Koripallo.com

Salon Vilpas 2022-2023

Viestejä
293
12-3 runi loppuun. Vanhat merkit kun pitää paikkansa niin neljännen jakson alkuun KTP:lle 10-0 runi.
 
Viestejä
343
Haiskahtaa voitolta. Tossa kahden ison käytössä en huomannut mitään ihmeellistä. Toisaalta ei taida penkiltä muutakaan löytyä.
 
Viestejä
343
Mutt jos kuitenkin tänään voitetaan, niin vois olla mahkuja Mannerheimnlastensuojeluliiton areenallakin. Jyri ei näemmä hevillä noista loukkaantumisista pääse eroon.
Feazellin pelaaminen tosi hyvä juttu, toivottavasti tauko ei ole tehnyt pahaa.
Ilman Goodinia pelattiin aika paljon jo viimeksi, jospa Roope…
(Saakohan näihin kirjoitelmiin jostain sellaisia vaaleanpunaisia pilvikehyksiä….)
Siis oli tarkoitus koodata KUNnes Roope….
 
Viestejä
1 629
Roopen puolesta erittäin iloinen, todella hieno onnistuminen. Paljon saanut kuraa niskaan ja ihan aiheesta mutta jokin loksahti tänään kohdilleen. Toivottavasti apina harteilta pyyhkäistiin lopullisesti pois. Mutta sitten toi Pipkins, hieno donkki taas koosteisiin mutta siinä kaikki. Tolla puolustamisella käsittämättömät 21 min. peliaikaa olkootkin että Goodin oli poissa.
 
Viestejä
2 263
Ahonen on kuningas! Minne patsas? Toivottavasti saan sanoa ton kauden päätteeks!! Vai oliko yksittäinen suonenveto? No toivottavasti ei. Mutta tän illan näköistä Ahosta toki katsellaan mielellämme.

Ja tähän jatkumona: Goodin penkillä, eli no alkaa oleen vähän vaikee paikka kun Riksan asennetta kaivataan. Niilolle on kans käyttöä kun pakki noin 128 kertaa parempi Slyta vastaan kun pipenskinillä. Onhan hän atleetti joo mutta hitto kun ei tunnu olevan roolia ja itseluottamusta nois ratkasuissa. :( kts. Gulls pelin vika suoritus.. niitä kaivattais kun kerran nopee poika on.
 
Viestejä
1 897
Huomenna hyvät saumat vierasvoittoon, kun Kouvot antaa tasoituksia isolla kädellä. Taylor, Jackson ulkona ja Pöllä gtd75. Jos Goodin edelleen poissa, niin tuntuu aika pieneltä menetykseltä, kun vertaa kaveriin.

Onpahan Roopella ja Pertulla mahdollisuus näyttää osaamistaan. Toivottavasti jatkavat eilisen pelin otteita ja mieluiten jälkimmäisen puolikkaan osalta.

Kaksoistornilta ei varmaankaan voi odottaa mitään ihmeempää, kun ei heillä edelleenkään ole yhteisiä treenejä vielä alla kuin muutama.
 
Viestejä
343
Kyll nyt tarttis voitto ottaa, Taylor on ene puolet Kouvojen pelistä ja toinenkin nopee jenkki veke. Hodges on tainnut enempikin vaan taantua Salo käynnin jälkeen.
Oisko arvuuttelu, jos/kun Kouvot yrittää paikkaa, niin Koivisto tekee kauden isoimmat luvut ja kaksariin Nenonen kiinni.
Pöllä ja Toikkanen häviää Lee/Feazelille: Kouvojen torneista löytyy kankeutta, mutta miten lie aina pelisysteemissä oleminen.
Varoa voisi, jos Meeksin peli lähtee kulkee.
 
Viestejä
1 897
Jaaha. 61 omiin ekalla puoliajalla. Voi vittu mitä paskaa.
On vissiin treenattu pakkia taas. Kakkoset hurjasti 8/22, mut onneksi kolmoset sentään uppoaa. Eiköhän Kouvot väsy menevät sen verran pienellä porukalla, jos eivät niin ansaitsevat kyllä sitten voiton.
 
Viestejä
80
Säästääkö Vilppaan valmentaja aikalisät kotimatkalle. Toisaalta, Jollei ole mitään sanottavaa niin istuu vaan penkillä ja puhaltelee, kun vastustaja menee ohi.
 
Viestejä
3 137
Miksiköhän Laineen minuutit on taas mitättömät. Kuitenkin esitykset viime peleissä erittäin hyviä. No toki ton dirre jenkin pitää saada pelata kun on paikalle raahattu.
 
Viestejä
343
Feazell eI ole loukkaantumisen jälkeen ollut entisellään. Mikä on idea kahta isoa pitää seisomassa paintissa? Niin ne harjoittelee puolimatkan kakkosia…. Aika omituista heittokisa-ottelua käydään. Ei tätä nyt oikein kannatais hävitäkään.
 
Viestejä
1 897
Vilpas jää ihan jalkoihin. On tää vaan ihmeellistä. Ehkä nuo Kouvojen loukit antaa muulle joukkueelle energiaboostin, joka vie ihmetekoihin. Jota (ihmettä siis) ei kyllä Vilpasta vastaa sinänsä tarvittaisi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös