Koripallo.com

Puolivälierä 2024: Korihait - Kataja

Ottelusarjan voittaja?

  • Korihait

    Ääniä: 28 73,7%
  • Kataja

    Ääniä: 10 26,3%

  • Äänestäjiä
    38
  • Poll closed .
Viestejä
11
Ymmärrettävää. Olisihan se sääli suomalaisella koripalloilulle jos Joensuun kaltainen suurseura eivätkä pystyisi tukemaan nuoria koripalloilijoita.
Toista se taitaa olla niissä paikkakunnissa missä ei ole korkeakoulu opiskelu mahdollisuuksia tai on muuten vain rajalliset resurssit kehittää nuoria. Mitä tulee Kouvoihin niin Jyri taitaa vetää nuoret lupaukset sinne pelaamaan omilla valmentajan meriiteillä. Korihaitkin oli eräänlainen suunnannäyttäjä jossakin vaiheessa nuorille pelaajille ketkä tarvitsivat näytönpaikkoja. (Lindberg, Alanen, Kuukkanen, Marttinen).
Suunnannäyttäjä? Ei ollut rahaa muuhun.
 
Viestejä
66
Suunnannäyttäjä? Ei ollut rahaa muuhun.
Niin? Ei ole ollut rahaa kokeneihin liigapelaajiin joten on täytynyt hankkia muiden joukkueiden penkkipelaajia tai divarista lupaavia nuoria, jotka eivät ole vielä omaa potentiaalia päässeet näyttämään.
Korihait lupaa vastuuta niin paljon kun jaksaa pelata. Eli nuoret pelaajat pystyvät käyttämään Korihaita välikätenä omalle uralleen.
Silloin minun mielestä voidaan käyttää termiä "suunnannäyttäjä". Oletko samaa mieltä?
 
Viestejä
1 015
Korihait on päivänselvä suosikki kotohallissa. Jacksonin rentous on tarttunut koko remmiin, hieno päivä!
 
Viestejä
2 399
Lindberg ja Tumba upotti hyvin kolmosia kotipelissä joten se voi olla että vieraskentällä ei heitto niin hyvin uppoa. Tänään voisi Egekeze ja Lufile alkaa tekemään pisteitä. Singleton oli viime pelissä hyvä joten todennäköisesti pelaa tänään sit taas huonon pelin. Kataja jos meinaa hakea ryöstön niin kolmosten pitää upota ja levypalloissa pitää pärjätä ja menetyksiä ei saa paljoa tulla. Korihait on kotonaan suosikki ja ei yllätä jos kotivoitot jatkuu mut toivotaan vierasvoittoa
 
Viestejä
1 597
Hämmästyin kun tulin tänään Uuteenkaupunkiin, niin liput oli puolitangossa. Ihmettelin, että miksi kun peliä ei ole edes vielä pelattu.

Sitten asia paljastui. Menin Kirstaan oluelle, mutta oli lappu luukulla. Toiminta oli päättynyt maaliskuun lopussa. Oli varmaan ollut hienot lopettajaiset. Wimikin varmaan oli tullut Turusta.

Otan osaa suruunne. Kataja ei voi kuinkaan tahallaan hävitä, joten älkää kuitenkaan vielä masentuko, jos Kataja voittaa. Sunnuntaina on taas uusi pelipäivä. Ja oli hienoa, että Ukista oli pari jantteria tiistaina Joensuussa. Hieno taistelu tulossa.
 
Viestejä
19 541
Jos Kirsta on joutunut lopettamaan, niin ainakin minä laitan kaiken suurimmaksi syyksi wimin....Ei ole päässyt uuden eukon suostumuksella käymään siellä kertaakaan tässä uudessa rakkauselämässä...Wimi oli kuitenkin ennen aivan totaalisen kantava voima, että kapakka pystyssä pysyi...:)
 
Viestejä
296
Tapion puhetta ei edes selostukseksi viitsi kutsua. Pari tuntia siinä tuli erilaisia faktatietoja, lempinimiä ja kriittisiä mittoja pelin pyöriessä televisiossa. Miksu ”Miikkael” Aalto sai uuden lempinimenkin Tapion kutsuessa häntä Mikaelaksi! Ps. Korihaiti voitta!!!!!!
Mitäs jorinaa tämä nyt on? Tapsa on yksi parhaista Ruudun selostajista. Eläytyy, tietää pelaajien taustoista, tilastoista, huumoria sopivasti, yms yms. No, "mutu" -juttujahan nämä tietty on, mutta turha höpistä täällä ettei Tapsa tiedä mitään koripallosta. Nimittäin tietää.
Go Tapsa go!
 
Viestejä
2 399
Molemmat heitti kolmosia paljon ohi mutta onneksi Kataja käänsi pelin voitoksi. Kapteeni Egekeze nosti hienosti tasoaan ja Tumba jatkoi hyviä otteitaan. Korihaista Ogunyemi ja Aalto parhaat. Katajalla sarja katkolla sunnuntaina kotonaan joten kauden paras peli sillo ja Korihait lomille
 
Viestejä
296
Toivottavasti Mäkysellä oli varakalsarit mukana, sen verran tuntui pöksyt kastuvan aina Katajan tehdessä pisteitä. Otti korvaan aika pahasti... Hieman ihmetyttää, ettei Darko laittanut loppuun Aaltoa tai Ogunyemiä kentälle ja pelannut palloa korin alle...? Sääli, että Kataja ryösti pisteet. Vituttaa...
 
Viestejä
148
Screenshot_20240412_203428_Ruutu.jpg
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös