Koripallo.com

Susijengi 2017

Viestejä
889
Vs: Susijengi 2017

M3 sanoi:
Loukkaantuiko Rannikko. Oli kentällä muutaman sekunnin ja takaisin vaihtoon.

Siltä näytti, kaatui low postin tienoilla ja linkutti vaihtoon. Toivottavasti ei pahempaa.

JOKERY sanoi:
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&c=747874&lang=en&eid=557456&lid=747874&ci=275&si=3

Mulla pyörii tämä ihan hyvin, suuri kiitos! Mukava kun ei tarvitse säätää Unibetilla selaimen zoomin ja automaattisen uloskirjautumisen kanssa.

Suomenkin peli lähti rullaamaan kun puolustuksessa lisättiin intensiteettiä ja Tshekki jumitti puolenkentän trappeihin. Markkasta näkisin kyllä kentällä enemmän, ja pelejä jossa hänelle pelattaisiin palloa. Jos näissä peleissä ei osata hyödyntää hänen kykyään vetää puolustus itseensä, osataanko kisoissa?

Lindbom kävi pelaamassa pari hassua minuuttia, mutta ei taida uhata Nuutisen tai A. Murphyn paikkaa (yksi näistä kolmestahan taitaa jäädä ulos)?
 
Viestejä
997
Vs: Susijengi 2017

Suomi pelaa kyllä kauheaa peliä...


hyökkäyksessä ei oikein tiedetä mitä tehdä.. palloo kuljettaa vain ja ainoastaan pelintekijä kukaan ei uskalla haastaa. Huff ottaa helppoja virheitä (nauraa päälle) ja ei pomputa palloa vaan pitää ja seisoo paikalla, miksi?

tshekki ei ole mikään korisjätti ja on ehkä sitä hieman JOS 3 parasta pelaaja olis mukana, silti suomi pelaa aivan päin persettä tällä hetkellä.

MIKSI ei markkaselle voida pelata pick and pop tilanteita???? kun se selvästi on se vahvuus.

toivotaan tästä kunnon turpasaunaa nii heräisi tää jengi. Huolimatonta työskentelyä, helpoista paikoista ei sisään.
 
Viestejä
1 547
Vs: Susijengi 2017

Erinomaisia syöttöjä korille juoksijoille tsekeillä.
Tsekit ovat nopeita ratkaisuissaan, suomipojat jahkailevat. Ja Markkanen... miten se voi pärjätä NBA:ssa!

Edit: Kaikkinensa, kun olen katsonut kaikki kolme peliä tänään, niin suomipojat pelasivat kuin suomipojat alle 16 Saksa-häviössä ja Tsekki pelasi kuin Suomen tytöt alle 16 Viro-voitossa.
 

M3

Viestejä
660
Vs: Susijengi 2017

Harmi kun Junnu on niin lyhyt ettei yllä donkkaamaan jalat kiinni lattiassa.
 

M3

Viestejä
660
Vs: Susijengi 2017

Suomen peli hajosi täysin Rannikon loukkaantumiseen.
 
Viestejä
889
Vs: Susijengi 2017

Se on ehkä ihan ymmärrettävää, että hyökkäyksessä ei ole ideaa kun sitä on pyörittämässä joukkueen kolmos- ja nelospointit. Kun lisäksi Markkasella on tosi huono ilta. Mutta se on kyllä huolestuttavaa, että näin lähellä kisoja susipuolustus on noin totaalisen sekaisin. Jatkuvasti hävitään tilanteita siksi että ollaan rotaatiossa myöhässä tai sitten tullaan pallollista vastaan polvet suorina tai parhaassa tapauksessa jalat ilmassa. Tshekki on näyttänyt hyvältä, mutta toisaalta, on helppoa pelata kun vastustajasta pääsee yhdellä askeleella ohi ja joko apua ei tule tai jos tulee niin toinen kaveri on kaarella vapaana.

Puistattava kokemus tämä peli kyllä oli.
 
Viestejä
997
Vs: Susijengi 2017

Suomen pelaajat nauravat omille helpoille virheille? MIKSI

Huff on aika pehmee kapteeniksi.

Kisoihin aikaa alle 2 viikkoa ja peli on tällä malilla?

Siis vaikka rannikko ei pelaa nii senhän takia nikkarinnen on ollut mukana ja harjoitellut yhtä paljon kuin muut ja pelaa korisliiga mvp statuksella. Silti suomen hyökkäys on aivan kaameta kuraa, Toistan tsekki ei ole mikään supermaa ja susijengin "kaikkien aikojen kokoonpanolla vetää ihan vihkoon"

Iso tappio tästä kiitos. Pitäisi herättää ton jengin.

Vaikuttaako HD:n epäonnistumiset seurajoukkue tasolla susijengiin?

Huolimatonta hyökkäystä ei saada sisään helposista paikoista. Pick and pop hyökkäyselementti on tuntematon. Toijalan uusi hyökkäyspään elementti on erittäin toimiva. Onko susijengissä liikaa valmentaja staffia sekoittamassa kaikkea?
 
Viestejä
148
Vs: Susijengi 2017

Vaadin Mikko Koivistoa kisoihin! 16min peliajalla ei taaskaan tullut pakkasta kahtakymmentäkään. Huippupelaaja, todellinen 3&D ammattilainen!
 
Viestejä
997
Vs: Susijengi 2017

Valkohai sanoi:
Vaadin Mikko Koivistoa kisoihin! 16min peliajalla ei taaskaan tullut pakkasta kahtakymmentäkään. Huippupelaaja, todellinen 3&D ammattilainen!

tällä hetkellä suomen paras pelaaja.

Yksi treenipeli jäljellä, hyvillä mielin :) Kaikkien aikojen kokoonpanolla.

Susijengi voisi ottaa mallia vastusajien skriini pelaamisesta! Suomen skriinit on luokkaa "mennää vähän siihen mutta pehmeästi" Kun vastustaja asettaa kovia skriinejä ja suomen pelintekijä jää aina jalkoihin ja syntyy miss match.

Mitä hyökkäyspään elementtejä susijengi on treenannut viimeiset 3 viikkoa? En näe mitään muuta kuin että ainoa pelaaja joka kuljettaa palloa on pelintekijä. Pelintekijä syöttää ja seuraava suomalainen pitää palloa kädessään kunnes pelintekijä on juossut kentän ympäri ja hänelle pelataan pallo taas? Eikä joukkueesta löydy muita kuin seisoiskelijoita?
Vaadin lisää haastoja, korille ajoja, virheiden hankkimista, röyhkeyttä.

Vaikka rannikko ja koponen ei pelaa ei se saisi vaikuttaa näin paljon muiden tekemisiin.

Tshekillä 3 parasta pelaaja poissa vielä kaiken lisäksi.
 
Viestejä
2 333
Vs: Susijengi 2017

Aika jäätävää katsottavaa toista neljännestä lukuunottamatta.

Suomen kolmoset 19%, Tsekin 50%. Mutta ei mennyt toisella puolikkaalla Suomelta sisään korin altakaan - ei edes toisella tai kolmannella yrittämällä. Tsekillä kakkosetkin 65% sisään. Jotenkin oli sekä puolustus että hyökkäys pehmeetä.

Markkanen on edelleen tärkeä levypalloissa, mutta sen omat ajot oli kyllä epätoivoisia tänään.

Lindbom teki taas kaiken oikein ja pelasi hyvin, mutta kisajoukkueeseen ei taida olla mitään reittiä.

Rannikkoa ja Kopostahan tuo peli kaipaa. Aika isosti.

Ja energiaa & sielua.

Ja vähän johdatusta pallon lennon jumalilta. :)
 

M3

Viestejä
660
Vs: Susijengi 2017

Alex sentään haastaa, ajaa korille ja hankkii vapareita, mutta vaparit ei vaan uppoa. Lindbom vaikuttaa Alexiin verrattuna hitaalta, löysältä ja veltolta.
 
Viestejä
997
Vs: Susijengi 2017

M3 sanoi:
Alex sentään haastaa, ajaa korille ja hankkii vapareita, mutta vaparit ei vaan uppoa. Lindbom vaikuttaa Alexiin verrattuna hitaalta, löysältä ja veltolta.

Kyllä Alex tekee niin.

Muut seuraa kiltisti miten hyökätään ilman mitään tolkkua, jos 40 min pelistä on ollut sitä nii voisi omia ajoja, haastoja kokeilla. Liikaa ollaan nyt pelintekijän varassa kun omasta taskusta ei löydy ratkasuja. Huff milloin viimeksi haastanut? Ei jälka vissii riitä kun puolustuksessa hymyilee omille helpoille virheille.
 
Viestejä
3 508
Vs: Susijengi 2017

Olipas huono peli-ilme, tappionumerot oli aika pahat mutta olisin enemmän huolissani joukkueen ilmeestä. Haluton ja mauton, toivottavasti yhdessäkään kotiottelussa ei pelata tuolla ilmeellä.

Meidän pelaajamateriaali ei vaan ole kovin hyvä tai leveä. Muistan hyvin kun niinä kamalina B-divariaikoina Rannikko oli tähtipelaaja, mutta rikkoi ennen kauden alkua polvensa ja jätti kv-pelit jälkeen ja Suomi taisi olla B-sarjassa 1-9. Suunnilleen samoilla pelaajilla + terveellä Rannikolla + esiin putkahtaneella Salinilla ja Koposella sitten tehtiin historiaa.

Markkanen on kuitenkin vielä raakile, varsinkin fyysisesti. Leikatessaan syötön jälkeen Lauri ei pääse yhtään irti vastustajan kahvaamisesta ja ainakin tänään tuo kahvaaminen sallittiin.

Me olemme valitettavan paljon riippuvaisia Koposesta. Tshekiltä taisi tänään puuttua useampikin tähti. Meille Koposen puuttuminen on lähes katastrofi, tshekeillä tähtien puutetta ei näkynyt.
 
Viestejä
2 214
Vs: Susijengi 2017

Kun ei ole ketään (Petsku/Teemu) pyörittämässä joukkuepeliä näkyy suomalaisten heikkous: ei pystytä voittamaan omaa miestä 1vs1-tilanteissa. Kun ei Petsku/Teemu johda peliä ja jaa palloa tekopaikkoihin, niin ei keneltäkään löydy osaamista tai kovuutta tehdä koreja. Aivan susia suurin osa susista.
 
Viestejä
1 159
Vs: Susijengi 2017

Ihmettelen kyllä minäkin tuota Suomen puolustusta. Oliko se Pekka Salminen sittenkin se kaveri, jota tarvittaisiin tuolla mukana?
 
Viestejä
889
Vs: Susijengi 2017

Sellainenkin huomio vielä, että Kotin kanssa pelataan kyllä pick'n'rollia, mutta Markkasen pick'n'popit ovat loistaneet poissaolollaan. Esim. Wilsonin kanssa tätä olisi voinut tänään kokeilla, kun puolustajat eivät pysyneet hänen perässään ja hyökkäys oli muuten niin tukossa. Paperillahan Markkasen pitäisi olla jengin kovin heittäjä, jos vaan pääsisi heittämään.

Minulle on ollut kyllä yleensäkin tosi iso yllätys, että maajoukkueessakin Markkanen tuntuu saavan pallon vain vahingossa. Varmaan miestä itseäänkin turhauttaa, ja sitten nähdään noita pakotettuja hätäisiä ratkaisuja. Eikö Henkalla riitä luotto nuoreen lupaukseen?
 
Viestejä
203
Vs: Susijengi 2017

Lindbom 7 min. ja 6 pist. ja vielä yksi riisto ja teho 5. Koivisto 17 min. 5 pist. ja teho 2. Hienoa, että Lindbom taas pääsi näyttämään taitonsa. Valitettavasti Dettmann on valintansa jo tehnyt. Vanhoilla meriiteillä sotaratsu Koivisto on varmaan kisajoukkueessa. Loimaalla pelatessaan ja voittaessaan kaksi Suomen mestaruuttaa Koivari oli todella hyvä ja myös vielä Koperissa. On kuitenkin taantunut noista ajoista aika paljon ja on varsin heikko puolustuspäässä. Lisäksi kärsi viime kaudellakin loukkaantumisista ja mahtaako olla nytkään täydessä kunnossa. Toivoisin kuitenkin, että Lindbom valittaisiin Koiviston sijasta kisajoukkueeseen, koska hän on nuori ja nälkäinen. Uskoisin, että Lindbom olisi musta hevonen, joka voisi yllättää kisoissa. Kuka muistaa vielä viime kaudella, miten Lindbom teki yhdessä korisliigan ottelussa 36 pistettä.
 
Viestejä
4 017
Vs: Susijengi 2017

PikkuMikko sanoi:
Muistan hyvin kun niinä kamalina B-divariaikoina Rannikko oli tähtipelaaja, mutta rikkoi ennen kauden alkua polvensa ja jätti kv-pelit jälkeen ja Suomi taisi olla B-sarjassa 1-9. Suunnilleen samoilla pelaajilla + terveellä Rannikolla + esiin putkahtaneella Salinilla ja Koposella sitten tehtiin historiaa.

Tuo kyseinen kesä taisi olla 2010, jolloin oltiin jo kolmatta vuotta A-divarissa. Voi olla, että nuo jaottelut olivat jo jääneet poiskin silloin. Suomi veti EM-karsinnat 1-9, Koposen, Rannikon ja Möttölän ollessa sivussa. Lopultahan nuo pelit olivat vain plussaa, koska Suomi pääsi lisäkarsintoihin kisojen laajennuksen myötä ja sitä kautta Liettuaan.
 
Viestejä
997
Vs: Susijengi 2017

On kyllä älytöntä että ei olla edes KERTAAKAN pelattu pick and poppia markkaselle joka on JUURi se vahvuus? Ei siinä pick and popista tarvitse muodostua täysin vapaata kolmosta markkaselle sillä hänhän on nimenomaan kova heittäjä ja heittää kovalla prossalla niistä. Sitä peliä on käytetty niin paljon jenkeissä ja toiminut ottelusta toiseen, vaikka vastustaja on lukenut sen. Jos taas vastustaja lukee hyvin ja tulee vastaa niin markkasen nopeus riittää mennä puolustajasta ohi ja korille.

EN YMMÄRRÄ DETTMANN.
 
Viestejä
1 677
Vs: Susijengi 2017

Miumau sanoi:
Kun ei ole ketään (Petsku/Teemu) pyörittämässä joukkuepeliä näkyy suomalaisten heikkous: ei pystytä voittamaan omaa miestä 1vs1-tilanteissa. Kun ei Petsku/Teemu johda peliä ja jaa palloa tekopaikkoihin, niin ei keneltäkään löydy osaamista tai kovuutta tehdä koreja.

Vaikka peliä olisi pyörittämässä kuka tahansa niin Susijengissä ei ole kuin yksi pelaaja joka pystyy melkein ketä vastaan tahansa voittamaan oman puolustajansa. Se on (terve) Petteri Koponen. Kaikki muut ovat EM-kisa tasolla vähän b-korin jätkiä ainakin "Elite Eight" maita vastaan (Mutta lähihistoriaa tarkastellessa tämäkin on jo huima tason nosto). Markkanen on vielä kokemattomuudestaan johtuen jokerikortti joka saattaa nousta hyökkäyksessä Koposen rinnalle tärkeimmäksi tai sitten se tapahtuu vasta seuraavissa kisoissa (jos sinne päästään).

Todellisten huippuyksilöiden puutteesta johtuen Susijengin koripallon on aina tukeutunut erityisesti joukkuepelamiseen. Joukkueena hyökätään ja joukkueena puolustetaan kun yksilöt eivät ole se millä voi loistaa ja isoimpien miesten painissa hävitään aina. (tulevaisuudessa (toivottavasti) Hannes Pöllä on toivomme tässä painiluokassa)

Suomen vastakohtana on USA jossa joukkeen kokoonpanolla ei ole väliä, eikä pelityyliä tai kirjaa edes tarvita kun jokainen pelaaja pystyy voittamaan 1 vs 1 pelaamisessa oman puolustajansa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös