Koripallo.com

Salon Vilpas 2022-2023

Viestejä
2 852
Luovuttamista tahi ei. Mikäli peli olisi taistelevaa, yritteliästä ja laadukasta niin aina olisin katsomossa. Kauden alla luvattiin vauhdikasta ja yritteliästä fyysistä koripalloa, joka on loistanut poissa olollaan. Ni mitä sitä löysää ja flegmaattista sekopalloa vaivautua katsomaan. Palaan hallille kun tuo kauden alla luvattu fyysisyys alkaa näkymään. :) Vapaa-aikaa ei viitsi tuhlata turhautumiseen omien otteista. Kaks vikaa peliä katsellessa (Korihait voitto ja Nokia tappio) ihmettelin, että eipä tässä mikään näemmä ole muuttunut vaikka alla olikin kolme voittoa. Ja Kotka voittokin taisi enempi olla vastustajan ansiota ennemmin kuin Vilppaan "hyvää" pelaamista. "Sou sääd pat truu." Lahtea vastaan tais olla parempaa tekemistä, mut sitten kun miettii sen realiteetin missä jamassa Lahti surffailee, niin no. Näkemättä matsia vaikea arvioida, mutta eipä siihen voittoon kait mitään ihmeitä tarvittukaan. Ja oliko vielä se kolmas Kouvot, jolla oli aika ohkainen rosteri ilman torneja ja eipä sekään mikään pelillinen riemuvoitto lopulta tainnut olla. Voitto toki.

Mieluummin sitä katsoisi tosiaan yritteliästä ja laadukasta korista, vaikka tappio tulisikin, kuin tän kauden Vilpasta(mitä nähnyt). Löysää, kuritonta ja halutonta puurtamista, pieniä hetkiä lukuunottamatta.
Kannattaa tulla tänne kattomaan. Meillä on kaikki hyvin ;) Baarikin on, ja giniä, ja sitä kannattaa juoda ;)
 
Viestejä
2 852
En tiiä miten tänään salossa, mutta täällä JYTKYTTÄÄ oikein kunnolla, JYTKYTTÄVÄÄ peliä ja reipas johto , pojat Jytkyttää urakalla palloa koriin ja tunnelma kohillaan ;)

Pitkä matka on käsite, menee reteesti ginin parissa bussissa ;)

Ja ellei nyt kestä omien peliä kattoo, voi aina vaihtaa ruudun tänne :cool:
 
Viestejä
1 892
Peli-ilme paljon parempi kuin edellisissä peleissä. Karhu suorittaa vaan ihan jäätävällä tasolla ja heillä myös ihan ok heittopäivä.

Feazellin peliä vaan tulee ihmeteltyä. Tuntuu olevan parhaillaan ihan lapanen. Ohi mennään pakissa vasemmalta ja oikealta. Hänen tasonnostoa kyllä kaipailen.
 

Mi3

Viestejä
1
Asiaton kommentti.
Vilppaan synkin kausi jäänee tj:n ainoaksi toimintakaudeksi. Pikkulinnut lauloi et Toiviainen on lähdössä salosta. Ja hyvä vaan, jos hoitaa työasiat samanlailla kuin parisuhde ja parit suhteet-asiat… ensi kaudelle uudet kujeet ja toimijat.
 
Viestejä
189
Oli surkee esitys. Jenkkien puolustuspeli jätti paljon toivomisen varaa. Ei tää joukkue vaan pärjää keskikastia korkeammalle. Ja Savosen ote pelaajiin...ainakin tosi huolimatonta ja kuritonta ajoittain.
 
Viestejä
3 131
Vilpas tappelee sijoista 5-6 KTP n Kouvojen Nokian ja Pyrinnön kanssa.
Semifinaalit on mahdollisuuksien rajoissa mutta siinö se katto taitaa olla .Mikäli tie vie alempaan niin 1-2 jenkulaa kotiin ja katse kohti ensi kautta.
 
Viestejä
119
En tiedä pitääkö olla pettynyt vai realisti tämän illan ottelusta. Ehkä realismi on lähempänä koska se on mikä on tämän joukkueen taso.
 
Viestejä
2 430
Oli surkee esitys.

No tuo nyt oli ihan hyvä peli Vilppaalta. Tuolla esityksellä todennäköisesti tulisi voitto mistä tahansa muusta paitsi Kauhajoesta. Kauhajoen pelikovuus on vaan tällä hetkellä ylivoimainen tähän sarjaan. Mutta Vilpas pysyi hyvin pelissä mukana ja nousi 15 pinnan takaa peliin mukaan. Ja lisäksi oikeastaan vain Kauhajoen hyvä heittopäivä oli ratkaiseva asia. Kauhojoen kolkit 44% ja 15 kolkkia sisään. 15 kolkkia on koko sarjan 5. isoin määrä tällä kaudella.

Jos Vilpas olisi halunnut ihan voitosta taistella. niin se olisi vaatinut jenkeiltä parempaa skoraamista.. Saas nähdä kuinka kauan Vilpas jaksaa pitää vielä Pipkinsiä mukana. Pimpkinsin kolkit tällä kaudella 4/22. Tuo on ihan luokatonta suorittamista takakentän pelaajalta ja vastustajat tulevat jatkossa kyllä skouttaamaan tuon tilaston. Tänäänkin Pipkinsin plusmiinus -26.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös