Koripallo.com

U17 Pojat SM-sarja ja 1 divisioona

Viestejä
37
Kohta alkaa tämä uusi sarja, toimiiko? Säilyikö joukkueet ennallaan, vai hyppäsikö osa U19 sarjoihin ja jäikö osa U16 sarjoihin? Oliko paljon pelaajaliikehdintää seurojen välillä? Entäs 1-divari - aikamoinen reissusarja siitä syntyi tälläkin kaudella.
 

Isomies

Sm-sarja veikkaus
1.Hypo
2.Pyrintö
3.Huima
4.Muki
5.Ura
6.Hnmky
7.Honka
8.Sykki
9.Feeniks
10.Salo
 

ktpfan12

taitaa joku hyvinkääläinen olla kirjoittelemassa ,kun laittoi Hypon ykköseksi ,jonka materiaali todellisuudessa riittää sijoille 6-8.
 
Viestejä
37
Kokoonpanot näkvyissä basketissa ja niiden perusteella veikkaus.
mitalipeleihin:

1. Ura -> vahvistunut turun kärjellä. Leveä materiaali. Selkeä suosikki mestariksi.
2. Sykki -> vahvistunut myös.
3. Honka -> Vähän heikentynt ja miten viime kauden kärki pelaa, u16 vai u 19 pelejä, vai U17?
4. HNMKY -> myös vahvistunut, vähän sama laulu, että missä sarjoissa kärki pelaa.

haastaa:
5. Muki -> vähän vahvistunut ja oli lähellä mitalipelejä viime vuonna
6. HyPo

ei taida olla palaa 4 parhaan joukkoon
7. Pyrintö
8. Vilpas
9. Feniks
10. Huima
 
Viestejä
44
Ekat pelit tässä sarjassa pelattu. Hyvinkäällä (HyPo-Namika, 73-95) ja Treella (Pyrintö-Huima, 91-47) ei ollut tiukkoja pelejä, Namika ja Pyrintö veivät selkeästi. Mutta Forssassa on ollut sitäkin jännittävämpi matsi (Feeniks-Ura), joka ratkesi vasta jatkoajan jälkeen, eli Ura otti lopulta pisteen voiton, 105-106 (92-92).
Salossa tapahtui sitten ehkä pienoinen yllätys, kun sarjatulokas Vilpas vei pisteet kotiin, voittaen Mukin (89-78). Hongalla ja Sykillä vielä avauspelit pelaamatta.
Onko pelipaikoilla olleita? Kommentteja näistä peleistä?
 

Jere467

Muki jyräytti melkoisen myrskyvaroituksen. Tuo silti vain yksittäin peli mutta kaikki avaimet hallussa.
 

Shaq

Voi että kuinka namikan pelaajat vain heittivät feeniksiä vastaan helppoja layappeja ohi.
 
Viestejä
44
Onko namika noussut sarjan yllättäjäksi voitti useankin 17 pistettä?
HNMKY-Ura (87-70): Eka puolisko meni tasan, mutta taisi Ura väsähtää sitten lopussa. Namikalla leveämpi penkki, monta hyvää pelaajaa, myös aloitusviisikon ulkopuolelta.
HyPo-MuKi (76-71): Muki johti melkein koko pelin ajan, mutta Hypo meni kalkkiviivoilla ohi. Tämä oli itselleni hienoinen yllätys, mutta Hypolla peliminuutit jakaantuivat hiukan tasaisemmin Mukin pelaajiin verrattuna. Olisiko tämä auttanut Hypon voittoon?
Vilpas - Huima (83-43): Sarjanousija Vilpas on aloittanut kauden pirteästi, plakkarissa kaksi voittoa kolmesta pelistä. Viime kauden kolmonen, Huima, ei puolestaan ole nuorella joukkueellaan pystynyt antamaan kunnon vastusta vielä yhdessäkään kolmesta pelistään.
Sykki - Pyrintö (101-79): Sykki johti läpi koko ottelun. Pyrintö oli yllättävän kesy, tosin heilläkin puolet pelaajista 'alaikäisiä'.
Feeniks - Honka (85-75): Mitä tapahtui? Kierroksen suurin yllätys? Onko Honka mennyt takki auki Forssaan? Feeniksillä nyt ollut kaksi tiukkaa peliä kotihallissaan, toisesta vain pinnan tappio (Uralle) jatkoajalla. Taitaa olla paha paikka vastustajille.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
421
Kohtuullisen hyvin lienee sarjajako mennyt jos vain yksi joukkue on heittopussina. -103 pistettä korieroa kolmessa ottelussa on kuitenkin niin paljon, että herää silti kysymys sarjaan pääsemissysteemistä. Olisko kuitenkin ollut viisasta karsia, jolloin tämä joukkue tod näk pelaisi divarissa. Nyt sai suoran paikan viimevuotisella menestyksellä ja keskimäärin turpiin on tullut yli 34 pinnaa ottelussa.
 
Viestejä
44
Kierros 4 pelattiin sunnuntaina. Mitään suuria yllätyksiä ei mielestäni tällä kertaa nähty.
Pyrintö-Hypo (82-48): Ekan erän jälkeen Pyrintö nykäisi selvän kaulan, eikä Hypo päässyt enää hätyyttelemään tamperelaisia.
Hnmky-Huima (109-60): Hohoijaa, tylsää katsottavaa.. Näin selkeissä peleissä olisi kiva nähdä edes jotain hienoja suorituksia joukkueena, eikä vain parin pelaajan keskinäistä kilpailua oman pistepörssinsä kasvattamisesta. Kun mitään kiirettä ei olisi ottaa niitä ratkaisuja heti ekalla pallonkosketuksella, vaan voisi vaikka vähän lainata sitä palloa kaverillekin ja kenties harjoitella jotain treeneissä mahdollisesti(?) opittuja kuvioita. Mutta ei... Tilastoista voi sitten katsoa sitä ilotulituksen räiskintää (osumatarkkuus).
Vilpas-Sykki (94-100): Salossa on puolestaan saatu jännittää ihan loppuun asti. Vilpas johti peliä aina kolmannen erän loppuun, mutta vikalla neljänneksellä Sykki raatoi väkisin ohi. Tuomarin pilli on ainakin soinut tiuhaan, kun yhteensä neljä pelaajaa joutunut suihkuun, ja kolmellakin ollut lähellä. Mutta voi voi, miten kapealla penkillä ovat Sykin pojat, kun kaksi pelaajaa on tehnyt 85% pisteistä, ja neljä yhdeksästä pelannut jokainen yli 30 minuuttia. Ei kiva, vaikka voitto tulikin!
Muki-Feeniks (96-77): Muki nykäisi heti alkuun kunnon kaulan (19p.) ja jaksoi pitää sen sitten ihan loppuun saakka, kun kolme vikaa neljännestä olivatkin tasaista vääntöä. Olisiko peliajan tasaisempi jakaantuminen joukkuueen kesken auttanut Mukilaiset jaksamaan Feeniksiä paremmin?
Honka-Ura (81-70): Tasaista vääntöä on ollut aina neljännen erän viimeiselle puolikkaalle asti, kunnes honka otti niskalenkin. Honkalaisilla ainakin kaaren takaa uponneet heitot vähän tarkemmin kuin Uralla.

Sarjataulukossa Namika johtaa nyt puhtaalla pelillä, mutta kovimmat pelit taitaa olla vielä edessä.
Hongalla ja Sykillä yksi ottelu vähemmän kuin muilla.
 

näinkö täällä meille....

Oletko varma, että ottelu tosiaan pelattiin yhdellä tuomarilla? Toisinaan Basket.fi:ssä näkee otteluita, joissa yksi tai useampia tuomareita on vaan syystä tai toisesta jäänyt merkitsemättä järjestelmään.
Siirsin tuolta väärästä ketjusta (U19) tänne. Olen täysin varma, kun sitten kysyin asiaa. Otteluun ei saapunut yhtäkään tuomaria, yksi löytyi sitten kotijoukkueen lähipiiristä.
 
Viestejä
44
Miksi hnmky on tällä kaudella ollut paljon parempi kuin viimekaudella?
Vähän aikaista arvioida vielä mitään, kun vasta neljä peliä pelattu ja vastustajat (ehkä Uraa lukuunottamatta, tosin Uran ehkä kovin pelaaja puuttui) ovat olleet sieltä helpoimmasta päästä.
Viime kaudella Namika hävisi syksyllä peräti viisi ottelua, alle 10p. Keväällä tappioita tuli neljä. Eivät vaan osanneet kääntää tiukkoja pelejä voitoiksi.
Onko alkukausi Namikan paremmuutta vai muiden heikentyneitä kokoonpanoja tässä uudessa sarjassa?
En tiedä. Mutta ainakin leveämpi penkki Namikalla on, verrattuna moneen muuhun joukkueeseen, jossa tilastomerkinnöistä (syöttöjä lukuunottamatta) vastaavat vain pari pelaajaa.
 

Jytky

Mitä mieltä olette viime viikon Hnmky-Honka pelistä. Hnmky taisi ratkaista pelin vasta viime sekunneilla. Onko kommentteja paikalla olleilta.
 
Viestejä
44
Honka johti ekan neljänneksen, sen jälkeen Namika vei peliä, parhaimmillaan jopa 15p. Vikalla minuutilla Honka meni pisteen johtoon, mutta neljä sekuntia ennen loppuvihellystä, Namika onnistui nostamaan kaksi pistettä korin alta ja vei siis voiton.
Ennen pelin alkua oli pieni episodi, joka ainakin katsojissa herätti hieman kummastusta. Hongan valmentaja ripitti yhtä pelaajaansa (syytä en tiedä) huutaen ja kiroillen, näytti ja kuulosti todella ikävältä. Jäi mietityttämään, onko kyseinen koutsi ihan sopiva maajoukkueen valmentajana..?
 

Wtf is going on

Nyt täytyy mainita että en ymmärrä mitä hnmky-sykki pelin lopussa tapahtui. Olin itse katsomassa, kun viimeisellä sekunnilla vihellettiin eu-virhe hnmky pelaajalle voiko joku kertoa että mistä tämä muka tuli. Kyseisen eu-virheen vapareilla ratkaistiin ottelu
 
Viestejä
44
Nyt täytyy mainita että en ymmärrä mitä hnmky-sykki pelin lopussa tapahtui. Olin itse katsomassa, kun viimeisellä sekunnilla vihellettiin eu-virhe hnmky pelaajalle voiko joku kertoa että mistä tämä muka tuli. Kyseisen eu-virheen vapareilla ratkaistiin ottelu
Oli kyllä ihme vihellys! Dumarilla oli varmaan kiire kotiin, ja halusi ratkaista pelin, ettei tarvinnut enää jäädä jatkoajalle viheltelemään... Muutenkin meni todella epätasaisesti nuo vihellykset: Namikalle 30 (3 pelaajaa suihkuun, kahdelle teku) ja Sykille vain 16 virhettä (apukoutsille 1 teku).
Namika johti läpi koko ottelun, aina vikoille minuuteille asti, parhaimmillaan jopa 18 pistettä. Mutta sitten sortui siihen perinteiseen, eli alkoi räiskiä turhan nopeita ratkaisuja, kun olisi pitänyt rauhoittaa ja pelata omaa peliä, eikä antaa vastustajan määrätä tahtia.
Lopputulos siis 101-103. (Sykin kaksi pelaajaa tekivät yht. 78p. eli n.76%.)
 

42

Viestejä
3 016
Nyt täytyy mainita että en ymmärrä mitä hnmky-sykki pelin lopussa tapahtui. Olin itse katsomassa, kun viimeisellä sekunnilla vihellettiin eu-virhe hnmky pelaajalle voiko joku kertoa että mistä tämä muka tuli. Kyseisen eu-virheen vapareilla ratkaistiin ottelu
Klippiä kehiin, muuten menee veikkauksen puolelle.

Ja siltä osastolta, olisiko pakki rikkonut ennen kuin sisäänheittäjä on luopunut pallosta? Joka on automaattinen EU viimeisellä kahdella minuutilla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös