Koripallo.com

Miesten 1B-divisioona

Viestejä
582
Nyt kun näyttää siltä, että Honka nousee Korisliigaan, niin olisiko Hongalla ja LePyllä mahdollisuuksia yhdistää voimat divari B puolella?
Ymmärtääkseni tuollaista yhteistyötä on harjoitettu jo muutaman vuoden ajan.
 
Viestejä
11
Jussi Laakso aloittaa ToPoLan päävalmentajana ja valmennuksen johtajana 17.5. Eli aika varmasti sitten topola 1B:ssä ensi kaudella?Jussi Laakso ToPoLan päävalmentajaksi
M1DB karsinnoissa mukana ToPoLa, NaKo ja HNMKY Panthers. Naantalia ei viime vuonna kiinnostanut 16. paikka divariin. Jos viimeinen ei ole täysin namikan höntsäjengi niin kuvittelisi emäseurallakin olevan intressit nostaa junnuille jengi M1DB.

Asiaan vaikuttaa tietysti sarjasta poistuvien joukkueiden määrä ja sitä mukaa täydentävät joukkueet sekä millä sarjasysteemillä lopulta pelataan. Villejä kortteja oli käsittääkseni tarjolla vain yksi kappale ?
 
Viestejä
1 886
Karsinnat voitti B:hen HNMKY. Tulevatko molemmat, he ja Topola sitten villillä kortilla sarjaan mukaan, vai mitäköhän tapahtuu?
Laakso, kuten aiemmin mainittu, palkattu päävalmentajaksi Topolaan. Kyllä varmasti mieluiten valtakunnallista 1b-divisioonaa valmentaakseen?
 
Viestejä
78
Vaikka periaatteessa pks pelaajia riittää, hieman ahdasta rupeaa olemaan jos molemmat nousevat. Lepynkin saadessa paikan on pääkaupunkiseudulla 7 joukkuetta 1-b sarjassa ja päälle vielä 1-A:n Topo, HNMKY ja HBA ja Liigan Seagulls sekä Honka.
Löytyykö oikeasti näin paljon tavoitteellisia pelaajia, se jää nähtäväksi.
 
Viestejä
361
Voisiko se lisätä tavoittellisten määrää kun tarjonta kasvaa?
Kyllä varmasti ja 1b:ssä pelaa joukkueita ihan eri syistä, mm. nousua tosissaan tavoittelevia, vanhemmille junnuille kilpailullista sarjaa tarjoavia, nuoremmille junnuille aikuisten kovia pelejä hakevia jne, joten sarjahan on ja tulee aina olemaan hieman epätasainen. Pienentämällä joukkuemäärää varmaan taso sitten tasoittuu, mutta onko se 1b:n idea kun meillä tuo 1a ja korisliiga? Alueen divarit ovat kuitenkin jo aika kaukana 1b:n kilpailullisuudesta ja ympäristöstä enää kehittää pelaajia..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös