Koripallo.com
Viestejä
3 965
Niin, eihän tuo Jantusen palkka G-liigassakaan varmaan ruokajonoon pakottaisi, että ihan ok elämää luultavasti pystyisi elämään, Euroopassa toki taloudellisesti todennäköisesti parempaa.

Muistelin vaa, että minkälaisia pennejä WNBA-liigassa saadaan. Tietysti iso osa heistä hakee sen tilin talvella Euroopasta.
 
Viestejä
207
Jantunen skriinaajan roolissa G-liigassa, ajelemassa bussilla ympäri syrjäseutuja, olisi kyllä... aikamoinen urakäänne Trevison jälkeen.

Toivottavasti joku puhuu miehelle järkeä.
 
Viestejä
3 965
Jantunen skriinaajan roolissa G-liigassa, ajelemassa bussilla ympäri syrjäseutuja, olisi kyllä... aikamoinen urakäänne Trevison jälkeen.

Toivottavasti joku puhuu miehelle järkeä.

Jep, asian voi tosiaan näinkin nähdä. Matsejahan en tietenkään ole yhtäkään katsotut, olen luottanut palstan asiantuntemukseen ottelukommenteissa.

Mutta voihan se jonkinlainen korkein unelma ehkä johtaa myös tiettyihin myönnytyksiin, ainakin vielä tuossa iässä. Eikös Petskua ja Huffiakin jollain lailla kyselty vielä n. kolmenkympin kulmilla, en toki täysin heidänkään tuolloisista ehdoista tiedä. :)
 
Viestejä
506


Pistonsien Sasserilla näyttäisi olevan muuvit hallussa ainakin tämän koosteen perusteella. 40:en pojon kaveriksi vielä 5 syöttöä, eikä yhtään menetystä.Myös tämä klippi tuli vastaan Sasserin hehkutusketjussa. Aidosti kesti jonkin tovin ennen kuin sain nostettua leukani lattiasta...

Mutta jos jokin vaikuttaa liian hienolta ollakseen totta...

..niin silloin katsellaan hidastuksia. Ja ei tarvinnut edes mennä aivan freimi kerrallaan nähdäkseen, että käsi on jo kokonaan pallon alla kuin oikea jalka laskeutuu maahan ensimmäisen kerran. Yllättävän lähellä laillista oli kuiten, tyyliin 0,1s liian aikaisin nostaa kuljetuksen..
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 306
Key George valittiin All-Summer-League-joukkueen takakenttään. Eipä tuo muuta kerro kuin että huomattiin tässä porukassa. Loppuvaiheessa joukkue kuin joukkue otti kovimmat "tähtensä" istumaan. Cam Whitmore joka dramaattisesti tipahti Top-10:sta 20 vuorolle, oli MVP. Jotainhan tässä on takana kun niin moni passasi miehen. Joko jotain lääketieteellistä (ei vaikuta siltä) tai sitten pää epäilyttää. Aikanaan nähdään tuliko tässä Utahillekin moka vai olivatko kaukaa viisaita.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös