Koripallo.com

Salon Vilpas vs Kataja la 23.3.2019 klo 17

Kumpi voittaa?

  • Salon Vilpas

    Ääniä: 4 50,0%
  • Kataja

    Ääniä: 4 50,0%

  • Äänestäjiä
    8
  • Poll closed .
Viestejä
155
Tasaisen mielenkiintoinen kamppailu tiedossa. Kataja on tällä kaudella voittanut Vilppaan kerran vieraissa, Vilpas taas on hakenut kaksi voittoa Katajan kotisalista. Miten käy lauantaina; nähdäänkö jälleen vierasvoitto vai pitääkö Vilpas pisteet Salossa?

Otteluseuranta
 

Tansku

Ei tule kyllä olemaan tasaista odotan ainakin 20 pinnan voittoa vilppaalle.
 
Viestejä
6 220
Näinköhän tulee edes tasainen matsi? Kataja antaa poissaoloillaan paljon tasoitusta, Vilpas on selkeä suosikki voittamaan.
 
Viestejä
218
Jos Vilpas ei vie tätä selvästi, on sen turha edes haaveilla Suomen mestaruudesta. Tai, onhan Katajalla salainen ase Valtteri Mervola.
 
Viestejä
19 549
Ylämyllyn Shellin eläkeläisten aamuparlamentissa kuulin, että Kataja joutunee tekemään tähän otteluun pari radikaalista päätöstä.

Ensiksikin Pistuuli tule pukemaan peliin. Lisenssi kuulemma maksettu jo syksyllä ja on pelikelpoinen.

Toiseksi Simppari jätetään olevinaan vahingossa Nakkibussin kyydistä ja hänen minuuttinsa pelaa Mervola.

Mutta itse pelin ratkaisuksi muodostunee Palami ja Seppä. Molemmilla lähtee peli heti alusta kulkemaan kuin rasvattu salama ja kolkit uppoavat niin avoimista paikoista kuin kättä vastenkin. Siinä lyödään heti luut kurkkuun salolaisilta ja Neposen johdolla lähes kaikki Vilppaan pelaajat menettävät itseluottamuksensa ja hermonsa ja alkavat pelata sikaa korttiringissä jo puoliajalla.

Tekuja ja EU:sia jaetaan oikein roppakaupalla ja muun muassa Iisalo lentää suihkuun kuin Suhoi-hävittäjä jo alkuminuuteilla.

Palami takoo öpaut 45 pistettä ja Seppä 35. Muut katajalaiset noukkivat lähinnä levypalloja jakavat näille pistetehtailijoille palloa.

Siinä sulavat kaikki Vilppaan pelaajat Soosiksi ja ne levitetään lapiolla Juhta-peräkärrin kyytiin Puna Valkoisen ( tai lähinnä pelkästään punaisen ) toimiessä piällysmiehenä....

Ihan naurattaa vietävästi näin etukäteen ja vieläkin paremmin jälkikäteen....

Mutta elämä on. Hankkikaa se!
 
Viestejä
19 549
Niin tai Vinku-Intiaan, Timpuktuun, Hornan Tuuttiin tai Huitsin Nevadaan....

No hornan tuuttiinhan me jokainen....
 
Viestejä
6 220
Kataja kerran voitti jo Salossa tällä kaudella, kuinka todennäköisesti Kataja voittaa toistamiseen? Hyvin epätodennäköisesti. Paitsi jos Palmi tekee sen lähelle 40 pinnaa kuten viimeksi, niin joitain mahdollisuuksia on. Pessimisti ei pety.
 
Viestejä
2 918
Joo kyllähän kataja antaa tasoitusta poissaoloilla, mutta jollain tavalla matsit vilppaan kanssa on aina olleet ns.hyviä vääntöjä ja tasaisia,tuskis tästäkään tulee ihan läpihuuto juttua. Yleensä altavastaajana on helpompi lähteä matsiin.. eihän sitä tiedä vaikka olis toisinta joulukuulta.. vilpas vähän takki auki..;) mutta toki täytyy kotimaisten onnistua hyvin..ja tijatsi raapii sieltä yli puolet joukkueen levyreistä ;)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
19 549
Jälleen kerran on sellaista kutinaa oikean jalan vaivasenluussa, että Vilpas kaatuu. Urheasti kuin venäläiset Talvisodassa, mutta kuitenkin.

Miksei muuten kautta aikain liigassa kenelläkään muulla ole muistaakseni ollut luumustelmaa kuin Mullisella?

Onko Kataja jotenkin kirottu?

No onhan se kirottu Vilpaskin. Ei koskaa mestaruutta ja Teemu aina keväällä epäkunnossa....

Mutta oikeasti. Jos Kataja selviää alle kolmenkymmenen pinnan tappiolla, niin tyytyväinen pittää olla....
 
Viestejä
2 089
Jälleen kerran on sellaista kutinaa oikean jalan vaivasenluussa, että Vilpas kaatuu. Urheasti kuin venäläiset Talvisodassa, mutta kuitenkin.

Miksei muuten kautta aikain liigassa kenelläkään muulla ole muistaakseni ollut luumustelmaa kuin Mullisella?

Onko Kataja jotenkin kirottu?

No onhan se kirottu Vilpaskin. Ei koskaa mestaruutta ja Teemu aina keväällä epäkunnossa....

Mutta oikeasti. Jos Kataja selviää alle kolmenkymmenen pinnan tappiolla, niin tyytyväinen pittää olla....Miten luumustelma havaitaan? Ja mikä se on?

Teemulla oli 4:stä Kataja kaudesta ainakin kaksissa play offeissa vammoja muttei kukaan puhunut luumustelmista!

Mutta draaman kaari Katajan osalta kehittyy ja keväällä 2021 (jos uusi halli kelpaa Westerholmille eikä katto vuoda tai koiranäyttelyt osu play off viikonlopuille) rävähtää. Ulkolaisetkin käydään Vegasista tai luotetaan ainakin muikkuvasu menetelmään.
 
Viestejä
19 549
Onko se muikkuvasumenetelmä sellainen, että kun muilla on vasu täynnä parempia kaloja, niin ylimääräiset ja mahanpudonneet saa Kataja lähes ilmaiseksi....?
 
Viestejä
2 089
Onko se muikkuvasumenetelmä sellainen, että kun muilla on vasu täynnä parempia kaloja, niin ylimääräiset ja mahanpudonneet saa Kataja lähes ilmaiseksi....?Jos en ihan väärässä oo niin menetelmän kehitti di , laulajaguru Jaakko Teppo. Perustuu selvän(?)näkemishommiin tai sitten muuten vain ennakkotietoon.
 
Viestejä
19 549
Ite oon kattonu peiliin monta kertaa, mutta olen huomannut, etten todellakaan ole mikään selvännäkijä.....

Eli pelin lopputulos on vielä hiukan hakusessa.

Pahoin kyllä pelkään, että tuomarit taas ratkaisevat pelin....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös