Koripallo.com

NCAA 2022-2023

Viestejä
2 534
Laskelmieni mukaan panostamalla 2,5 uutta miespelaajaa ja 5 uutta naispelaajaa vuosittain NCAA:n D1-tasolle pitäisi saada tuottona yksi uusi suomalainen NBA-pelaajan varaus ja yksi uusi WNBA-pelaajan varaus joka kymmennes vuosi.

Miksi näin ei ole tapahtunut? Onko USA:n lukiopelaajat keskimäärin parempia kuin suomalaiset?
 
Viestejä
598
Mihin tämä laskelma oikein perustuu? Äkkiseltään mietittynä ei oikein vakuuta, NCAA:n mukaan miesten D1-tasolla joukkueissa on yhteensä kokoonpanoissa 5510 pelaajaa, eli melko tarkalleen joka 100. pelaaja varataan vuosittain (jos oletaan viisi NCAA:n ulkopuolelta varattua, on ehkä vähän alakanttiin). Tämä ensimmäisen asteen arvio, ottamatta huomioon siis pelaajien ja joukkueiden tasoa, ja olettamalla että varaukset tehdään satunnaisotannalla, vaatisi siis jo 10 miespelaajaa vuosittain, jotta vuosikymmenessä saataisiin yksi varaus. Sitten kun huomioidaan että pelaajien taitotaso noudattelee pikemminkin jotain normaalijakaumaa muistuttavaa jakaumaa, niin homma menee vaikeammaksi laskea, muttei välttämättä nosta panostuksen määrää niin paljoa kuin voisi ajatella. Veikkaisin että suomalaisten NCAA-pelaajien taitotaso jakautuu myös pienemmän keskihajonnan normaalijakaumalle kuin kaikkien NCAA-pelaajien, mikä myös laskee todennäköisyyttä NBA-varauksille jonkin verran.

Keskimääräisyydellä ei sinällään ole kovin paljoa tekemistä NBA-varausten kanssa, koska varaukset ovat niin kaukana keskiarvoista ja oikeastaan jopa poikkeuksia.
 
Viestejä
1 015
Miesten kohdalla varaukset on toteutuneet hyvin. Viimeiseen kolmeen vuosikymmeneen on kolme suomalaista NBA-varausta: Möttölä 2000, Koponen 2007 ja Markkanen 2017. Naisten puolella on toistaiseksi vain yksi varaus, mutta NCAA-historiaakin on vähemmän (vai onko?).
 
Viestejä
221
Miesten kohdalla varaukset on toteutuneet hyvin. Viimeiseen kolmeen vuosikymmeneen on kolme suomalaista NBA-varausta: Möttölä 2000, Koponen 2007 ja Markkanen 2017. Naisten puolella on toistaiseksi vain yksi varaus, mutta NCAA-historiaakin on vähemmän (vai onko?).

Tämä minullakin tuli mieleen avauksen seuraavat lauseet luettuani:

" Laskelmieni mukaan .... pitäisi saada tuottona yksi uusi suomalainen NBA-pelaajan varaus ... joka kymmennes vuosi." ja

"Miksi näin ei ole tapahtunut?"

Eli tätä vauhtia miesten puolella "yksi varaus per 10 vuotta" tahtiin riittää, mikäli suomalainen miespelaaja varataan ennen vuotta 2040!

Miro Little lienee seuraava 'arpa' tässä pelissä, mutta aika monta muutakin vielä ehtii tuohon aikaikkunaan, sillä Suomen korisvalmennus ja junnutuotanto on ollut ihan kivassa nosteessa. Lisähuomiona, että NBA Draftissä 2039 varataan nuorimmillaan nyt vasta 2-vuotiaita taaperoita.;)

PS. Eikä edellisessä listassa ole huomioitu Erik Murphyä, joka on kirjaimellisesti tarkasteltuna myöskin suomalainen NBA-pelaajavaraus, vaikka toki täysin USA:n junnukoripallosysteemin tuotos.
 
Viestejä
221
Lisätään nyt kuitenkin Taru Tuukkanen, varattiin 2001.

Hyvä huomio.

Eli naispuolella Tuukkanen 2001, Tiina Stenin varauksesta en tiedä, mutta oli mukana WNBA:n Los Angeles Sparksin leirityksessä 2008 tai jotain, sekä tietysti tuoreimana Awak. Eli naispuolellakaan ei olla kaukana "varattu pelaaja per 10 vuotta" tilanteesta.

Väittäisinkin, että suomalainen valmennusosaaminen ja juniorivalmennus tuottaa keskimäärin parempia tuloksia kuin yhdysvaltalainen. USA:ssa on vain niin valtava pelaajapotentiaali, että vaikka siellä osin hukataan tätä potentiaalia, niin NBA:han nousee väkisin mukaan ne lahjakkaimmat. Ja toki USA:ssakin osaavia valmentajia ja ohjelmia löytyy pilvin pimein. Kova kilpailu koulii myös pelaajia eteenpäin.

Mutta ehkä keskustelun kulma voisi olla, että miten Suomi ottaisi seuraavan askeleen, jotta NBA/WNBA-varauksia tuli useampia per vuosikymmen.

Ja mallia voisi ottaa USA:n lukio- ja yliopistosysteemin sijaan ensisijaisesti esimerkiksi Serbiasta, Sloveniasta, Liettuasta ja muista hyvistä pienemmistä ja enemmän Suomenkaltaisista korismaista. Vai jokohan me näin tehdäänkin? Tähän hymiö, sillä ainakin osa noista maista on tiettävästi ollut benchmarkkina Suomenkin valmennussysteemiä kehitettäessä.

Yhdysvaltoihin kannattaa silti pelaajien mennä, ainakin vuodeksi-pariksi, jos ei muuta, niin altistumaan kovalle kilpailulle, hakemaan koris-CV:hen kansainvälisesti tunnustettuja meriittejä, sekä oppimaan yhdysvaltalaista (koris)kulttuuria. Näistä kaikista on iso hyöty jatkouralle, mikäli ammattilaisuus kiinnostaa, USA:ssa, Euroopassa, tai muualla maailmassa.
 
Viestejä
598
Miesten kohdalla varaukset on toteutuneet hyvin. Viimeiseen kolmeen vuosikymmeneen on kolme suomalaista NBA-varausta: Möttölä 2000, Koponen 2007 ja Markkanen 2017. Naisten puolella on toistaiseksi vain yksi varaus, mutta NCAA-historiaakin on vähemmän (vai onko?).
Oletin että tässä puhuttiin nimenomaan NCAA:ssa pelanneista varauksista, eli Koponen eikä Kuier pääsisi listaukseen mukaan. Möttölä, Markkanen ja Tuukkanen kylläkin.
 
Viestejä
2 534
Laskelma, joka perustuu ainoastaan päälukuun eli massaan.

1/10 C-pojasta pääsee all stars -leirille, 1/1000 all stars -leirin pelaajasta saa NBA-varauksen. 1/100
ikäkausimaajoukkueen pelaajasta saa NBA-varauksen. NBA-varauksen saaneista ainoastaan puolet pääsee pelaamaan NBA:ssa.

Huom! Oletuksena, että Suomessa on 3000 C-poikaa eli 1500 per ikäluokka.
 
Viestejä
177
Ensin pitää siis tuplata pelaajien määrä? Lisenssejä U14 ja U15 pojissa on yhteensä 1500, ja viime kausi on ensimmäinen kun tuohon on päästy. U15 pojissa viime kausi oli ensimmäinen kun on päästy yli 600 lisenssin.
 
Viestejä
2 534
Ensin pitää siis tuplata pelaajien määrä? Lisenssejä U14 ja U15 pojissa on yhteensä 1500, ja viime kausi on ensimmäinen kun tuohon on päästy. U15 pojissa viime kausi oli ensimmäinen kun on päästy yli 600 lisenssin.
30-vuotta sitten U15-pojista tuli B-poikia. Sen jälkeen U13 ja U14 pojat ovat olleet C-poikia. Olen itse pelannut U17-ikäisenä B-poikana vuonna 1993. Seuraavana syksynä tehtiin tuo muutos.
 
Viestejä
56
Kokeneemmat NCAA-seuraajat varmasti tämän osalta fiksumpia, mutta arvelisin, että on suhteellisen harvinaista, että suomalainen pääsee rotaatiominuuteille arvostettuun ja korkealle rankattuun jengiin: Jacob Grandison, Duke Blue Devils.
- Mielenkiintoista nähdä, että kuinka paljon vastuuta mies tulee saamaan kauden edetessä.
- Viime yön harjoituspelin pohjalta näyttäisi, että mahdollisuudet päästä 7-8 miehen rotaatioon ovat suhteellisen hyvät.
 
Viestejä
744
NCAA-koripallo alkaa virallisesti ensi viikon maanantaina. Sekä nais- että miespuolella on kohtuullisen iso määrä suomalaispelaajia, joista monet pelaavat laadukkaissa joukkueissa.

Naisjoukkueiden voimasuhteita en tunne kovinkaan tarkasti, mutta "suomalaisjoukkeista" ainakin Indiana ja South Florida ovat ennakkorankingeissa hyviä, jopa erinomaisia joukkueita.

Miesten puolella tulevasta kaudesta taas tullee mielenkiintoisin moneen vuoteen. Nopeasti mietittynä en itse asiassa keksinyt vuotta, jolloin suomalaisia olisi pelannut yhtä paljon yhtä hyvissä joukkueissa. Viime vuosi oli toki mielenkiintoinen myös.

Ennakkorankingien (2022-23 Men's College Basketball Rankings for Preseason | ESPN ja CBB Review - College Basketball Review) perusteella nostaisin seuraavat "suomalais" joukkueet kaikkien kiinnostuneiden tietoisuuteen:

AP Preseason ranking #7 Duke Blue Devils: Pelaa sekä ACC:n että koko maan mestaruudesta. Nuori joukkue, uusi valmentaja, ja isoja ulottuvia pelaajia. Suomen ja Yhdysvaltojen kaksoiskansalainen Jacob Grandison pelannee isoja minuutteja heittotaitonsa ja kokemuksensa ansiosta. Vaikka Grandison on pelannut koko ikänsä Yhdysvalloissa ja on paikallisen koripallokulttuurin kasvatti, on hänessä ja pelaamisessaan helppo nähdä tyypillisiä suomalaisia piirteitä - hyvää heittotaitoa, epäitsekkyyttä, kovaa puolustamista ja toisaalta ei niin poikkeuksellista räjähtävyyttä. Ehdottomasti yksi mielenkiintoisimpia suomalaispelaajia myös viimeisen yliopistokautensa jälkeen. Pelasi viime kaudella kovatasoisessa Illinoisin joukkueessa aloitusviisikossa. Maisterin paperit taitavat olla jo taskussa, joten onkohan Duken kuuluisa MBA-tutkinto kiikarissa (en tiedä ovatko nämä urheilijoille edes mahdollisia)?

AP Preseason ranking #11 Tennessee Volunteers: Kuten Duke, myös Tennessee tulee taistelemaan konferenssinsa voitosta, miksei myös paikasta Final Fouriin. Tennessee on suhteellisen kokenut joukkue, mutta kalpennee raassa lahjakkuudessa top-8 joukkueille. Toisaalta, Tennessee löylytti preseason ranking #2 Gonzagaa 20 pisteellä näytösottelussa viime viikkolla. EM-kisoista erikoisesti poisjäänyt Olivier Nkamhoua aloittanee koko kauden yhtenä joukkueen isoista miehistä. Nkamhouan kaksi ekaa kautta meni totutellessa SEC-koripallon tasoon, mutta jo viime kaudella hän oli Tennesseen tärkeimpiä pelaajia ennen loukkaantumistaan. Hyvin sujuneen maajoukkuekesän jälkeen voisi olettaa, että rooli vain kasvaisi tälle vuodelle. Nkamhoua on mielenkiintoinen pelaaja hyvän heittotaitonsa ja liikkuvuutensa ansiosta. En osaa ihan asettaa miehelle kattoa tulevaisuuden tason suhteen, mutta kovin montaa yhtä lahjakasta, isoa ja taitavaa suomalaispelaajaa en pysty nimeämään. Joskus olen näkevinäni hänessä NBA-pelaajan, mutta sitten toisaalta joskus otteistaan paistaa vielä liiallinen kokemattomuus jopa senioripelaajaksi.

AP Preseason ranking #24 Dayton Flyers: Daytonia povataan ennakkoon Atlantic-10 konferenssin parhaaksi joukkueeksi. Vaikka A10 ei ehkä Suomi-seuraajille kovin tuttu olekaan, niin kyseessä on laadukas konferenssi, jossa on pelannut viime vuodet usea todella hyvä joukkue. Daytonilla jatkaa useampi jo viime vuonna joukkueessa hyvin onnistunut pelaaja. Joukkueen taso ei taida aivan yltää tuonne top-15 joukkoon, mutta March Madness paikka taitaa olla melkeinpä varma. Suomen ja Marokon Mustapha Amzil pelaa Daytonissa jo kolmatta vuottaan, vaikka taitaa virallisesti olla vasta sophomore-pelaaja. Daytonin taso on noussut jokaisena Amzilin vuonna ja sitä myötä myös Amzilin rooli on pienentynyt ensimmäisen vuoden huikeasta alusta. En osaa sanoa, minkälaista roolia on luvassa tänä vuonna, mutta aloitusviisikossa mies varmaan silloin tällöin tulee esiintymään. Toivotaan, että miehen kaukoheitto tippuu ja hyökkäyksessä tulisi tarpeeksi mahdollisuuksia yrittää. Suomalaiskontekstissa kyseessä on poikkeuksellinen lahjakkuus ja hieno nähdä hänet osana kovatasoista joukkuetta.

CBB Preseason ranking #81 Pittsburg Panthers: Pittsburgh pelaa ACC:ssa, joka vaikka on parhaalta tasoltaan tippunutkin, on silti yksi ehdottomista kärkikonferensseista. Joukkueesta tiedän vain valmentajan - Jeff Capelin, joka pelasi Dukessa 90-luvulla ja valmensi Coach K:n apuna joitain vuosia sitten. Ennakkokaavailussa joukkuetta povataan yhdeksi konferenssinsa heikoimmista, joten NCAA lopputurnaukseen pääsy olisi yllätys. Kyseessä täytyy kuitenkin olla laadukas joukkue, pelkkä läsnäolo ACC:ssa siihen velvoittaa. Pittissä pelaa ensimmäistä kauttaan suomalainen Federiko Federiko. En miehen tasoa tarkasti tunne, mutta ainakin harjoituspelien perusteella Federiko tulee pelaamaan isoja minuutteja. Harjoituspeleissä DIV2/3 joukkueita vastaan hän tilastoi tupla-tuplaa korkeilla prosenteilla. Jostain Capelin haastattelusta bongasin, että hän vielä kuulemma vähän totuuttelee DIV1 tasolle, mutta on todella innokas oppimaan. Rooli joukkueessa taitaa olla korivahti puolustuksessa ja donkkaaja hyökkäyksessä. Harvinainen suomalainen koripalloilija siis hänkin.

CBB Preseason ranking #100 Richmond Spiders: Hienosti viime kaudella pärjännyt Spiders on tähän vuoteen tultaessa heikentynyt, mutta silti tavoittelee yli 20 voiton kautta. Richmond pelaa samassa konferenssissa Amzilin Dayton kanssa, mutta viime vuoden mestari ei taida pelata tänä vuonna konferenssin voitosta. Joukkueessa aloittaa viidennnen kautensa Andre Gustavson, joka toivottavasti pelaa ehjän kauden. CBB:n kaavailuissa Gustavsonia istutettiin aloittavan pelinrakentajan tontille. Tämä olisi minulle yllätys, mutta varmasti luvassa on isoja minuutteja. Gustavsonilla lienee maisterin paperit tähtäimessä kun opintovuosia on takana jo neljä.

Varmasti jonkun unohdan, mutta ainakin allaolevat taitavat jatkaa myös ensi kaudella NCAA:n ykköstasolla. Heidän joukkueistaan tiedän vain, että Longwood voitti viime vuonna heikohkon Big South konferenssin ja näin ollen eteni NCAA-lopputurnaukseen. Kolme ensimmäistä pelasivat myös viime vuonna suhteellisen isoissa rooleissa joukkueissaan. Toivottavasti vastuuta on luvassa myös tulevana kautena.

Ville Tahvanainen (senior) - Bradley Braves.
Jesper Granlund (junior) - Longwood Lancers.
Touko Tainamo (sophomore) - Denver Pioneers.
Nikolas Gustavson (sophomore) - University of North Alabama.
Emil Skyttä (freshman) - Central Michigan.
 
Viestejä
1 218
Viime yön NCAA-peli

Morehead St. 40 vs South Fla. 87​

1667907509718.png

Kelpo aloitus Janette Aarniolta 24min 8p/2l/4s/2r
 
Viestejä
1 218
NCAA-koripallo alkaa virallisesti ensi viikon maanantaina. Sekä nais- että miespuolella on kohtuullisen iso määrä suomalaispelaajia, joista monet pelaavat laadukkaissa joukkueissa.

Naisjoukkueiden voimasuhteita en tunne kovinkaan tarkasti, mutta "suomalaisjoukkeista" ainakin Indiana ja South Florida ovat ennakkorankingeissa hyviä, jopa erinomaisia joukkueita.

Miesten puolella tulevasta kaudesta taas tullee mielenkiintoisin moneen vuoteen. Nopeasti mietittynä en itse asiassa keksinyt vuotta, jolloin suomalaisia olisi pelannut yhtä paljon yhtä hyvissä joukkueissa. Viime vuosi oli toki mielenkiintoinen myös.

Ennakkorankingien (2022-23 Men's College Basketball Rankings for Preseason | ESPN ja CBB Review - College Basketball Review) perusteella nostaisin seuraavat "suomalais" joukkueet kaikkien kiinnostuneiden tietoisuuteen:

AP Preseason ranking #7 Duke Blue Devils: Pelaa sekä ACC:n että koko maan mestaruudesta. Nuori joukkue, uusi valmentaja, ja isoja ulottuvia pelaajia. Suomen ja Yhdysvaltojen kaksoiskansalainen Jacob Grandison pelannee isoja minuutteja heittotaitonsa ja kokemuksensa ansiosta. Vaikka Grandison on pelannut koko ikänsä Yhdysvalloissa ja on paikallisen koripallokulttuurin kasvatti, on hänessä ja pelaamisessaan helppo nähdä tyypillisiä suomalaisia piirteitä - hyvää heittotaitoa, epäitsekkyyttä, kovaa puolustamista ja toisaalta ei niin poikkeuksellista räjähtävyyttä. Ehdottomasti yksi mielenkiintoisimpia suomalaispelaajia myös viimeisen yliopistokautensa jälkeen. Pelasi viime kaudella kovatasoisessa Illinoisin joukkueessa aloitusviisikossa. Maisterin paperit taitavat olla jo taskussa, joten onkohan Duken kuuluisa MBA-tutkinto kiikarissa (en tiedä ovatko nämä urheilijoille edes mahdollisia)?

AP Preseason ranking #11 Tennessee Volunteers: Kuten Duke, myös Tennessee tulee taistelemaan konferenssinsa voitosta, miksei myös paikasta Final Fouriin. Tennessee on suhteellisen kokenut joukkue, mutta kalpennee raassa lahjakkuudessa top-8 joukkueille. Toisaalta, Tennessee löylytti preseason ranking #2 Gonzagaa 20 pisteellä näytösottelussa viime viikkolla. EM-kisoista erikoisesti poisjäänyt Olivier Nkamhoua aloittanee koko kauden yhtenä joukkueen isoista miehistä. Nkamhouan kaksi ekaa kautta meni totutellessa SEC-koripallon tasoon, mutta jo viime kaudella hän oli Tennesseen tärkeimpiä pelaajia ennen loukkaantumistaan. Hyvin sujuneen maajoukkuekesän jälkeen voisi olettaa, että rooli vain kasvaisi tälle vuodelle. Nkamhoua on mielenkiintoinen pelaaja hyvän heittotaitonsa ja liikkuvuutensa ansiosta. En osaa ihan asettaa miehelle kattoa tulevaisuuden tason suhteen, mutta kovin montaa yhtä lahjakasta, isoa ja taitavaa suomalaispelaajaa en pysty nimeämään. Joskus olen näkevinäni hänessä NBA-pelaajan, mutta sitten toisaalta joskus otteistaan paistaa vielä liiallinen kokemattomuus jopa senioripelaajaksi.

AP Preseason ranking #24 Dayton Flyers: Daytonia povataan ennakkoon Atlantic-10 konferenssin parhaaksi joukkueeksi. Vaikka A10 ei ehkä Suomi-seuraajille kovin tuttu olekaan, niin kyseessä on laadukas konferenssi, jossa on pelannut viime vuodet usea todella hyvä joukkue. Daytonilla jatkaa useampi jo viime vuonna joukkueessa hyvin onnistunut pelaaja. Joukkueen taso ei taida aivan yltää tuonne top-15 joukkoon, mutta March Madness paikka taitaa olla melkeinpä varma. Suomen ja Marokon Mustapha Amzil pelaa Daytonissa jo kolmatta vuottaan, vaikka taitaa virallisesti olla vasta sophomore-pelaaja. Daytonin taso on noussut jokaisena Amzilin vuonna ja sitä myötä myös Amzilin rooli on pienentynyt ensimmäisen vuoden huikeasta alusta. En osaa sanoa, minkälaista roolia on luvassa tänä vuonna, mutta aloitusviisikossa mies varmaan silloin tällöin tulee esiintymään. Toivotaan, että miehen kaukoheitto tippuu ja hyökkäyksessä tulisi tarpeeksi mahdollisuuksia yrittää. Suomalaiskontekstissa kyseessä on poikkeuksellinen lahjakkuus ja hieno nähdä hänet osana kovatasoista joukkuetta.

CBB Preseason ranking #81 Pittsburg Panthers: Pittsburgh pelaa ACC:ssa, joka vaikka on parhaalta tasoltaan tippunutkin, on silti yksi ehdottomista kärkikonferensseista. Joukkueesta tiedän vain valmentajan - Jeff Capelin, joka pelasi Dukessa 90-luvulla ja valmensi Coach K:n apuna joitain vuosia sitten. Ennakkokaavailussa joukkuetta povataan yhdeksi konferenssinsa heikoimmista, joten NCAA lopputurnaukseen pääsy olisi yllätys. Kyseessä täytyy kuitenkin olla laadukas joukkue, pelkkä läsnäolo ACC:ssa siihen velvoittaa. Pittissä pelaa ensimmäistä kauttaan suomalainen Federiko Federiko. En miehen tasoa tarkasti tunne, mutta ainakin harjoituspelien perusteella Federiko tulee pelaamaan isoja minuutteja. Harjoituspeleissä DIV2/3 joukkueita vastaan hän tilastoi tupla-tuplaa korkeilla prosenteilla. Jostain Capelin haastattelusta bongasin, että hän vielä kuulemma vähän totuuttelee DIV1 tasolle, mutta on todella innokas oppimaan. Rooli joukkueessa taitaa olla korivahti puolustuksessa ja donkkaaja hyökkäyksessä. Harvinainen suomalainen koripalloilija siis hänkin.

CBB Preseason ranking #100 Richmond Spiders: Hienosti viime kaudella pärjännyt Spiders on tähän vuoteen tultaessa heikentynyt, mutta silti tavoittelee yli 20 voiton kautta. Richmond pelaa samassa konferenssissa Amzilin Dayton kanssa, mutta viime vuoden mestari ei taida pelata tänä vuonna konferenssin voitosta. Joukkueessa aloittaa viidennnen kautensa Andre Gustavson, joka toivottavasti pelaa ehjän kauden. CBB:n kaavailuissa Gustavsonia istutettiin aloittavan pelinrakentajan tontille. Tämä olisi minulle yllätys, mutta varmasti luvassa on isoja minuutteja. Gustavsonilla lienee maisterin paperit tähtäimessä kun opintovuosia on takana jo neljä.

Varmasti jonkun unohdan, mutta ainakin allaolevat taitavat jatkaa myös ensi kaudella NCAA:n ykköstasolla. Heidän joukkueistaan tiedän vain, että Longwood voitti viime vuonna heikohkon Big South konferenssin ja näin ollen eteni NCAA-lopputurnaukseen. Kolme ensimmäistä pelasivat myös viime vuonna suhteellisen isoissa rooleissa joukkueissaan. Toivottavasti vastuuta on luvassa myös tulevana kautena.

Ville Tahvanainen (senior) - Bradley Braves.
Jesper Granlund (junior) - Longwood Lancers.
Touko Tainamo (sophomore) - Denver Pioneers.
Nikolas Gustavson (sophomore) - University of North Alabama.
Emil Skyttä (freshman) - Central Michigan.
Näitä "uusia" seurataan
Janette Aarnio South Florida
Henna Sandvik Indiana
Teresa Seppälä Siena
Liiisa Taponen Illinois

Ihan hyvä kattaus HBA-pelureita
 
Viestejä
1 218
Viime yö:
1668246977523.png

Sandvik 16p/2l/1s

Aarnio South Florida, Teres Seppälä Siena, Liisa Taponen Illinois ei tilastoja löytynyt, Annukka Wilstedt Texas CC ??
 
Viestejä
3
Helposti löytyivät! Joukkueiden sivuilta.
Seppälä 20 min., 6 levypalloa, 2 pst, 1 syöttö
Sandvik 16 min., 0 pst., 2 levypalloa, 1 syöttö, 1 riisto
Aarnio 4 min., 0 levypalloa, 3 pst (kolkki), 1 riisto
 
Viestejä
1 218
Helposti löytyivät! Joukkueiden sivuilta.
Seppälä 20 min., 6 levypalloa, 2 pst, 1 syöttö
Sandvik 16 min., 0 pst., 2 levypalloa, 1 syöttö, 1 riisto
Aarnio 4 min., 0 levypalloa, 3 pst (kolkki), 1 riisto
Aarnio sivuun nilkan takia kolmosen jälkeen, siksi pienet minuutit
 
Viestejä
2 047
ESPNPlayerista voi pälyillä noita yliopistomatseja, näyttää olevan suomalaispelaajien koulujen matseja ihan kivasti.

Tsekkasin Duke-Kansas-pelin, erittäin fyysistä kovatasoista vääntöä ja tiukka matsi. Grandison pääsi aikaisessa vaiheessa kentälle, mutta suti muutaman kolmosen ohi eikä ehkä riittänyt ihan fysiikka tähän matsiin. Erittäin vaikuttavia freshmaneja kummassakin joukkueessa, matsia ratkaissut Kansasin Gradey Dick on huikea urheilija ja tarjoili virtuoottisia ajoja ja pari kolmosta, ja Duken seitsemänjalkainen Kyle Filipowski on jo syy sinänsä tsekkailla näitä matseja. Valmis paketti, 4-5-paikan pelaaja joka todella tekee kaikkea, jalat liikkuu hämmentävän hyvin ja on jo 19-vuotiaana fyysisesti valmis korin alle aikuisten peleissä.

 
Viestejä
1 218
ESPNPlayerista voi pälyillä noita yliopistomatseja, näyttää olevan suomalaispelaajien koulujen matseja ihan kivasti.

Tsekkasin Duke-Kansas-pelin, erittäin fyysistä kovatasoista vääntöä ja tiukka matsi. Grandison pääsi aikaisessa vaiheessa kentälle, mutta suti muutaman kolmosen ohi eikä ehkä riittänyt ihan fysiikka tähän matsiin. Erittäin vaikuttavia freshmaneja kummassakin joukkueessa, matsia ratkaissut Kansasin Gradey Dick on huikea urheilija ja tarjoili virtuoottisia ajoja ja pari kolmosta, ja Duken seitsemänjalkainen Kyle Filipowski on jo syy sinänsä tsekkailla näitä matseja. Valmis paketti, 4-5-paikan pelaaja joka todella tekee kaikkea, jalat liikkuu hämmentävän hyvin ja on jo 19-vuotiaana fyysisesti valmis korin alle aikuisten peleissä.

Oletko saanut näkyviin ESPN Plussan - toimiiko tanskalaisella VNP:llä, kannattaako kokeilla?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös