Koripallo.com

Salon Vilpas 2023-2024

Viestejä
1 130
Nyt kun joulu tuli mainittua, niin voiskohan pukki tuoda Vilppaan konttorille syvätaskuisen mesenaatin. Voitais täälläkin vaihtaa jenkkejä vaan vaihtamisen riemusta. Esim. joku Niemisen perheestä vois kolauttaa päänsä ja huomata, että rahan syytäminen urheiluseuraan on kivaa.
Eikös isoin tukija ole jo?
 
Viestejä
2 903
Pitää iskeä euron jaskaa ja lottoa sisään niin pirusti, niin kyllä sieltä seteleitä takuulla tippuu ;)
 
Viestejä
2 269
Jaahans.. Se olis herra "Ylitonnin" debyytti huomenna. En meinannu raahautua paikanpäälle mut kyllä nyt on pakko. Suomen kebab pääkaupunkiin saapuneen Overtonin eka lunch ollu kebab ja pitänyt siitä kovasti. Tää on Salon poikia selkeesti ja ihan sama mitä kentällä esittää. Pakko olla hyvä mies kun kebusta tykkää!
 
Viestejä
2 269
Eipä juuri. Kotimaiset syövät suurimman osan pelaajabudjetista, osa ansaitusti ja osa ei-niin-ansaitusti. Saa nähdä, muuttuuko strategia, kun kokeneemmat pelaajat (lue: Juho, Mikko ja Riksa) jäävät eläkkeelle.
Näinhän se on... Jujon ja Mikon eläköityminen lienee se seuraava steppi. Riksan nyt toivon pelaavan vielä vuosia. Toivottavasti tietty Vilppaassa, mut mut...
 
Viestejä
1 655
Vilppaan jenkkibudjetti koko liigan pienempiä, jollei pienin
Kuulostaa äkkiseltään kovalta väitteeltä. Jos budjettien perusteella Vilpas laittaa palkkoihin 200k enemmän kuin Uki, on ero molempien jengien kokeneiden homegrown pelaajien välillä melkoinen. Ehkä vaan "oikeiden palkkojen" jakajia on vaan Salossa niin paljon enemmän? Silti ajatus 4. suurimmasta palkkabudjetista melkein 100k erolla seuraavaan tieriin ja pienimmästä vahvistus kirstusta kuuloostaa vähän selittelyltä. Juttu toki maksumuurin takana lukematta, ehkä siellä on joku selittävä "suurista seuroista" joka taas kuulostaa varsin uskottavalta.
 
Viestejä
3 095
Mielenkiintoinen kirjoitus (jälleen) Salkkarissa. Vilppaan jenkkibudjetti koko liigan pienempiä, jollei pienin o_O.
Ei siinä nyt ihan noin sanottu. Pelaajien kokonaispalkkabudjetista ja siitä suurenko osan jenkit siitä haukkaa oli kyse. Sitä en ala spekuloimaan onko kuinka isoa eroa sit tuohon kirjoittamaasi väitteeseen.
 
Viestejä
622
Myöhästyin mutta silti ...
Mielenkiintoinen kirjoitus (jälleen) Salkkarissa. Vilppaan jenkkibudjetti koko liigan pienempiä, jollei pienin o_O.

SSS 21.11.2023 (Tuuna)
"Vilppaan strategiassa ulkomaalaispelaajat hankitaan kotimaisten pelaajien ympärille eikä päinvastoin. Siksi Vilpas on käyttänyt viime vuosina palkkabudjetistaan amerikkalaispelaajiin vain noin kolmanneksen. Se on valistuneen arvion mukaan Korisliigan pienimpiä ellei pienin osuus."

Mutta onhan se hienoa, että tälle foorumille vaivautuu kirjoittamaan myös joku, jolla oikeasti on tieto asioista, ja viitsii ampua pahimmat hutit alas. Tämähän nyt oli vain pieni väärinkäsitys mutta aikaisemmin on ollut varmana esitettyjä "totuuksia", jotka sitten vain on vääriksi ilmoitettu.
 
Viestejä
692
Käsi pystyyn virheen merkiksi. Väsyneillä silmillä jäi huomaamatta, että tuossa puhuttiinkin jenkkien palkkojen osuudesta kokonaispalkkabudjetista.

Miten tämä osuus vertautuu sitten jenkkibudjettiin vs muut seurat, niin väittäisin, että Vilpas silti pienempien joukossa. Ukillakin tuntuu olevan aiempaa laadukkaampi (ja kalliimpi) jenkkinelikko.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös