Koripallo.com

Liigamanageri 21-22

Viestejä
1 947
Pitäsköhän sitä pikkuhiljaa laittaa vaihtopenkiltä Osborne ja Toro kentälle.
 
Viestejä
1 947
Ei saatana, pieni laskuvirhe tullu tehtyä, luulin että jengin arvo on 49500 eikä 50000, Maluachin tilalle ei sitten vaihdetakkaan pelimiestä.

d-clown-calculator-render-hiding-behind-41553409.jpg
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 777
Pitäsköhän sitä pikkuhiljaa laittaa Sarcen tilalle vaihtopenkiltä Nikkarin... Vaihtaa kalju mulkku fat fuckiin, ei paljon lämmitä.
Ei kaivata tällaista kielenkäyttöä, varoitus tästä.
 
Viestejä
1 947
Maluachin tilalle ei sitten vaihdetakkaan pelimiestä.

Vaihdettiin Toro tilalle, ja se vaati sitä että Toikkasen (joka tänään sai jo jotain pojojakin) oli laitettava Henry Boynd. Saihan se Maluachin tänään jo jotain pientä aikaan, tulikohan hätäiltyä. Vaihdot käytetty ja Osborne jäi penkille, huikeaa visiointia!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
9 123
Taas napsahti valinnat kohdalleen, Skinneri 23 index ja viisi HL, Airenne 2 tonnin hinnalla 9 pojoa... Silti ero kärkeen vaan kasvaa. On tämä hurja peli.
 
Viestejä
9 123
Kauden ekat mielenkiintoiset tapahtumat loukkirintamalla Lahden kolarin myötä. Top10:ssä ykkösenä olevalla ja kasina olevalla Brandon Peel sentterinä. Seiskana olevalla Clarke PF. Itselleni ei ole tullut tietoa ketkä ovat vielä sairaalassa ja ketkä kotihoidossa, mutta oli miten oli niin lauantain peli tulee nopeasti vastaan. Keskiviikon matsi siirrettiin ensi viikolle, joten siinä ei välttämättä pelimenetyksiä enää niin tule. Toki sairaalasta ei varmaan vielä ensi viikollakaan pelata. Tai kuka tietää pelaako näistä enää kukaan. Vähemmän on Lahden suomalaisia kärkinipuilla, joten sieltä ei hyötyä ole juurikaan tulossa.

Mielenkiintoista nähdä miten nämä jengit reagoivat tähän tapahtumaan. Lähdetäänkö treidailemaan vai katsotaanko maltilla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös