Koripallo.com

Runkosarjaveikkaus 2019-2020

Viestejä
417
#81
Näin se tulee menemään:
1. Seagulls
2. Kauhajoki
3. Vilpas
4. Ura Basket
5. Kataja
6. Ktp
7. Nokia
8. Pyrintö
9. Kobrat
10. Lahti
11. Kobrat
12. korihait


Ja playoffsit voittaa Urabasket!!!! (Nopein pelityyli ja sopivat ja nopeat jenkit)
Eli onko Kobrien loppusijoitus runkosarjassa sitten yhteensä kahdeskymmenes?
 
Viestejä
5 546
#83
Veikkaaminen on aina mukavaa, joten raapustetaan jotain

1. Seagulls - runkosarjan voittajan aika vaihtua, pistetään paineita lokkien suuntaan. Seppälän poislähdöstä huolimatta kotimainen runko on kokenut ja vahva, jos ja kun Laakson ulkomaiset napsuu kohdilleen ainakin jossain vaiheessa kautta, niin Seagulls on ehdottomasti yksi isoimmista ellei jopa isoin mestarisuosikki.

2. Vilpas - Aika Joonas Iisalon - Ville Tuominen saa nyt mahdollisuuden Salossa. Teemu Rannikon luultavasti viimeinen kausi. Lokkien ohella sarjan kovin kotimainen nippu, joka jo varmistaa Salon keikkuvan runkosarjassa neljän sakissa. Ulkomaiset jokaisella aina arvoitus miten onnistuu. Ilman muuta kuuluu myös alkavalla kaudella mestarisuosikkeihin. Hyvä Ville!

3. Kataja - Omiin tottakai pitää uskoa. Katajalla kotimainen runko ehkä paperilla viime kautta heikompi, mutta ei missään nimessä heikko. Ulkomaiset vaikuttaa hyviltä, sentteri toki vielä näkemättä. Uskon, että ulkomaiset viime kautta parempia ja ehkäpä sitä johtajuutta saataisiin nyt. Onko valmennus kehittynyt? Siinä myös tärkeä kysymys. Katajalla on suuri potentiaali olla sarjan kärkipäässä, mutta yhtä hyvin sijoitus voi olla 5-8. Joensuussa mielenkiintoinen kausi jälleen.

4. Karhu - Kahden viime kauden mestari Kauhajoki aloittaa uuden aikakauden uuden valmennuksen myötä. Bojanin johdolla ilman muuta jälleen suosikkien joukossa, eikä kolmas mestaruus putkeen mitään utopiaa ole missään nimessä. Kauhajoella tehdään hyvää duunia ja fanit kuuluvat sarjan top 3 osastoon!

5. Pyrintö - mansessa viime kausi päättyi suureen pettymykseen - jälleen kerran kun Kouvot oli tyly vastus puolivälierissä. Joko nyt Pyrintö kiilaisi itsensä mitalipeleihin kun joukkue vahvistunut mm. kokeneilla Nixonilla ja Raymondilla? Toiviaisella kova näytönpaikka uskoisin - tulosta on tultava.

6. KTP - Tomi Kamisen KTP ylsi viime kaudella aina pronssille saakka. Mitä luvassa nyt? Ei lähtökohtaisesti kuulu sarjan suosikkikeihin, mutta tasaisessa keskikastissa taistelee varmasti itsensä play offeihin, joissa kaikki mahdollista.

7. BC Nokia - ex Kataja Greg Gibson ottaa Nokia laivan kipparoitavakseen. Mitä on luvassa? Kausi näyttää..

8. Lapua - Taistelu vikoista paikoista jatkoon ollee tiukkaa, Antto Nikkarinen siirtyi yllättäen pohjanmaalle ja Lapua voikin olla yllättävän inhottava vastus, etenkin kotonaan. Musta hevonen?

9. Lahti - sarjanousija Lahti voi ilman muuta olla myös play offeissa, mutta kaikkia joukkueita ei luonnollisesti voi 8 joukkoon pistää. Tervetuloa Lahti takaisin! Nähdäänkö Risto Virtanen vieraspeleissä??

10. Kouvot - Kouvot uudistunut paljon - Kauniston ja Hirvosen lähdöt ei voi olla näkymättä. Gonzalves on kova pelaaja, mutta onko liikaakin hänen harteillaan? Lehtosen jälkeen on Tuomas Ojalla kova paikka. Kouvot ei lähtökohtaisesti pääse play offeihin, mutta mistä näitä tietää.

11. Ura - Kamppaillee sarjan häntääpäässä suoraa putoamista vastaan.

12. Korihait - On suoranainen ihme jos Korihait säilyy sarjassa. Näin se vaan on.
 
Viestejä
515
#85
Onko jo pelatut harjoitusottelut muuttaneet kenenkään ennakko-odotuksia kauteen? Itselleni kauden eka matsi on todennäköisesti 20. päivä pelattava Seagulls-Kataja, joka vaikuttaisi todella mielenkiintoiselta ottelulta näin etukäteen.
 
Viestejä
241
#86
Eilisen Kataja-Lahti pelin perusteella uskaltaisin sanoa, että tällä kertaa taisi Katajan vahvistukse osua ns.nappiin, toki iso sentteri Walters ei vielä pelannut kun tuli vasta matsin puoliajalla suoraan lentokentältä pelipaikalle.

Mutta, Earvin Morris => tulee olemaan parhaita jenkuloita sarjassa, lähellä mvp valintaa. Osaa tehdä kaikkea, mitä pelaajan pitääkin osata. Skoraa läheltä ja kaukaa kolmosia, riistää, ottaa levyreitä, jakaa syöttöjä. Pelisilmä täyttä timanttia, itseluottamusta on, ja kaiken lisäksi vielä todellinen joukkuepelaaja, ja asenne kunnossa.

Jarred Ogubemi-Jackson, pelintekijä; Vikkelä kun mikä, syötöt lähtee huomaamatta, heittokin tippuu hyvin, myös kaaren takaa. Kokenut kettu, tuo valtavasti Johtajuutta joukkueeseen ( jota ehkä on parilla viime kaudella jengistä uupunut).

Jarekious Bradley; Tuttu kasvo Joensuussa, varma valinta. Oli edellisen mestaruuskauden mvp, sittemmin paha nilkkavamma, josta kuntoutunut nyt, pelasi viime kaudella saksassa. Skoraa, riistää, ottaa levyreitä. Muutamia pelejä alle lisää, tulee olemaan kova totutun kova. Erittäin mieluisa vahvistus.
=> Lisäksi tuntevat Morrisin kanssa toisensa jo highschool ajoilta, molemmat Brooklynistä, ja pelanneet aiemminkin yhdessä jenkeissä, myös G-liigaa. Kemiat kohdallaan.

Sitten iso sentteri Brandon Walters; Ei siis vielä eilen pelannut, mutta tulee olemaan kova luu korin alla.Joskus jenkit kutistuu atlantin lennolla, mutta tämä kaveri on kunnon kaappi, ihan livenä nähtynä; 208cm/ 116kg, eikä läskiä, vaan lihasta. Todella vaikea ohitettava, tulee ottamaan levyreitä, osaa myös tehdä pisteitä ja viskoa kolmosia.

Sitten muuten Katajasta vielä, kotimaiset myös osuneet nappiin. Alanen tiedetään, Herralla tiedetään, Ojala tiedetään. Fifii Aidoo tuli myös jengiin mukaan, eilisen perusteella uudelleen syntyminen vaikean viime Ura- kauden jälkeen on alkanut; Todella aktiivinen puolustuksessa, mikän hänen vahvuutensa onkin. Riipi levyreitä, riistoja, teholuku eilisetä +16.

Myös JBA;sta tullut Valtteri Leppänen tulee lyömään ittensä liigatasolla läpi, tulee olemaan musta hevonen ens kauden liigassa. Omat kasvatit Valtteri Mervolan johdolla myös kovassa nosteessa.

Nyt aletaan ajaa myös ns. "omia junnuja" kunnolla sisään joukkueeseen, tulee rosteriin leveyttä, mitä tarvitaan kun kahta sarjaa pelataan (mikäli virolainen eurokarsintavastus kaatuu). Eilen kokoonpanossa 14 kaveria, josta Ojala ja siis Walters vielä uupui.

Hyvin positiivinen kuva joukkueesta, yhteishenki vaikuttaa hyvältä, vahvistukset hyvältä, eikä kukaan ole ns. kusipää. Hieno kausi tulossa, veikkaan Katajaa runkosarjassa 4 joukkoon, euromatsit syö runkkarisijoitusta jonkun verran, mutta pleijareissa sitten myös oltava 4 joukossa.

Veikkaan että yhtään vahvistusta ei tulla tällä kaudella vaihtamaan, ellei loukkaantumisia tule. Ja saattaa vielä 5 jenkula tulla, jos eurosarjan lohkovaiheeseen mennään.

Muutenkin sarjan top5 tulee olemaan;

Kataja, Karhu, Seagulls, Vilpas, Pyrintö. Sijoituksia en tässä sen ihmeemmin heittele, mutta ihme on, ellei nuo 5 jengiä ole kärjessä keväällä ;)
 
Viestejä
74
#88
1. Seagulls. jos ei nyt voita mestaruutta, ei voita koskaan.
2. Vilpas
3. Karhu
4. Pyrintö
5. Ktp
6. Kataja. Välivuosi menee valmennuksen piikkiin.
7. Nokia
8. Lapua
9. Lahti
10. Kouvot
11. Ura
12. Korihait
 
#91
1. Seagulls
2. Vilpas
3. KTP
4. Pyrintö
5. Karhu
6. Kataja
7. Nokia
8. Lapua
9. Lahti
10. Kouvot
11. Ura
12. Korihait
 
#92
Korisliiga onkin ikämiesliiga ja suurimmat suosikit täällä ovat ikämiehiä täynnä olevat Vilpas ja Gulls.

Hienoa että vanhuus ja kokemus eli seniorikansalaiset saavat arvostusta. Mítä se sitten kertoo liigan nykytasosta on toinen juttu.
 
#93
Korisliiga onkin ikämiesliiga ja suurimmat suosikit täällä ovat ikämiehiä täynnä olevat Vilpas ja Gulls.

Hienoa että vanhuus ja kokemus eli seniorikansalaiset saavat arvostusta. Mítä se sitten kertoo liigan nykytasosta on toinen juttu.
No, ei se nyt tasosta kerro yhtään mitään. Pikemminkin siitä, että nykyään useammalla on mahdollisuus pelata korista Suomessa ammatikseen vanhemmalle iälle. Muutenkin Korisliiga on kilpasarja, ei siellä syntymäaikoja tarvitse tuijotella. Aika paljon loisti MM-kisoissakin +35-vuotiaita pelureita. Ja se on pelkästään rikkaus, ei huolen aihe
 
#94
Kyllä meikäläinen alkaisi ktp:tä nostamaan tuolta 5 sijoilta kärki päähän. Joukkueessa kuitenki kreikan pääsarjan mies pinkston ja NCAA mestari daniels kuka ollut vielä yliopistossa isossa roolissa.
 
Viimeksi muokattu:
#96
Ktp:en joukkueesta ei löydy tarpeaksi leveyttä, kun pudotuspelit alkavat. Vaikka joukkueella onkin nimekkäitä amerikkalaisvahvistuksia niin ei se pitkässä juoksussa tule riittämään. Joukkueella ainoastaan yksi "hyvä" playoff kotimainen pelaaja Joonas Lehtoranta. Muut ovat vielä ilman näyttöjä tosi peleistä. Joukkue voi olla runkosarjassa korkealla, mutta tulee sulamaan samalla tavalla, kun viime kauden Tampereen Pyrintö.
 
Viestejä
115
#98
Koitetaas itsekkin:

1.Vilpas
-Joukkueen runko pysynyt muuttumattomana ja rutiinia löytyy. Tuominen vaikuttaa sopivalta valmentajalta Vilppaalle.

2. Seagulls
-Kovat kotimaiset ja jenkkivalinnoissakin vaikuttaa olevan pitkästä aikaa jokin järjellinen ajatus. Lähtökohtaisesti sarjan paras joukkue puolustamaan.

3. Kataja
-Mielenkiintoinen joukkue ja valmennuksen oppirahat maksettu. Omiin uskotaan!

4. Pyrintö
-Hyvä ja laaja runko, jonka täydentää kokeneet jenkit. Raymond sarjan paras jenkki.

5. KTP
-Ihan kivat kotimaiset, kovat jenkit ja Kaminen. Ylempään keskikastiin.

6. Karhu
-Kolme suurta johtajaa poistui kesän aikana ja uhka menettää myös Jones. Välivuosi.

7. Nokia
-Mielenkiintoinen joukkue. Gibson pääsee vihdoin asumaan kotonaan ja harjoittamaan joukkuettaan.

8. Lahti Basketball
-Pudotuspeleihin, jos terveyttä riittää ja jenkit osuu.

9. Kobrat
-Vahvistunut ja voisi olla korkeammallakin. Anttoon en kuitenkaan luota koskaan :)

10. Kouvot
-Suuria muutoksia ja suurta epäselkeyttä. Toivottavasti nuoret kehittyy.

11. Ura
-Materiaali ei vain riitä korkeammalle.

12. Korihait
-Puuhastelu jatkuu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös