Koripallo.com

Oklahoma City Thunder - viimeinen askel on vaikein askel 2.0

Viestejä
1 580
Voitettiin mestaruus..Eiku 1 kierroksen sarja. OKCssä fiiliksiä klo 1:30 joukkueen palatessa takaisin New Orleansista, Käpykylässä tässäkin on juhlan aihetta,

 
Viestejä
1 580
Vähimmäistavoite saavutettu enkä itse pidä minään katastrofina vaikka kokematin OKC seuraavalla kierroksella taipuisi. Muutama voitto olisi hyvä kairata ihan kokemuksen vuoksi. Tässä on nyt mukava 9 voiton putki (viimeisiä runkosarjan pelejä voi arvottaa haluamallaan tavalla) joka katkeaa tietysti joskus. Mutta nämä "heikoin 1. seed ikinä" avautumiset jenkkien kanavilla voi vain laittaa asiantuntemattomuuden tai ennakkoluulojen piikkiin. OKC saattaa ihan yhtä hyvin mennä seuraavalta kierrokselta jatkoon ja konffafinaaliin. Shaq varsinkin ja Chuckin osittain uskovat OKC:n menevän pitkälle lähinnä "koska pelaavat joukkueena". Toki Chuckin mielestä "liikaa halailua ja pusuja" varsinkin haastatteluissa. Joku pitäisi kuulemma löytää joka on vittumainen ja vihainen kaikille aina(MJ, Kobe). Presti saa ylistystä joukkueen kokoamisesta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
54
Sanoisin tässä kohtaan, että OKC menee seuraavastakin eteenpäin. Clippers-Maverikcs voi mennä game seiskaan. Väsyttävä sarja joka tapauksessa kummallekin. OKC:n todellinen playoffs-testi alkaa kyllä vasta toisella rundilla. Pääsivät aika helpolla tuon ekan rundin.
 
Viestejä
1 948
Jos eivät voita Dallasia, tulen tänne antamaan niin alatyliistä palautetta, että saan ikuisen porttikiellon.
 
Viestejä
1 580
Ei voi kyllä Henkelle taata mitään. Tässä kuitenkin on jengi jossa kaksi rookieta , kaksi toisen vuoden pelaaja, ja muukin kaarti suht nuorta. Jossain vaiheessa kokemuksen puutteen on pakko näkyä, jos vanhat hokemat sen tarpeesta ovat yhtään totta. OKC:llä on mahdollisuus laittaa Lukan ja Kyrien päällystakeiksi Dort ja JDub, eikä SGA itsekään ole mikään heikko kaaripuolustaja. Oikeastaan koko avaus hallitsee pakkipelaamista sen verran ja kun ovat aika tasakokoisia niin kaikki voidaan vaihtaakin. Penkiltä löytyy Wallace Dortia ja Giddeytä tuuraamaan. Giddey onkin tässä se suurin kysäri, mutta Pelsuja vastaan pakki tälläkin toimi ok. Hyökkäyksen puolella OKCn pitää vaan luottaa omaan konseptiin kunhan Luka otetaan vaan hyökkäyksen ja väsytyksen kohteeksi ja nopeasti virheille. Luka tosin oli kyllä viime pelissä ihan pirteän oloinen.

Hieman askarruttaa tämä toive Laurista OKChen. Olisiko hänellä tässä kokoonpanossa mitään taattua avauksen paikkaa? Dortia tarvitaan pakissa sen verran kovasti että vaikea sivuuttaa. JDub on vähintään yhtä hyödyllinen joukkueelle kuin Lauri ja toinen joka pystyy iso-peliin ja omien paikkojen luontiin. Chet on Chet ja avaa varmasti. Minuutteja saisi varmaan aivan riittävästi mutta onko avauspaikka ja tähtistatus se mitä Lauri halajaa. Jos näin, niin joku muu seura saattaa olla parempi vaihtoehto. Magic:kin on nuori jengi ja siellä Banchero todetusti kaipaa robinia rinnalle. Toisekseen onko Laurin timeline enää sama kuin OKCn timeline? Tällä kokoonpanolla on hyvinkin 6 vuoden ikkuna ja se polku on vasta ensimetreillä menossa. Lauri tässä tämän päivän joukkueessa nostaisi kyllä OKC:n ainakin konffavoittasuosikiksi (omissa silmissäni ainakin). OKCn putoaminen tässä vaiheessa saattaisi olla siirtoajatuksille positiivinen asia , koska nyt ollaan jo sillä tasolla, että epäilen ettei Presti montaa draftia enää katso josko tulisi jotain kun homma alkaa olla aivan huulilla. Tilaa ja assetteja on vaikka minkämoisiin liikkuihin.
 
Viestejä
1 948
Tämähän taitaa olla (jopa melko selvästi) kovin joukkue jonka Luka on kohdannut pudotuspeleissä?
 
Viestejä
1 580
Saahan nähdä mitä muutoksia tulee illan peliin jos mitään. Annetaanko Greenin ja Washingtonin heitellä kulmista ja sumputetaan edellisen pelin tapaan keskusta estämään Lukan ja Kyrien ajoja? Jos katsotaan vaan prosentteja Mavsin 3-osuminen oli aikamoinen poikkeus edellisiin poff-peleihin ja omat prosentit poikkeus toiseen suuntaan. Suurin kysäri on Giddeyn asema ja eiköhän Krichin voisi päästää kentälle ottamaan ne Haywardin minuutit. Toivoisin että Giddey tulisi kentälle nyt uudella vaihteella ja pussittaisi pari-kolme ekaa kolmosta. OKCn pelitapa ei kestä oikein sitä että yksi pelaaja ei levittäisi omaa laitaansa mitenkään. Toki pakkipään ongelmat ovat sitten oma tarinansa jolle sillekin pitäisi tehdä jotain. Wiggins on pakissa Giddeytä parempi mutta varmaan iso kynnys Daigneaultilta ottaa Giddey penkille. Muilla kyllä heitto lähtee siten ettei Mavs voi jättää haastamatta/vartioimatta. Eli mennään samalla hyväksi koetetulla ja napsu eforttia ja tarkkuutta lisää?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 521
Saahan nähdä mitä muutoksia tulee illan peliin jos mitään. Annetaanko Greenin ja Washingtonin heitellä kulmista ja sumputetaan edellisen pelin tapaan keskusta estämään Lukan ja Kyrien ajoja? Jos katsotaan vaan prosentteja Mavsin 3-osuminen oli aikamoinen poikkeus edellisiin poff-peleihin ja omat prosentit poikkeus toiseen suuntaan.

Todennäköisesti tuon osalta ei muuteta mitään. Esimerkiksi P.J. Washington on tällä kaudella 31,4% kolkkien heittäjä.

Ja 2. pelin osalta wild factor oli penkiltä tullut Hardaway (ja myös Green).. Tuskin Dallas saa kolmikolta Washington/Hardaway/Green seuraavassa pelissä kolkit 12/20.

OKC:n pitää yrittää lisätä tempoa. Molempien pelien pace on ollut ihan liian alhainen heille.

Suurin kysäri on Giddeyn asema ja eiköhän Krichin voisi päästää kentälle ottamaan ne Haywardin minuutit. Toivoisin että Giddey tulisi kentälle nyt uudella vaihteella ja pussittaisi pari-kolme ekaa kolmosta. OKCn pelitapa ei kestä oikein sitä että yksi pelaaja ei levittäisi omaa laitaansa mitenkään. Toki pakkipään ongelmat ovat sitten oma tarinansa jolle sillekin pitäisi tehdä jotain.

Mutta ei varmaan vieläkään Lauri mahtuisi OKC:n aloitukseen, kun niin täydellinen aloitus kasassa. :p;)
 
Viestejä
1 948
Suomen OKCn ykkösvihaajan paikka taitaa olla vielä vapaana?

Holmgren silkka vitsi. Giddeyltä onnistuis skoraaminen varmaan yläasteelaisia vastaan. SGA voiko löysästä kommari hyvinvointivaltiosta tulla voittajatyyppiä?
 
Viestejä
69
Suomen OKCn ykkösvihaajan paikka taitaa olla vielä vapaana?

Holmgren silkka vitsi. Giddeyltä onnistuis skoraaminen varmaan yläasteelaisia vastaan. SGA voiko löysästä kommari hyvinvointivaltiosta tulla voittajatyyppiä?
giddeytä ja yläastelaisia en haluaisi laittaa samaan lauseeseen
 
  • Tykkää
Reaktiot: L.S
Viestejä
1 580
Olisihan "Lauri-keisissä" tietty se mahdollisuus että Dort avaa sg:nä ja SGA selkeästi pointtina tai kaikkihan nuo on syöttötaitoisia ja -tahtoisia. Silloin eturivi voisi olla JDub, Chet, Lauri. Oikeaa sentteriä ei tietty vieläkään ole, ellei Chet saa lisää voimaa. Onhan tuo kuitenkin jonkinlainen korivahti nykyiselläänkin ja hyvä pakissa. Olisi enemmän pituutta levyreihin ja kuitenkin heittovoimaakin lisää. Näillä esityksillä nimittäin Giddeyn pitää matkata muualle, vaikka kaupassa Jazziin.

Screenshot 2024-05-12 at 20.06.09.png


Siihen sitten tämän vuoden ykkönen, ja 2-3 ykköstä pinkasta matkaan Utahiin. Who says no? No Ainge voi tietty nipottaa. Jos tankilla ollaan 25 draftiin niin tuossahan Jazzille oiva siirto. Pitääkin jo katsella lentoja syksyksi Dallasiin, kun siitä on pikkumatka OKChen ja suorat lennot. Oiva koripallomatkakohde.

Chetin on kyllä saatava kaarta kolmosheittoon selkeästi lisää, niin matala on.

@Henke llä on mielenkiinoinen kuvio: Vihaa OKCtä siksi ettei voita vielä enemmän vihaamaansa Mavsia. Jaksamisia vaan sinne päin. Onneksi lohtuna huonona päivänä on aina kuitenkin Pistons.
 
Viestejä
1 580
Juu ei ole OKClla tämän vuoden ykköskierroksen vuoroa lainkaan, joten tulevia pitää laittaa yksi lisää mukaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 580
Mitäköhän mä sekoilen, onhan se 12 vuoro (Houstonilta) siellå. Se on hyvää kauppatavaraa. Toki sillä voi hankkia JDubin velipojan Codyn joka näyttää vähintäänkin hyvältä. Veljesparit on aina mukavia.

Nyt sellainen avaus että Caso tai Wiggins Giddeyn tilalle. Tänään on pakko sujua eri lailla kuin edellisissä ja Washington pysäytettävä (Lukan ja Kyrien lisäksi). Ihmeellistä levyripäivää kuten 1. pelissä tuskin kannattaa odotella, koska OKC on vaan keskimäärin huono levyrijoukkue. Heittoprosentit vaan normaaleiksi niin sillä mennään jo pitkälle.
 
Viestejä
1 580
Iloa jokaisesta mahdollisuudesta. Uskolliset kannattajat vastassa 1:45 paikallista aikaa.

 
Viestejä
1 580
Ekan kerrran aikoihin alkoi tuo nuorukaisten elvistely vituttaa. JDub tulee pressiin grillit hampaissa ja jotkut huppariin sopivat hanskat kädessä heiluen selittämään. Ei siinä mitää jos menee ja pelaa hyvin, mutta jos katoaa täysin pelistä ja pitäisi olla joukkueen kakkosoptio, vois tulla vaikka verkkareissa. Redittissä oli hyvin kuvaava heitto, että Chet ja JDub varmaan heittoharhauttivat itsensä vielä pukkariinkin. Varsinkin loppuosassa ei kumpikaan uskaltanut heittää kolmosta vaan hyppyharhautuksen jälkeen kaarelta ajo Gaffordin/Livelyn sumppuun, nähdyin tuloksin. Daigneultin mielestä nyt oli positiivista "tyylillisesti ainakin" siirtyminen OKCn omaan pelityyliin, vaikka "ei pudonnut". Mutta kylmä totuus on se että kolme viimeistä on pelattu sangen kehnosti, vaikka yhdestä voitto jotenkin arpoutui.

Tulis nyt yksi peli jossa heitto uppoaa normaalisti. Ja kyllä Prestin on pakko tehdä jotain muutakin liikkuja off-seasonilla kuin draftaja "sopiva henkilö" lisää. Pituuttahan tuo kaipaa muttei pelityyliin käy ollenkaan mikään old school pakittaja/korivahti. Nyt itketään Oklahomassa kovasti PJ Washingtonin perään vs Hayward (joka oli kyllä huti jos hänen ajateltiin tuovan jotain peliin). Kyllä Lauri ainakin ribarien saantiin omalla korilla vastaisi ja hyökkäyspäässä sitten kävisi erinomaisesti kolmosineen ja miksei muutenkin. Taitaa olla turhaa haikailua.
 
Viestejä
54
Tätä OKC:n kasvutarinaa on mielenkiintoista seurata. Runkosarja on pitkä ja top4-6 joukkueet idässä ja lännessä todennäköisesti pärjäävät playoffseissa. Mutta samaan hengenvetoon on sanottava, että playoffsit on ihan eri pelejä runkosarjaan verrattuna. Ja niissä vasta kunnolla näkee noh vahvuudet, mutta varsinkin puutteet.
OKC:n runkosarja oli hyvä ellei jopa loistava, kun tosiaan niin nuori rosteri. Playoffsien eka kierros antoi niin väärän kuvan OKC:n valmiudesta. Pelikaanit meni turbiiniin ja sieltä eivät pois tulleet. Minäkin uskoin ja kirjoittelin, että OKC menee toisesta kierrosta eteenpäin. Voi vielä mennä, mutta rehellisesti en usko. Peli-ilme on totaalisesti muuttunut. Joka on aivan luonnollista näin nuorelle ja huimasti kehittyneelle joukkueelle.

Kuten Juzo yllä kirjoitti, ei toimisto voi jäädä kesällä laakereille makaamaan. Pientä rakentelua tämä joukkue vaatii, jotta ensi kaudellakin kehityskäyrä menee eteenpäin. Edelleen minun ykköstoive olisi nähdä Lauri tässä joukkueessa. Mutta mitä vaihtopalikoita se vaatisi (Giddey ja varausvuorot ei vaan riitä Aingelle), en lähde spekuloimaan.

Ei OKC ole vielä edes tippunut, joten ei nyt kirjoitella summaryä tästä kaudesta. Mavs on nyt kuskin paikalla ja OKC:n mahdollisuudet häviävän pienet.
 
Viestejä
2 200
Tätä OKC:n kasvutarinaa on mielenkiintoista seurata. Runkosarja on pitkä ja top4-6 joukkueet idässä ja lännessä todennäköisesti pärjäävät playoffseissa. Mutta samaan hengenvetoon on sanottava, että playoffsit on ihan eri pelejä runkosarjaan verrattuna. Ja niissä vasta kunnolla näkee noh vahvuudet, mutta varsinkin puutteet.
OKC:n runkosarja oli hyvä ellei jopa loistava, kun tosiaan niin nuori rosteri. Playoffsien eka kierros antoi niin väärän kuvan OKC:n valmiudesta. Pelikaanit meni turbiiniin ja sieltä eivät pois tulleet. Minäkin uskoin ja kirjoittelin, että OKC menee toisesta kierrosta eteenpäin. Voi vielä mennä, mutta rehellisesti en usko. Peli-ilme on totaalisesti muuttunut. Joka on aivan luonnollista näin nuorelle ja huimasti kehittyneelle joukkueelle.

Kuten Juzo yllä kirjoitti, ei toimisto voi jäädä kesällä laakereille makaamaan. Pientä rakentelua tämä joukkue vaatii, jotta ensi kaudellakin kehityskäyrä menee eteenpäin. Edelleen minun ykköstoive olisi nähdä Lauri tässä joukkueessa. Mutta mitä vaihtopalikoita se vaatisi (Giddey ja varausvuorot ei vaan riitä Aingelle), en lähde spekuloimaan.

Ei OKC ole vielä edes tippunut, joten ei nyt kirjoitella summaryä tästä kaudesta. Mavs on nyt kuskin paikalla ja OKC:n mahdollisuudet häviävän pienet.
Suomalaisten unelma olisi että pääsisi OKC:hen. Sitähän myös pyöriteltiin vaihtoehdoissa kun huhuttiin että hänet kaupataan. Tosin nyt Jazzkin ehkä alkaa panostaa voittoihin mitä Aingen kommentteja päätöspressissä tulkitsin.
 

L.S

Viestejä
867
Mitäköhän mä sekoilen, onhan se 12 vuoro (Houstonilta) siellå. Se on hyvää kauppatavaraa. Toki sillä voi hankkia JDubin velipojan Codyn joka näyttää vähintäänkin hyvältä. Veljesparit on aina mukavia.

En usko, että on tossa vaiheessa enää saatavilla, vaikka on vähän osakkeen arvo laskenukkin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös