Koripallo.com

Oklahoma City Thunder - viimeinen askel on vaikein askel 2.0

Viestejä
2 531
Hyvin Presti ainakin ymmärtää ja myöntää omat virheensä. Sitten taas pelaajan tähän tapaan julkisesti bussin alle viskaaminen on ehkä se seuraava virhe.

 
Viestejä
1 580
Hyvin Presti ainakin ymmärtää ja myöntää omat virheensä. Sitten taas pelaajan tähän tapaan julkisesti bussin alle viskaaminen on ehkä se seuraava virhe.


Ei tässä bussin alle ketään heitetty tai siitä voi puhua kun Haywardia ei ole mistään OKClle tapahtuneesta pätkääkään syyllistetty.. Haywardhan itse omassa exit-pressissä totesi olevansa pettynyt lähes kaikkeen, itseensä, seuraan jne. Hän itse odotti itselleen kovempaa roolia, mutta ne jotka katsoivat pelejä jo kaudella älysivät nopeasti että "totuttautumisjakso" jatkuu liaan pitkään, eli loputtomasti. Jokaiselle on selvää että treidi meni vituiksi eikä Hayward jatka. Miksi tuota kielttämään, se vasta naurettavaa ja epäuskottavaa olisi. Väärä mies väärässä joukkueessa ja tosiaan Prestin virhe tätä kautta ajatellen. Mutta tuolla aukesi mukavasti cap-tilaa kesäksi, minkä myös Presti tuossa pitkässä presssissä sanoi yhdeksi syyksi treidille. Yksittäisistä lauseista voi repiä vaikka mitä twiittejä.

Tuosta selviää lisää jos kokonaisuus kiinnostaa. 2.5 tunnin melko tyhjentävä tilaisuus. Analyyttinen ukko enkä yhtään epäile etteikö uusia steppejä tulisi, toisaalta vaikea nähdä mitään blockbuster-liikkujakaan. Presti näkyy uskovan eniten jatkuvaan kehitykseen, ja mikä uskoessa kun niin jo nuoren rosterin kohdalla tapahtui kauden aikana. Ei Lauri tänne kyllä ole tulossa, jos minnekään.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 580
Aivan loistavaa jos tämä oli suht puhdas vaihtokauppa Carusoon eikä assetteja jouduttu laittamaan mukaan. Presti sanoi pressissä tyyiin että puolustus on OKCn identiteetti ja samoin on tietysti tuo all-out levittävä hyökkäys. Caruso laittaa rastin ruutuun molemmissa (heitti 40% viimevuonna n. 5 yrityksellä). On melko kova takurikaarti pakissa: Dort, Caruso, Wallace eikä SGAkaan tunnetusti heikko ole. Eihän Caruso mikään syöttökone ole joten ehkä siinä tulee hieman takkiin ja sitten hiusten määrässä selvästi.

OKC on nyt voitontavoittelussa joten pitkään päähän on lupa odottaa täydennystä. Yksi joka saattaa nousta suurempaan rooliin on Ousmane Dieng. Jämäminuutteja pelannut ranskalainen, joka on kuitenkin pitkä ja ulottuva, ja mikä parasta vasta 21 juuri täyttänyt. Hieman arkahan tuo näkyy otteiltaan vielä olleen. Mutta varmaan ei Presti kunnolla testaamatta jätä 2022 kolme 1-kierroksen varausta maksanutta varausillan investointiaan.
 
Viestejä
1 948
Carusosta varmasti apua tänä vuonna. Mutta heitän ennusteen että kahden vuoden päästä hänellä ei tee mitään (ainakaan parketilla, ehkä penkillä joku mentori/apukoutsi junnuille).

Onks tässä sellaista riskiä myös, että Caruso on näyttänyt hyvältä surkeassa joukkueessa, nythän hän tuli loistavaan joukkueeseen, näyttääkin vain perusjampalta joka ei tuonnutkaan mitään?
 
Viestejä
1 580
Ei se Bulls nyt ihan surkea ole ja kahtena peräkkäisenä vuonna ollut jommassa kummassa all-defensive-tiimissä. Ei se pakkipää mihinkään katoa. Roolipelaajahan tuo on ja siinä hyvä: hurja pallollisen ja pallotomankin puolustaja ja nakkaa 3:t luotettavasti milloin paikka tulee. Eihän tuossa mitään sateentekijää ole etsitty vaan täynnyspalanen joka on roolissa luotettava. Daigneault oli Caruson valmentaja aikanaan OKC Bluessa, joten kyllä tässä on mietitty täsmähankinta tiettyyn spesifiin tarpeeseen. Carusostahan haluttiin "tiedon mukaan" vielä 4kk sitten useampi ykköskierroksen varaus. Eipä Caruso Bullsissakaan ole mikään varsinainen pelintekijä ollut ja OKCssäkin tuo rooli jakautuu monelle pelaajalle, ainakin nyt Giddeyn mentyä. Vaikea uskoa että Caruso hyökkäyspäässä kovasti pallolisena pomputtelee.

Puolustuspään EPM on pysynyt vakaana pitkään ja viimeiset vuodet ollut tuon mittarin mukaan about NBAn huippua muutaman parhaan prosenti joukossa. Mihin vuo vuodessa kuihtuisi kun kyse on perusominaisuuksista ja efortista?

Screenshot 2024-06-23 at 13.12.35.png
 
Viestejä
1 580
Lisätään nyt sen verran etten kyllä itse pidä OKC:tä loistavana. Siitä voi sellainen tulla kun kaikki nuoret palaset kehittyvät ja samalla täydennetään muutamilla veteraaneilla. Sekin on sanottava että ilman SGAta se ei ole läntisen konffan kärkeä vielä (sellaisena kuin oli keväällä), ehkä siellä jossain playinnin tuntomassa, jos sitäkään. Aika monta peliä tuli turpaan siinä kun SGA paranteli itseään huhtikuun alussa.
 
Viestejä
1 580
Topichan ei ilman eturistisidevammaa olisi koskaan ollut otettavissa 12 vuorolla joten jonkinnäköinen OKCn MPJ-projekti tulossa. Vuodeksi kuntoutukseen hängöraundiksi ja sitten kentälle pallolliseksi takuriksi Giddeyn paikalle. Riskinottoa mutta kyllä nuoret miehen paranee. Sinällään vuoden vuosi kätkössä ei haittaa koska peliaikaa ei paljoakaan olisi tullut kun takuriosasto on hyvinkin täynnä.

Mikä sitten oli tämä Dillon Jonesin treidaus Knicksiltä 5 kakkoskierroksen vuorolla? Mitä katsoin mock drafteja niin heilui jossain toisen kierroksen keskivaiheilla. Jossain kuvaus oli "junkyard dog mentality" joka oli sitten Prestille riittävästi. Kyllähän tämä oli selkeä täsmäisku ja ennalta katsottu homma, ehkä joku Dort-klooni haussa?
 
Viestejä
1 580
Ja näin tulee hieman levypallovoimaa Oklahomaan. Ei kyllä ole mikään all-out-kentällisen kaveri, mutta kyllähän Hartenstein on hyvä ja aiemmin uumoiltu haku. Saattoi mennä Lauri-sauma tässä kun menee se liki 30M vapaata captilaa. Toki treidi vielä mahdollinen, mutta ei kyllä sitten mitään jatkoja tämän kauden aikana. No joo, en enää jaksa uskoa tähän Lauri-OKC-kuvioon, harmi homma.

 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 580
Omat miehet sainattu Isaiah Joe 12M/c 4v diili ja Aaron Wiggins 5v alle hiukka alle 10M/v diili. Kyllä siinä meni viimeisetkin pelivarat (muistaakseni). Tässä alkaa olla rosteri koossa heti FAn alussa.

OKC.llä on hieman Jazzin ongelmia eli kovat pelaajat eivät tahdo tuppukylään. Fanit näkyvät jo huutelevan sormusta ja Prestiä pyhimykseksi kun tällainen ihme tapahtuu. Aika asiallinen runko kasassa ja KCP:n siirtyminen Nuggetsista Orlandoon ei ole huono asia mikäli/kun taistellaan lännen voitosta. Ainakaan Presti ei istu peukalo perseessä kuten utahilainen virkaveljensä. Hartensteinin kolmas vuosi ei ole ilmeisesti taattu ja soppari etupainotteinen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
54
Hurjan kova liksan sai tämä Hartenstein. Levareita repii toki, mutta onko 30m kaveri? No ei oo.
Siinä taisi tosiaan mennä Laurin ovi kiinni OKC:n suuntaan. Damn.
 
Viestejä
4 275
Kyllähän itsekin Lauria tuonne toivoin, mutta oliko se kuitenkin yhtä lähellä kuin jossain viime kesänä huhuiltu Lukan siirto Utahiin? "Lähteitä" en nyt muista tähän hätään. ;)
 
Viestejä
1 580
Onhan Hartenstein ylipäätään pakissa hiton kova, esim pakkipään EPM:aa katsoen ihan kärkeä. Top-15 myös Caruso ja SGA. Kuka tietty mitäkin tilastoa "uskoo" jos mitään. Onko 30M mies, paha sanoa. Sen kyllä voi aika huooletta sanoa että OKCn pakki vielä kovempi kuin viime vuonna ja sitä puuttuvaa pituutta saatu.

Screenshot 2024-07-01 at 19.15.31.png
 
Viestejä
1 948
KCP:n siirtyminen Nuggetsista Orlandoon ei ole huono asia mikäli/kun taistellaan lännen voitosta.
Tähän vielä tultava lisäämään Reggie Jacksonin lähtö pois sieltä. Denver voidaan unohtaa mestaruustaistoista.
 

L.S

Viestejä
867
Kyllä toi omaan korvaan kuulostaa aika kohtuuttomalta hinnalta Hartensteinista, vaikka onkin mielestäni ihan hyvä pelaaja.
 
Viestejä
1 580
Eipä tuossa hätiä, Spotrackin practical cap space näyttää olevan nyt joku 6M miinuksella ja rosteri käytännössä kasassa. Jos nyt Hartenstein on hiukan turhan kallis niin operoinnin ja cap:in suhteen kaikki on hallussa, eikä olla menossa edes lähelle verorajaa (vielä). Hartensteinista päästään tarvittaessa eroon 26-27 kaudella, jolloin SGAn tuleva supermax alkaa.
 
Viestejä
1 580
Kyllä OKC on päälle capin muttei lähelläkään verorajaa. Porukka kasassa. Viime vuodesta Giddey poissa, Caruso ja Hartenstein uusia, muuten viime vuotinen joukkue palaa. Topic lienee koko kauden kuntoutumassa. Mielenkiintoista nähdä alkaako Diengille nyt löytyä kunnon minuutteja nyt kun ikää alkaa olla sopivasti. Rookiet Jones ja Mitchell testautetaan pääosin G-liigassa. Aijettä!

GRaeQs3a0AAcZC3.jpg
 
Viestejä
54
Tuosta se tulee vielä pahemmin silmille. Teet 30m diilin kaverista, joka ei mahdu edes avaukseen. Onhan tämä OKC kovempi kuin menneen kauden OKC, mutta silti tää haisee mun nokkaan. Tuosta tulee vielä taakka, kun diili vielä 3v.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös