Koripallo.com

Topikki kaikelle turhalle 2

Viestejä
110
Vs: Topikki kaikelle turhalle 2

Ikäviä uutisia on viime aikoina tippunut tasaiseen tahtiin liigassa, mutta ehkä ikävintä on Chris Boshin joutuminen törkeän ryötön kohteeksi. Boshin asunnosta vietiin 340 tuhannen arvosta koruja ja laukkuja. Sen verran tiedostavia varkaat kyllä olivat, ettei tynkäkauden mestaruussormus heille kelvannut. (tähän se bosh/brazzers -kuva)
 
Viestejä
1 447
Vs: Topikki kaikelle turhalle 2

[quote author=http://press.discovery.com/us/own/press-releases/2013/own-oprah-winfrey-network-announces-special-e-2409/]MILLIONAIRE MAMA'S BOY

The new OWN series "Millionaire Mama's Boy" explores the dynamic relationship between former WNBA basketball star Pamela McGee and her 25-year-old son, Denver Nuggets center, JaVale McGee. Famous for being domineering on and off the court, Pamela is not only JaVale's mom, she's also his business manager, working to build an empire while trying to keep a tight rein on the glitz and girls that come with the life of an NBA star. Meanwhile, Pamela's managing her own life, which consists of her equally fabulous single girlfriends who also have sons coming up in the league. When Pamela needs someone to laugh with or a shoulder to cry on, she turns to her girls. Like Pamela, they are single mothers raising their sons while dating and chasing their own ambitions. With her hectic schedule, Pamela relies on her "manny" Jay to get things done. She trusts him to oversee her mansion, bank accounts and properties. While her friends think there could be a love connection, Pamela and Jay deny it - but they certainly fight like a married couple. Like any good mother, Pamela is a force to be reckoned with, and no one is going to stop Mama McGee from taking care of her own. After all, she is basketball royalty herself. They may be crazy, loud and a little wild, but family's what it's all about for the McGees and their friends. Ultimately, it's a show about family, love and the unbreakable bond between a mother and her son; all seven feet of him. The series is executive produced by Pete Tartaglia and Amy Palmer Robertson and distributed by Sony Pictures Television. Join the conversation on Twitter using #MillionaireMamasBoy.[/quote]
 
Viestejä
312
Vs: Topikki kaikelle turhalle 2

En parempaa topiccia löytänyt, mutta mistä näkisi illan pelien kokoonpanot hyvissä ajoin ennen pelejä? Tietäisi kuka lepuuttaa ketäkin!
 
Viestejä
943
Vs: Topikki kaikelle turhalle 2

Joku puhui toisessa topicissa Malik Sealysta, josta tuli mieleen B-Ball's Best Kept Secret rap levy :D Jos et oo kuullu, kantsii tarkistaa. Ihan kamalaa kuraa! Jason Kidd taisi olla kaikkein paskin. Tää Sealyn veto oli itse asiassa paremmasta päästä:

edit: Sealyn biisi jää ihan soimaan päähän... "...life's just one big jump shot"

Malik Sealy - Lost In The Sauce (1994 Rap Track)
 
Viestejä
3 280
Viestejä
2 459
Vs: Topikki kaikelle turhalle 2

Ikä ei tule yksin.

2eghabl.jpg
 
Viestejä
943
Vs: Topikki kaikelle turhalle 2

rööriroope sanoi:

En oikeen tajunnu mikä tos oli vammasta. Se, että pari junnuista tuollaisessa kuvitteellisessa hassuttelussa sanoi voittavansa Jordanin? Tulisko kaikkien vaan sanoa kuten Williams-Goss: "Jordan ei antais mun tehä pinnaakaan". Olis tullu aika tylsä juttu. Itse asiassa, musta oli hienoa että jordanin vikan mestaruuden aikoihin syntyneet kaverit arvostivat Jordanin Bryantia ja Jamesia ylemmäs.
 
Viestejä
3 280
Vs: Topikki kaikelle turhalle 2

Mielestäsi kusipäinen räkänokka, joka luulee olevansa parempi kuin kaikkien aikojen koripalloilija, ei ole vammainen?
 
Viestejä
7 425
Vs: Topikki kaikelle turhalle 2

rööriroope sanoi:
Mielestäsi kusipäinen räkänokka, joka luulee olevansa parempi kuin kaikkien aikojen koripalloilija, ei ole vammainen?
*asennevammainen.

(Mielestäni ei ole kovin räppiä käyttää tuota sanaa tuolla tavalla.)
 
Viestejä
943
Vs: Topikki kaikelle turhalle 2

rööriroope sanoi:
Mielestäsi kusipäinen räkänokka, joka luulee olevansa parempi kuin kaikkien aikojen koripalloilija, ei ole vammainen?
Me taidettiin tulkita jutun henki vähän eri tavoin. Kun usa todayn toimittaja kysyy all star pelin tiimoilla teineiltä miten he pärjäisivät historian parasta pelaajaa vastaan ja kuvailemaan miten tämä kuvitteellinen ottelu etenisi, vastaus että voittaisi ei ole minusta ollenkaan (asenne)vammaista eikä tarkoita että junnu oikeasti kuvittelisi voittavansa. Ja kuten tossa jo sanoin, se että jannujen mielestä jordan on kovempi kun james tai bryant oli suuri plussa.
 

.C.

Viestejä
324
Vs: Topikki kaikelle turhalle 2

En näe mitään väärää siinäkään, että kuvittelee, että voittaisi. Kyse on nyt kuitenkin urheilijoista, eikä heidän tehtävänsä edes ole pyrkiä realistiseen/objektiiviseen arviointiin. Eikös Iverson joskus high schoolissa sanonut, että pärjäisi MJ:lle? Eivätköhän pelaajat tiedä, että ei se ihan nyt noin menisi, mutta haittaakos se?
Eikös tuollainen vähän epärealistisen uhmakas asenne ole ihan terve nuorilla urheilijoilla. Kunhan ymmärtää sen, että ei se nyt ehkä ihan oikeasti noin mene ja ei esim. kentällä näy törkeänä itsekkyytenä.
Veikkaan, että osa pelaajista ajatteli tän niin, että mitä heidän päässään liikkuisi, jos heidät laitettaisiin Jordania vastaan. Siinä tapauksessa, tottakai pitää uskoa siihen, että voittaa se pelin.

Tuossa nyt on vähän sama juttu minkä aika monet heittäjät ovat sanoneet, eli uskovat jokaisen ottamansa heiton menevän sisään. Eihän kukaan oikeasti heitä 100% kaikista sisään ja jos he objektiivisesti miettivät, niin tottakai he ymmärtävät etteivät heitä jokaista heittoa sisään. Kyse on kuitenkin siitä asenteesta, että he uskovat aina seuraavan heiton menevän sisään.

Kun Charlotte Bobcats lähtee pelaamaan Miamia vastaan, niin uskovatko he jossain määrin voittamansa pelin. Kyllä, toivon ainakin. Eikö tuo urheiluun ylipäätään ole aika tyyppillistä, että joutuu jossain määrin uskomaan asioita melko epärealistisesti.

Sitten taas tämä, joka vastasi häviävänsä 11-0. Laitappa kaveri pelaamaan Jordania vastaan ja kysy sama kysymys 5min ennen peliä. Joka ikisen pelaajan vastauksen pitäisi olla oma voitto tai muuten peli kusee jo omaan pääkoppaan.

Vaikea noista on sanoa, että kuka tuon otti vakavasti ja kuka ei ja kuka sitten vaan kuvitteli suoraan miten toivoisi käyvän. En kuitenkaan jaksa uskoa siihen, että kaikki olivat ns. dead-serious. Itse uskon, että järkeviä nuoria miehiä kyseessä ja vastaukset kaikilla objektiivisesti arvioiden olisivat häviö, mutta asenteen puolesta oma voitto.
Eikä se nyt ehkä mikään täysi mahdottomuuskaan olisi kuvitella, että monien kohdalla voitto olisi mahdollisuus. Onko väärin sanoa, että mielestäni James, Kobe, Wiggins, Curry, Dirk, Shaq tai Hanno voisivat prime vs prime kamppailussa voittaa Jordanin? Mielestäni ei. Todennäköisenä en sitä varmaankaan pitäisi, Hannon kohdalla tietenkin huomattavasti epätodennäköisempänä, kuin vaikka Dirkin jne. Mutta mahdollisena kyllä. Varmasti Kobe voittaa Jamesin ja James Koben 1v1, kummalla olisi parempi prosentti loppujenlopuksi, kun huomattava määrä matseja olisi pelattu.. Sitä ei tiedetä, eikä tulla koskaan tietämään, case closed.
 
Viestejä
244
Vs: Topikki kaikelle turhalle 2

JET istuu penkillä tänään kun dissas Orlandoa. Koko kauden tää tunari on aukonu suutaan ja JORDAN VITUN CRAWFORD on vienu sitä kuin mätääkukkoa. Voi jestas viekää tää puutarhatonttu pois Celticsistä. (OK, katotaan vielä ne pleijarit missä tän jättipään pitäis loistaa)
 
Viestejä
1 228
Vs: Topikki kaikelle turhalle 2

Tämä oli mennyt ainakin minulta ohi, mutta twitter-seuraajat ovat ilmeisesti yrittäneet haastaa itse Brian "White Mamba" Scalabrinea 1-1 peliin.

[quote author=@Scalabrine]
Tired of people challenging me 1on1. Let me be direct. If ur white & not N the NBA u have No chance. If ur a brother, maybe...but i doubt it
[/quote]

On se hieno mies!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös