Koripallo.com

Tampereen Pyrintö 2023-2024

Viestejä
480
Tampereella suurin ongelma taitaa olla se, että hallia ei periaatteessa tarvitse kuin Pyrintö. Messu-, kokous- ja keikkapaikkoja on ihan tarpeeksi. Pitäsi saada toinen "suurseura" yhteiskäyttäjäksi.
Niin kai kun salibändykin innovoi Ideaparkkiin tilat. En ole itse käynyt, mutta ainakin tuossa 2021 jutussa hehkuttavat tyytyväisyyttä.
 
Viestejä
1 006
Sisäpiirilähteiden mukaan Pyrinnön entinen toiminnanjohtaja halusi tiukasti pitää kiinni siitä että pelataan Pyynikillä erilaisten järki ja vähemmän järkiperustein. Hokin siirtyessä Hakametsästä pois olisi ollut koriksen ja säbän mahdollisuus. Nyt menee pitkään
 
Viestejä
511

Tuossa vuoden takaisessa Ylen uutisessa on mainita alueelle tulevasta uudesta palloiluhallista, mutta ei sen enempää detaileja? On Tampereella uutta ifoa aiheesta? Itse vanha jäähalli pysyy tulevaisuudessadin jääurheilun käytössä.
 
Viestejä
1 505
Sisäpiirilähteiden mukaan Pyrinnön entinen toiminnanjohtaja halusi tiukasti pitää kiinni siitä että pelataan Pyynikillä erilaisten järki ja vähemmän järkiperustein. Hokin siirtyessä Hakametsästä pois olisi ollut koriksen ja säbän mahdollisuus. Nyt menee pitkään
En tiedä milloin tuo on lähteiden mukaan tapahtunut, mutta kyllä Hakaset on jo monesti tuonut esiin tarpeen uudesta hallista. Aluksihan sitä soviteltiin Santalahteen, mutta se ei edennyt. Seuraavaksi halli oli mukana Särkänniemen uuden kaavan pohdinnoissa, mutta sieltäkin se oli pois pyyhitty jo viimeisimmissä versioissa. Tuo Ratina-ajatus taitaa olla lähtenyt liikkeelle Jarmo Hakasen pohdinnoista yhdessä artikkelissa, jossa toi sen ajatuksen esiin, mutta tuskin kaupungilla on sitä tarkemmin pohdittu.

Hakametsän Sport Campus ja sen uusi sisäpalloiluhalli tulee jollain aikajänteellä, mutta ei hoki tai muukaan jääurheilu ole mihinkään Hakametsän hallista lähtenyt, vaikka liigaa Noksulla pelataan. Ei siis ole käytettävissä korikselle tai säbällekään.

Ei tarvitse olla kummoinen maagikko arvatakseen, että Classic ja muut säbäjoukkueet odottavat innokkaina Hakametsän uutta palloiluhallia ja silloin on edessä Classicin paluu takaisin Tampereelle. Sitten voi alkaa vääntö uuden hallin pääkäyttäjistä, lattiamateriaaleista ja muusta kiinnostavasta. Pyynikkiä ei enää edes juuri remontoida, joten lähivuodet Pyrintö on sen rapistuvan ladon vankina, mutta ei se ole Hakasten tai Pyrinnön tahtotila. Kaupungin urheilupaikkarakentaminen on viime vuosina keskittynyt ihan muihin lajeihin eikä nytkään ole näköpiirissä sisäpalloilulle kuin Hakametsän uusi halli sitten joskus. Mutta ainahan sitä voi toivoa.
 
Viestejä
1 374
On toi Pyrinnön peli aikamoista säheltämistä.Iso työ on valmennuksella jotta joukkue alkaa voittamaan pelejä
 
Viestejä
18
On toi Pyrinnön peli aikamoista säheltämistä.Iso työ on valmennuksella jotta joukkue alkaa voittamaan pelejä
Pelit paranee ihan varmasti jatkossa!
Kyllä Pyrintö ainakin pari voittoa runkosarjassa ottaa.
Vastuuta lisää Anterolle.
Kessun +/- tilasto näytti olevan ehdottomasti joukkueen paras suhteessa peliaikaan rökäletappiossa Kouvoja vastaan.
 
Viestejä
84
Jäin eilenkin ihmetteleen mm. juuri Lehdon peliesitystä. Hän jätti käyttämättä lukuisia hänelle hyvinkin tyypillisiä kovaprosenttisia pelitilanneheittoja ja ajoja ja antoi palloa vain eteenpäin. Jotenkin jäi sellainen vaikutelma, että hän yritti nostaa joukkuhenkeä tai jotain antamalla vastuuta varsinkin näille junnuille. Mielestäni tässä tilanteessa Lehdon tulisi vain ottaa kaikki mahdolliset pisteet ja yrittää omalla esimerkillään nostaa joukkuetta.

Toinen seikka, joka on vaivannut alkukaudesta on ollut takamiesten (ja toki muidenkin) 3 pisteen heittojen onnistumisprosentit. Jotta menestystä tulisi tämän osa-alueen on parannuttava, koska korin lähelläkään ei mitään suurempaa etua näillä miehillä pystytä luomaan. Lisäksi, mielestäni Talleyn suoritukset eivät ole olleet mitenkään erinomaiset. Hän ei oikein loista millään osa-alueella ja lisäksi hän tuntuu tuskastuvan liian helposti tehden tyhmiä ratkaisuja. Eli mielestäni Pyrinnön suurin heikkous tuntuu olevan pelinrakentajaosastolla.
 
Viestejä
480
Aamulehdessä Sopanen sanoo "Meidän on tehtävä jotain" ja että Jordon Talleyn "käyrä ei ole nouseva".

David Azore ei jatka.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
3 505
Talley ei ainakaan osaa muuta kun itkeä tuomareille ja kiukutella kentällä...... todella huono heittäjä
Talley on kyllä varsin vaatimaton pelaaja liigaan, joten eiköhän Sopanen saa Hakaselta sen verran pelimerkkejä että vaihto tapahtuu.
Nuo Purinnön kaksi alamittaista sisäpelaajaa ovat itse asiassa suoriutuneet aivan kohtuullisesti, kaksi pienempää eivät.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 539
 
Viestejä
92
Jos siellä Pyrinnön toimistolla oikeasti ketään kiinnosta pistää tikkua ristiin tiedottamisen tai markkinoinnin suhteen niin hommatkaa sinne vaikka joku tettiläinen näpyttelemään somepäivityksiä.

Tää on jo äärimmäisen noloa ja naurettavaa. Ollaan niin Isoa seuraa, mutta mitään ei tehdä.
 
Viestejä
640
hommatkaa sinne vaikka joku tettiläinen näpyttelemään somepäivityksiä.

Olisi kiva työharjoittelupaikka joillekin markkinoinnin opiskelijoille, jossei siis haluta yhtään rahaa käyttää. Tosin varmaan jo esimerkiksi satanen per viikko löytyisi junnuja tekemään somea... eikä tarvitse edes mitään työsopimuksia tehdä, kun voi laskuttaa kevytyrittäjänä.
 
Viestejä
2
viides häviö putkeen?? Todella noloa ihmettelen mitä siellä harjoituksissa tehdään jos sitä voittoa ei vieläkään löydy
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös