Koripallo.com

Salon Vilpas 2022-2023

Viestejä
317
Jos, siis jos joukkueet pelaavat "omalla tasollaan" Vilpas voittaa KTP. Katajan kanssa tasoissa ja muille häviää.
Eli 3-4voittoa jatkosarjassa.
Ja mietitään sitä " merkityksetöntä" Korihait peliä, voitto olisi kivasti auttanut kotiedun tavoittelussa.
Ihmetytti kyllä, kun moni kutsui tuota peliä merkityksettömäksi. Sama asia olisi, jos vanhan 44 ottelun runkosarjan yhteydessä vaikkapa 29. peliä kutsuisi merkityksettömäksi.
 
Viestejä
1 946
Varsinkin, jos Kouvojen valitus menee läpi ja voittavat BC Nokian, niin menevät silloin Vilppaan edelle neljänneksi. Ei ois mahdollista, jos ois Korihait onnistuttu voittamaan.
 
Viestejä
3 197
Runkosarjan yleisömäärä lopulta ihan ok 1100. Alkukaudesta oli pelko että jäisi 900 tienoille. Karhu tietenkin omilla luvuillaan, toisaalta uudella areenalla operoiva Kataja jäi aika selkeästi Vilppaan taakse..

Perjantaina 1500+ odotettavissa ja toivottavasti Jännä ottelu. Taidan ottaa oikein kolikkokukkaron matkaan jos vaikka Hook cornerissa piipahtaisi.
 
Viestejä
1 946
Eikös ne sanonut jo viime viikolla et Ket huilaa jatkosarjan ekan pelin.

Eiköhän me Gullsit hoideta kunhan Juho malttaa pysyä kentällä.
 
Viestejä
2 308
Jaahas kolmella Gullssien kimppuun Key 25%. Jatkoa ajatellen hyvä että edes 25%.

Nooo... PeUn LaDavien kehiin vaan rohkeesti. 3&D roolilla. Ja rohkeesti vaan palloa ilmaan paikoista.

Peussa kolmoset 3,3/6 -55,6% Otanta toki kolme peliä on pieni, mutta kuitenkin 10/18
 
Viestejä
1 635
Eipä taida saada minuutteja, eri pelata poikia vastaan divarissa kun on aikaa ja tilaa. Heitto on kylläkin nätti mutta muuten tuntuu olevan aika hukassa, toki vain yksi peli nähtynä.
 
Viestejä
349
Siinä on iltapuhdetta, kun joku yrittää Edosownaa pidätellä, aika jässikkä. Tuskin ihan nakkipala Leelle? , Nenoselle?, joku muu? Kuukauden pelaaja (mikä lie voimapelaaja tai sinnepäin) tuli taas Seagullseista….on siinäki Jeffreyssa pitelemistä.
Onnistuminen tule olla 110%, jos meinaa lokit lennättää kotio ilman voittoa. Toivottavasti tulee hyvä peli joka tapauksessa.

Lienee hassua, mutta tuosta Leen profiilista (nassunäöstä ja tukkamallista) tulee joteski mieleen Miro Little, mutta voip olla jotain näköharhaaaa……
 
Viestejä
3 197
Ei kyllä ole 1500 tänään tulossa. Todella tyhjä Salohalli ottaen huomioon miten Gulls yleensä vetää porukkaa.
 
Viestejä
349
Khull tämä ihan pellit näyttää….ei kai toi Okko ihan mahdottomaksi heittäydy, Riku on jo. Edon pelihuumori on koetuksella, Nepo lämmittää….
 
Viestejä
3 197
6min synkkä jakso ja vajaa kourallinen ohi sudittua lay uppia näkyy taululla. Mutta edelleen ihan pelissä mukana. Roopen tiputtaisin pois rotaatiosta toiselle jaksolle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös