Koripallo.com

NBA 2022-2023

Viestejä
535

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 631

the Brooklyn Nets traded All-NBA forward Kevin Durant to the Phoenix Suns for package that includes dynamic forward Mikal Bridges, Cam Johnson, Jae Crowder and four unprotected future first-round picks, sources told ESPN on Wednesday night.

In a deal that landed in the late-night hours ahead of Thursday's 3 p.m. ET trade deadline, Durant and T.J. Warren were shuttled to the Suns for a massive haul of first-round draft picks (2023, 2025, 2027 and 2029) and a 2028 pick swap, sources said.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 631
Pari muuta pienempää kauppaa


 
Viestejä
1 392
Nyt tuli tämän kauden paras trade... KD lähtisi Suns:n...
Ei vain voi olla tykkäämättä... ja nets... hienosti toimittu jälleen kerran.
Mun mielestä aika suoraselkäistä että on voinut rehellisesti sanoa että johtoporras ei nyt vain pysty tarjoamaan KD:lle sitä mitä hän haluaa ja sitten kauppaa hänet hyvään joukkueeseen.
 
Viestejä
2 461
Paljon siirtoja tapahtuu koko ajan.. Clippers on tehnyt kauppoja hyvin aktiivisesti: Plumlee Hornetsista, Gordon Houstonista, Hyland Denveristä ja vielä Westbrook todennäköisesti tulossa.

Wisemanin siirto Pistonsiin on myös ihan mielenkiintoinen lisä heidän nuoreen rosteriin.

 

3PO

Viestejä
193
Meinaatko, että Westbrookille annettaisiin Jazzin pelipaita?
En todellisuudessa... lähinnä sitä, että tuolta poistui Conley rinnalta.
Olisin sen siinä mielelläni pitänyt pari vuotta vielä.

Eiköhän Westbrook löydä kodin jostakin muualta...
 
Viestejä
1 322
Jokeri hypännyt median keskuudessa aika ylivoimaiseen MVP-kisan johtoon.


Ei voi sanoa että menisi väärin jos Jokic saa kolmannen MVP:n putkeen.

Ottaakohan All-Star kapteenit sittenkin Jokicin ennen Lukaa. Ajattelin että Luka menisi ensimmäisenä ja sitten Jokic. Tosin en ylläty jos Kyrie Irving menisi heidän välissään ei pelillisistä syistä. En tosin usko että Lukaa ja Jokicia nähdään samassa joukkueessa All-Star tapahtumassa. Periaatteessa jos Lebron saa ekan pickin niin voi ottaa jopa Kyrien ykkösenä kun kolmannella pickillä saisi jokatapauksessa joko Jokicin tai Lukan.

Embiidistä muuten kirjoitettiin että ei välttämättä osallistu All-Star tapahtumaan kun on jotain pientä loukkaantumista taustalla. Ehkä sen johdosta Markkanen saattaisi tulla valituksi pikkaisen aiemmin kuin etukäteen luultiin.
 
Viestejä
1 902

Tuskin pärjää tälle kokemukselle
A4150BCC-40A7-4CC2-9050-0369195F9AF6.jpeg

 
Viestejä
2 400
Giannikselta aika odotettua sekoilua noissa varauksissa. Huippuna tietysti se, että yritti ottaa Morantin penkkipelaajissa ja kaikki repesivät lavalla nauruun, kun Ja oli noussut startteriksi.

Lauri jäi avauksen pelaajien viimeiseksi, mutta muutenkaan isot miehet eivät varsinaisesti olleet arvossaan. Jokeri ei ollut innoissaan, kun jäi toiseksi viimeiseksi...
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 322
Lauri jäi avauksen pelaajien viimeiseksi, mutta muutenkaan isot miehet eivät varsinaisesti olleet arvossaan. Jokeri ei ollut innoissaan, kun jäi toiseksi viimeiseksi...

Kyllä sen tiesi jo siinä vaiheessa että Lauri jää viimeiseksi tai tokaviiimeiseksi kun Tatum ja Embiid otettiin ensimmäisinä. Luulin että Luka, Irving ja Jokic olisivat kolme ensimmäistä ja silloin Lauri olisi voinut olla keskivaiheen pick, mutta en ottanut huomioon sitä että Jokic ei paljoa noista peleistä innostu ja kapteenit taisivat sen tiedostaa. Lukakin taisi pelata vähän varovaisemmin kun siitä ei ole pitkä aika kun oli loukkaantuneena.

Mua kyllä nauratti toi Tatumin peliaika. Oma coachi Bostonista otti muita pelaajia vaihtoon, mutta oma poika sai jäädä ja pelasi selvästi eniten pelissä. Lauri vaihtoon hyvän startin jälkeen. Siinä meni vähän Laurin flow, mutta oman pojan flow taas pysyi päällä kun sai pysyä kentällä. Flowhun myös vaikutti se että tossa pelissä oli koko ajan todella pitkiä taukoja. Tatumia se häiritsi vähiten, koska peliaika oli niin korkea ja motivaatio muutenkin niin korkealla pelata tosikommin kuin jotkut muut. Ei sillä nyt hirveästi väliä ole kun kyseessä ei ollut mikään tosissaan pelattava kuoleman ottelu ja se pitää sanoa että kyllähän Tatum hyvällä prosentilla heitti heittonsa sisään. Tosin aika moni noista pelaajista pystyisi samaan jos olisivat yhtä päättäväisiä voittamaan sen MVP palkinnon kuin Tatum oli. Sekin myös auttaa että olet mukana tuomassa palloa ylös niin ei tarvitse turhaan syötellä.

Oli ihan kiva kuunnella Koposen hehkutusta Nkamhouasta, Federikosta ja Littlestä ja siitä kuinka meillä on joskus ollut taitavien isojen pelaajien ongelma ja kuinka se on muuttunut positiiviseksi ongelmaksi. Vaikka se onkin hyvin ollut tiedossa niin kiva kuulla se itse Koposen suusta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 400
Ihan kiva, että Lauri pääsi ekalla puoliajalla vähän näyttämään. Parit kivat ällärit ja kolkki pohjaan. Jos se tuulimylly-älläri olisi mennyt sisään, olisi ollut koko tämän vuoden tapahtuman komein donkki.

Ajattelin että mikään pallon rohmuaminen olisi päässyt yllättämään All Star -ottelussa. Ja ekalla puoliajallahan tuossa vedettiinkin aika odotusten mukaisesti: ei puolustusta, paljon kolkkeja, paljon erikoissuorituksia (kuten pitkältä sivusta LeBron levyn kautta itselleen syöttö ja donkki), isoille miehille donkkien ja älläreiden tarjoilua.

Mutta aika tehokkaasti yksi mies sai muutettua mielikuvaa itsestään. Tatum on itsekäs mulkku. Aiemmin pelissä välillä joku syöttikin ja nähtiin näyttäviä suorituksia. Koko toinen puoliaika sitten vedettiin layupeja ja tylsiä donkkeja, kun yksi ukko rohmusi pallon itselleen pelkästään pistääkseen jonkun ison pisteluvun taululle. Tuossa ei ollut mitään viihdyttävää. Oma mielipide Tatumista oli suhteellisen symppis ennen, nyt: mulkku, joka yritti pilata homman kaikilta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös