Koripallo.com

Suomalaiset koripalloilijat Euroopassa

Viestejä
1 528
Suomi-poikien joukkue voitti 93-83.
Hurjat minuutit ja tehot kummallakin. Kantonen 33min/12p//9lev/7s/24tehok.
Seppälä 36min/24p/2lev/2s/18tehok.
Katselin matsia sunnuntai-illan ratoksi ja olihan Seppälä aika heitossa. Myös pari kaunista ajoa siinä. Mutta jengin tukirankana oli kyllä Kantonen, pari kertaa sössi loppupuolella pallon vastustajalle mutta muuten todella luotettavaa pelinjohtoa ja loi hyviä paikkoja koko ajan. Sitä vaan oon miettinyt ennenkin, että vähän hidas Kantonen on driblaamaan ja jotenkin nihkeältä ylöstuominen aina vaikuttaa. Mutta vastapainoksi lukee ja ohjaa pelin rytmiä todella hyvin ja tosiaan saa pallon vapaalle miehelle. Ja pystyy sit kuitenkin ajamaan ja heittämäänkin.
 
Viestejä
5 756
Mutta jengin tukirankana oli kyllä Kantonen
Katselin myös matsin ja uskoisin, ettei Aix Maurienne tule jäämään Kantosen päätepysäkiksi, oli sen verran vakuuttava esitys. Toki Seppäläkin todella hyvä.

Päätyseinät olivat muuten Aux Mauriennen kotisalissa hyvinkin lähellä kentän päätyrajoja :)
 
Viestejä
2 227
Aika mukava kauden aloitus näyttää olleen laajalla rintamalla: Seppälä ja Kantonen avasivat kauden vahvasti – Erik Murphy hurjana Japanissa (tosin en ole ihan varma tuon Susi-Eerikin tilaston merkittävyydestä (Japanin B2-liiga?).

Otsikkoon nostettujen ohella omaan silmään osui ainakin Salinin (Tenerife), Alex Murphyn (Granada) ja Madsenin (VEF Riga) hyvät statsit kohtuu tasokkaassa peliseurassa. Kiva oli nähdä myös Dolencin kauden lähteneen Itävallassa ihan mukavanoloisesti liikkeelle.
 
Viestejä
2 403
Nyt menee hieman off-topikiksi, mutta pakko jakaa. Tämä menisi oikestaan osioon argentiinalaiset koripalloilijat Euroopassa, mutta kun sellaista ei ole, niin pakko tyytyä tähän.

Asiaan. Huomasin juuri Italian liigan tilastoja selatessani, että Luis Scola on ollut tällä kaudella saapasmaan pääsarjan kovin pistemies . Siis Scola on 40. Ja pistekeskiarvo yli 24. On se kova!

Screenshot_20201108-092407.png

 
Viestejä
1 202
Jos jotakuta kiinnostaa koris, niin Youtubesta tulee juuri nyt Sasu Salinin Tenerife vastaan Galatasaray. Sasu ekan puoliskon pistekunkku, ja Tenerifan pojilla tuntuva johto.

Siinä linkki:
Itse löysin tämän vasta toisen jakson viimeisillä sekunneilla. Ois hyvä jos näille vapaakatselussa oleville peleille olisi oma threadi.
 
Viestejä
1 528
Löytääkös joku linkkiä Mestarien liigan eiliseen Teneriffa-Galatasaray-peliin? Sasun liekitystä ois kiva pälyillä. Toi liigan YouTube-kanava on vaan niin p@&€@ ettei sieltä kyllä löydä mitään.
 
Viestejä
2 403
Löytääkös joku linkkiä Mestarien liigan eiliseen Teneriffa-Galatasaray-peliin? Sasun liekitystä ois kiva pälyillä. Toi liigan YouTube-kanava on vaan niin p@&€@ ettei sieltä kyllä löydä mitään.
Koko peliä en nyt löytänyt, eikä sitä taida siellä ollakaan, mutta Sassulin pistetehtailusta tehty koostepätkä on tässä näin:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös