Koripallo.com

Salon Vilpas 2019-2020

Viestejä
1 553
No pahimmassakin skenaariossa Vilpas on edelleen vahva kandinaatti finaaleihin. Runkosarjan toinen sija olisi kyllä erittäin arvokas nyt.
 
Viestejä
1 211
Toivotaan toki että Teemu selviää säikähdykdellä, todella sääli jos ura päättyy näin.
 
Viestejä
278
Ei toi Lasterin puolustus ja levypallo pelaaminenkaan vakuuta.
Laster pystyy ihan ok pakittamaan 4 paikalla. Ongelmat tulee siinä vaiheessa, kun pitäis vitosta pelata. Vaikea löytää Vilppaan budjetilla parempaa 4-5 pelaajaa Lasterin tilalle. Tekee hyökkäyksessä kuitenkin hyviä juttuja.

Rannikon loukkaannuttua tarvitaan yksi pallonkäsittelijä lisää. Flemmings ei ole kovin kummoinen pallon kanssa.
 
Viestejä
89
Flemmings pihalle ja rahat kiinni pointtiin. Nenonen palanee vielä playoffeihin.
Juho varmaan palaa vielä kentälle mutta pelituntuma ja kunto sen jälkeen pohjilla jos on sen 3 kuukautta telakalla eli pääseekö enää siihen kuntoon että hänestä on hyötyä kentällä?
 
Viestejä
905
V****U ja anteeksi ruma voimasana..
Paljonko tätä huonoa onnea loukkien muodosda vielä tarvitsee kestää?

Uutta nousua tällä kaudella tehnyt 'nuori ja lupaava' Rannikko out todennäköisimmin loppukauden sivussa. Optimistit voi olla erimieltä.

Nenonen.. toivottavasti mukana vielä tällä kaudella, mutta pelivireeseen pääsy kestänee...

Mitä meillä on jäljellä?
Kantonen, Kivimäki, Laine, Koivisto, Laster, Coleman, Flemmings, McNeace sekä Taimela ja Juntunen.

Meillä on siis 8 miestä ja 2 junnua, joista kaikki miehet ovat omassa ruudussaan hyviä pelaajia, mutta tarve on isoin kotimaisella osastolla ja siellä isossa päässä. Niitä isoja kotimaisia ei vain ole.

Joten 4 paikan, ilmojen teillä viihtyvä ja kolmosia pussittava jenkki, siis perkelrrn hyvä sellainen tarvitaan, jotta #unfinishedbusines eläisi ja olisi mahdollista saattaa maaliin.

Ei tää nyt vielä ole gameover.. vielä..
 
Viestejä
1 553
Vähän harmaana aukeni tämä aamu vaikka mieltä hieman piristää hyvin hento keittiön ikkunasta näkyvä valkea peite.
Eipä tälle mitään voi, urheilu on harvoin reilua.
Flemmingsin on lähdettävä ja tilalle saatava todella kovan kaliberin pointti mikäli halutaan mestaruudesta haaveilla.
Onko niitä sitten saatavilla?

Jatkossa tulee isompia minuutteja avainpelaajile, mikä tuskin harmittaa pelaajia ja valmistaa heitä kenties paremmin
playoffseihin. Ei tämä vielä ohi ole.
 
Viestejä
449
Juuri eilen, ihastelin Salon ryhmää ja sen rosterin laajuutta. Kuinka helppoa on valmentajan peluuttaa pelaajia kun osaamista ja taitavia pelaajia löytyy myös vaihtopenkiltä toinen toisensa perään. Eilenkin Salon vaihtopenkki vei vierailijoita murskaavasti 34-8. Tässä suhteessa Salossa on ikävästä loukkaantumisesta huolimatta hyvä tilanne, ajatellen vaikka ihan tulevia pudotuspelejä.

Kuusi pelaajaa pelistä toiseen tekee pinnoja yli 10 pinnan keskiarvolla ja seuraavat hengittää heti niskaan.
Kaikilla sarjan kärkikolmikolla on sama tilanne. Tosin kentällä tarvitaan muutakin osaamista, mutta loppupelissä pisteet ratkaisevat.
 
Viestejä
721
PunaValkosen kanssa samoilla linjoilla. Kantonen, Kivimäki, Koivisto, Coleman kyllä kestää vertailun takakentällä. Etenkin kun uutta, suurempaa roolia on harjoiteltu, ja on aikaa harjoitella maaliskuulle saakka.

Etukenttä McNease, Laster, Nenonen (?), Laine näyttää suhteessa haavoittuvammalta muihin sarjan joukkueisiin nähden. Vaikka onhan tuollakin potentiaalia vielä petrata lähes kaikilla pelaajilla, aivan parasta ei vielä ole nähty kenenkään osalta.

Flemings lienee ikävässä tilanteessa, jos valmennus ja seurajohto päätyy vaihtamaan vahvistuksia. Sinänsä mitään kiirettä ei ole, ”isoa kalaa” on vara etsiä siirtorajalle saakka. Sarjasijoitus on hyvä, eikä tulle tippumaan tuosta vaikka kapeammallakin rosterilla joutuisi pelaamaan hetken aikaa. Yhtään uutta loukkaantumista ei vain enää saa tulla.

Tsemppiä Taikurille, seuralle ja kannattajille toipumiseen!
 
Viestejä
725
Puristina pidän laajaa rosteria hienona asiana, mutta realistina muistuttaisin että Karhu on voittanut kaksi vuotta mestaruuden pelaamalla seitsemällä pelaajalla. Vilppaan pitää varautua siihen, että Karhua ja/tai Seagullsia vastaan Kantonen on joukkueen heikoin pelaaja ja Laine, Kivimäki ja Taimela eivät pelaa yli viittä minuuttia.
 
Viestejä
1 211
Vilpas on jo monta vuotta luottanut kotimaisen rosterin laajuuteen, mutta nyt kun pahin näyttää käyneen toteen on selvää että
nyt on panostettava jenkkien laatuun, OK ei enää riitä. Vilppaan on tässä tilanteessa mentävä Karhun linjoille joka loistavien vahvistusten myötä on näyttänyt että kapeampikin rosteri riittää kunhan laatua piisaa.
 
Viestejä
18 987
Nämä loukkaantumiset on todella ikäviä. Jotenkin vaan tuntuu, että tämä kausi on taas ollut siinä ennätyksellinen. En kyllä ole mitään tilastoja niistä pitänyt, joten ihan mutu. Sinänsä en ihmettele, että nelikymppinen Rannikko loukkaantuu, varsinkin, kun taitaa sama polvi olla, joka ennenkin on pasahtanut, mutta kautta linjan nuoremmillakin on loukkeja ollut paljon.

Onkohan joitain syitä olemassa, kuten pelikenttin pintamateriaalit, vajavaiset fysikaaliset toimenpiteet pelien välissä ja harjoittelun lomassa vai onko pelejä vain liikaa tai jotkut vaan pelaavat liikaa minuutteja?

Onko Teemun polvesta tullut jo jotain uutta tietoa? Ilomeisesti odotellaan arkea ja kuvauksia ym. tutkimuksia?

Toivotaan, ettei mitään niin vakavaa ole, että koko ura varassa. Toisin voi olla, että Rannikolla muutenkin tämä on viimeinen kausi?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös