Koripallo.com

Oklahoma City Thunder - viimeinen askel on vaikein askel 2.0

Viestejä
54
Anna mennä Juzo, täällä ainakin yksi innokas seuraaja!

NBA kiinnostanut aina ja Laurin myötä eniten kaistaa ovat saaneet seurat, missä Lauri on pelannut. Jazzin pelit vaan niin kauheaa kuraa, että menee sarjaan EVVK ilman Lauria. OKC on itsellä yksi seuratuimpia joukkueita
a) pelaavat joukkuekoripalloa
b) mielenkiintoisia nuoria pelaajia
c) SGA
d) se pieni toive&haave, että Lauri onnistuisi saamaan itsensä tuohon jengiin...
 
Viestejä
2 531
Mukavaa kun on ihan ikioma ketju. En edes tiedä miksi kirjoittelen, varmaan "sisäinen pakko" :).
Kyllä kiinnostuneita lukijoita on.

Yllättävän vähän nämä runkosarjan kärkipaikkojen taistelut saavat huomiota. Vielä kun lännessä luulisi, että kaikki haluavat välttää, että Nuggetsia vastaan Denverin kotiedulla joutuisivat.
 
Viestejä
1 580
Spurs heilutti suurta valkoista lippua jo ennen peliä: huilimassa Wemby, Sochan, Vassel. OKC nykäisi 30 pinnan johdon 1. puoliskolla ja suurin tapahtuma olise kun Biyombon Bismarkki pääsi kentälle.

Huomonarvoista lienee se että rookiet Holmgren ja Wallace ovat pelanneet kaikki 80 peliä tähän asti, joten se tärkin ominaisuus eli pelikelpoisuuden ylläpitäminen näyttää hyvältä. Varsinkin Holmgrenin osalla odotusten vastainen jos ottaa huomioon ruumiinrakenteen joka on mallia kuivan-kesän-orava. Olisi ollut hauska nähdä miten Chet olisi pärjännyt Wembyn kanssa. Veikkaan että ihan kohtuullisesti.

Allekirjoitan Alley-oopin listan.
 
Viestejä
1 580
Giddey lepovuorrossa, muuten ykköskokoonpano. Bucksilla pois Lillard ja Giannis. Hyvä energia alussa molemmilla, mutta erityisesti OKC pelasi pakissa joukkueena hyvällä efortilla. Skoraus jakaantui aika tasaisesti ja SGA heitti kaikki 7 kolmosta ohi. Mutta toisaalta kauniimpaa kuin SGAn fade-away midari ei tämän hetken koriskentiltä löydy. Erityisesti pidän myös siitä että on kentällä aina naama peruslukemilla, ei ilku vastustajaa tai naureskele vaikka nöyryyttäisi kuinka pahasti eikä jauha skeidaa tai itke tuomareille. Muiden suorituksia saattaa tuulettaa ja penkillä kyllä touhua ja reagoi joukkueen positiiviseen tekemiseen. Oli/on finalisti tässä best sportmanship palkinnossa. No se meikäläisen man crushista tällä erää.

JDub alkaa kuntoutua normimeininkiin. Haywardin arpalippua raaputtaessa jotain sieltä vastoin odotuksiani saattaa kuoriutua, ehkä joku muutaman taalan pikkuvoitto, uusi arpa ei oikein miehen kohdalla enää sovi. Kohtuu hyvin on näissä parissa viimepelissä nyt pärjännyt. Wiggins: saanut peliaikaa ja on monipuolinen skoraaja sekä lahjakas purkkanjauhaja, saa peliaikaa varmasti myös poffeissa. Samaten, vaikea nähdä miten tässä rotaatiota kovin pieneksi puristettaisiin rikkomatta joukkueen kemiaa. SGAn, JDubin ja Chetin minuutit tietty kasvavat, Verrokkina Jazzin katsomiseen mikään vaihto ei erityisesti huolestuta tyyliin "kunpa tässä nyt jaksetaan tämä aika roikkua mukana. OKC nykäisi kunnon kaulan (luokkaa 15p) 2. erässä, Bucks välillä pääsi 10p tuntumaan mutta todellista vaaraa ei ollut ja SGAta ei ollut tarvetta peluuttaa normaaleja rotaatioita. Itse päätin katsomisen kun aikaa 7 min jäljellä Bucks lähetti suuren Kreikan lipun eli velipoikamaskotti Thanasiksen antautumisen merkiksi.

Chettistä tulee kyllä kova, ja on melkoinen jo nyt. Kolmonen lähtee kyllä niin matalana, että sitä pitää kesällä treenata. OKC:lla on ilmeisen hyvä heittovalmentaja joka on laittanut Giddeynkin tuiskaisun ihan mallikkaan näköiseksi.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 580
Tilastot OKC:sta. Huomionarvoista miten koko enemmän pelaava rosteri on pysynyt kunnossa ja ollut peluutettavissa suuren osa kaudesta (>70 peliä), Krich 69 . Se on aika huimaa että rookiet Holmgren ja Wallace pelasivat kaikki ottelut, Holmgren kunnon minuuteilla mutta Casonkin sai minuutteja kauden edetessä. Lopussa esim Giddeya lepuutettiin peli. Jotain Oklahomassa fysiikan huollon osalta tehdään oikein tai sitten osataan draftaja kestäviä kavereita.

Rookietittelistä tuskin kilvoitellaan, mutta Chetin suoritus 33. EPMssa on kova luokkaa. Harvoin on kaksi rookieta (Wemby 24.) liigassa näin korkealla. Viime vuonna Kessler ainoa rookie edes plussalla.

Shai on kakkonen liigassa Embiidin jälkeen.

Screenshot 2024-04-18 at 12.29.56.png
 
Viestejä
54
Holmgren kun vielä 'aikuistuu' ja saa lihasmassaa lisää, niin mitä tästä kaverista vielä tulekaan. Varmaan tämän kauden suurin yllättäjä ellei sitten suurin.
 
Viestejä
1 580
Ei kai kukaan, en minäkään, niin naivi ole että uskoisin Thunderin menevän finaaliin, kun kokemus ei kerta kaikkiaan vaan riitä vielä. Mutta sen verran sitkoa on tuossa juokkueessa että muu kuin 1. kierroksen voitto olisi iso pettymys ja seuraavastakin sarjasta pari peliä pitää voittaa. Jos pelikonsepti pysyy kasassa ja intensiteetti myös, moni kokeneempi joukkue on nesteessä näiden kanssa. Jotenkin kuulostaa siellä täällä ikään kuin konferenssin 1. seed oli joku vahinko, mutta ei ollut siitä huolimatta että kolmen kärki oli tiukka. Parasta tietty on että SGA ankkurina tulee pysymään parin vuoden päässä häämöttävän supermax-sopparin kanssa Thunderissa pitkään ja muukin kaarti on hyvin nuorta. Assetteja on lisänä vakuuttava pino ja tunnetusti aikaan saava GM. Toivon kovasti ettei OKC muuta peliään poffeihin vaan Daigneault ja joukkue uskoo siihen mikä on toiminut. SGA ja JDub ottavat näitä iso-pelejä aina väliin mutta pääsääntöisesti syöttöhurlumhein pitää pyöriä.
 
Viestejä
2 521
Assetteja on lisänä vakuuttava pino ja tunnetusti aikaan saava GM.

Mutta entäs omistajat? Joskus silloin aikoinaankin piti primeen tulossa oleva James Harden kaupata, kun ei haluttu mennä luxury taxille.

OKC hyvää joukkuepeliä? Pah, Utahkin parempi syötöissä. :D

1713458043623.png
 
Viestejä
1 580
Mutta entäs omistajat? Joskus silloin aikoinaankin piti primeen tulossa oleva James Harden kaupata, kun ei haluttu mennä luxury taxille.
On vuosina -15 ja -16 sekä lisäksi vuosina 18-20 ja on tämän vuosituhannen aikana 10 joukossa eniten veroja maksaneena.
 
Viestejä
1 580
Erinomainen Chetin tuore haastattelu. Harvinaisen selväpäisen oloinen konstailematon kaveri. Jossain 22 min kohdalla (näkyy aikajalla) mietintää pitkien miesten voimanhankinnasta ja "bulkkaamisen" mielekkyydestä (kuinka pihalla Boylen oli) . On se aika selvää että kun tätä kuuntelee niin ei mediaa juuri kiinnosta Laurin (varmaan suojautumismielessä tekemä) "syvähaastattelujen" perusdiibadaaba.

 
Viestejä
2 531
On se aika selvää että kun tätä kuuntelee niin ei mediaa juuri kiinnosta Laurin (varmaan suojautumismielessä tekemä) "syvähaastattelujen" perusdiibadaaba.
Ihan fiksustihan tuo puhui tulokkaaksi, mutta ei nyt mistään Suuresta Ajattelijasta jäänyt mielikuvaa. Muuta kuin haastattelijan oman agendan mukaisesti jostain "bisnes-imperiumin" luomisesta kommentoi jotain yhdentekevää, mille Lauri olisi silmiään pyöritellyt.

Ja onhan Laurikin ollut Draymondin, Redickin ym. podcasteissa ihan samaan malliin jutulla, enkä nyt niiden annista itse kuullut ~mitään eroa tuohon haastikseen. Kotimaassa sitten Palotie&Huffin sekä Urheilucastin jutuissa on irronnut paljon enemmänkin.

Ja Laurilla ei ole tuollaista timanttiketjua kaulassa.
 
Viestejä
2 531
OKC-fanina olisi voinut vähän hymy hyytyä, jos sieltä Lakers olisi tullut vastaan, mutta Pelicans ei pelota kyllä oikein yhtään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös