Koripallo.com

Salon Vilpas 2022-2023

Viestejä
677
Hahmotellaas sit hiukan.

Perttu
Koivisto
Jenkki (Myles Stephens/Tim Coleman)
Nenonen
Jenkki (Bryan Griffin)

Penkiltä:
Jenkki (Pg, Carberry)
Jenkki (Skoraava 2/3, Ike Smith)
Ventoniemi
Laine
Kärkkäinen
Juntunen
Mäkynen
————————
Ahoselle ja Niemelle en lähtisi tekemään sopimusta ensikaudesta. Roolitus oli jo kuluneella kaudella haastavaa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 238
Hahmotellaas sit hiukan.

Perttu
Koivisto
Jenkki (Myles Stephens/Tim Coleman)
Nenonen
Jenkki (Bryan Griffin)

Penkiltä:
Jenkki (Pg, osaa myös heittää)
Jenkki (Skoraava 2/3, Ike Smith)
Ventoniemi
Laine
Kärkkäinen
Juntunen
Mäkynen
————————
Ahoselle ja Niemelle en lähtisi tekemään sopimusta ensikaudesta. Roolitus oli jo kuluneella kaudella haastavaa.

2/3 jenkki vois olla myös 3/4 kokoinen.
Tekijämiehiä ja tasapainoista comboa kaivataan fanien keskuudessa. ;)
Toki hyviä jenkkejä Vilppaalla ollu kyl viime vuosina. Tosin pari viime kautta ollu vähän 3/4 osumaa ja 1 enemmän tai vähemmän ailahteleva huti arpa.
 
Viestejä
1 675
Kerrottiinko tiedotustilaisuudessa MIKSI tälläiseen ratkaisuun päädyttiin?

Vaikka en arvosta Toiviaista kovin korkealle niin on se nyt varmaan parempi kuin 35v nobody jos tavoitteena on mestaruus.
 
Viestejä
6 444
Screenshot_2022-05-16-18-02-47-06_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg

:cool:
 
Viestejä
1 734
Niin no tarkemmin mietittyä kyllähän se voi seisoa sittenkin. Onhan coutsilla apuna:
-Toiviainen pystyy käyttämään energiaa jenkkirekryihin,
-Rannikko auttaa X ja O osaston kanssa,
-Jere Anttila kantaa kopioita toimitsijapöydältä.
Mutta toisaalta, koko tälle köörille maksetaan palkkaa. Onko resurssit hyödynnetty maksimaalisesti? Käykö tammikuussa Katajat, eli mahdolliset jenkkivaihdot pitää tehdä halvempiin pelureihin?
 
Viestejä
1 111
Nyt oli oikea aika satsata edustusjoukkueen ohella myös junioritoimintaan ja meillä on jatkossa enemmän käsiä nuorten kehittämiseen. Tällä kokoonpanolla pystymme viemään Vilppaan pelaajapolkua ja koko seuran toimintaa paremmin eteenpäin, arvioi Vilppaan manageri Antero Jokinen.



Samoilla linjoilla on myös Vilppaan toiminnanjohtaja Marko Vihiniemi



-Kyseisessä paketissa on monta erinomaista asiaa. Samin sopimuksen vuoden jatko, Teemun mukaantulo edustuksen kuin myös akatemian valmennukseen, yhteistyön tiivistyminen Peu Basketin kanssa, sekä Essin rooli oheisharjoittelun kehittäjänä.



-Uskon että näillä stepeillä pystymme kehittämään koko seuramme valmennustoimintaa. Tulevalla kaudella meillä tulee olemaan yhteensä 6 päätoimista valmentajaa, sillä junioripuoli tulee täydentymään vielä yhdellä päätoimisella valmentajalla. Tulevaisuuden suunnitelmatkin ovat jo kirkkaana mielessä ja panostuksia tullaan jatkossakin tekemään junioritoiminnan kehittämiseen.
 
Viestejä
13
Nonni, ensimmäiset askeleet otettu. Mielenkiintoista seurata pelaajaliikennettä. Mites Ahonen ja Wood. Olisko Bjärnalla sen verran kyhnyä, että ottaisivat pojat pelaamaan 1A joukkueeseen ja treenaisivat Vilppaan kanssa. Jotenkaan en näkisi kummankaan herran jatkavan Vilppaan rosterissa.
 
Viestejä
237
Perttu parka. Ei kehittynyt viime kaudella Salossa tippaakaan, tuskin ensi kaudellaan.

On tuossa totuuden siementä, mutta en itse ihan noin tylyyn kuvaukseen lähtisi. Salon Seudun Sanomissa Blomgren mainitsi, että kaksi viimeistä kesää ollut vaikeita armeijan ja loukkaantumisen takia. Nyt edessä tärkeä kesä, jolloin saa treenata terveenä. Ensi kaudella pitäisi tulla läpimurto, jos sellainen on tullakseen.
 
Viestejä
1 675
Pöllän sopimus taitaa odottaa julkaisua.

Viime kauden alussa Pöllä laittoi tavoitteeksi että pelaisi ulkomailla seuraavalla kaudella. En tiedä riittääkö viime kauden esitykset sellaiseen sarjaan johon Pöllä haluaisi. Kouvoissa kuitenkin tarjolla aloitusviisikon paikka ja 25 minuuttia kentällä kehittymässä. Jos olisin Pöllä niin en tässä vaiheessa uraa vastaisi vielä räyhäkkäisiin tarjouksiin muualta Suomesta jos samaa roolia ei ole tarjolla kuin Kouvoissa. Statsit kuntoon ja sitten kovempiin sarjoihin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös