Koripallo.com

U-15 Robert Petersen cup

Viestejä
7
Ensimmäinen karsintakierros on käynnissä. Jotkun pelanneet jo parikin peliä. Tasoeroja on selvästi. KTP 06 on yllättävän kova selvästi.
 
Viestejä
6
Kevään sarjatkin ovat päässeet käyntiin toki osa ei ole vielä pelannut yhtään peliä.

Vahvimmalla näyttää olevan Honsu perässä HNMKY (kärsinyt loukkaantumisista) ja Honka.

Todellinen mahdollisuus taistella mitaleista EBT (kova syksy alla), Turku, Pyrintö.
 
Viestejä
183
Nyt kun kausi päättyi näin eikä kukaan voittanut sarjaa, niin mitäköhän syksyllä tapahtuu ensi kauden SM paikkojen osalta? Realistisesti ajatellen vaihtoehdot ovat:

1) Jatketaan kausi loppuun jahka pelit taas joskus pyörivät
2) Pelataan syksyllä karsinnat
3) Käytetään viime syksyn sarjaa kevään sarjan periaatteilla virtuaalisen sarjataulukon muodostamiseen ja tietty osa tuon virtuaalisen sarjan perusteella saa SM paikkoja

Itse veikkaisin, että karsintojen pelaaminen on ainoa reilu tapa. Sarjan jatkaminen syksyllä voi kuukausien tauon jälkeen muuttaa voimasuhteita, eikä nyt kevään pelit ja ensi syksyn pelit ole välttämättä enää samoja joukkueita. Tuntuisi oudolta, että syksyllä jatkettaisiin samaa sarjaa, jos joukkueet eivät enää kokoonpanoiltaan ole välttämättä samoja. Kevään sarjaa ei voi oikein hyödyntää, koska siinä jäätiin tilaan, jossa pelejä on epälukuinen määrä ja kun peliohjelma oli rakennettu muotoon, jossa etukäteen kovimpia pelejä pelataan lopuksi virtuaalisen sarjataulukon rakentaminen olisi sekin väärin.

Eihän tämä nyt mikään ykkösprioriteetti ole, mutta eiköhän noitakin asioita liitossa pidä tässä lähiaikoina pohtia. Toki ehkä ensin sieltä tähdellisempien sarjojen ja isompien sitoumusten vinkkelistä, mutta jossain vaiheessa myös M15/16 sarjojen osalta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
183
No tässähän se tuli, eli syksyllä karsitaan:
Se mikä jäi vähän askarruttamaan on tuo voittosuhde ja käytetäänkö sitä tässä sarjassa esim. karsintarankingin muodostamiseen? Otteluohjelma oli minusta rakennettu jotenkin "koventuvaksi" kevättä kohti syksyn sarjan perusteella ja nyt osalle tuli aika monta peliä eroa pelimääriin. Eli jos sitä hyödynnetään rankingiin se ei välttämättä ihan oikeudenmukainen ole, mutta nyt aletaan olla jo aika lillukanvarsissa ja eiköhän kovat joukkueet ole kovia silloinkin.

Nyt omatoimiseen kesätreeniin ja syksyllä katsotaan tilannetta uusiksi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös