Koripallo.com

MU19 kausi 21-22

Viestejä
36
Kouvot on tainnut hyötyä näistä yli-ikäisistä pelaajista enemmän kuin muut viiden kärjessä. Tuskin olisi välierissä ilman tätä poikkeussääntöä.
Myös Pyrintö. Ilman Ahvenjärveä olisi Raiders tänään ryöstänyt pisteet.
 

H02

Viestejä
33
Olen käynyt muutaman Kouvojen A poika ottelun katsomassa ja mielestäni heidän pelinsä on todella viihdyttävää ja suoritukset näyttävät välillä todella näyttäviltä, muista joukkueista en juurikaan tiedä mutta uskaltaisin jopa väittää että Kouvot voittavat mestaruuden tänä vuonna.
Kouvojen Honka-peli oli ihan nappisuoritus, korkealla tasolla kautta linjan. Sitten nämä Omnia-pelit olivatkin mitä olivat; molemmissa heittoja selvästi Omniaa enemmän, mutta nyt yleensä hyvin suorittanut pitkän kantaman tykistö jäin pahasti vajaaksi. Prosentit olivat poikkeuksellisen huonot ja Omnia pelasi molemmat pelit vauhdikkaan hyvin.
 
Viestejä
184
Upea voitto Pyrinnön pojilta. B-Jun. kultajoukkueesta Koivisto, Bajrami ja Roiko Omnian riveissä, vielä Miro Little katsomossa, niin arvostan. Varmasti tunteikas peli kummallakin joukkueella.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös