Koripallo.com

Salon Vilpas 2021-2022

Viestejä
2 798
Tänään ehkä jatkosarjan heikoin peli Vilppaalta, mutta silti voitosta tapeltiin. Keskiviikkona sitten Pyrintö nurin niin kolmos seed on selvä.

Ahosen tilanne on vähän murheellinen. Ei lähde, ei sitten millään.
 
Viestejä
1 517
Tässä kohtaa on kyllä maksettu täysin turhasta. Jossain vaiheessa kautta näytti että Roopesta on vielä tähän mutta loppusarja on osoittanut odotukset turhiksi.
 
Viestejä
1 602
Jännä kyllä tuo Ahonen. Miten ihmeessä on onnistunut pelaamaan hyvät nousukarsinnat Espanjan kakkostasolla, jonka selvittivät ja nousivat ACB:hen?

Taisi uusi valmentaja nähdä Roopen pontentiaalittomuuden, kun jatkoa ei tarjottu. Valitettavasti Roopen aika on auttamattomasti ohi, jollei jotain ihme lääkettä löydy.

Toki ei tää peli Roopeen kaatunut, Lokit oli vaan parempia. Pallonliike oli varsinkin toisella jaksolla heillä erinomaista. Ja jos heittää kolmoset noin hyvin on vaikea hävitö. Meitin hyvä neljäs jakso ei ihan riittänyt, vaikka johdossa käytiinkin.
 
Viestejä
1 517
Ei peliä Roopen takia hävitty, mutta kun mietitään tulevia pudotuspelejä niin ne minuutit Roope hävisi.
 
Viestejä
203
Kyllä tuli mieleen ihan syksyn Vilpas 3 neljänneksen osalta heitot kolisee rautoihin puolustus ei kiinnosta ja palloa pompotetaan paikallaan ekat 20 sekuntia kunnes tulee kiire
 
Viestejä
315
Niin, Ahonen kokonaan out….hmmm….ilkeyksissäni totean, että ei ainakaan mistään hirveästä peleissä uurastamisesta ja/tai itsensä likoon laittamisesta kontakteineen ei liene kyse. Päänuppia en tunne. Mutta Wood in, yep.
 
Viestejä
1 602
Taitaa olla illalla vastassa vain Pyrinnön kotimaiset, poislukien Kilpinen.

Kokoonpano: Shepherd GTD 75%, Clare GTD 75%, Foster GTD 75%, Smith GTD 75%, Pihlajamäki, Leppänen, Heinonen, Williams, Gonzalvez GTD 75%, Lehtonen, Peltokangas, Nuolivirta (EDIT. 30.3.2022 klo 9.15 Leppänen IN, Kilpinen OUT, lisäksi päivitetty GTD%:n osalta useiden todennäköisyyttä korkeammaksi) (EDIT 30.3.2022 klo 12.40 Pihlajamäki IN ja Peltokangas IN)
 
Viestejä
315
Onko tässä vähän pelailun makua? Korin alla pikkusyötöt tippuu perille, vapaita heittoja (joita Heinonenkin vetää ohi…).
Jaa, ei tiiä…ennakkona sitä, että Sopanen ottaa piristykseksi toisenkin tekun….pääsee ennen ysiä siipiravintolaan. Uneliasta joka tapauksessa, pelataan sitten 4. jakso tosissaan. Onneksi Lovett on on pelipäällä, niin ainakin nrot muuttuu silloin tällöin.
 
Viestejä
2 105
Jahhans... se olis sit Pyrsä puolivälierissä. Ehkäpä ikävin mahdollinen pl toki gulls.

No Gullit ja Karhu ilmeisimminkin aikaisintaan Finaaleissa, mikäli sinne Vilpas tiensä saa kairattua jollain ilveellä.

No, kevään herkku alkaa ja katsotaanpa miten lähtee käyntiin ja miten lopulta käy.
 
Viestejä
1 602
Todella mielenkiitoinen ottelusarja tulee Vilppaan ja Pyrinnön kohtaamisesta. Nähdäänköhän yhtä tasainen sarja, kuin LaBaa vastaa viime keväänä. Tämän osan kun selvittää, niin välierissä pääsee vääntämään JyLeä vastaan. Puolivälierä on hyvää valmistautumista Kouvoja vastaan, kun Pyrintö ja Kouvot pelaavat aika samanlaista koripalloa. Enää ei tarvitse kuin voittaa sarja ;-)

Mitäköhän Roopelle on käynyt, kun jäi eilinen peli väliin..? Ja nyt Toiviainen kommentoi, että Trey todennäköisesti pelaa maanantaina, mut Roope tuskin..? Sinänsä ei Roope ole ihan ollut sellainen vahvistus kuin olisi odottanut hänen olevan. Kaikki tietää, että potentiaalia on, mutta mihin ihmeeseen se on kadonnut.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös