Koripallo.com

Susijengi 2017

Viestejä
1 855
Vs: Susijengi 2017

MunkkiniemenKreivi sanoi:
Pressissä Dettmann tyypilliseen melko hämärään tapaansa vastaa toimittajien kysymykseen Markkasen tilanteesta. "en nähnyt mitään loukkaantumista. Kolhuja tulee. En ole lääkäri. Osa peliä"

No toivotaan parasta!
Alaraaja vamma. Miljoona pelaaja NBA vakuutuksen ja sääntöjen mukaan varustettu erikoisteipilla ja liimalla, molemmat jalat. Tuntunee kuitenkin vielä tänään! Ilman tätä teippausta eivät vakuutukset ole voimassa, ainakin Yliopistotasolla ja nyt ollaa paaaljon korkeammalla tasolla ;D
 
Viestejä
536
Vs: Susijengi 2017

Hienoa taistelua taas Slovaniaa vastaan, mutta kun se ei riitä, jos halutaan haaveilla jatkopaikasta. Nyt pitäisi saada päävalmentajan luottokasikko pelaamaan. Hyökkäyspelaamisessa vaaditaan kurinalaisuutta ja ratkaisuja eritoten Koposelta, Salinilta, Rannikolta, Huffilta, Murphylta, Wilsonilta sekä Leeltä. Jokaisen tulisi nyt näyttää, että paikka suurkisoissa on ansaittu nykyosaamisella eikä menneillä pelimatkoilla.
Koposelta, Salinilta, Murphylta odottaisin tuollaisia 10-15 pisteen keskiarvoja. Tosin riippuu peluuttamisesta ja hyökkäyspelistä.

Mielestäni vähimmillä odotuksilla kisajoukkueeseen valitut Koivisto, Kotti ja Huff, Nuutinen ovat täyttäneet ruutunsa hienosti, enempää ei voi odottaa, vaikka toivoisi. Lee tuntuu olevan vain suht hidas puolustaja ja yksi lisä levypallotaisteluissa. Tärkeä sekin, mutta riittääkö se nykytasolla?

Lauri Markkanen, suurkisojen keltanokka on ollut joukkueensa tehokkain, mm. paras pistemies. Se kertoo jostain.
Puolustuspelissä joukkue on ollut uhrautuva, mutta hyökkäyspelaamisessa on kyllä hiottavaa ja sitä pitäisi oikeasti miettiä, mitä muutoksia siihen voisi tehdä. Valmennusryhmän peluuttamisfilosofiasta minulla ei ole harmaata aavistusta, sen verran sekavanlaista tuntuu olevan. Jokseenkin välillä oudon tuntuista.

Eilisessä pelissä Suomi oli vapaaheitoissa 8 kertaa, joista saatiin 4 pistettä . Slovenia 27 kertaa, joista 21 pistettä.
Ranskaa vastaan vastaavat lukemat 13/10 ja Ranskalla 28/26.

Slovenia pelissä kyllä tuomarit suosi slovenialaisia tai sitten he osasivat pelaa siististi sääntöjen rajamailla. Siinä meillä on opittavaa, koko koripalloperheessä.


Tänään vastassa kova Puola. Mielenkiinnolla odotan keitä on aloitusviisikossa, onko muutoksia? Mitä muutoksia on tehty hyökkäyspelaamiseen, löytyykö sitä kurinalaisuutta? Päästäänkö vapaaheitoille useammin? Löydetäänkö ratkaisuihin monipuolisuutta ja kuka tai ketkä tällä kertaa nousevat esille? Mikä on Rannikon rooli? Haetaanko Salinille enemmän ratkaisuja? Yltyykö Koponen huikeisiin suorituksiin?
Puola on vahva levypallojoukkue ja yli 10 pisteen keskiarvolla onnistuneita on 4 pelaajaa, kun Suomella on ollut tähän mennessä vain kaksi.
Vapareilla joukkue on ollut keskimäärin 26.5 kertaa, joista pisteitä on kertynyt 84.9 %:n tarkkuudella 22.5 pistettä/ottelu.
Muutenhan tuntuisi, että ennakolta on tasainen vääntö taas tulossa. Toivottavasti meillä kolmoset putoaa, niillähän me tunnumme näissä peleissä elävän...tai...

Toivottavasti näemme Markkasen taas kentällä ja peli kehittyy, ennen kaikkea saamme nauttia susijengin taistelusta, mikä päättyy tällä kertaa ehdottomasti Suomen eduksi. Tehkäämme me katsomassa asian eteen kaikkemme. Ääntä!
 
Viestejä
1 607
Vs: Susijengi 2017

Historiaa tehdään nyt sekä kentällä että katsomossa. 8]
 
Viestejä
1 354
Vs: Susijengi 2017

Lauri Markkanen on pistetilastossa kahden pelin jälkeen nelosena.

Muu Top 10: Dragic, Schroder, Bogdanovic, Fournier, Porzingis, Belinelli, Bogdanovic, Shved.
Lisäksi Lauri on levareissa kärkikymmenikössä, toisin kuin tuskin kukaan ylläolevista.

On siinä meillä pelimies ja tuleva supertähti, saatana sentään.

ps. Riipiikö ketään muuta Poikolan kommentointi? Minun mielestä turhanpäiväistä viisastelua ja laji-ihmiselle valtaosin itsestäänselvien asioiden pyörittelyä.
Lajia tuntemattomalle taas vain hämäävää ja lisäksisepietisotkeelähetyksenrytminjadramatiikankunsitäselittämistäjapyörittelyäonniinpaljonettätahtootullakiirejaseuraavatilanneonjomennytmuttapietivaanselitttää.
 
Viestejä
1 497
Vs: Susijengi 2017

Tohtori Sykerö sanoi:
Olipa trilleri Sloveniaa vastaan. Uskomattoman hienoa, että Suomi pelaa samalla tasolla Euroopan huippuja vastaan pelistä toiseen. Markkanen on kyllä huikea äijä, vaikka lopun ratkaisuyritys oli luokaton (Salin vieressä vapaana). Nosti kuitenkin henkilökohtaisella panoksellaan Suomen taistelemaan voitosta.

Sekä Suomella että Slovenialla oli pelissä 6. pelaaja. Ero oli siinä, että Slovenian kutosella oli pilli suussa.
Samaa mieltä tuosta loppuratkaisusta: Salin vapaana ja tn syöttö olisi ollut parempi ratkaisu kuin oma heitto, mutta jälkikäteen turha jossitella - varsinkaan täältä katsomon puolelta 8]
Toivotaan, että Lauri Markkanen on tänään pelikunnossa koska tiedossa Susijengin kannalta todella tärkeä matsi.
Kaikki mukaan paikan päälle huutamaan Puola kumoon.
https://www.susijengi.com/henrik-dettmann-ei-tama-ole-mitaan-matikkaa/?utm_source=Koripallo.com&utm_medium=Web&utm_campaign=News+Aggregate
https://yle.fi/urheilu/3-9813211
 
Viestejä
2 156
Vs: Susijengi 2017

Tämä: "Jos me oltaisiin voitettu, oltaisiin me tehty kaikki oikein. Se on niin sellaista." (H. Dettman, Turnoverin linkkaamassa haastattelussa)

Tää on musta hyvä muistaa.

Jos Markkanen ei olis astunut rajalle ja se kolmonen olis mennyt sisään - ja Markkanen olis saanut vielä vaparin päälle (ja pistänyt sisään) - niin aika vähän täällä puhuttais hyökkäyksen sekavuudesta tai valmennuksen huonoista valinnoista. Ranska-pelissä oli samoin yhdestä heitosta kiinni, mutta kun se meni toisinpäin, niin (melkein) kaikki oli ihanaa ja hienoa.

Huomaan saman reaktion itsessänikin. Se on aika luonnollista kun tunnereaktiot jyrää. Musta me on nähty kaksi todella hienoa matsia jotka olis kumpikin voinut kääntyä kummin päin vain ja on hienoa, että saatiin toisesta voitto. Ja kun vielä lisätään, että on pelattu lohkon kahta kovinta joukkuetta vastaan, niin tulos on vielä hienompi. Kaikissa "realistisissa" ennakkokaavioissa Suomella oli tässä vaiheessa kisoja plakkarissa kaksi tappiota.


Sen sijaan tämä ilta jännittää merkittävästi edellisiä pelejä enemmän. Edellisiä ei oltu budjetoitu voitoiksi ja Suomi sai pelata siinä mielessä vapautuneesti ja parhaansa yrittäminen riitti. Tänään pitäisi voittaa ja se muuttaa tilannetta. Ja Susijengillä on takanaan niin fyysisesti kuin henkisestikin raskas iltapeli, kun taas Puola on saanut huilata selvästi kauemmin huomattavasti kepeämmän iltapäiväpelailun jälkeen.

Kova on paikka illalla.

Kuudes pelaaja tänään kentälle!


PS. Tästä kunniamaininta päivän parhaana lohkaisuna! ;D
Tohtori Sykerö sanoi:
Sekä Suomella että Slovenialla oli pelissä 6. pelaaja. Ero oli siinä, että Slovenian kutosella oli pilli suussa.
 
Viestejä
11
Vs: Susijengi 2017

Aika huolestuttavaa jos ei tänään pystynyt Lauri harjoittelemaan joukkueen mukana. Tarkkaillaan tilannetta ja ratkaisu saattaa mennä viime hetkille:

http://www.iltalehti.fi/muutlajit/201709032200368420_nx.shtml

Kova matsi illalla tulossa ja voitto pitäisi saada raavittua kotiin. Laurin merkitys joukkueelle ollut kuitenkin äärimmäisen suuri varsinkin kun Petsku on vielä keskenkuntoinen ainakin heiton osalta.

Islanti pitäisi pystyä voittamaan ilmankin Markkasta mutta Kreikka taas äärimmäisen kova. Kaksi voittoa tuskin jatkoon riittää.

Itse ihmetellyt E.Murphyn vaisuutta kaikissa tämän vuoden peleissä. Ihan eri ukko kun mitä nähtiin Bilbaossa ja Montpellierissä. Eilen oli peli-ilme jo pikkaisen parempi mutta heitot ei vaan putoo.

Jos Lauri ei illan pelissä pelaa tai pelaa keskenkuntoisena niin löytyykö Suomelta pelaajia joilta voisi odottaa tassonnostoa? On nää vaan niin pirun pienestä kiinni.
 
Viestejä
403
Vs: Susijengi 2017

Kaksi voittoa tod näk riittää jos toinen niistä
on Puola tänään.
 
Viestejä
1 053
Vs: Susijengi 2017

Lautapallo sanoi:
ps. Riipiikö ketään muuta Poikolan kommentointi? Minun mielestä turhanpäiväistä viisastelua ja laji-ihmiselle valtaosin itsestäänselvien asioiden pyörittelyä.
Lajia tuntemattomalle taas vain hämäävää ja lisäksisepietisotkeelähetyksenrytminjadramatiikankunsitäselittämistäjapyörittelyäonniinpaljonettätahtootullakiirejaseuraavatilanneonjomennytmuttapietivaanselitttää.
Pietin kommentointi on ollut mielestäni koko kisojen parasta antia Yleltä. On todella miellyttävää, että selostajan kanssa toimii asiantuntija, eikä vaan kommentaattori. Pietin objektiivisuudelle annettava erityismaininta, itse en pystyisi vastaavaan. Laji-ihmiset saavat Pietiltä toki vähemmän kuin muut, mutta itse koen hänen kommenttinsa havainnollistaviksi ja hyödyllisiksi. Lisäksi havainnollistava puhetyyli ja asioiden käyminen läpi studiossa klippien kautta on tehnyt lajista helposti lähestyttävän myös lajia ymmärtämättömille.

Ajatus koripallon "ilmiöittämisestä" tai kansanomaistamisesta Tami Tammisilla tai Pasi Rautiaisilla on mielestäni typerä. Koripalloa katsoo nyt enemmän ja enemmän ihmisiä telkkarista, ei siihen tarvita mitään kalapaitoja tai selostajaa, joka haukkuu tuomareita seeproiksi.

Ylelle iso peukku, ja toivottavasti sama jatkuu jatkossakin!
 
Viestejä
1 354
Vs: Susijengi 2017

Viimeistä edellisestä hyökkäyksestä (jossa Markkanen menetti pallon)...valittu peli oli mielestäni huonohko, mutta se oli valmennuksen eikä Laurin valinta.

Kyllähän Arizonan peleissäkin keväällä nähtiin, että kun noin pitkä mies laittaa pallon maahan (muuten kuin suorassa korilleajossa jossa Lauri on hyvä),
riski menetykseen realisoituu huomattavan usein.

Mutta nämä nyt on näitä, jossittelu on turhaa (joskin mielenkiintoista). Ihan hyvin tilanne olisi voinut mennä toisinkin,
ja siloin tietysti ylistettäisiin Markkasen lisäksi valmennusta kylmäpäisestä ratkaisusta.

Toivotaan ja uskotaan että Markkanen on kunnossa illalla!
 
Viestejä
2 156
Vs: Susijengi 2017

Ilmeisesti myös ainakin Nuutinen saattaa olla sivussa... on muitakin kolhuja, sanoi Dettman ja vertasi jo eilen pressissä Markkasen "kolhua" Nuutisen vastaavaan. Parempi kuitenkin peli ulkona kuin kuukausia ulkona.

Kaiken ihan ansaitun Markkashehkutuksen ohessa tekis mieli kyllä muistuttaa, että jos joku on kantanut Susijengin reppuselässä takaisin peliin pahan paikan tullen, niin se on ollut kummassakin pelissä Sasu Salin - on tehnyt hurjia stoppeja ja ottanut kovia kolmosia joilla on kurottu isoja eroja. Kahden huikean esityksen jälkeen vaan hiukan pelottaa, mitäs sitten kun Salinille tulee se väistämätön hiukan huonompi peli...


Paroni kysyi, että jos Markkanen on poissa (itse lisäisin vielä, että myös kun Junnulla ei ole mennyt ihan putkeen), niin mistä apua?

Pari toivetta / optimistista odotusta:

Murphy ja Kotti tulee saamaan paljon lisää vastuuta - Erik voisi näyttää tänään, miksi se on saanut lempinimen "susi-Erkki".

Lindbom voi saada mahdollisuutensa päästä kentälle (0 minuuttia tähän mennessä) - Carl Lindbom -kolmos-show olisi iloinen yllätyskortti tälle illalle.

Koponen on parantanut peliään joka kerta viimeisessä kolmessa pelaamassaan pelissä - toivottavasti trendi jatkuu ja Koponen löytää lopulta myös sen kuuman kätensä.

Ranniko on pelannut todella vähän - Teemua on lepuutettu aika paljon huippustaroja vastaan: voisiko tänään johtaa peliä kentältä vanhaan suvereeniin tapaansa, etenkin kun Puolan joukkueen pelaajat eivät ole yksilöinä Ranskan ja Slovenian pelaajien tasoisia vaan niiden peli perustuu nimenomaan joukkuepeliin (jota Teemu osaa lukea paremmin kuin moni muu).
 
Viestejä
561
Vs: Susijengi 2017

Lautapallo sanoi:
Lauri Markkanen on pistetilastossa kahden pelin jälkeen nelosena.

ps. Riipiikö ketään muuta Poikolan kommentointi? Minun mielestä turhanpäiväistä viisastelua ja laji-ihmiselle valtaosin itsestäänselvien asioiden pyörittelyä.
Lajia tuntemattomalle taas vain hämäävää ja lisäksisepietisotkeelähetyksenrytminjadramatiikankunsitäselittämistäjapyörittelyäonniinpaljonettätahtootullakiirejaseuraavatilanneonjomennytmuttapietivaanselitttää.
Juurikin näin. Less is more voisi sopia Poikolankin kohdalle. Ei ole välttämätöntä koko ajan kommentoida joka asiaa, ja vielä pitkän kaavan mukaan.
Ja sitten sen selostaja (Sipilä tai joku ??) kohdalla olen kyllä menettänyt jo toivoni, että hän jo pikku hiljaa etenisi sille seuraavalle tasolle. Jatkuva jankuttaminen "mikä on pelaaja X:n ratkaisu tällä kertaa" "ratkaisu eturautaan tällä kertaa" "ratkaisu ilmaan" "kolmonen ilmaan" jne jne Joskus voisi olla hetken aivan vaikka vaiti ihan hiljaa, ja antaa katsojien itsekkin oivaltaa mikä on minkäkin pelaajan ratkaisu milloinkin. Kannattaisi kuunnella vaikka livebasketball.tv:n selostajia/kommentaattoreita, voisi saada oppia heistä !! Onneksi on sentään valinnanmahdollisuuksia.
 
Viestejä
514
Vs: Susijengi 2017

Sen verran kovaa dissausta Junnua kohtaan on nyt ollut täällä, että luulen että Junnu voi hyvinkin olla se joka ratkaisee tänään voiton. Minusta ainoastaan Markkanen on takuuvarma ja kaikkien muiden pelaamisen taso ailahtelee. Koponen ei tule ratkaisemaan tänään, hänen pitää olla järkevä ja keskittyä muuhun kuin heittämiseen. Puola voisi taktisesti alkaa rikkoa Koposta ja pakottaa tämä vapariviivalle, siihen ei pysty vastaamaan milllään muulla kuin penkittämisellä. Puola ei ole mikään erikoisempi joukkue, Slovenia voitti Puolan aika helposti. Jos käy niin että markkanen ei pysty pelaamaan, niin sitten menee kyllä väännöksi. Puolalla on selvä palautumisetu, eilen päivällä matsi umpisurkeaa Islantia vastaan. Oletan että Kreikka voittaa tänään Slovenian, ottelu tulee liian pian eilisen jälkeen ja sloveniassa myös helpottuneita fiiliksiä jatkopaikan varmistuttua.
 
Viestejä
1 601
Vs: Susijengi 2017

Slovenia pelin ensimmäisellä puoliajalla aloin jo todella huolestua, että meidän pelaajat väsyivät jo yhteen pitkäksi menneeseen Ranska-peliin. Ensimmäinen puoliaika oli kaikin puolin huonoa peliä Suomelta. Slovenia oli intensiteetissä monta pykälää kovempi ja Suomi näytti väsyneeltä. Slovenia takoi Dragicin johdolla peräti 52 pinnaa puoliaikaan mennessä. Onneksi meillä kolmoset tippuivat lähes 50% tarkkuudella ekalla puoliskolla, niin olimme vain 10 pinnaa perässä. Ilman muutamaa Salinin ja Markkasen kovaa kolkkia peli olisi ratkennut jo ekalla puoliskolla.

Onneksi Suomi tuli toisella puoliajalla peliin ihan erilaisella ilmeellä ja sai Slovenian hyökkäyspelin kuriin. Slovenia tekikin toisella puoliajalla enää vain 29 pinnaa verrattina ensimmäisen puoliskon 52 pinnaan. Puolustuksessa isoin muutos puoliajalla oli se että Dragicia hedgattiin aina pick-and-rolleissa ja pallo pyrittiin saamaan pois Dragicin käsistä. Se toimi. Suomi olisi voinut jopa karata aikaisemminkin johtoon, kun muutama Murphyn ja Salinin täysin vapaa kolkki olisi mennyt sisään.

Markkasen kohdalla ei ylisanoja enää voi käyttää. Aivan huikeaa pelaamista! :eek: Olen aikaisemmin ollut vähän skeptinen Markkasen NBA-menestyksen kanssa, mutta kyllä nyt melkein on pakko hypätä hype-junan kyytiin. Eilen nähtiin muutama todella kova kori Markkaselta esim. kääntöhypäri oikelta laidalta, step-back kakkonen vasemmasta kulmasta ja viimeisen minuutin ajo vasemmalla kädellä viimeistellen. Nuo olivat kaikki kyllä aika kovan tason viimeistelyjä, joita harvemmin nähdään näin nuorelta kaverilta. Lisäksi Markkasen heittovarmuus on aivan älytön. Vapaat kolkit eivät paljon ohi mene. 20-vuotias kaveri on tähän mennessä takonut Euroopan suurmaita Ranskaa ja Sloveniaa vastaan 54 minuutissa 46 pinnaa! Toivottavasti Markkanen pelaa tänään.

Mielestäni oli ihan oikein pelata viimeinen tilanne Markkaselle Mutta pallo olisi kannattanut pyrkiä pelaamaan Markkaselle lähemmäs koria esim. mid-postiin tai jompi kumpi laita tyhjentäen. Markkasen vahvuus ei kuitenkaan ole kuljetuksesta ajo korille, joten sikäli tuo oli vähän erikoinen valinta.
 
Viestejä
817
Vs: Susijengi 2017

Lautapallo sanoi:
Viimeistä edellisestä hyökkäyksestä (jossa Markkanen menetti pallon)...valittu peli oli mielestäni huonohko, mutta se oli valmennuksen eikä Laurin valinta.

Kyllähän Arizonan peleissäkin keväällä nähtiin, että kun noin pitkä mies laittaa pallon maahan (muuten kuin suorassa korilleajossa jossa Lauri on hyvä),
riski menetykseen realisoituu huomattavan usein.

Mutta nämä nyt on näitä, jossittelu on turhaa (joskin mielenkiintoista). Ihan hyvin tilanne olisi voinut mennä toisinkin,
ja siloin tietysti ylistettäisiin Markkasen lisäksi valmennusta kylmäpäisestä ratkaisusta.

Toivotaan ja uskotaan että Markkanen on kunnossa illalla!
Mitä nähtiin Arizonan peleissä? Laurilla oli isoja minuutteja pelaavista vähiten menetyksiä JA juuri samanlaisesta isolation pelistä veti myös yhden voittoheiton.
 
Viestejä
2 318
Vs: Susijengi 2017

Junnu on ollut suurin alisuorittaja tähän asti. Ei hän missään nimessä ole niin huono pelaaja kuin miltä nyt on näyttänyt. Kuukauden takaisessa Latvia-pelissä Junnu oli täysin pysäyttämätön. Tuntuu vähän siltä, että joku Karnowskin keltainen iso mutta hidas puolustaja saattaa sopia hyvin postissa liikkuvalla Leelle. Junnu on vähän sellainen joko-tai-pelaaja. Jos alkuun tulee muutama onnistuminen, niin hän voi hyvinkin nousta ratkaisijaksi. Tason nostamista kaivataan nyt häneltä kuten myös pahasti alisuorittaneelta Murphylta.

Laurin pelaaminen on vielä epävarmaa. Toivotaan parasta!
https://yle.fi/urheilu/3-9813384

Fun fact: Koponen on 2 pelin jälkeen turnauksessa syöttötilaston ykkönen ja Markkanen pistetilaston nelonen.

Tänään on sitten se peli, jota ennakkoon pidettiin ehkä kaikkein tärkeimpinä.
 
Viestejä
1 354
Vs: Susijengi 2017

paint sanoi:
Mitä nähtiin Arizonan peleissä? Laurilla oli isoja minuutteja pelaavista vähiten menetyksiä JA juuri samanlaisesta isolation pelistä veti myös yhden voittoheiton.
Muistan pari kolme tapausta, jossa Lauri joutui viemään palloa ylös puolen kentän paikkeilla, ja seurauksena oli menetys.

Tuon kokoiselle pelaajalle pallon kuljettaminen ei vaan ole se luontevin juttu.
Kolmosen kaarelle tai sen sisään pallon saadessaan Lauri kyllä pystyy haastamaan puolustajan.
 
Viestejä
1 947
Vs: Susijengi 2017

Kyllä se taitaa tässä vaiheessa tämänkin supermiehen uraa olla nii, että ei vielä 12 metriin palloa viimeiseen hyökkäykseen. Psykologiselta kannalta ajatellen kuitenkin, mun mielestä on mahtavaa että L marinoidaan kaikilla tasoilla ratkaisijaksi. Niitä on aika vähän suomalaisessa palloilussa....Ja saf:n ansiokkaaseen kommenttiin sen verran, että noissa tilanteissa ainoa syöttö on sivurajalta kentälle, eikä palloa olisi voinut saada suoraan viiteen metriin, paitsi joku epätoivoinen allihuup. Tänään voitto!
 
Viestejä
2 888
Vs: Susijengi 2017

Espoon Nash sanoi:
Pietin kommentointi on ollut mielestäni koko kisojen parasta antia Yleltä. On todella miellyttävää, että selostajan kanssa toimii asiantuntija, eikä vaan kommentaattori. Pietin objektiivisuudelle annettava erityismaininta, itse en pystyisi vastaavaan. Laji-ihmiset saavat Pietiltä toki vähemmän kuin muut, mutta itse koen hänen kommenttinsa havainnollistaviksi ja hyödyllisiksi. Lisäksi havainnollistava puhetyyli ja asioiden käyminen läpi studiossa klippien kautta on tehnyt lajista helposti lähestyttävän myös lajia ymmärtämättömille.

Ajatus koripallon "ilmiöittämisestä" tai kansanomaistamisesta Tami Tammisilla tai Pasi Rautiaisilla on mielestäni typerä. Koripalloa katsoo nyt enemmän ja enemmän ihmisiä telkkarista, ei siihen tarvita mitään kalapaitoja tai selostajaa, joka haukkuu tuomareita seeproiksi.

Ylelle iso peukku, ja toivottavasti sama jatkuu jatkossakin!
Tästä paljolti samaa mieltä.

Yle on ollut suuressa osassa rakentamassa Susibrandia ja toiminta on hyvää.

Seuraava askel YLEllä olisi ehdottomasti x/o -piirrostekniikan mukaan ottaminen ja hidastusten näyttäminen esimerkiksi aikalisillä ja tauoilla. Nuo Pietin puheet aukeaisivat paljon suuremmalle joukolle jos rullaaminen / heikko puoli jne kerrottaisiin katsojille vielä piirrostekniikan avulla.

Toivottavasti se on seuraava vaihe.

Mutta kyllä meitä korisfaneja on viimeisen kymmenen vuoden aikana hemmoteltu vuosi vuodelta enemmän. 10 vuotta sitten oli juhlapäivä, jos Tomi Tiilikainen pääsi selostamaan jonkun erikoiskanavan erikoislähetyksen. Pikku hiljaa sen jälkeen on lajia tuotu entistä enemmän kuvaruutuun ja nyt EM-kisoja näkee kahdelta kanavalta paljon jopa hyvien suomenkielisten selostajien (Sipilä & Palotie) lisäksi moneltä nettilinkiltä.

Hyvältä näyttää.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös