Koripallo.com

Tampereen Pyrintö 2023-2024

Viestejä
3 032
Perhana, siellähän on tullut yksi voittokin sen jälkeen kun viimeksi vilkaisin taulukkoa. Ikävä kyllä myös yksi tappio lisää ja 1-6 rekordilla jumbosija hallussa. Ei tukevasti, mutta hallussa. Kohtahan alkaa olla ihan todenteolla tekemistä siihen playoff-paikkaan.
 
Viestejä
181
Kolmas jakso 13-32. Mitä tapahtui kaksikolle Sopanen & Vasell? Täydellinen jäätyminen ja neuvottomuus. Huhhuh.
 
Viestejä
358
Ei tällä top6 nousta, mutta nyt on kaikki kehissä ja Chuku näytti oikein hyvältä ja Leppänen tulee tekemään sen 5p peli.
Kyllä tällä porukalla Loimaa pari kertaa voitetaan.
Kysymys kuuluukin, että pystytäänkö ketään yllättämään samalla tavalla kuin Loimaa yllätti Kauhajoen.

Ja itsellä on kyllä luottoa Kioniin. Nyt niistä virheistä maksetaan toisessa päässä, mutta ehkä tilanne on alemmassa loppusarjassa toinen.
 
Viestejä
18
Satuin katsomaan illan matsin jälkikäteen Ruudusta kelaillen. Ei mitään tolkkua Pyrinnön tekemisessä ”täydellä rosterilla”. Kobrat oli selkeästi valmiimpi ja parempi. Tamperelaisille tuli liikaa juniorimaisia helppoja menetyksiä, epävarmuutta ja -tietoisuutta omassa pallon hallinnassa, torjuntapelkoa hyökkäyksessä, typeriä virheitä ja puolustus kuutamolla. ”Sahanpolttajiakaan”ei voi syyttää tällä kertaa tappiosta. Antero piti ainakin median tietojen mukaan painavan puheen joukkueelle. Eikös se ole myös valmennuksen duunia? Pakka kasaan eli pitkä on vielä taival, mutta jospa se tästä…
 
Viestejä
94
Pyrintö on pelannut tähän kauteen 32 jaksoa joista se on onnistunut voittamaan 10. Näistä voitetuista jaksoista kuusi on tullut pelien viimeisiltä jaksoilta ottelun ratkettua.

Sanoisin, että Pyrinnön pitää parantaa mikäli mielii päästä pois putoajan paikalta
 
Viestejä
1 027
Pyrinnön jengi on kyllä vaisu, hengetön ja jopa pelokkaasti pelaava. Oikein henkeviä jaksoja on ollut tähän mennessä vain muutama. Suomalaispelaajien pitäisi pelata ihan ylärajalla, että voittoja tulisi ja siihen ei tällä hetkellä kykene kukaan.
 
Viestejä
5 500
Missähän ne yleisurheilujaoston toiminnanjohtajan lupailemat profiilihankinnat ovat?

Screenshot_20231109_143659_Samsung Internet.jpg
 
Viestejä
175
Kioniin löytyy vielä luottoa. Joukkue on vaan armottoman lyhyt liigaan. Ei kaikkien
tarvii olla jättiläisiä, mutta kun niitä ei ole yhtään. Kaiholla muistelee aikoja kun oli
kotimaisia pitkiä äijiä. Nikkilä, Ahvenniemi, Heinonen. Eikö pirkanmaalla kasva enää
kukaan pitkäksi vai eikö niitä saada koriksen pariin?
 
Viestejä
365
Katsoin tässä veikkauksia kauden alussa missä mikäkin joukkue voisi runkosarjan jälkeen olla. Nopsalla vilkaisulla ei yksikään vaikannut pyrinnölle jumbon paikkaa.

Painakaas tampesterilla joku nappula pohjaan ja hakekaa vaikka daimondin poika pelaamaan tehkää nyt helkkari ihan mitä vain. Eihän liigan yksi legendaarisin joukkue kuulu dirreen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös