Koripallo.com

Tuukka Kotti ja korona

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 704
Taustaa Tuukka Kotin kapteeniuden menettämiselle.

 
Viestejä
1 198
En nyt keksi miksi Tuukka Kotin rokottamattomuus olisi jokin iso uutisaihe. Kotin koronasta kerrottiin niin Hesarissa kuin useammassa muussa mediassa, mutta ei taas Iltalehdessä, Ilta-Sanomissa, eikä monessa muussakaan isossa mediassa - koska se nyt vain ei ole kovin merkittävä tai iso uutisaihe. Asiasta kiinnostunut taas on saanut tilanteesta hyvinkin laajan kuvan niin noiden uutisten kuin vaikka Palotien podin kautta.

En Cup-lähetystä seurannut, mutta se kyllä on vähän yllättävää, jos siinä ei kerrottu Seagullsin vaihtaneen kapteenia. Se on tässä kohdin kuitenkin ihan koripalloilun kannalta merkittävä veto, että yksi mestarisuosikeista puolivälissä vaihtaa joukkueen kapteenia, ja oletettavasti juuri tästä syystä.

Kotin rokottamattomuuden syyt (jeesus + salaliittoteorioihin hurahtaminen) ovat sinällään aika tavalliset; hyvin samankaltaisia ne tapaavat olla tuo osa rokottamattomien sakkia niin Suomessa kuin maailmalla. Enemmän kiinnostaisi Ylen paikallistoimituksen näkemys vaikka siitä miksi Kauhajoella on kolmannes 20-39-vuotiaista kokonaan rokottamattomia. Sillä tuhannella rokottamattomalla on hiukkasen suurempi merkityskin kuin yhdellä tuukkakotilla.
Sitten kun etänä suhteuttettuna isompaan kuvaan niin sillä ei ole mitään merkitystä jos Kauhajoella on ehkä 1000-2000 rokottamatonta.
Itse moneen kertaan rokotettu jos joltakin ja myös tältä koronalta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös