Koripallo.com

NBA 2023-2024

Viestejä
4 177

Ruutu esittää kaikki Lauri Markkasen NBA-ottelut joulukuussa!​

30.11.2022
Ruutu tarjoaa joulukuussa Lauri Markkasen jokaisen NBA-ottelun suorana ja suomeksi selostettuna. Lisäksi kotimaisilta koriskentiltä esitetään joulukuussa yli sata ottelua.

Suomalainen NBA-pelaaja Lauri “The Finnisher” Markkanen on noussut tällä kaudella kansainvälisten koripalloilijoiden eliittiin. Markkanen on esittänyt huimia otteita Utah Jazzin riveissä ottelusta toiseen ja hänellä on jopa mahdollisuudet nousta mukaan NBA:n All-Star-otteluun.
Ruutu tarjoaa joulukuussa suomalaista koripallohistoriaa tahkovan Lauri Markkasen jokaisen ottelun suorana ja suomeksi selostettuna. Otteluiden tallenteet ovat katsottavissa Ruudusta seitsemän päivän ajan!!!!11!!

...eiku nythän on jo vuosi 2023.
 
Viestejä
1 534
Kausi alkoi, eikä mikään ole muuttunut. Jokic selvisi hevos- ja partyhommista johonkin kuntoon kauden alkuun tuloksena kasuaali triplatupla, LeBron täyttää kohta 39 ja vetää kenttää päästä päähän vaahto housussa. Denver hoiti tämän selkeästi johtaen päästä päähän lukuunottamatta muutamaa alkuminuuttia.

Hyvin näkyi Sunsissakin sujuvan ilman oikeaa hyvää pelintekijää pelaavassa rosterissa. Bookerin toiminta siinäkin hommassa näytti vähintäänkin hyvälle. Ei Bealkaan tähän mitään ratkaisevaa lisää tuo. Toki Durantiltakin syöttö lähtee. Nurkic näytti yllättävän hyvälle ja aktiiviselle. Kyllä tällä poffeissa johonkin asti mennään.
 
Viestejä
3
Eikö tää over pitäis olla saletissa?

1698226905759.png
 
Viestejä
1 928
Vähän lämpöisempää ennustusta yöksi. Pistonsin nuorekas ja nälkäinen joukkue saa Jimmy Butlerin näyttämään niin vanhalta ja kömpelöltä, että heti ottelun jälkeen Heat purkaa Butlerin sopimuksen.
 
Viestejä
2 462
Yön Bucks-Philly matsi kiinnostelee enemmän kuin mitkään muut kaudenavauspelit. Giannis & Dame, toimiiko? Teoriassahan pitäisi olla aivan yliveto pari. Ja pomppaako Harden jostain koritelineen takaa esille?
 
Viestejä
388
Ei pomppaa, kuulemma kotona houstonissa, viimeks nähty takapihan keilahalli/aikuistanssihallissa darryl moore is a liar paita päällä ja kalsarit jalassa treenaamas stepbäkkejä.
 
Viestejä
8
Giannis & Dame, toimiiko? Teoriassahan pitäisi olla aivan yliveto pari.
Gianniksella vähän hakemista eka matsi, saattaa olla että menee vielä ensimmäinen kuukausi opetellessa uusia kuvioita Lillardin kanssa. Kunhan Giannis nyt hoitaa vaan hommansa pakissa niin Lillard kyllä hoitaa oman puolensa hyökkäyspäässä:

 
Viestejä
2 462
Ekassa ottelussa mielestäni näkyi hyvin, miksi tämä kaksikko kuuluu yhteen. Gianniksella ei ole sitä egoa, mikä lähes kaikilla muilla supertähdillä on. Joku toinen jo alkaisi vinkua, kun pallo ei ollutkaan omissa käsissä jokaisessa ratkaisupaikassa. Giannikselle taas on ihan ok, että Dame ottaa ohjat hyökkäyksessä käsiin vikalla neljänneksellä - itse asiassa haluaakin niin tapahtuvan.
 
Viestejä
388
Pitääks Ruudulta ostaa nykyään audio eriksee ja peruspakettii kuuluu vaan kuva? Aika kallista jos äänist pitää maksaa viel se 49.90/kk..
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 730

The 76ers sent James Harden, P.J. Tucker and Filip Petrusev to the Clippers for Marcus Morris, Robert Covington, Nic Batum, KJ Martin, a 2028 unprotected first-round pick, two second-round picks, a 2029 pick swap and an additional first-round pick that'll be routed from a third team, sources told ESPN.
 
Viestejä
388
Jazz send Lauri Markkanen to 76ers. for Marcus Morris, Robert Covington, Nic Batum and 2028&2029 first-round picks olisi kova uutinen..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös