Koripallo.com

Lauri Markkanen - mies ja legenda

Viestejä
1 926
Etelän media yrittää omia Laurin itelleen. Keskisuomalainen herätys! Kohta kansa luulee Laurin saaneen korisopit hesasta.

Ja mikä siinä Lauri oli että ei Ilmasotakoulu kelvannut? Löysä petturi!


En vielä tuon jutun takia jaksa palata hesarin tilaajaksi.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721
Tupatarkastaja-Tuovi

 
Viestejä
1 528
The Ringerin Top 125, en muista sijoitusta viime vuonna tähän aikaan, olisko ollut edes satasen joukossa.

Screenshot 2023-06-15 at 8.32.12.png

Screenshot 2023-06-15 at 8.46.11.png
 
Viimeksi muokattu:

3PO

Viestejä
195
Tämä sijoitus on kyllä todella huikea...
Antaa osviittaa siitä, miten todella hyvä Lauri tuolla on ja mikä sen todellinen arvo viime kauden jälkeen varsinkin on.
 
Viestejä
537
Viimestään nyt Lauri Markkasen nimi tulee tutuksi koko NBA:ta seuraavalle fanikannalle, sen verran nimekkäitä tyyppejä löytyy ympäriltä rankingissa. Jos suunnitelmissa on contenderin rakentaminen, niin uskaltaisin väittää, että näiden GM:ien rankingissa Lauri on vielä useamman pykälän korkeammalla, koska hänellä ei ole sellaisia heikkouksia mitä voitaisiin suoraan hyväksikäyttää pleijareissa, kuten vaikkapa Trey Youngilla. Päinvastoin, Laurista on kuoriutumassa myös erittäin monipuolinen useamman paikan kelvollinen puolustaja, mikä on joukkueelle kullan arvoista kovissa peleissä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 926
Kai tuosta Markkasen armeijatouhusta tulee joku sarja tai edes minidokkari?

Ihmettelen jos tämä brändäysmahdollisuus on mokattu. Ai niin, mehän asutaan melkein venäjällä, ei me osata näitä markkinointijuttuja (siitä hs visioon kolumnin aihe, olkaa hyvä).
 
Viestejä
2 461
Jutun alku oli hauska.

Lauri Markkanen laskee pyörällä vauhdikkaasti Harjun mäkeä alas aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa hieman aamukahdeksan jälkeen. Kesäloma-ajasta johtuen liikenne on hiljaista, kun pyöräilykypärä oikeaoppisesti päässä viilettävä koripallotähti kurvaa kerrostalon alakerrassa sijaitsevalle punttisalille.
Mitäköhän jenkkipelaajat ajattelisivat tuosta näystä? Yksikään kundi ei varmaan liiku mihinkään metriäkään ilman sitä neljän tonnin monsteriautoa / puolen millin urheiluautoa.

Muutenkin hyvin tehty ja mielenkiintoinen stoori, vaikka siinä ei varsinaisesti mitään uutta ollutkaan. Onkohan Lauri maksanut bunkkeri-Parkkiselle minkälaisia bonuksia? Jenkit kun jakavat apuhuoltajillekin kauden päätteeksi kultakelloja, niin kai Parkkinenkin vaikka lahjakortin johonkin Jyväskylän ravintolaan.
 
Viestejä
443


Todelliset ammattilaiset treenaamassa OIKEN.

Miettikää, kun meidän Lauri olisi Bullsin verryttelyasussa kävelemässä kantapäilla viideltä aamulta Losilaisen lähiö autotallin takapihalla.

Jani Parkkinen on parasta mitä Lauri Markkasella on tapantunut NBA-uran aikana, vaikka fasiliteetit ovat mitä on.
 
Viestejä
537
Ehkä vielä parempaa oli, että Lauri ymmärsi muutaman Bulls-kauden jälkeen, että jopa maailman kovimmassa koripallosarjassa miljardibisnestä pyörittävä organisaatio saattaa olla täysin ***** kujalla siitä, miten ja mihin suuntaan heidän kannattaisi pelaajiaan kehittää. Onneksi Laurin luottamus omiin kykyihinsä lahjoihinsa säilyi vankkumattomana ja hän uskalsi tehdä täyden U-käännösen treenipolullaan.

Veikkaisin, että kolmannen tai neljännen Bulls-kauden aikana Laurille ja hänen lähimmille tukijoilleen alkoi muodostumaan selvä ymmärrys siitä, minkätyyppisenä pelaajana ja millaisin ominaisuuksin hänellä olisi parhaat edellytykset ulosmitata maksimipotentiaali tässä liigassa.

Jos Laurin fysiikkatreenausta vertaa nyt vaikka parturissa käyntiin, niin kun Lauri asteli ensimmäistä kertaa Parkkisen puljuun, hän tiesi jo täsmälleen millaisen tukan hän halusi. Ammattimiehenä Parkkinen osasi leikata siitä lyhyessä ajassa juurikin toiveiden mukaisen.

Muutos on ollut hyvin silmiinpistävää, ja kaikki kehuvat lopputulosta varauksetta. Mutta olisiko joku guru kenties ehtinyt samassa ajassa vielä siistimään myös kulmat ja korvakarvatkin, vaikea sanoa. Mutta huono Parkkinen ei varmasti ole, voihan hän olla jopa gurukin.

Summasummarum: mielestäni parasta mitä Laurille on tapahtunut hänen NBA-uransa kannalta on se, että hän ymmärsi itse mennä parturiin.
 
Viestejä
1 973
Löytyi Jazz-foorumilta ja kun täällä ei ole ilmeisesti ollut niin laitetaan. Otsikko on varmaan huomion saamiseksi mutta tässä on (ainakin tilastohenkilöille) mielenkiintoisia kulmia.


Puolustuspään tilastot oli kiinnostavia, sitä kun on väheksytty. Vaikkei juuri blokkaa, vaikuttaa silti peliin yhtä paljon kuin parhaat.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös