Koripallo.com

Utah Jazz - Voittamisen dilemma

L.S

Viestejä
851
Et selvästi luota finisherin kykyyn luotsata kakkos optiona joukkue luvattuun maahan, ja ymmärrän, eihän kaveri ole vielä pelannut ensimmäistä peliään pof/play in ja se voi tietty pelottaa siinä tilan raivaamisessa. Kuitenkin uskon että ikä/koko ja näytöt runkosarjassa 2kauden aikana menee over 5.5...

Kysehän ei missään määrin ole siitä mihin ite luotan, vaan siitä mihin uskon NBA:n GM:mien luottavan. Toi 5.5 oli sellanen nopea heitto, mutta käyään nyt asiakeskustelun nimissä oma lista läpi. Näihin ei ole varsinaisesti ihan hirveesti ees huomioitu sitä, miten dramaattisia liikkeitä sen maxin raivaaminen vaatis.

Ehdottomat eit: Denver, Boston, Phoenix, Lakers, Clippers, Orlando, Cleveland, Houston, Indiana, Portland, Toronto, NYK,

Tavallaan ehkä, mutta kuitenkin ei: Milwaukee, Chicago, GSW, New Orleans, Detroit, Minnesota, OKC, Houston, Miami

Kuka tietää mitä nämä joukkueet tekevät: Atlanta, Charlotte, Washington

Jossain määrin mahollista: Brooklyn, Spurs, Sacramento, Philadelphia, Dallas
 
Viestejä
2 442
Ei Jatsin tulevaisuuden toiveiden kannalta hyvä juttu, että sekä Cavs että Twolves jatkoon ekalta rundilta - Minnesota toki näyttävästi. Se varmaan oletuskin olisi, mutta varausvuorot olisivat nousseet arvossaan, jos toinen tai molemmat olisikin romahtanut kunnolla.
 
Viestejä
135
Kymppi pick Jazzille :D Kaiken ton vitun sählingin jälkeen. Hawksille #1 ja Rocketsille #2 hohhohhohoh... Jazz ei ole koskaan loikannut omalla pickillään ylös arvonnassa, siis koskaan.
 
Viestejä
426
Kymppi pick Jazzille :D Kaiken ton vitun sählingin jälkeen. Hawksille #1 ja Rocketsille #2 hohhohhohoh...

Lottery on kehitetty pelkästään siksi, että runkosarjan ottelut pysyisivät mahdollisimman kilpailullisina kauden loppuun asti, kun seurojen ei ole järkeä tahallaan hävitä otteluita.

Jos Wemby esimerkiksi olisi ollut mukana draftissa tänä vuonna, hänet saadakseen olisi pitänyt sijoittua runkosarjassa vasta kymmenenneksi huonoimmaksi – minkä llisäksi olisi voinut päästä idän puolella play-inneihin, ja niistä olisi voinut tietysti edetä playoffeihinkin. Oman joukkueen tarkoituksellinen huonontaminen ei takaa kenellekään mitään.

Monen vuoden aikajänteellä todennäköisyydet lotteryssa ovat tietenkin täyttä tavaraa, mutta mitä niillä varsinaisesti tekee, kun yhden yksittäisen vuoden osalta todennäköisyyksillä ei ole mitään merkitystä. Siitä tämän vuoden arpajaiset oli hyvä muistutus. Ja se todellinen lottohan on vasta edessä, kun seurat alkavat tehdä draftissa valintojaan.
 
Viestejä
426
Jos tämä tapahtui liittyisin Tykon cheerleaderiksi Aingen osalta.

... ristiriitaiset tunteet. En halua Bronnya Utahiin (jos se on Markkasen joukkue tulevaisuudessa), toisaalta mahdollisuus saada ensimmäisen kerran elämässä ikioma cheerleader ajatuksena kutkuttaa, ja Aingen vastaisessa rintamassa meillä on hyvin tilaa... vielä toiselle hyvän koripallon ystävälle.

Soppaa sekoittaa vielä entisestään se, etten usko että Bronny on edes Lebukan poika. Ne on niin eri näköisiä. Oli Lebron Bronnyn biologinen isä tai ei, niin täytyy sanoa, että en yhtään kadehdi tilannetta, missä nuori mies yrittää rakentaa korisuraansa Lebron Jamesin varjossa, se on niin valtava varjo, ei sieltä voi kukaan löytää tietään ulos. Jos itse olisin Lebronin (otto)lapsi, olisin varmaan alkanut mieluummin vaikka... öh tuota miekkailemaan tai kilpapurjehtimaan.
 
Viestejä
537
Vuori paidat takasin. Heittämällä NBA: top10 siisteimmät paidat?

Midnight Black -versio on oma suosikkini. Paidan violetissa kauluksessa on jotain maagista; jotenkin se osaa olla samaan aikaan sekä häiritsevä, että upea.
 
Viestejä
1 516
Nyt täytyy toivoa että Jazz käyttää noita kolmea vuoroa muuhun kuin että jokaisella otetaan kaveri jota pitää sitten peluuttaa ja testata ensi kaudella, vähintään tdl:n jälkeen. Lauri, Sexton, Keyonte, Kessler, Hendrics, Sensabaugh, 3 rookieta? Niin täydellinen tankki ilman Lauria. Jos näin tapahtuu en enää itsekään ymmärrä Aingea, miksi tärvellä sijoitus pohjalla Laurin takia eikä tuon + ensi vuodessa saatavan saaliin kanssa Lauri enää sovi aikajanaankaan? Toivotaan nyt että OKC:ssä (tai jossain muussa sopivassa) laitetaan assettia lavaan ja noukitaan Lauri pois ja annetaan homman Utahissa rakentua kunnolla. Jos näin ei käy menee highlightsien katsomiseksi.
 
Viestejä
308
Nyt täytyy toivoa että Jazz käyttää noita kolmea vuoroa muuhun kuin että jokaisella otetaan kaveri jota pitää sitten peluuttaa ja testata ensi kaudella, vähintään tdl:n jälkeen. Lauri, Sexton, Keyonte, Kessler, Hendrics, Sensabaugh, 3 rookieta? Niin täydellinen tankki ilman Lauria. Jos näin tapahtuu en enää itsekään ymmärrä Aingea

Miksi et sano "Jos näin tapahtuu, en enää itsekään ymmärrä Lauria"?

Markkanen itse tässä on pitämässä kynsin hampain kiinni paikastaan järkyttävässä dumpster fire -jengissä. Pois pääsisi kyllä ja rahaa tulisi silti.
 
Viestejä
42
Oletetaan nyt, että Lauri pääsisi pois Jazzista, joutuvat siinä tapauksessa ihan tosissaan miettimään palkkalattiaa 127me. Vaihdossa tulisi saman palkkaluokan kaveri (ja vaikka olisi luokkaa 25me kaveri, ei muuta tilannetta juurikaan), Dunn saanee selvän korotuksen liksaansa, THT täysi kysymysmerkki, Kira Lewis (jepjep). Tähän päälle muutamat draftatut rookiet, niin kaukana ollaan 127me rajasta. Omat palkkaongelmansa näillä junnujoukkueilla.
Varmaan tässä tapauksessa ottavat jonkun kalliin raadon pickejä vastaan. Mitä enemmän miettii Lauria ja Jazzia, entistä kauheammalle tuntuu Laurin jääminen tuonne.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös