaheittoviivalle. Vissiin pienimmälle paikkakunnalle lähetettiin kaikki "ei halutut" tuomarit. Ainakin yhdellä heistä pilli soi noin 30 sekunnin välein. Huomenna todella tärkeä peli Lahtea vastaan, en yllättyisi jos tälläisen v-mäisen tappion jälkeen ja vielä näin huonona vierasjoukkueena oltaisiin ekalla jaksolla 20 pinnaa takana...
 
Viestejä
19 536
Ilmeisesti tuomaripalaverit oli pidetty, mitä tulee edelliseen Kataja peliin, jossa vastassa Lahti. Kataja voitti virheet silloin 20-9 ja tuo oli sellainen asia, että tuomarit oli päättäneet, ettei sellaista voittoa enää Katajan kovalle europelijoukkueelle voida suoda.

No nyt hävittiin sekin tilasto, mutta siinä samalla tuomarit mokasivat ja antoivat vahingossa Katajalle koko ottelun voiton.

Kriisipalaveri onkin heti tiedossa ja siinä mitä ilmeisimmin korjataan tuokin valitettava tuomarimoka.....Eli huomenna jatketaan sillä entisellä ja hyvällä havaitulla linjalla. Ja onhan se helpompaakin, kun Hermo-Rätlikin on taas mukana tuomareitten pieksettävänä......
 
Viestejä
251
Huomattava ero eiliseen peliin.
Peliväline pysyi paremmin näpeissä ja levypallot kiinnostivat molemmissa päissä eilistä paremmin.

Syyskauden saldo 7/15

29.12 LaBa-Kobrat
Tulos 81-92

 
Viestejä
251
Listaus syksyn voitto otteluista myöhempää tarkastelua varten.
Tappioita ei kukaan halua muistella ;)

Voitot kotona
27.9 KTP 90-80
23.10 Vilpas 90-84
26.11 Ura 102-85
4.12 Pyrintö 97-92
6.12 Kouvot 88-77

Voitot vieraissa
2.10 korihait 88-94
29.12 LaBa 81-92
 
Viestejä
137
Hieno peli Lahtea vastaan. Tuntui että pelaajat olivat ensimmäistä kertaa halukkaita voittamaan vieraskentällä. Hyökkäyslevyjä tuli paljon, kai vihdoin mennyt oppi perille.
Joulukuussa voitot Pyrintöä, Kouvoja sekä Lahtea vastaan ja hyvät taistelut Saloa ja Katajaa vastaan. Toivottavasti nyt alkaa se punainen lanka löytyä koko joukkueella ja taisteltaisiin kunnolla pleijaripaikasta. Tärkeitä otteluita tulossa joista seuraava perjantaina KTP:tä vastaan. Voitto olisi otettavissa
 
Viestejä
137
Toivottavasti huomenna heitto uppoaa paremmin kuin KTP:tä vastaan, muuten joutuu jo miettiä enemmän että tullaanko vielä takaa ohi, eikä sitä pleijaripaikkaa..
 
Viestejä
251
Toinen vierasvoitto putkeen :cool:
Levypallot hävittiin 6-0
Onneksi vastustaja ei päässyt rokottamaan niistä kovinkaan pahasti.
Seitsemällä äijällä pelattiin tänään. Näköjään Jussi oli merkattu jo eilen illalla poissaolevaksi.

Maantaina sitten odotettu Karhubasket Lapualla.

8.1 Korihait-Kobrat
Tulos 82-94

 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 615
No ei kannata kobrien olla tuskissaan tappiosta, kobrat vaan joutui nyt uhriksi kentällä ja katsomossa kun karhubasket sai kotkapelin jälkeen myös ns 2viisikon toimimaan hienosti.
Prof koskimies tarvi pari pvää siihen.
Juna vaan alkaa olla raiteillaan ..
 
Viestejä
251
Taas mainio kolkki päivä 5/33 15%
Ura tarjoili voittoa toisella puoliskolla hopea lautasella,muttei kelvannut umpisurkean ekan puoliskon jälkeen.
Oli aivan oikein villeltä istuttaa tuota cappsiä penkillä. On siinä sitten vetelä pelaaja.

19.1 Ura-Kobrat
Tulos 84-75

 
Viestejä
137
Toivottavasti huomenna oltaisiin valmiita pelaamaan eikä aloiteta peliä paskat valmiiksi jo housuissa. Näitä on nähty tällä kaudella jo liikaa.

Alkaa myös tuon yhden vahvistuksen asennevammaisuus pänniä... Jos ei oma heitto uppoa niin aletaan laahustaa kentällä ja ottamaan tyhmiä ratkaisuja, oli tilanne pelissä mikä tahansa. Penkille vaan jos ei kiinnosta

Nokia ja Kouvot kumoon niin voi olla tyytyväisin mielin. Jos sais siis Korihait pidettyä takana...
 
Viestejä
251
Oltiin valmiina pelaamaan,mutta ei Korisliigassa pärjää kuudella (6) pelaajalla varsinkaan, jos kaksi jenkkiä on poissa. Vaikkei toista niistä huvita puolustaa.

Capps ja Lewis loukkaantuneina penkillä.
Boggsin olkapää vahvasti teipattuna,silti pelas isoimmat minuutit.

Positiivista- menetykset pysyivät kurissa (10)
Kohti maanantaita ja kouvolaa... (Ketähän silloin pelaa ? )

22.1 Kobrat-Bc Nokia
Tulos 65-81

 
Viestejä
137
Eipä tästä pelistä muuta jäänyt muuta käteen kuin jännitys siitä, että tuleeko uutta jenkkiä. Puheiden perusteella sellaista ehkä olisi luvassa.
Noh ehkä puolustus oli hyvää kunnes Nokialla alkoi heitto upota. Johtui varmaan siitä kun kentällä oli pelaajia joita kiinnostaakin puolustaa.
 
Viestejä
1 329
Twitteristä bongattua.
AD835696-C2E4-49C2-8F22-02E9770C873D.jpeg
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 455
Kobrat: Kobrat - Korisliiga

Fiifi Aidoo Kobrapaitaan
Luotu: 24.01.2020
Kobrat ja Fiifi Aidoo ovat tehneet loppukauden kattavan sopimuksen. Fiifi siirtyy Lapualle Joensuun Kataja-Basketista, jossa pelasi kuluvalla kaudella 18 ottelussa 6,2 pisteen 1,7 levypallon ja 1,9 syötön keskiarvolla. Parin HBA-Märskyn kauden jälkeen Fiifin tie veiYhdysvaltoijen yliopistosarjaan Arizonan Phoenixiin ja siellä Grand Canyonin joukkueeseen, josta kahden kauden jälkeen palasi suomeen Ura-Baskettiin, jossa syntyikin hienot tilastot 10,2 pistettä, 3,4 levypalloa ja 4,1 syöttöä. Fiifi on syntynyt Ghanassa, josta muutti 5-vuotiaana Suomeen.


23-vuotiasa takamies on pelannut 8 ottelua miesten maajoukkueessa ja miesten haastajamaajoukkueessa otteluita on kertynyt 13. Juniorimaaotteluita Visa-Basketin kasvatilla on 73.


’Meillä on ollut loukkaantumisia tällä kaudella vähän liiankin kanssa. Pienellä rotaatiolla pelatessa ne vaikuttavat väkisin otteluihin. Kun Fiifin siirtyminen Lapualle tuli mahdolliseksi niin eihän siinä kauaa tarvinnut asiaa miettiä, koska tässä vaiheessa kautta ei maajoukkuetason suomalaisia ole yleensä tarjolla. En aivan viime kesänä olisi arvannut, että keväällä Kobrissa pelaa 2 kotimaista, korisliigan parasta takamiestä. Onhan se välillä mukavaa, että saamme HBA:n läpikäyneitä pelaajia myös takaisinpäin’. Markku Turja tuumii.
 
Viestejä
56
Onpas positiivinen uutinen Lapuan suunnalta. Loukkaantumiset on kyllä vaikuttanut peliin koko kauden ja päät alkaneet painua. Josko tässä olis piristysruiske keväälle ja muutkin laiskanomaiset piristyisi entisestään. Toivottavasti Fiifin soppari kutittelisi myös ensi kautta. Saapa nähdä...
 
Viestejä
6 444
tässä vaiheessa kautta ei maajoukkuetason suomalaisia ole yleensä tarjolla

Niin eikä nytkään ollut jos Aidoosta puhutaan.

Jotenkin olisin toivonut, että Uki olisi kaapannut Fiifin ja noussut tuolta vielä Kobrien, Lahden ja miksei Urankin tuntumaan, mutta kyllähän tämäkin siirto molempien osapuolien kannalta ihan järkevä on.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös