Koripallo.com

Utah Jazz - Voittamisen dilemma

Viestejä
168
Pallo kiertää, kaikki saavat kosketuksia ja pelataan huimaa joukkuepeliä sillä mausteella että korintekoyritykset ottaa Lauri, eikä kukaan pellehermanni. Välillä voi avustajat toki hieman himoonsa pomputella kunhan muistetaan vaan antaa pallo Laurille viimeistään kun 5 sekuntia on hyökkäyskellossa. Eli selkeää voittoa veikataan tällä reseptillä.

Nyt rupeaa kuulostamaan asialliselta!! My man Juzo!! :D :D Pitäisköhän laittaa foorumin yhteinen "Suomilasien lävitse katsovien" saunailta pystyyn, myös Juzo siis kutsuttu!! :D

Asiasta toiseen... ei riittänyt ihan pelimerkit alkaa tarkistamaan, mutta tulipahan vaan mieleen, että varmaan jossain päin Filippiinejä foorumeilla tuskastellaan puolestaan Laurin otteita:

"Votafuuuuk? Tis matafukin vaitboi is teikin ool te sots! Fakin Ivan Drako... Not kivin enitin to maimään Zoodan Klaaksn. Hiis missin' laik 56 pösent of hiis triiis. Toutali anakseptäpööl. Vaitmään känt zamp mään..." :cool:

Nyt voitto kotiin ensi yönä!! Deefence, däm-däm-däm, deefence, däm-däm-däm....
 
Viestejä
168
Pakko lisätä edellisen viestin jatkoksi vielä, että ei ollut tarkoitus olla rasistinen! Vitsi lähti mielessäni liikkeelle siitä tosiasiasta, että asioilla on aina (vähintään) kaksi puolta/näkökulmaa. Kyllähän Lauri tosiasiassa nimittäin laittaa palloa myös aika kiitettävästi ilmaan, eikä se muiden Utahin pelaajien fanien mielestä ole välttämättä niin hieno asia - esim. siis Clarksonin fanien.

Olen harrastevuorolla pelannut filippiiniläistenkin kanssa ja ovat mukavaa porukkaa! Kuten myös saksalaiset, ranskalaiset, venäläiset, virolaiset, meksikolaiset ja jenkit joiden kanssa nyt ainakin on samalla koriskentällä tullut pelattua. :)

#SayNoToRacism
 
Viestejä
1 520
Meni melkein toiveiden mukaisesti: Lauri sai yrittää skorata mielin määrin, ja hyvää joukkuepeliä pelattiin. Ainoa huono puoli oli se että joukkuepeliä pelasi vastustaja. Spurs on 3. huonoin hyökkäysjoukkue ja silti näytti siltä että tekevät mitä haluavat. Eli pakissa Jazz oli sysipaska ehkä loppuvaiheita lukuunottamatta. Lisäksi kun mikään ei tahtonut upota tämä on lopputulos.
Mutta ensin pitää puolustusefortti laittaa kuntoon.

Ei se kyllä Lauriltakaan nappiin mennyt, pallo poltteli näpeissä ja kolosten prosenttikin oli vain 30 eikä oikein uponnut läheltäkään kuten yleensä on mennyt. Vaikka pisteet/ribarit-sarakkeet näyttävätkin hyviltä jäi jotenkin väljähtynyt olo. Voittopelissä tällaiset rivit tuntuu monta kertaa paremmilta. Tässä olisi se kaivattu 40 pistettä normisuoritustasolla tullut helposti. Positiivista oli 13 hankittua vaparia (onko ennätys?) ja kaikki sisään. Mutta hyvä AS-kampanjailta varmaankin?

Sexton näytti pirteältä ja plussalla, ihmettelen ettei Hardy peluuttanut enempää tuomaan energiaa. Kessler oli aika kujalla, samoin Beasley. Tuliko jo mainittua tässä yhteydessä jo Clarkson? No tämä taisi olla se päivä kun kellään (pl Conley) ei vaan uponnut. Seuraavaan peliin, eli Warriors. Josko se menisi sitten paremmin vaikka back2back.
 
Viestejä
593
Nyt voitto kotiin ensi yönä!! Deefence, däm-däm-däm, deefence, däm-däm-däm....
Kumpaakaan ei tapahtunut. No defense, no win.

Peli, joka paljon kuvasi mikä Utah joukkueena on. Ei pysty pysäyttämään ketään. Hyvänä päivänä heittopeli on sellaista, että pystyy voittamaan kaikki. Tänään ei ollut hyvä heittopäivä, joten tuo 'ei pysty pysäyttämään ketään' osuus tuli ratkaisevaksi.

Liikaa kalkkunaa, kun taas Pop oli varmaankin määrännyt koko joukkueen ylimääräisiin treeneihin jouluaattona.
 
Viestejä
426
Oli Spursia vastaan ankee paluu joulunvietosta.

Samalla täytyy sanoa, että ihmeen äkkiä ne standardit omassa päässäkin muuttuu. En olisi viime vuonna – enkä vielä kauden alussakaan – ikinä ajatellut, että ottelu missä Markkanen tekee 32 pojoa ja vetää 12 riparia ja pari komeaa blokkia, maustettuna vielä muutamalla muullakin erittäin hienolla yksittäisellä suorituksella (esim. ottelun lopun yhden käden älläri Conleyn päätyrajasta)... voisi omiin silmiin näyttää keskinkertaiselta matsilta Markkasen osalta.

Mutta nykystandardeilla näytti. Todella. Puolustus oli Markkasella yhtä horjuvaa kuin suurimmalla osalla Jazzista, ja turpaan tuli. Ymmärrän, että väärät ratkaisut hyökkäyspäässä vaikeuttavat kovasti kaikkien paluuta puolustukseen, mutta silti luulisi, että ainakin tähän yhteen puolustuksen ongelmaan, transition-puolustus, yritettäisiin valmennuksenkin taholta vähän pontevammin pureutua. Vastustajan nopeat ja puolinopeat haavoittavat Jazzia melkeen joka ottelussa pahasti. Se on helppo kaikkien nähdä, ja se on myös vastustajien tiedossa.

Puolustuksen muut puutteet, erityisesti paintissa, vaatisivat ehkä muutoksia kokoonpanoonkin.

Positiivisinta ottelussa oli Conleyn heittoprossat. Toivottavasti se tarkoittaa sitä, että Mike on lopultakin toipunut kokonaan pelikuntoon. Tärkeää Jazzin kannalta.
 
Viestejä
2 467
Nähtiin taas se "vieraskentän Utah".. Puolustus vuosi kuin ladon ovet. Spurs points in the paint 72 pinnaa. Miksei puolustukseen tehty jotain radikaaleja muutoksia pelin aikana, kun Spurs heitti vain 6 kolkkia sisään? Paikkapuolustus?

Utah päästää koko sarjassa eniten pisteitä paintiltä eli 56,5 pinnaa per peli. Listan perällä muut joukkueet ovat pääsääntöisesti näitä tankkaus-jengejä. Ja listan kärjessä useammat konferenssien kärkijoukkueet.. Jos hyökkäyspelaaminen yskii jonkun pidemmän ajan, niin tappioita alkaa tulemaan kyllä liukuhihnalta jos puolustus ei parane.

Positiivista oli 13 hankittua vaparia (onko ennätys?) ja kaikki sisään.

Sivusi.
 
Viestejä
2 447
Ymmärrän, että väärät ratkaisut hyökkäyspäässä vaikeuttavat kovasti kaikkien paluuta puolustukseen, mutta silti luulisi, että ainakin tähän yhteen puolustuksen ongelmaan, transition-puolustus, yritettäisiin valmennuksenkin taholta vähän pontevammin pureutua. Vastustajan nopeat ja puolinopeat haavoittavat Jazzia melkeen joka ottelussa pahasti. Se on helppo kaikkien nähdä, ja se on myös vastustajien tiedossa.
Ei puolustusta. Ei jalkaa. Ja kun heittokaan ei uppoa ja olla 120+ tahdissa koko ajan, sitten se näyttää tältä - on vastassa kuka vaan.

Toki täytyy sanoa, että myös nousu 15p takaa ihan lopussa voitosta taistelemaan on sellaista, mihin kaikki jengit eivät myöskään pysty - varsinkaan se häntäpää.

Tuo siirtymäpuolustus tuntui ainakin tässä ottelussa kiteytyvään ihan vain halukkuuteen. Siellä oli välillä kentällä neljä takamiestä (Conley, Clarkson, Beasley, Sexton olikohan) ja Markkanen. Kun vastustaja sai puolustuslevyn, vain yhden pitkän valkoisen pojan tossu liikkui rivakasti omiin. Muiden kolme ensimmäistä askelta olivat lönköttelyä ja aloite oli jo menetetty.

Kun valtaosa ukoista ei ikinä ole hyökkäyslevyihin menossa, ei pitäisi olla mitään perustetta miksi jäävät omalle miehelleen jälkeen.

Noh, nyt on kalkkunat laskeutuneet ja seuraavaksi sitten ehkä paremmalla effortilla.

Markkasesta täytyy sanoa, että kasvaneiden odotusten lisäksi myös jokin tietty, sanotaanko, resilisienssi on kasvanut. Siis tämän matsin ekat neljä minsaa nähneenä parilla edellisellä kaudella olisi voinut veikata, että loppusaldo on 11/3. Alku oli surkea suoraan sanottuna, vaikka yksi hook menikin. Sieltä lopulta 32/12 kaivaminen, ja sen tekeminen vielä usein kaivatulla tavalla (pallon vaatiminen itselle postiin, fyysisesti suoraan vastustajan kroppaan ja vapariviivalle joka kerta) on kehitystä.
 
Viestejä
7 520
Nähtiin taas se "vieraskentän Utah".. Puolustus vuosi kuin ladon ovet. Spurs points in the paint 72 pinnaa. Miksei puolustukseen tehty jotain radikaaleja muutoksia pelin aikana, kun Spurs heitti vain 6 kolkkia sisään? Paikkapuolustus?

Utah päästää koko sarjassa eniten pisteitä paintiltä eli 56,5 pinnaa per peli. Listan perällä muut joukkueet ovat pääsääntöisesti näitä tankkaus-jengejä. Ja listan kärjessä useammat konferenssien kärkijoukkueet.. Jos hyökkäyspelaaminen yskii jonkun pidemmän ajan, niin tappioita alkaa tulemaan kyllä liukuhihnalta jos puolustus ei parane.



Sivusi.
Jazzin paikka on vähän semmonen "isot ukot kaarella" paikka ja kun sieltä olynyk vissiin puuttu vieläkin, niin ei varmaan ainakaan sitä harjoiteltua paikkapuolustusta pystynyt pelaileen. Silti ymmärrän pointtisi, vaikea tosiaan ymmärtää miten eivät saaneet painttia tukittua.

En tätä peliä nähnyt, mutta tuo puolustukseen paluun tahtotilan puute on ollut nähtävissä usein. Se on ymmärrettävää, että joku Vanderbilt ei aina kerkeä pakkiin, kun on ensin mennyt uhkarohkeasti hyökkäyslevyyn. Mutta kyllä takureiden pitäisi keretä nopeampina pelaajina paremmin pakkiin (vaikka olen lähes varma, että tollasessa suorassa juoksussa päädystä päätyyn Lauri ja jopa Kessler ovat nopeampia kuin conley, clarkson tai Beasley). Olynykilla saattaisi tahto riittää, jos ei ole jäänyt hyökkäyspäähän levittelemään käsiään tai keräilemään romujaan.
 
Viestejä
537
En vaan kertakaikkiaan voi ymmärtää sitä miten miljoonia koripallon pelaamisella tienaavat pelaajat saattavat usein jäädä hyökkäyksen jälkeen lattialle kiljumaan ja protestoimaan kuin 4-vuotias kaupan kassajonossa jos äiskä ei suostukaan ostamaan karkkipussia. 4-vuotiasta vielä jotenkin ymmärrän, koska heikkona hetkenä äipän pää saattaa olla jopa käännettävissä.

Mun mielestä siitä saisi pitää ihan virallista tilastoa, että kuinka paljon vastustaja skoraa pelaajan ollessa väärällä kenttäpuoliskolla.
 
Viestejä
1 943
Palotien kommentti ”nolo tappio” kuvaa hyvin Utahin pelin Warriorsia vastaan. Tämä sekä Spurs peli olisi pitänyt voittaa.

Alun iloinen pallonliike oli muisto vain puoliajan jälkeen. Laurikaan ei lopussa osunut, kun vire ja käyttöaste väheni elan puolikkaan jälkeen.
 
Viestejä
168
Ei ***** sitä turhautumisen määrää, mitä nämä Utahin - Juzon nimittämät - pellehermannit ja mikkihiiret voivatkaan tänne kotisohvalle pahimmillaan tarjota!! :mad:

2/7, 2/11, 3/12 suorituksia ja silti jatkuvaa puskemista ja heittämistä. Esim. Beasley on nyt osunut kahdessa edellisessä ottelussa kolkit 3/19 = 15,8%.

Alexander-Walkeriin oikein ruumillistuu se, kuinka oman joukkueen hyökkäyspelaaminen voidaan totaalisesti tuhota. Hänen kentällä ollessaa ei koko NBA:n tehokkaimmalle pelaajalle varmasti pelata yhtään mitään vaan pusketaan jatkuvasti itse ja kylmetetään joukkueen paras pelaaja. Kyllä vähän myös ihmetyttää Conleyn pelaaminen viimeaikoina, ei hänenkään toimesta ole Lauria haettu. Tänään Lauri ei saanut myöskään operoida postin kautta yhtään, mikä Spurs pelissä oli aika isossa roolissa.

Siinä se sitten olikin. 13 pistettä viimeisellä neljänneksellä. Utahille. Järkyttävää.

Toki ei nyt Laurille ihan puhtaitakaan papereita voi antaa, kun noita helppoja nostoja meni ohitse ihan siinäkin vaiheessa jo kun mies oli kuumana, mutta miten taas voi olla mahdollista, että 23 ekalla jaksolla ja kuusi toisella (0 viimeisellä neljänneksellä).

Utahin hyökkäyksessä ei haettu Lauria tarkoituksella (set-pelejä) ehkä kertaakaan koko toisella puoliajalla. Miten tämä voi olla mahdollista??!! Ekalla oli syöttöjä ja pelejä, mutta toisella ei... Webmajamba??

 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 520
Kyllä nyt täytyy yhtyä virteen sen osalta että kuumana käynyt pelaaja jäähdytetään täysin 3. erän aikana. Jolloin silloinkin heitti ne molemmat kolmoset sisään. Olisi kyllä ollut vapaissa paikoissa. Sen jälkeen Q4 oli kauheaa räpeltämistä kaikkien ja ratkesi Jazzin totaaliseen kylmenemiseen hyökkäyspäässä johon osallistui myös Lauri (0/6). JAzzilla vapareita ohi urakalla( 4/8), ei mistään muutenkaan sisään, 1/12 3p jne jne. Tämä Warriors ilman Splash Brothersia ja Wigginsiä olisi pitänyt voittaa. Kovia kotona kyllä, mutta ihan itse tuli homma sössittyä.

Ei mielestäni NAW mitenkään silmiinpistävän itsekäs ollut (vaikkei Lauria löytänytkään). Antoi kuitenkin syöttöjä ja heittikin vain 4 kertaa. Conley jakeli kyllä ihan hyvin (10 s) mutta ei kyllä ole samssa vireessä kuin ennen loukkaantumista.
Ei Jazz ole missään tapauksessa lännen kärkiporukassa näillä resursseilla.

Vandosta: yritys on vähän liiankin kovaa. Usein yrittää katkaista uhkarohkeasti kaarella ja pelaa itsensä ulos antaen vapaan väylän ajolle. Tilastot kertovat synkkää kieltään että hänen aikanaan kentällä pakissa ei pelata mitenkään hyvin.

Jotta maine mitään ymmärtämättömänä tilastoniilona säilyy, tuikataan tähän nuo eniten pelannneet line-upit tähän asti. Kyselin tältä Ben Falkilta, joka saitin on tehnyt,viime vuonna josko nämä voisi saada ladattavaksi exceliin että voisi sorttailla ja lupasi muttei mitään ole kuulunut, joten tätä täytyy lukea aika huolella jotta saa kuvan. Jos nämä sorttaa esim piste-eron mukaan niin kärkeen tulee iso joukko line-upeja joita on pelattu muutama hallinta.

Screenshot 2022-12-29 at 9.35.36.png
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 434
Jostain kumman syystä se on Laurin NBA-uran alusta asti ollut aina muiden syy, kun mies katoaa kuvasta toisella puoliskolla tehtailtuaan pisteitä kahdella ekalla jaksolla. Bulls, Cavs, Jazz, kaikkialla sama juttu.

Pitäisiköhän taas kerran ottaa ne suomilasit pois päästä ja odottaa myös Markkasen itsensä ottavan tästä hiukan vastuuta?

Yksi Laurin suurimmista heikkouksista on aina ollut henkilökohtainen reagoiminen vastustajan muuttuvaan puolustustapaan. Kun miestä aletaan pitää irti pallosta laittamalla atleettinen puolustaja aivan iholle, on aivan liian helppoa antaa periksi ja vetäytyä sinne kauas kaarelle tai nurkkaan ja vakuutella itselleen että "hei, ainakin joukkuekavereilla on nyt enemmän tilaa". Se on ihan ok jos olet joukkueesi viidenneksi paras pelaaja, mutta ei todellakaan enää silloin kun pitäisi olla se ykkösjätkä.

No miksi Lauria ei sitten skriinata irti puolustajastaan ja kohti palloa? En tiedä. Tätäkään ei ole oikeastaan koskaan tapahtunut ainakaan tietoisena strategiavalintana missään miehen joukkueista. Ehkä Markkanen on aiemmin ollut sen verran kehno käyttämään mismatchejä hyväksi, että valmentajat eivät ole nähneet tuota kovin hyvänä vaihtoehtona. Nykyään kannattaisi kyllä jo kokeilla.
 
Viestejä
264
Satunnaislukijana jotenkin hämmentävää lukea näitä palstoja ja osin somea. Lauri pelaa elämänsä koriskautta ja voi mennä taas vuosikymmeniä, ennen kuin vastaavaa suomalaiselta nähdään. Silti osan mielestä pelit menee oikeastaan päin persettä... Lätkäporukat muistaa myös aina muistuttaa, että kyseessä on AINUT suomalainen hyvä NBA:ssa kun taas NHL:ssä...
 
Viestejä
593
Olipa kauheat 2 viimeistä peliä. Vaikka Laurikin pisteitä on tehnyt niin en kyllä kehuisi tätäkään peliä. Laittoi ison kasan lay-up:ja ohitse, jotka olisi pitänyt laittaa sisään.

Mutta suurin ongelma joukkueella on se, että hyökkäyksessä peli on mennyt seisoskeluksi ja puolustus on laiskaa. Tuntuu kuin pelaajat eivät välitä. Sellaista näennäistä yrittämistä.

Ja eipä valmennuskaan hääppöistä ole. En oikeasti tiedä mikä on joukkueen puolustus taktiikka tai mitä he yrittävät tehdä hyökkäyksessä.

Lyhyesti sanottuna: Tämä joukkue selkeästi tankkaa.
 
Viestejä
258
Jos kiinnostaa enemmän Laurin menestys kuin Jazzin, voi huoletta ekan puoliajan jälkeen tsekata lopputuloksen. Toisella puoliajalla Lauri yleensä häviää kuvasta. Tiedä sitten, mikä on syy. Ei kai sitä voi väkisinkään ottaa joukkuekaverilta palloa pois. Kaipa se on valmentajalla vastuu ohjata peliä. Olen aina ihmetellyt, miksi NBA on usein tuollaista yksin yrittämistä ja itsekkyttä, mutta eihän tälläinen amatööri koriksen kuvioita ymmärrä. Mielestäni korisliigassakin pallo hakee paremmin vapaanaolevaa pelaajaa, vaikka ollaan etäällä NBA:n taitotasosta.
 
Viestejä
1 520
Lyhyesti sanottuna: Tämä joukkue selkeästi tankkaa.
Johto voi toimenpiteillä tankata, ja ehkä valmentajakin joissain tapauksissa. Kukaan pelaaja ei sentään ole niin tyhmä että tahallaan häviäisi sen takia että joukkueeseen saataisiin joku joka vie omat minuutit. Saatikka että yrittäisi pelata huonosti ja laskea omaa markkina-arvoaan. Toisaalta syytettäisiin itsekkyydestä ja toisaalta olisi niin joukkuekeskeinen että ajattelisi sen etua uusien pelaajien hankinnan kautta uhraten oman tulevaisuutensa. Tämä joukkue ei vaan ole tämän kummempi ja hyvä meininki sekoaa jossain vaiheessa täysin. Jos valmentaja ei pysty reagoimaan/reagoi sen kai voi tulkita tankkaukseksi. Tietty jos ajattelee niin että annetaan vain omien statsien kiinnostaa niin kai se on tankkausta sekin.

-----
Jostain syystä Sexton erityisesti saa runtua Hardyltä. En muista mitä hölmöili mutta penkitti heti kera kovan huutamisen eikä päästänyt enää 4 erässä kentälle. Mielestäni on ollut kuitenkin positiivinen hahmo ja parempaan menossa. Jakoi tässäkin 4 syöttöä joista ainakin yhden namun Laurin kolmoseen.
 
Viestejä
593
Jos kiinnostaa enemmän Laurin menestys kuin Jazzin, voi huoletta ekan puoliajan jälkeen tsekata lopputuloksen. Toisella puoliajalla Lauri yleensä häviää kuvasta. Tiedä sitten, mikä on syy. Ei kai sitä voi väkisinkään ottaa joukkuekaverilta palloa pois. Kaipa se on valmentajalla vastuu ohjata peliä. Olen aina ihmetellyt, miksi NBA on usein tuollaista yksin yrittämistä ja itsekkyttä, mutta eihän tälläinen amatööri koriksen kuvioita ymmärrä. Mielestäni korisliigassakin pallo hakee paremmin vapaanaolevaa pelaajaa, vaikka ollaan etäällä NBA:n taitotasosta.
Olen aina pitänyt tätä vähän kulttuuri/raha -asiana enemmänkin kuin koripallollisena.

Pohjimmiltaan koripallo on peli, jossa hyökkäyksellä on etulyönti asema. Euroliigassa joukkueet jopa rikkovat tahallaan, jos joukkue on pisteen johdossa, koska uskovat, että kun saavat vain piirtää kuvion niin sen kuvion ansiosta saavat niin hyvä % heiton, että voittavat pelin vaikka olisivatkin sen yhden pisteen perässä.

NBA:ssa on pitkä kulttuuri 1vs1 pelaamiseen ja Yhdysvaltalainen kulttuuri, jossa yksilöä korostetaan, niin siellä uskotaan tuohon 1vs1 pelaamiseen enemmän vrt Eurooppa. Joten nuo pelaajat ovat televisiota katsoessaan, highschoolissa, kadulla jne oppineet siihen, että 1vs1 toimii. Vaikka se ei olekaan yhtä tehokasta kuin joukkueena pelaaminen niin se toimii yllättäen hyvin varsinkin jos vastustajakin uskoo myös tähän. Koska fanit tulevat katsomaan tähtiä, ei joukkueita, niin jos joukkueen tavoite ei ole menestyä niin on parempi antaa pallo sille yhdelle 'tähdelle' ja katsoa jos hän voittaa pelin. Pitää muistaa yleensä vastustaja yrittää samaa, joten joku 'tähti' pääsee olemaan ottelun sankari. Joten loppujen lopuksi voitto ratkaistaan sillä kummalla on parempi 1vs1 pelaaja.

NBA:ssa on tietenkin ollut kausia jolloin joukkue pelaaminen on nostanut hattuaan. Aika ennen MJ:tä on hyvä esimerkki. Nykyään NBA:ssa on 2-3 joukkuetta, joiden peli perustuu voimakkaasti pallon liikuttamiseen ja viimeisestä 10 mestaruudesta puolet ovat menneet noille joukkueilla (SAS ja 4xGSW) niin tuollaisen pelityylin voitto% NBA:ssa on huimaava vrt iso pelaamiseen uskovat joukkueet. MJ vaikka onkin helskatin hyvä pelaaja niin hänen suosionsa muutti peliä 20 vuodeksi, koska kaikki halusivat olla seuraava MJ ja seurat halusivat omistaa seuravan MJ:n. Kuitenkin oli sellainen rahakirstu myös omistajalleen ja NBA:lle, että NBA:ta ei paljoa kiinnostanut muuttaa tuota pelityyliä vaan tekivät päinvastoin. Tässä isossa roolissa oli myös NBA:n säännöt. NBA:n säännöthän on pitkää auttaneet varsinkin 1vs1 pelaamista. Handcheck poistui, joka tarkoitti sitä, että pallollisesta ei saa pitää kiinni, mutta pitkäänhän tämä sama sääntö ei koskenut pallottimia pelaajia, joissa sitten roikuttiinkin kaksin ja joskus jopa 4 käsin (lähinnä Steph). Koita siinä sitten pelata joukkue peliä.

Toisaalta, jos haluaa katsoa joukkue koripalloa niin voihan aina katsoa NCAA:ta ja WBNA:ta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös