Koripallo.com

NBA Blayoffs 2011

Viestejä
63
Vs: NBA Blayoffs 2011

En tieda nakyyko Portland-Dallas lauantai-illan ottelu siella vanhassa kotimaassa. Toivottavasti nakyy silla neljas jakso on sellaista yhden pelaajan tahtokoripalloa jota harvoin nakee. Monien polvileikkausten jalkeen likipitaen rammaksi rankattu Brandon Roy nosti Portlandin yli 20 pisteen tappioasemasta voittoon. Huikeaa tulitusta jonka arvoa nostaa se etta B-Roy oli oikeastaan ainoa jota Dallasin edes tarvitsi puolustaa. Muu Portlandin jengi oli lahinna sivusta seuraavia statisteja.
 
Viestejä
1 392
Vs: NBA Blayoffs 2011

Nyt ei pysty ollenkaan muistamaan miten nää meni viime vuonna, alkaako mia-bos sarja heti kun molemmat ovat voittaneet omat kierroksensa?
 
Viestejä
7 425
Vs: NBA Blayoffs 2011

Jäädyin hieman ja missasin eilisen DAL-POR -ottelun. Jälkikäteen voin sanoa, että onneksi. Meinaa nimittäin tulla huono olo ihan vain lukemalla ottelurapsoja ja tarkatelemalla tätä ottelunkulkua: http://popcornmachine.net/cgi-bin/gameflow.cgi?date=20110423&game=DALPOR .
 
Viestejä
9 123
Vs: NBA Blayoffs 2011

Ei tilanne Dallasin kannalta kuitenkaan mitenkään erityisen paha ole, kotietu on ja pitää. Portland on heikko vierasjoukkue ja heidän tulisi pystyä runkosarjassa parempaan suorittamiseen kotiedun saavuttamiseksi pudotuspelikarkeloita varten.

Sinänsä tämä sarja käy toisaalta erinomaisesta malliesimerkistä Dallasin heikkouksien suhteen. Toivon mukaan Cuban räjäyttää pakan tämän kauden jälkeen.
 
Viestejä
7 425
Vs: NBA Blayoffs 2011

King James sanoi:
Ei tilanne Dallasin kannalta kuitenkaan mitenkään erityisen paha ole, kotietu on ja pitää. Portland on heikko vierasjoukkue ja heidän tulisi pystyä runkosarjassa parempaan suorittamiseen kotiedun saavuttamiseksi pudotuspelikarkeloita varten. Sinänsä tämä sarja käy toisaalta erinomaisesta malliesimerkistä Dallasin heikkouksien suhteen. Toivon mukaan Cuban räjäyttää pakan tämän kauden jälkeen.

Jotenkin noiden kahden viimeisimmän ottelun myötä Dallasin choke-peikko nostaa taas päätään ja joukkueen fanina koen jo kauhunsekaisia väristyksiä uudesta ekan kierroksen ulostautumisesta.

Portland on vahvistunut runkosarjan alusta Wallacen saapumisen myötä, joten ei ole ehkä perusteltua tylyttää nykyjoukkuetta siitä, ettei sillä ole kotietua.

Mitä tulevaan off seasoniin tulee, nyt on ehkä vielä ennenaikaista vaatia totaalista pakan räjäyttämistä. Eiköhän joukkuetta vielä edelleen yritetä tinkeröidä Nowitzkin ympärille. Mahdollisen pleijari-flopin jälkeen monet veteraanit saavat varmasti lähteä (esim. Kidd puhui lopettavansa, jos edessä olisi mittava työsulku, lisäksi Terry ja useimmat muut Mavsin pelaajat ovat jo "hieman" uriensa ehtoopuolella). Hankalaa hommasta tekee se, ettei kaikilla näillä uraansa päättävillä vanhuksilla ole minkäänlaisia markkinoita ja heitä on todennäköisesti mahdoton treidata mihinkään "parempaan".
 
Viestejä
525
Vs: NBA Blayoffs 2011

Hohhoh, Hienoa Celtics! Knicks ei ole vastus eikä mikään! (1. puoliajan perusteella)
 
Viestejä
184
Vs: NBA Blayoffs 2011

KK22 sanoi:
Hohhoh, Hienoa Celtics! Knicks ei ole vastus eikä mikään! (1. puoliajan perusteella)

Hienosti vie Knicksin poikia, eiköhänä tämä ole selvä peli.
 
Viestejä
889
Vs: NBA Blayoffs 2011

Mielestäni ekan kierroksen viihdearvo on kyllä pysynyt korkealla, vaikka james täällä haukkuikin koko rundin pannukakuksi. Kaksi sarjaa on neljän pelin jälkeen tasan ja Spurs-Memphis ja Orlando-Atlanta -sarjoissakin kytee suuren draaman mahdollisuus. Oikeastaan ainoa ei niin odotettu floppi oli Boston-NY, joka meni näin helpoksi pitkälti Billupsin ja Amaren loukkaantumisten myötä. Denveriltä odotin myös enemmän, mutta viime peli oli jo hilkulla ja Nuggets voi yhä viedä sen yhden kotonaan...

Toisaalta sarjoja ei voi arvioida vain otteluiden määrän perusteella. Bulls-Indiana on ollut näennäisen epätasainen 3-1, mutta jokainen peli on ratkennut viimeisillä minuuteilla ja jännitystä on riittänyt. Itse ainakin katson mieluummin neljä tasaista peliä kuin seitsemän blowouttia.

Tietysti on hyvin kingjamesin tapaista leimata koko kahdeksan otteluparin kierros pannukakuksi ennen kuin kierros on edes puolivälissä. Itse ehkä katson ja tuomitsen vasta sitten.
 
Viestejä
63
Vs: NBA Blayoffs 2011

Dreier sanoi:
Mielestäni ekan kierroksen viihdearvo on kyllä pysynyt korkealla, vaikka james täällä haukkuikin koko rundin pannukakuksi. Kaksi sarjaa on neljän pelin jälkeen tasan ja Spurs-Memphis ja Orlando-Atlanta -sarjoissakin kytee suuren draaman mahdollisuus.

Memphis pesi San Antonion kunnolla ja johtaa nyt 3-1. Tama on ainakin itselleni 2011 playoffsien suurin yllatys. O.J. Mayo ja Shane Battier ovat pelimiehia mutta Zack Randolphin vahvuus on ollut yllatys. Olen pitanyt Randolphia Dennis Rodman luokan tayskahelina - myonnettakoon etta miehen Portland vuosien "Hoop Nation" entourage ja yobileet ammuskeluineen vaikuttavat tahan julkisuuskuvaan - mutta jokinlaista henkista kasvua nakyy tapahtuneen. Jymypaukku on jos Spurs putoaa mutta voi olla etta Memphis juoksee Duncanilta & ikamiehilta jatkossakin jalat alta.
 
Viestejä
7 425
Vs: NBA Blayoffs 2011

Täytyy sanoa, että vaikka Mavs pelasi tosi hyvin viime yönä, kaikkein suurimmat kannustukset hamahakkiluolassa sai Brian Cardinal, joka laittoi koko ottelun vaihtopenkillä loikkineen ja femmoja heitelleen Patty "Patty Mills" Millsin peffalleen (noin 10 sekkaa ennen loppua!).

[quote author="http://www.oregonlive.com/blazers/index.ssf/2011/04/words_exchanged_and_bad_blood.html"]
Words exchanged, and bad blood boils after Trail Blazers feel Mavericks delivered "cheap" shot on Patty Mills

Published: Monday, April 25, 2011, 10:09 PM

By Jason Quick, The Oregonian

DeShawn Stevenson (92) has words for Wesley Matthews (2) after Dallas defeated Portland 93-82. The Blazers felt guard Patty Mills was the victim of a cheap shot late in the game.

Bad blood surfaced between the Trail Blazers and Mavericks at the end of Game 5 when Dallas reserve Brian Cardinal levied what the Blazers feel was an unwarranted, blind-sided screen on Patty Mills at halfcourt in the final seconds.

Blazers guard Wesley Matthews sought out Cardinal after the game and had a few choice words for him at halfcourt, during which Mavericks reserve DeShawn Stevenson interjected. Matthews and Stevenson exchanged pointed expletives from about 10 feet apart before Stevenson was bear-hugged by a teammate and pushed toward the Dallas locker room.

“I know it's the playoffs and everything, but come on,'' Matthews said. “With four seconds left in the game? But that's cool. I'm not going to forget it, that's for sure.''
Stevenson said he was merely coming to Cardinal's aid.

“I’m not going to let anybody talk to my teammates like that,'' Stevenson said. “I said what I had to say. He walked away. And we walked away.''
Mills, a 6-foot, 175-pound reserve, was guarding Dallas guard JJ Barea in the closing seconds when he was blindsided by the 6-foot-8, 228-pound Cardinal.
Mills said he had the wind knocked out of him, and coach Nate McMillan protested the play to the officials at the time, and as he walked off the court.
Mills said the Blazers players felt it was a “cheap” play by the Mavericks.

“I didn't see it, I didn't know anyone was there, but I was wondering why Barea was pushing the ball hard up the court,'' Mills said. “But I found out why. He set it up (with Cardinal). He set it up.''

Mills laid on the court for several seconds, but was able to get up and get back on defense by the time the final buzzer sounded. After the buzzer, Andre Miller, Marcus Camby and Matthews all approached Cardinal.

“At that point in the game, I don't know … I don't know if you do that when you are up that much,'' Mills said.
Stevenson said Cardinal's screen is “part of basketball.”

“I look at it like we're up 13, 34 seconds to go, just play it out,'' Stevenson said. “And he picked up our point guard like that. I got hit like that today. It's just part of basketball.''

Stevenson and Matthews are the starting shooting guards for each team, but they rarely guard each other because Matthews was shifted to check Jason Kidd after Game 1.[/quote]

Brian Cardinal on Se Tietty Mies!

[youtube]DmYS-Bdj12U[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=DmYS-Bdj12U
 
Viestejä
7 425
Vs: NBA Blayoffs 2011

King James sanoi:
Päätä ylös aussipoika...

63%:lla Blazer's Edge -sivuston lukijoista on "ongelma tuon skriinin kanssa":

http://www.blazersedge.com/2011/4/25/2133615/video-mavericks-f-brian-cardinal-lays-out-blazers-g-patty-mills

"Voi kyynel."
 
Viestejä
889
Vs: NBA Blayoffs 2011

Memphis ja Dallas kyllä vakuuttivat viime yön otteillaan, Oklahoma vastaavasti vähemmän. Miksi ihmeessä keskinkertainen heittäjä Westbrook ottaa matsin kaksi tärkeintä heittoa sen sijaan, että pallo pelattaisiin Durantille, joka a) on pidempi eli saa helpommin heiton ilmaan ja b) oli liekeissä kaaren takaa? Yhteensä ko. pelissä Westbrookin kolkit 0/7, Durantin 5/6. En pysty ymmärtämään. Onko tässä nyt jotain Miamin tapaista mun-joukkue-munpas-eipäs-juupas -aseman hakemista nyt takana? Muutenkin, Westbrookin fg:t 12/30. Voi hyvä luoja. No, Denverin hienot miehet kuten J.R. Smith, Gallinari ja Birdman saavat vielä yhden pelin verran pomppia kameroiden edessä. Oh joy.

Portlandin peliä katsoessa ajauduin taas väkisin miettimään, miksi tätä joukkuetta on hypetetty niin paljon ja mikä tekisi Portlandista nyt sen suuren Lakersin kaatajan? Ilman Dallasin omaa tohelointia edellisessä matsissa tämä sarja olisi jo paketissa. Mikä tärkeintä, Dallas oli korin alla selvästi vahvempi. Siksi jotenkin tuntuu, että Bynum-Gasol-kaksikko söisi Portlandin etukentän elävältä.
 
Viestejä
534
Vs: NBA Blayoffs 2011

Henkilökohtaisesti koen Westbrookin todella itsekkääksi ja ylimieliseksi pelaajaksi ainakin niiden 8-10 pelin perusteella mitä olen Thunderilta viime aikoina nähnyt. Shoot first -pointti joka ei häpeile pelata vain itselleen ratkaisuhetkillä, kuten eilen nähtiin. Lisäksi typeriä nukahduksia puolustuksessa juuri silloin kun niitä ei olisi tarvittu.

Kobe-fanina toki hieman ristiriitainen kommentti, miestä kun useissa piireissä pidettiin pitkään ja osin pidetään ball hogaamisen kuninkaana, tosin parina viime kautena rauhoittunut (-> 2x mestaruus)
 
Viestejä
889
Vs: NBA Blayoffs 2011

Jesh, tulihan se blowout sieltä. Bullsin hyökkäys palasi vihdoin edes jollain tapaa raiteilleen ja kun heti alkuun tuli onnistumisia, useimpien kädet lakkasivat tärisemästä. Paitsi Boozerilla. Jos Carlosin taso ei parane niin vaikeaa tulee olemaan jatkossakin. Onneksi seuraavaksi vastaan tulee vähemmän huono joukkue parista Atlanta-Orlando. Kumpikaan ei ole tähän mennessä vakuuttanut millään suurella peliälyllä tai oikeastaan millään muullakaan osaamisella...
 
Viestejä
7 425
Vs: NBA Blayoffs 2011

Kun vertaa noita paria Kobe Bryantin donkkia viitospelissä siihen, että sälli poistui edellisestä ottelusta kyynärsauvojen kanssa, tulee mieleen tasan kaksi vaihtoehtoa: joko kyseessä on tosi kova chucknorris tai sitten maailmanluokan drama queen.

Itse kallistun jälkimmäiselle kannalle.

Lisäksi repeilyä aiheutti highlight-koosteen loppu, jossa Lakersin penkki repii eroa ja Drama Queen istuu puolessa kentässä kuin pöntöllä ja tekee kädellään liikettä, jonka olen "nähnyt" joskus assan vessassa narkkareiden tienatessa käsipelillä vähän ylimääräistä pätäkkää (kohdassa 2:50).

edit. http://www.youtube.com/watch?v=fPNBYiT-FSo#t=02m50s
 
Viestejä
63
Vs: NBA Blayoffs 2011

Dreier sanoi:
Portlandin peliä katsoessa ajauduin taas väkisin miettimään, miksi tätä joukkuetta on hypetetty niin paljon ja mikä tekisi Portlandista nyt sen suuren Lakersin kaatajan? Ilman Dallasin omaa tohelointia edellisessä matsissa tämä sarja olisi jo paketissa. Mikä tärkeintä, Dallas oli korin alla selvästi vahvempi. Siksi jotenkin tuntuu, että Bynum-Gasol-kaksikko söisi Portlandin etukentän elävältä.

Portland-Lakers on Oregonissa sama juttu kuin suomi-ruotsi jaakiekkomaaottelut suomessa. Juuri Lakers on ollut monta kertaa se joukkue joka pudotti Portlandin finaaleista. Toisaalta Blazers on se joukkue joka kotiareenalla useimmiten pesee Lakersit, jopa silloin kun sarjataulukossa LA on monta sijaa korkeammalla. Kalifornia on pienelle Oregonille se isompi ja rikkaampi serkku joka pitaa haastaa, edes koripallossa.
 
Viestejä
463
Vs: NBA Blayoffs 2011

hamahakkimies sanoi:
Kun vertaa noita paria Kobe Bryantin donkkia viitospelissä siihen, että sälli poistui edellisestä ottelusta kyynärsauvojen kanssa, tulee mieleen tasan kaksi vaihtoehtoa: joko kyseessä on tosi kova chucknorris tai sitten maailmanluokan drama queen.

Itse kallistun jälkimmäiselle kannalle.


edit. http://www.youtube.com/watch?v=fPNBYiT-FSo#t=02m50s
Se on se pelko mikä niillä on että ne hävii Hornetsille niin pitää sitten olla joku tekosyy valmiina.
 
Viestejä
889
Vs: NBA Blayoffs 2011

No niin, Durant vei Oklahoman vihdoin jatkoon, vaikka Westbrook onnistuikin pitämään Denverin varsin pitkään johdossa. Ällistyin, kun Westbrook (FG:t tällä kertaa 3-15) kuitenkin jätti täysin vapaan kolmosen ottamatta, kun OKC oli 3 pinnaa tappiolla ja aikaa kellossa alle 2 minuuttia. Tästähän pallo meni Durantin kautta Hardenille ja kolmonen pussiin. Westbrook ei ottanut tämän jälkeenkään heiton heittoa, liekö Brooks pistänyt miehen viimeisten minuuttien ajaksi heittokieltoon?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös