Koripallo.com

NCAA 2021-2022

Viestejä
2
NET rankings:
9. Tennesee (Nkamhoua)
12. Illinois (Grandison)
22. Georgia Tech (Lahtinen)
51. Liberty (Lindström)
81. Florida St. (Bejedi)
103. Richmond (Gustavson)
106. Dayton (Amzil)
122. UTEP (Arike)
130. Bradley (Tahvanainen)
99. Texas Tech (Ukkonen)
134. San Francisco (Vaalavirta)
155. Manhattan (Mäkelä)
218. Cincinnati (Mashaire)
275. A&M-Corpus Christi (Willstedt)
302. Robert Morris (Augustin)
344. Canisius (Väätänen)
 
Viestejä
2 223
Georgia Tech johti 13-8 Virginiaa, kun ekaa erää oli pelaamatta kolme minuuttia. Lahtinen oli heittänyt kaikki kolme pelitilanneheittoaan ohi. Ekan erän jälkeen Georgia Tech johti pisteellä 14-13. Lahtiselle kirjattiin ensimmäisestä erästä neljä ohiheittoa, joista puolet kaaren takaa.

Toisen erän puolivälissä Lahtinen kalasti hyökkääjän virheen. Puoliajalla Georgia Tech johti 26-19. Lahtinen ei tehnyt pisteitä ekalla puoliajalla.

Kolmannen erän puolivälissä Lahtinen ajoi hitaassa hyökkäyksessä korille ja nosti layup-heitolla kaksi pistettä. Georgia Tech johti erän puolivälissä 38-24. Lahtinen istui kolmannen erän loppupuoliskon penkillä. Kolmannen erän jälkeen Georgia Tech johti 49-24.

Lahtinen pääsi kentälle vasta kun neljättä erää pari minuuttia. Lahtinen harhautti ja laittoi pallon maahan ja upotti pitkän kakkosen. Georgia Tech johti 56-26, kun ottelua oli pelaamatta 7min.

Erän puolivälissä Lahtinen ajoi vapariviivalle, jolloin Virginia peitti kaikki syöttölinjat, mutta jättivät Lahtisen vapaaksi. Lahtinen upotti kakkosen. Heti sen jälkeen Lahtinen otettiin vaihtoon.

Georgia Tech voitti 67-31. Lahtinen teki 6p ja pelasi 27min.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 223
Bejedin edustama Florida St. (NET=56) pelasi viime viikolla tuplaottelut Wake Forrestia (NET=79) vastaan. Florida St. hävisi ekan jatkoajalla, mutta voitti ylivoimaisesti jälkimmäisen.

Bejedi kisaa peliajasta tulokastakamiestähteä Gordonia vastaan, joka on 7cm Bejediä lyhyempi. Gordon saa aina jotain hyökkäyspäässä aikaan, mutta on liian pieni puolustuspäässä.

Bejedi on heittänyt muutamassa viime pelissä kolmoset 5/5. Viimeisessä pelissä selostajat hehkuttivat Bejediä vuolaasti. Bejedi aiheutti hyökkääjän virheitä vastustajan tähtipelaaja Spearsille, joka on koko NCAA-liigan parhaita pisteiden tekijöitä. Bejedi käytti nopeuttaan ja ajeli korille ja nosti helppoja koreja.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 223
Lahtisen edustama George Tech (NET=19) kohtasi yöllä vieraissa Pittsburghin (NET=102). Lahtinen upotti vapaan kolmosen, kun 6min ekaa erää oli pelaamatta. Pittsburgh laittoi pitkän pelaajan prässäämään Lahtisen pallon ylöstuontia, mutta Lahtinen selvisi pitkäkätisen puolustajan pallonriistoyrityksistä. Ekan erän jälkeen Georgia Tech johti 20-6.

Lahtinen penkitettiin ekassa erässä ja aloitti tokan erän myös vaihdossa. Lahtisella oli sellainen migreeni-ilme ikään kuin hän kärsi kovasta päänsärystä. Lahtinen pääsi tokan erän puolivälissä kentälle, mutta hän kohelsi heti hyökkäyspäässä kiistapallon ja pallonhallinta vastustajalle.

Lahtinen ajoi kolmosen kaarelta korille ja nosti layup-heiton sisään, kun tokaa erää oli 4min jäljellä. Lahtinen upotti skriinin takaa kolmosen.

Lahtinen pakotti omia ratkaisujaan koko toisen erän lopun. Suurin osa epäonnistui, mutta yksi floater-heityo upposi vapariviivalta. Lahtinen on kopioinut Georgia Techin latvialaiselta tulokastakamieheltä Bulanelta tuon floater-heiton suoritustekniikan.

Puoliajalla Georgia Tech johti 35-21. Lahtinen teki ekalla puoliajalla 10p.

Lahtinen upotti kulmasta kolmosen heti kolmannen erään alkuun. Lahtinen pyöräytti oikean nilkkansa. Kylläpä oli pahan näköinen tilanne! Georgia Techin fyssari hoiti vammaa puhumalla.

Lahtisen vamma tuli pallonylöstuontitilanteessa puolen kentän jälkeen. Lahtinen nojasi puolustajaan, mutta horjahti jolloin uloimman jalan nilkka pyörähti. Lahtisen kehon painopiste oli tilanteessa oli liian ylhäällä eikä hartiatiltti ollut tuossa tilanteessa riittävä.

Lahtinen palasi kentällä vielä kolmannen erän lopussa. Georgia Tech johti kolmannen erän jälkeen 56-28.

Georgia Tech johti 56-33, kun ottelua oli 6min pelaamatta. Tämän jälkeen Georgia Techin puolustus lähti "lounaalle" eikä enää palannut siinä ottelussa. Lahtinen upotti kolmosen heittokellon soidessa, kun ottelua oli 4min pelaamatta.

Georgia Tech voitti 63-52.. Lahtinen teki 17p.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 223
Bejedi sai yön pelissä hienon näytönpaikan. Bejedi pelasi aloituksessa ja hänen kilpailija tulokastakamies Gordon aloitti vaihdossa. Bejedi ei pystynyt pysäyttämään Lahtista puolustuksessa ja heitti mm. yhden kolmosen lyhyeksi.

Tavallaan voisi sanoa, että Bejedin takia Florida St. hävisi. Paremmalla heittopelillä Bejedi olisi tuonut puuttuneet hyökkäystehot. Bejedi ei myöskään ollut parhaimmillaan puolustuspäässä. Bejedi on taistellut itsensä asemaan, jossa hänelle sovitetaan sankarin viittaa. Tällä kertaa Bejedi epäonnistui tärkeässä ottelussa. Toivottavasti Bejedi saisi hyviä pelejä alle, koska nyt ollaan vedenjakajalla.

Lahtinen teki jatkuvasti puolustuksessa gambling-hyökkäyksiä sekä Bejedin ja Gordonin kimppuun ja tyhjenteli heidän taskujaan toistuvasti. Lahtinen teki pallonriistoyritykset ollessaan ylin pelaaja. Gordon rankaisi kakkosella yhdestä Lahtisen puolittain onnistuneesta riistoyrityksestä.

Lahtinen 16p ja 5kpl syöttöjä. Bejedi 2p ja yksi syöttö. Kuten Ohiheitto jo totesi Georgia Tech voitti tuon ottelun niukasti. Lahtinen kalasteli hienosti virheitä ja hankkiutui toistuvasti vapaaheittoviivalle, josta irtosi 5p.

Neljännen erän puolivälissä Bates upotti "mahdottoman" kolmosen. Bates tarvitsee näemmä vain pallon kokoisen aukon. Hän on kuin käänteinen joulupukki. Tällä kertaa Bates vei lahjat Florida Staten kuusen alta ja piipusta ylös saaliin kanssa...

Lahtinen vei Georgia Techin johtoon 2min ennen ottelun päättymistä hienolla kolmosellaan.

Ottelun viimeisellä minuutilla Lahtinen antoi Ohiheitonkin mainitseman hienon syötön.

Lahtinen antoi voimakkaan ja mallikkaan syötön molemmilla käsillä kolmosen kaarelta korin alle. Syöttö ei todellakaan ollut mitään yhden käden "HBA-kuraa". Ottelun viimeisillä sekunneilla Lahtinen upotti toisen vapareistaan.

Georgia Techin italialaistähti Cubaj teki peräti 24p ja otti 9kpl levareita.

EDIT:
Minua raivostutti ne IKÄVÄT selostajat. Heidän selostustyöskentely meni tällä kertaa pahasti tunteisiin ja moitin heitä kenties epäreilusti. Molemmat ovat kuitenkin varmasti kokeneita ammattilaisia.

Selostajat näytti Euroopan kartalla missä Georgia Techin ulkomaalaisvahvistukset pelaavat Espanjan, Italian, Latvian ja Suomen. No niin lasketaanpa monta maata tuossa kartalla on yksi, kaksi ja kolme. Aivan siinä kartalla oli muka kolme maata.

Selostajilla on missio parjata Lahtista. Minua harmittaa, että Lahtista kuvataan "not a true point guard". Selostajat kuvaavat Lahtista EDIT: "huonoja ratkaisuja tekeväksi" pelinrakentajaksi, jolle pallo juuttuu käsiin. Selostajat unohtavat tahallaan faktan, että Lahtinen oli viime kaudella Georgia Techin paras pisteidentekijä. Lisäksi hän pelaa jo toista kautta Georgia Techin aloittavana pelinrakentajana. Tämä selostajien tekemä Lahtisen mustamaalaaminen ja vähättely on tahallista. Hyi hyi!!

Selostajina toimi Pam Ward ja asiantuntija kommentaattori oli Stephanie White.

Lehdistötilaisuudessa Georgia Techin valmentaja Fortner arveli joukkueen henkisen kovuuden olleen ratkaiseva tekijä heidän voitossaan. Fortner selitti, että pelaajan on puolustettava hyvin ja voitettava levypalloja, jotta hän voi pelaajaa peluuttaa Valmentaja Fortner oli erityisen huolissaan kolmannesta erästä, jossa Florida St. teki 22p. Tämä on asia, jonka hän haluaa jälkikäteen videolta tutkia.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
579
"
Bejedi sai yön pelissä hienon näytönpaikan. Bejedi pelasi aloituksessa ja hänen kilpailija tulokastakamies Gordon aloitti vaihdossa. Bejedi ei pystynyt pysäyttämään Lahtista puolustuksessa ja heitti mm. yhden kolmosen lyhyeksi. Tavallaan voisi sanoa, että Bejedin takia Florida St. hävisi.

Lahtinen teki jatkuvasti puolustuksessa gambling-hyökkäyksiä sekä Bejedin ja Gordonin kimppuun ja tyhjenteli heidän taskujaan toistuvasti. Lahtinen teki pallonriistoyritykset ollessaan ylin pelaaja. Gordon rankaisi kakkosella yhdestä Lahtisen puolittain onnistuneesta riistoyrityksestä.

Lahtinen 16p ja 5kpl syöttöjä. Bejedi 2p ja yksi syöttö. Kuten Ohiheitto jo totesi Georgia Tech voitti tuon ottelun niukasti. Lahtinen kalasteli hienosti virheitä ja hankkiutui toistuvasti vapaaheittoviivalle, josta irtosi 5p.

Neljännen erän puolivälissä Bates upotti "mahdottaman" kolmosen. Bates tarvitsee näemmä vain pallon kokoisen aukon. Hän on kuin käänteinen joulupukki. Tällä kertaa Bates vei lahjat Florida Staten kuusen alta ja piipusta ylös saaliin kanssa...

Lahtinen vei Georgia Techin johtoon 2min ennen ottelun päättymistä hienolla kolmosellaan. Ottelun viimeisellä minuutilla Lahtinen antoi Ohiheitonkin mainitseman hienon syötön. Lahtinen antoi voimakkaan ja mallikkaan syötön molemmilla käsillä kolmosen kaarelta korin alle. Syöttö ei todellakaan ollut mitään yhden käden "HBA-kuraa". Ottelun viimeisillä sekunneilla Lahtinen upotti toisen vapareistaan.

Georgia Techin italialaistähti Cubaj teki peräti 24p ja otti 9kpl levareita.

Minua raivostuttaa ne idioottiselostajat. Ne näytti Euroopan kartalla missä Georgia Techin ulkomaalaisvahvistukset pelaavat Espanjan, Italian, Latvian ja Suomen. No niin lasketaanpa monta maata tuossa kartalla on yksi, kaksi ja kolme. Aivan siinä kartalla oli muka kolme maata.

Selostajilla on missio parjata Lahtista. Minua harmittaa, että Lahtista kuvataan "not a true point guard". Selostajat kuvaavat Lahtista vähä-älyiseksi pelinrakentajaksi, jolle pallo juuttuu käsiin. Selostajat unohtavat tahallaan faktan, että Lahtinen oli viime kaudella Georgia Techin paras pisteidentekijä. Lisäksi hän pelaa jo toista kautta Georgia Techin aloittavana pelinrakentajana. Tämä selostajien tekemä Lahtisen mustamaalaaminen ja vähättely on tahallista. Hyi hyi!!

Selostajina toimi Pam Ward ja asiantuntija kommentaattori oli Stephanie White.
En nyt tiedä miten niin huonosti pelasi
LML.jpg
 
Viestejä
2 223
Lahtisen edustama George Tech (NET=22) kohtasi tänään illalla vieraissa Miamin (NET=83). Ekan erän puolivälissä Georgia Tech oli tappiolla 0-4. Miamilla oli siinä vaiheessa virhetili täynnä, joten Georgia Techille avautui tie vapaaheittoviivalle. 4min ennen ekan erän päättymistä Lahtinen tasoitti pelin tilanteeksi 4-4 layupilla. Ekan erän jälkeen Georgia Tech johti 13-11.

Lahtinen ajoi toisessa erässä kasan keskelle ja puolustajien kainaloiden alta korille sekä nosti layup-korin. Lahtinen ajoi panssarivaunun lailla korille päädystä ja häntä rikottiin. Lahtinen upotti vapareistaan toisen. Toisen erän puolivälissä Georgia Tech Johti 20-16. Toisen erän lopulla Lahtinen teki pari hätäistä heittoyritystä, jotka molemmat menivät pahasti ohi. Toinen Lahtisen heittoyrityksistä tuli kulmasta ja toinen oli pitkä kakkonen.

Lahtinen pääsi vielä erän viimeisillä sekunneilla vapaaheittoviivalle, josta Lahtinen upotti molemmat. Lahtinen teki ensimmäisellä puoliajalla 7p. Georgia Tech johti puoliajalla 29-24.

Kolmannessa erässä Lahtinen ajoi korilta korille, mutta hänet torjuttiin tylysti. Lahtinen syötti torjunnan jälkeisen päätyrajan suoraan törmäyskaaren sisään. Kori hyvä ja bonusvapari sisään. Kolmannen erän puolivälissä Georgia Tech johti 34-30.

Lahtinen heitti kolmosen kättä vasten ja se meni sukkana sisään. Miami vaikeutti merkittävästi Georgia Techin hyökkäämistä tukkimalla aggressiivisesti syöttölinjat. Kolmannen erän jälkeen Georgia Tech johti 41-35. Lahtinen oli tehnyt kolmessa ensimmäisessä erässä yhteensä 10p.

Lahtinen oli ihan poikki, kun viimeistä erää oli pelaamatta 8min. Lahtisen heitot jäivät yli metrin vajaaksi. Lahtinen ei jaksanut enää painaa Miamin kovaa koko kentän prässiä vastaan. Lahtinen otettiin vaihtoon mikä oli järkevä teko. Viimeisen erän puolivälissä Georgia Tech johti enää pisteellä. Lahtinen otettiin takaisin kentälle.

3min ennen ottelun päättymistä Georgia Tech johti pisteellä 43-42. Lahtisen hyppyheitto meni ohi. 2min ennen ottelun päättymistä Georgia Tech johti edelleen pisteellä 45-44. 1min ennen ottelun päättymistä Georgia Tech oli pisteen tappiolla. 10s ennen ottelun päättymistä Georgia Tech oli pisteen tappiolla. Viimeinen Georgia Techin heitto meni ohi ja Miami voitti 45-46!

Lahtinen pelasi 39min, teki 10p, otti 3 levaria ja syötti kaksi koria. Georgia Techin fyysinen kunto ei riittänyt Miamin painostavaa ja aggressiivista puolustusta vastaan. Miami pystyi laittamaan viimeiseen erään ylimääräiseen vaihteen päälle, johon Georgia Tech ei pystynyt enää vastaamaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 223
Lahtisen edustama George Tech (NET=26) voitti eilen yöllä vieraissa Syracusen (NET=78).
Georgia Tech:
Hermosa 21p
Cubaj 14p
Lahtinen 11p 36min, 6 syöttöä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 223
Bejedin edustama Florida St. (NET=51) hävisi yöllä kotonaan Miamille (NET=81). Bejedi teki 8p, joista 6p vapaaheitto viivalta, pelasi 20min ja antoi yhden syötön. Bejedin pahin kilpakumppani Florida Staten tulokaspelinrakentaja Gordon pelasi myös 20min ja hänkin teki 8p. Gordon syötti neljästi.
 
Viestejä
2 223
Lahtisen edustama George Tech (NET=25) kohtaa huomenna sunnuntaina klo19 kotonaan sarjan kärkipäässä olevan North Carolinan (NET=5).

Bejedin edustama Florida St. (NET=58) kohtaa huomenna sunnuntaina klo21 kotonaan Clemsonin (NET=122).
 
Viestejä
2 223
Lahtinen kalasteli ahkerasti hyökkääjän virheitä ottelun alussa. Ensimmäisen erän puolivälissä Georgia Tech johti 11-5. Lahtinen katkaisi syötön ja karkasi nopeaan sekä nosti helpon kakkosen, kun ekaa erää oli 4min pelaamatta. Lahtinen upotti kolmosen, kun ekaa erää oli 3min pelaamatta. North Carolina otti aikalisän, kun Georgia Tech johti jo 18-7.

Erä päättyi Georgia Techin rikkinäiseen peliin. Peliajan umpeutuessa pallo päätyi Lahtisen käteen. Lahtinen aloitti supermiesliikkeensä 1-5 vastaan ja ajoi kasan keskelle vapaaheittoviivan tuntumaan. Lahtinen törmäsi siellä vaparin tasalla pelaajamuuriin ja joutui tukijalkansa varaan. Up&Under ja Lahtinen nousi heittoon puolustajien kainaloiden välistä ja kaksi pinnaa Georgia Techille. Ekan erän jälkeen Georgia Tech johti 23-9. Lahtinen teki ekassa erässä 7p.

Lahtinen riisti pallon puolustuksessa, mutta pääsi vain puolittain karkuun. Lahtisella oli puolustaja roikkumassa molemmissa kainaloissa. Lahtinen jyräsi korille kuin panssarivaunu. Kori hyvä ja bonus vapari sisään.

Lahtinen jäi pieneksi puolustuksessa, kun puolustettavia vaihdettiin lennosta. Lahtinen rikkoi ja kori oli hyvä , mutta North Carolina kivitti bonus vaparin. Toisen erän puolivälissä Georgia Tech johti 29-13.

Kaksi minuuttia ennen tokan erän päättymistä nähtiin "touch down" tilanne Georgia Techin puolustusalueella. Tuomarin tuomio oli "jump ball". Kasan alimmaisena oli Lahtinen. Georgia Tech peluutti penkkiään tokan erän lopuksi. Lahtinen ei pystynyt taikomaan lisäpisteitä peliajan umpeutuessa, mutta hän sai kuitenkin heiton ilmaan, joka meni ohi. Puoliajalla Georgia Tech johti 32-19.

North Carolinalla oli 2-1 nopea hyökkäys. Lahtinen juoksi neljäntenä tilanteeseen ja työnsi pallon päätyrajasta ulos North Carolinan pelaajan kautta. Georgia tech ei ollut tehnyt pelitilannekoria kymmeneen minuuttiin, kun Georgia Techin Love otti jo kolmannen hyökkääjän virheen vapaan käden laittomasta käytöstä. Georgia Techin hyökkääminen oli pakottamista toisen erän lopun ja kolmannen erän alun. Georgia Tech johti enää 34-21, kun ottelun kolmatta erää oli 7min pelaamatta. Kolmannen erän puolivälissä North Carolina oli kaventanut eron jo kymmeneen pisteeseen 34-24.

Lahtinen ajoi sisään ja syötti ulos kaarelle, joka katkaistiin. Lahtiselle pallon menetys. 2min ennen kolmannen erän päättymistä ero oli edelleen kymmennessä pisteessä Georgia Techin johtaessa 39-29.

Georgia Techin Love otti neljännen hyökkääjän virheen vapaan käden käytöstä. Tämä on huolestuttava ominaisuus Lovelta, koska hän ei pystynyt mukautumaan tuomarilinjaan. Lahtiselta nähtiin erän loppuun riisto. Bates viimeisteli korin alta kolmanen erän päätösluvuiksi 43-29.

Georgia Techin Bates aloitti neljännen siitä mihin kolmannen erän päätti. Bates ajeli hienon takaovesta layup-heiton. Heti perään Bates upotti kolmosen. Batesin pelaaminen näyttää niin helpolta ja vaivattomalta.

Lahtinen teki "vettä korvassa" harhautuksen ja ajoi korille nostaen helpon kakkosen layup-heitolla. Georgia Tech johti 50-29, kun ottelua oli 7min pelaamatta ja tilanne pysyi muuttumattomana viimeisen erän puoliväliin asti.

Lahtinen otti enemmän ja enemmän hyökkäysvastuuta ottelun loppuhetkillä. Lahtinen yritti kahdessa peräkkäisessä hyökkäyksessä väkisin ajaa kolmen sekunnin alueen keskelle. Lopputuloksena oli kaksi ohiheittoa. Georgia Tech johti 2min ennen ottelun päättymistä 53-33.

Ottelu pysähtyi,kun Georgia Techin paras levypallopelaaja italialainen Cubaj loukkaantui. Cubaj käveli parketilta pois muiden pelaajien tukiessa häntä kainaloista. Se on hyvä merkki, että pelaaja pystyi laittamaan vähän painoa sille kipeälle jalalle. Bates ja Lahtinen otettiin vaihtoon. Pelin taso ei pudonnut, kun Georgia Techin tulokaspelirakentaja latvialainen Bulane otti homman haltuun. Georgia Tech voitti 55-38.

Lehdistötilaisuudessa valmentaja Fortner totesi, että ottamatta mitään pois Lahtiselta, joka on suoriutunut pelinrakentajan tontilla hyvin Georgia Tech silti kiperästi kaipaa tähtipelinrakentaja Fletcheriä.

Fortner kommentoi myös Cubajin loukkaantumista sanomalla Cubajin olevan kunnossa. Fortnerin mukaan Cubaj jäi lattialle makaamaan väsymyksen takia.

Fortner oli huolissaan Georgia Techin hyökkäyksen hyytymisestä ottelun puolivälissä. Penkiltä siihen löytyi lääke Bates, jota valmentaja vuolaasti kehui. Batesin juonikkuus ja pelinlukutaito avasi Georgia Techin hyökkäyksen lukot.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 223
Lotta-Maj Lahtinen teki tänään tuhannen pisteensä NCAA:ssa. Osaako kukaan kertoa miten usein suomalaisille näin tapahtuu? Milloin viimeksi suomalainen ylsi tuohon saavutukseen. Odotan jännityksellä noteerako suomalainen koripallomedia tätä Lahtisen saavutusta lainkaan.
 
Viestejä
2 223
Bejedin edustama Florida State voitti tänään kotonaan Clemsonin 73-68. Bejedi teki 3p ja pelasi alle 20min. Bejedin pahin kilpailija Florida Staten tulokaspelinrakentaja Gordon teki 10p ja pelasi yli 20min.

Clemson pääsi lähelle Florida Statea ottelun loppupuolella, kun Florida Staten hyökkäys hyytyi. Bejedi otettiin vaihtoon 2min ennen ottelun loppua. Florida Staten valmentaja Semrau tarvitsi korin. Gordon vastasi huutoon ja otti vauhtia puolesta kentästä ja ajoi vauhdilla suoraan korille. Bejedi on hieman alakynnessä taistelussa peliajasta Gordonia vastaan.
 
Viestejä
2 223
Lahtisen edustama George Tech (NET=24) kohtasi yöllä Boston Collegen (NET=48). Lahtinen nilkutti ekalla puoliajalla tosi pahasti ja ajautui virhevaikeuksiin. Lahtinen joutui pitkäksi ajaksi vaihtoon. Lahtinen upotti ekan erän lopuksi kolmosen. Georgia tech Johti puoliajalla 35-20.

Kolmannella neljänneksellä Lahtinen luuli onnistuneensa hyökkääjän virheen kalastelussa (vapaan käden laiton käyttö), mutta Lahtiselle vihellettiin kolmas virhe. Georgia Tech sai pallonhallinnan takaisin heti seuraavassa tilanteessa. Selostaja esitti suomalaisille "retorisen kysymyksen". Onko suomeksi olemassa vastaavaa sanontaa kuin "Ball Don't Lie"? Grayson teki saman nimisen elokuvan, jota kukaan ei nähnyt (näitä pienen yleisön elokuvia on tehty koripallosta useita). En tiedä tuohon käännöskysymykseen vastausta. Ehkä joku tällä foorumilla sen tietäisi?

Lahtinen upotti kolmosen kolmannen erän loppupuolella. Lahtinen ajeli kolmosen kaarelta vahvasti nilkuttaen, mutta onnistui pääsemään hitaasti, mutta varmasti korille asti. Lahtinen nosti layup-heitolla kakkosen. Kolmannen erän jälkeen Georgia Tech johti 52-34.

Georgia Tech voitti 68-49. Lahtinen pelasi 24min ja teki 8p.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 223
Bejedin edustama Florida State (NET=60) kohtasi viikolla vieraissa Louisvillen (NET=4). Bejedi aloitti vaihdossa, kun tulokaspelinrakentaja Gordon oli vallannut Florida Staten aloittavan pelinrakentajan paikan.

Bejedillä oli vahva ja itsevarma elekieli. Bejedillä peli ei kuitenkaan kulkenut hyvin ekalla puoliajalla. Bejedillä oli vaikeuksia päätyrajan antamisessa. Bejedillä oli nopea 1vs1, josta hänelle tuomittiin hyökkääjän virhe. Bejedi puolusti Louisvillen tähteä Van Lithiä kovaa, mutta Bejedille tuomittiin virhe, kun juoksi skriinin läpi, jolloin hän teki itselleen tilaa työntämällä Van Lithiä kauemmaksi skriinin tekijästä. Puoliajalla Florida State oli tappiolla 25-36.

Kolmannen erän lopussa Bejedi otti vauhtia, mutta puolustaja pääsi hänen linjalleen. Bejedi olisi halunnut syöttää pallon pois, mutta sortui askelrikkeeseen. Selostajat kyselivät toisiltaan mitä tarkoittaa "travelling" eli "kuljettaminen" suomeksi.

Florida State hävisi ottelun 62-75.

Bejedin peliaika jäi harmittavasti kymmeneen minuuttiin mikä on puolet hänen normaalista peliajasta. Bejedi pahin kilpailija pelasi 26min. Bejedi teki 2p ja Gordon teki 8p. Bejedi kilpailee kovaa, mutta hänen vastustajat ovat hyviä eikä onnistumisia tule Bejedille helpolla.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 223
Augustinen edustama Rober Morris (NET=286) voitti tänään Detroit Mercyn (NET=332) 68-56. Augustin pelasi 25min ja teki 12p.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös