Koripallo.com

Suomalaiset koripalloilijat Euroopassa

Viestejä
1 893
Mitäs kaikkia kanavapaketteja teillä on koriksen seuraamiseen? Itellä ruutu (korisliiga,divaria,naiset, nba) ja viaplay josta Euroliiga. Vähän vaikeasti näitä on eri paketteihin ripoteltu, esim Elisalla saksan ja espanjan liigat ja eurosportilla(discovery) löytyy lega a eli italian liiga
Ruutu, Eurosport ja Elisa viihteen mukana Elisa viihde Sport 1. Eurosport ei taida enää näyttää makaronipalloa, ainoastaan Eurocupia. Petskun ja Palmin matseja ois kiva kahtella.
 
Viestejä
1 893
Reggio Emilia hävisi Europe cupin puolivälierissä Oradealle 64-71. Koponen 29 minuutissa 11/4, minuutit kasvaneet mukavasti. :)
 
Viestejä
5 379
Mitähän Alasen pelipaidan selässä lukee? :cool:

Screenshot_2021-04-05 FIBA LiveStats.png
 
Viestejä
73
Viestejä
646
Juttu vain tilaajille:


Palmi toipui pelikuntoon, mutta helmikuussa iski uusi tauti, jota italialaiset lääkärit pitivät mitä todennäköisimmin koronaviruksen jälkitautina. Sitkeäksi osoittautunut tauti vei Palmin sivuun myös EM-karsintojen ratkaisupeleistä.

–Korona vaikuttaa keuhkoihin, niin keuhkoperäinen tauti tämäkin on. Sillä tavalla vakava tauti, että jouduin hakeutumaan sairaalaan. Päiväkäynti riitti, Palmi avaa.

–Hoitoprosessi on pitkä. Niin pitkään kuin lääkitys on käynnissä, kontaktiurheilua ei suositella. Treenata voin, mutta joukkueen toimintaan en ole saanut osallistua.
Ikävämpi juttu. Todella pitkä tauko tullut ja harmilliseen paikkaan tietysti. Aiemmin uutisoitiin, että Palmi lähtee Cremonasta, mutta mies itsehän tuon kielsi. Mutta saas nähdä ostavatko sitten ulos tässä kesällä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös