Koripallo.com

Utah Jazz - Voittamisen dilemma

Viestejä
1 515
Agbajia kaipailin jo alkukaudesta peliin, olettaen että kehittämismoodi on päällä. Joka tapauksessa juuri sellainen ja vastaa niihin odotuksiin jonka takia Cavs hänet valitsi. Luulisi Hardyn nyt antavan minuutteja jatkossa tasaisesti.

Oudoin Hardyn päätös pelissä oli kun 4:ssä otti Markkasen lepäilemään ja sillä aikaa Bulls nykäisi sitten eron. Kyllä tuon olisi jaksanut, vai käynnistettiinkö tankki tähän peliin. Lauri ei nähtävästi usko Vucin vielä kääntyneen uskoon koska kastaa miehen raivolla aina uudelleen. Bullsin foorumilla hekumoitiin että kunpa PWillin donkki olisi onnistunut.... Ei lähelläkään, Lauri oli niin korkealla kahdella kädellä vastassa , että se napsahti koskemalla melkein sivurajalle. Perussuoritus jälleen ja mikäs siinä jos perussuoritustaso on tämä.

Jos joku epäilee että vaan täällä kp.com:ssa ihmetellään Guyn peluuttamista, niin kannattaa käydä vilkaisemassa JazzFanzin peliketjut ja SLC:n beat writerien Twitter. Olisin nyt kovin kummissani jos Ainge ei peliliikkeitä tee ennen tdl:aa. Vaan nyt on niin että kauppatavaran arvo laskee: Olynyk ennestäänkin kömpelöitynyt, JC:n paras vire poissa, Conley pelaa joka toisen pelin heikosti, Beasley ei osu. SIltikään ei tätä nippua kannata pitää kasassa.

Ja heti huomenna vastaan tulee Grizzlies jonka wankkuriin meikäläisen gloryhuntingvartalo on nostettu. Erinomainen ja syvä joukkue. Erityishuomio Jaren Jackson Jr:aan joka palattuaan saikulta saattaa olla tällä hetkellä liigan paras puolustuspelaaja eikä toisessa päässäkään heikko. Laurille haastetta. Clarke on pois, mutta Bane (oli kyllä pois edellisen vaan ei raportissa) , Dillon the Villain Brooks ovat erinomainen kaksikko molemmissa päissä ja Morantillekin löytyy Tyus Jones laadukaana backuppina Morantille. Päikseen vaihtaisin Jonesin nykyConleyhin heti.Vaikka Jazz on jo Grizzliesin kaatanut kaksi kertaa en millään jaksa uskoa 5 voiton putkessa olevan useamman päivän leväneen lännessä toisena olevan joukkueen kaatamiseen, varsin kun vilkaisee Jazzin vieraspelitilastoa.

Yksi tappio ja arpajaisissa ollaan.
 
Viestejä
2 442
Ochain esiin tuleminen tosi positiivista. Kroppa, taidot, pelityyli kaikki oikein sellaista prototyyppistä nyky-NBA:ta ja ihmettelin miten ei saanut aiemmin edes mitään saumaa näyttää. Tuollainen 3&D arkkityyppi mitä Ochai ollut nämä kaksi matsia kelpaisi ihan joka jengille. Kaksi peliä on toki vain kaksi peliä.

Yleisesti Jatsista täytyy todeta, että tässä Bulls-matsissakin hyökkäys oli sitä alkukauden pirtsakkaa pallon ja miesten liikettä. Vaikka siis tappio tuli, niin 36 syöttöä (ja Rocketsia vastaan sama juttu) on hyvä merkki. Silloin kun se hyökkäys pyörii tuohon tapaan, on Jatsi kuitenkin yleensä vahvoilla. Ja sitä peliä on katsojankin mukavampi seurata.
 
Viestejä
2 466
Ei minkäänlaista puolustusta päätöserässä.

Otti kyllä päähän tuo puolustuspelin romahtaminen toisella jaksolla. Ensimmäisellä puoliajalla Utah puolusti ajoittain ihan hyvin ja selkeästi oli pyritty parantamaan apupuolustusta edellisistä peleistä. Mutta sitten toisella puoliajalla koko homma romahti taas ihan täysin. Bulls 73 pinnaa toisella puoliajalla.

Olynyk ja Conley -kaksikko on tosiaan pelannut ihmeen surkeasti viime aikoina. Olynyk viimeiset kolme peliä: 78 min, heitot 5/20, virheitä 15.

Oudoin Hardyn päätös pelissä oli kun 4:ssä otti Markkasen lepäilemään ja sillä aikaa Bulls nykäisi sitten eron. Kyllä tuon olisi jaksanut, vai käynnistettiinkö tankki tähän peliin.

No tuossa kai haluttiin antaa Laurille pieni huili, että ei joudu pelaamaan koko 4. erää. Nythän Lauri poikkeuksellisesti aloitti 4. erän kentällä. Aika tarkkaan tuo peluutus on noudattanut kaavaa, että Lauri pelaa n. 9 min joka erästä.

Mutta ihmeellinen valinta oli se, että THT pelasi viimeiset minuutit ja vielä DeRozanin puolustajana. :rolleyes: Eikö olisi kannattanut tuoda penkiltä Vanderbilt kentällä ja puolustamaan DeRozania? Vanderbilt kuitenkin Utahin parhaimpia ja sai istua lopussa penkillä.. Ehkä valmennus oli katsonut statsit, että THT:llä on isot plussat Bullsin penkkiä vastaan?

Olisin nyt kovin kummissani jos Ainge ei peliliikkeitä tee ennen tdl:aa. Vaan nyt on niin että kauppatavaran arvo laskee: Olynyk ennestäänkin kömpelöitynyt, JC:n paras vire poissa, Conley pelaa joka toisen pelin heikosti, Beasley ei osu. SIltikään ei tätä nippua kannata pitää kasassa.

Se on kyllä jännä nähdä, että mikä on tällä hetkellä voimassa oleva strategia. Eli kerätäänkö vielä tulevaisuuden assetteja vai pyritäänkö nykyistä ryhmää vahvistamaan täsmähankinnoilla (Collins?) heikkoihin kohtiin. Varmaan lähiviikot saattavat vaikuttaa isostikin siihen, että kuinka paljon tätä nykyryhmää pidetään kasassa.
 
Viestejä
426
Olynyk... Conley... Clarkson... syystä tai toisesta se alkukauden into ja yllätysvalmius – tässä on jo monta pelivuotta takana, mutta ettepä ole vielä kukaan nähneet kaikkea mitä osaan – tuntuu olevan kuin muisto vain.
Se on kyllä jännä nähdä, että mikä on tällä hetkellä voimassa oleva strategia. Eli kerätäänkö vielä tulevaisuuden assetteja vai pyritäänkö nykyistä ryhmää vahvistamaan täsmähankinnoilla (Collins?) heikkoihin kohtiin. Varmaan lähiviikot saattavat vaikuttaa isostikin siihen, että kuinka paljon tätä nykyryhmää pidetään kasassa.

... juuri nythän Jazz ei vaikuta ryhmältä, jota täsmäpaloja lisäämällä olisi mahdollista ratkaisevasti vahvistaa. Tulevat muuvit jännittävät kovasti, paitsi joukkueen tulevaisuuden, niin myös meidän Laurin tulevan peliympäristön kannalta. Ketä Jazziin jää? Noin niinku esimerkiksi syöttämään Laurille palloa?
 
Viestejä
2 442
12 menetystä ekaan puoliaikaan. Clarksonia ei kiinnosta yhtään. Mikään. En muista montaa tällaista Jatsilta, että ei vaan nappaa n. puolta joukkuetta - vaikka kuinka olisi b2b.
 
Viestejä
593
Onhan Clarkson, Conley, Ulynyk ja mikä ettei Gay:kin ovat tankanneet jo muutaman viikon putkeen. Luultavasti GM on luvannut kaupata heidät kunhan vaan häviävät seuraavat 2 viikkoa. Tai sitten GM on sanonut ettei aio kaupata, joten sabotoivat peliä vain pakottaakseen joukkueen kauppaamaan heidät. Eivät halua Utah:ssa olla, joka on sinänsä ymmärrettävää. Ovat vanhoja ja jos haluavat voittaa mestaruuden niin jokainen minuutti minkä viettävät Utah:sa vievät heitä kauemmaksi tuosta tavoitteesta. Nyt Utah on lännen neljänneksi huonoin joukkue ja viikon parin jälkeen OKC:kin on ohitse, joten loistavaa tankkaus työtä on valmennus tehnyt. Seuran johto teki sen selkeän virheen, että antoivat valmennukselle ja pelaajille vapaat kädet kauden alussa, joten voittivat liikaa pelejä, joten Spurs ja Houston tulevat pysymään takana, kuten myös Charlotte ja Detroitkin. Muut joukkueet kyllä ajavat Utah:sta ohi ennen kauden loppua.

Niille, jotka eivät seuraa NBA:ta tämä myös tarkoittaa sitä ettei Lauria nähdä allstar -pelissä. Jos pelaat häviävässä joukkueessa niin sinun pitää olla joko superstara (LeBron ja AD) tai olla top 5 NBA:n pistepörssissä (SGA). Sanoisin, että tällä hetkellä Laurin edellä on sellaiset 14-15 pelaajaa, jotka vain pelaavat paremmissa joukkueissa. Eivät välttämättä pistä samoja lukuja kuin Lauri, mutta voittavat. Ja taasen ei negatiivinen kommentti. NBA:ssa vain arvostetaan voittamista erittäin paljon.
 
Viestejä
2 442
Niille, jotka eivät seuraa NBA:ta tämä myös tarkoittaa sitä ettei Lauria nähdä allstar -pelissä. Jos pelaat häviävässä joukkueessa niin sinun pitää olla joko superstara (LeBron ja AD) tai olla top 5 NBA:n pistepörssissä (SGA). Sanoisin, että tällä hetkellä Laurin edellä on sellaiset 14-15 pelaajaa, jotka vain pelaavat paremmissa joukkueissa. Eivät välttämättä pistä samoja lukuja kuin Lauri, mutta voittavat. Ja taasen ei negatiivinen kommentti. NBA:ssa vain arvostetaan voittamista erittäin paljon.
Ei se nyt ihan näin mene. Ei tämä häviäminen saumoja tietysti paranna, mutta ei ole mitään "sääntöä", että 50% huonommalla puolella olevasta joukkueesta ei All-Star-otteluun mennä. Ihan parina viime vuonna on tappiollisista joukkueista ollut Murray, Beal, Vucevic, Zion jne. (ja parin vuoden takainen Zion ei ollut superstara). Yksikään noista nimetyistä ei todellakaan ollut mikään top5 tilastoissa, vaan menivät sisään joko samankaltaisilla tai Laurin nykylukuja heikommilla tilastoilla. Kun viimeisiä paikkoja täytetään, auttaa tietysti, jos juuri sitä edeltävinä viikkoina on ollut liekeissä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 515
En myöskään usko että AS kokonaan on häviöiden takia förbi. Veikkaan että siellä nähdään SHA (ainakin pitäisi) joka on vieläkin huonommassa tiimissä.
----
Taas oli niin käsittämätöntä sähläystä ettei mitään tolkkua. Menetykset 20 vs 10 ja oreb 8 vs 13, niin siitä syntyy jo melkoinen määrä hallintoja ja skorausyrityksiä enemmän. Vielä kun kolmoset aivan hukassa niin minkä teet.

Jordan Clarkson doing Pellehermanni things. Taas otti otteluasentoa ja mikä on ottaessa kun turvamiehet on välissä. Clarksonin ruikulikäsilä olisi heikko myllyttää Banen tai Jacksonin kanssa. Älytön huitaisu Banen naamaan. Mutta tuomarilinjan vaihtelut ovat outoja. Joissain peleissä puolustaminen tuntuu olevan kielletty kun kaikesta vihelletään, ja tänään sai runnoa mielin määrin. Esim Lauri oli kyllä aika mankelissa välillä, eikä pilli soinut. 3. erän avaajat pelasivat erinomaisen 7-minuuttisen (+10) ja sen jälkeen istuivat (pl ulosajettu Clarkson , Conley) penkillä 7.5 min aina lähes erän puoleen väliin. Voi olla että hattuun pitää vaihtaa foliot, mutta kyllä tämä tilanteessa tankilta haiskahtaa, kun vastustajaan olisi pitänyt päästä iskuetäisyydelle. Kyllä nyt on katsominen aika raskasta.

Tuys Jones näytti että Grizzliesillä on erinomainen pelintekijä Morantin backuppina. Ei skoraa tietenkään samaan malliin mutta hyvä äly ja pallovarmuus. 4 vuotta peräkkäin voittanut ast/to -tilaston. Kelpaisi kyllä vaihdossa ja olisi heti upgrade Jazzin point-osastolle. Cavsin kanssa nämä ovat liigan parhaat puolustusjoukkueet joten paljoa ei ole odotettavissa seuraavastakaan pelistä. Nyt jännitetään pääosin Laurin tekemisiä. vaikka helpompi otteluohjelman pätkä on tulossa., ei kuitenkaan heti.

Hei GM:t, Aingen puheluihin kannattaa nyt vastata, kokenutta tavaraa tarjolla.
 
Viestejä
2 442
Olynykilla meni sama nilkka kuin aiemmin. Vielä kun nyt pelasi ylivoimaisesti parasta peliään siitä paluunsa jälkeen, niin harmi homma. Varmasti menee helposti vähintään muutama viikko. Clarkson varmaan ottaa yhden pelin bännin tuosta sekoilustaan.

Ochain kupla hieman puhkesi, kun oli kentällä täysin näkymätön ja tilastoissakin vain nollaa.

Taas oli niin käsittämätöntä sähläystä ettei mitään tolkkua. Menetykset 20 vs 10 ja oreb 8 vs 13, niin siitä syntyy jo melkoinen määrä hallintoja ja skorausyrityksiä enemmän. Vielä kun kolmoset aivan hukassa niin minkä teet.
Hankalaa voittaa, kun vastustajalla on 100+ heittoa ja vielä 20+ vaparia päälle. Niitä menetyksiä tuli vielä ryppäinä, jolloin peli lähti käsistä pitkiksi jaksoiksi.

Itse en kyllä sanoisi, että tässä mitään tankkausta oli. Yksi liigan paremmista joukkueista (vaikkakin ilman Morantia), vieraissa, b2b. Jatsi oli jo 16p tappiolla, mutta kiri liki rinnalle ja pysytteli etäisyydellä ihan loppuun asti. Ne tankkaavat joukkueet häviävät nämä helposti 20+ ja itse asiassa suuri osa liigasta tuollaisessa pelissä ei koskaan enää tule 10p lähemmäs.

Jatsilla ollut myös NBA:n vaikein otteluohjelma: eniten pelejä, eniten vieraspelejä, eniten b2b-otteluita. Nyt taas seuraava jakso on 11/13 kotona, eikä listalla ole yhtään b2b-peliä. Jos siinä häviäminen jatkuu, sitten ei tietysti sen taakse pysty menemään.

Kessler jo hetken näytti olevan matkalla triplatuplaan. Ihan pysäyttämätön rookie pakissa silloin kun pääsee vain koria vahtimaan. Sitten taas jos pitäisi ikinä kaaren takana olevaa ukkoa puolustaa, siitä ei mitään tule. Vastaavasti hyökkäyspäässä kaikki korit tulevat max. metrin etäisyydeltä. Täysin käyttökelpoinen sentteri tietysti nytkin, mutta aika paljon peliä pitäisi vielä monipuolistaa.
 
Viestejä
426
Jazz on yhdessä suhteessa ihme jengi

Memphisiä vastaan:
Tarkoin vartioitu viimeaikaista tehottomampi Markkanen, yhteensä 20 menetystä, monet sitä pahinta myrkkyä, huolimattomia syöttöjä mistä vastustajalle suora nopea hyökkäys, Olynykyä lukuunottamatta kaikilla aivan susipaska kolmosilta 6/26 (23%), samalla kun vastustaja pistää kolmoset sisään melkein 40%:lla, lay-uppeja missaava Conley, mojonsa ja moraalisen kompassinsa täysin hukannut, lopulta veneestä ulos heitetty Kapteeni Sparrow, samantien sammahtanut uusi tähti Agbaji, taas aika kummallisia peluutuksia, puolustuksessa kaikki tyypilliset perusnukahdukset, ja vastustaja juoksee monta nopeaa muutenkin kuin syötönkatkoista...

Kaiken tämän valossa tämän olisi pitänyt olla rökäletappio Jazzille, mutta taas ne nousivat lähes uskottavasti taistelemaan ottelun voitosta! Miten? Memphis on todella kova jengi, ilman Morantia ja Adamsiakin, niillä näyttää joka pelipaikalle riittävän enemmän kuin käyttökelpoisia pelaajia, jotka joko taidollisesti tai peli-ilmeeltään päihittävät Jazzin vastaavat pelipaikat... ja silti ottelusta ei tullut mikään läpihuutojuttu. Jazzin sinnikkyydessä on jotain hienoa.

Sääli, että ei vaan ihan riitä.

Kahdeksasta viimeisestä ottelusta jokainen olisi periaatteessa ollut voitettavissa, niistä voitettiin yksi. Houstonia vastaan. Tradeline on tasan kuukauden päästä. Jos Markkanen on lainannut jotain kirjoja tai jauhoja tai frisbee-kiekkoja pelikavereilleen, tai toiste päin, niin nyt kannattaisi alkaa jo palauttelemaan. Muuton keskellä kaikki kuitenkin vaan hukkuu ja unohtuu.
 
Viestejä
7 520
Onneksi Levert on yhtä huono kuin ennenkin ja voitti pelin Jazzille. Tälläkertaa JC:n tekenen onnistui juuri kun puolustajat hieman avitti. Silti voitosta huolimatta on hieman edelleen ihmeteltävä paria asiaa. Eikö Jatsilla ole oikein mitään päätyrajapeliä? Loppuhetkillä oli joku hyökkäyspään päätyraja ja jotain reilu 2 sekuntia aikaa ja molemmat JC ja Markkanen hakee palloa samaan kulmaan? Tuntui jotenkin hölmöltä tilanteelta. Edelleen puolustuksessa on jotain omituista, rotaatioissa puutteita tai sitten en vaan ymmärrä NBA-tapaa pelata difua, mutta kun olen aikaisemmin ajatellut, että se päätyraja-ajosta kulmakolkkiin syöttö on aika ennakoitavissa ja sinne pitäisi tippua pelaaja jos ajoon mennään heikolta puolelta apuihin.

Mut joo voi olla henkisesti tosi tärkeä voitto, nimenomaan cavseja vastaan. Toivottavasti tästä jatkuisi taas hyvällä itseluottamuksella ja jotta jatkossakin saataisi noita tiukkoja peleja tavalla tai toisella käännettyä/pidettyä hyppysissä.
 
Viestejä
6 481
Ei mennyt All-Star -ääneni turhaan Kesslerille :cool:

1673424421844.png
 
Viestejä
426
Re; Donovan opettaa vastustajan rookie-pelaajaa.

Tän takia mä tykkään koriksesta, ja olen vieläkin iloinen, että tajusin pentuna valita juuri koriksen kolmesta eri varteenotettavasta vaihtoehdosta. Musta aina makeeta kattoo, kun NBA:ssakin pelaajat vitsailee vastustajiensa kanssa ja vaihtaa vähän kuulumisia. Samaa ei paljon näe lätkän puolella, eikä edes fudiksessa. Hyvä Don! Respect.
 
Viestejä
2 442
Vaikutti olevan Jatsille iso peli. Siis seuralle, faneille, medialle jne. tietysti Mitchellin paluu oli iso homma, mutta joukkueellekin voitto oli jotain suurempaa kuin vain perus-runkosarjamatsi. Tietysti tuohon vaikutti se tapakin, millä se voitto sitten tuli.

Clarkson oli se liekinheittäjä. Ihan hienoa, että sai tuollaisen onnistumisen, kun vaikka pinnoja on viime peleissä väliin tullutkin, silti tuntunut vähän alakuloiselta - ja siihen päälle nämä hölmöilytkin. Seitsemän pinnan pallonhallinta ja ylipäänsä tuo tilanteen kääntäminen Jatsin johdoksi. Clarkson on NBA:n ykkönen rikotuksi joutumisessa kolmen pisteen heitoissa (Laurikin taisi olla sillä listalla top6:ssa).Jos on joku clutch-tilasto, missä nousee Koben rinnalle, on tosiaan liekitetty.

Hankalia rotaatioita Jatsilla läpi ottelun, kun pelaajia puuttui niin paljon ja vielä Vanderbiltillä näytti olevan kaikenlaista vaivaa läpi pelin. Beasley jälleen kerran kolkit 1/8. Fontecchiolta nollaminuutit ja Ochai liki sama, mutta sentään teki kaikkea muuta kentällä vaikkei skorannutkaan.

Markkaselta huono heittoilta, mutta Clarksonin rinnalla silti iso matsi. Alkuun hyökkäsi tosi rohkeasti suoraan Allenin rintaan, ja se toimikin, mutta sitten kun Allen sairaana poistui pian niin tuli Laurilta heikkoja heittoja paljon. Silti tähtipelaajan tapaan hankkiutui 14 kertaa vapariviivalle kuten useasti tässä viimeisen kuukauden aikana.

Ja ennen kaikkea levyissä petomainen suoritus. Olynyk veke, Kessler pelasi vain puoli tuntia, Vando hyvin vähän, joten puolustuslevyt jäivät ison osan ottelusta liki kokonaan Markkasen harteille. Ja ne raapi kaikki mitä pitikin. Lisäksi ei vain se, että otti ne, vaan tapa millä otti. Siinä oli sellaista carlosboozer-maista "GIMME DAT SHIT!" asennetta, kun seitsenjalkainen suomalainen lentää tilanteisiin. En useasti muista Markkaselta tuollaista nähneeni. Ja kun se tuli siinä paikassa, kun pinnoja tekemällä ei normaaliin tapaan pysty auttamaan joukkuetta ja toisaalta muiden isojen pelaajien poissaolon takia on pakko niin tehdä, tekee sen.
 
Viestejä
537
Ei tuomarointivirheitä lopussa. Cavs-fanit voivat lopettaa sen itkuvirsien laulamisen tuomareiden suuntaan (mikä ilmeisimmin kaatoi koko realcavsfans -sivuston).

 
Viestejä
426
... toisaalta, koska pelkkänä fanina ei pysty koskaan vaikuttamaan mihinkään; ei suosikki-pelaajien tekemisiin, eikä inhokki-pelaajien, ei joukkueiden kokoonpanoihin, ei niiden peluutuksiin... ei mihinkään... niin kyllähän yhden sivuston kaataminen itkuvirsillä! – on aika hemmetin kova tulos. Ja hyvä yritys olla edes vähän oikeammin olemassa.

Jazz vs Cavs sikseen, mutta tuomarointi sinällään ei ole NBAn parasta antia. Tämä koskee yhtä hyvin tuomarien yksittäisiä suorituksia, kuin myös liigan sääntökirjaa, ja siihen (ainakin sen tulkintoihin) joka kaudella tehtäviä pikku uudistuksia. Samalla kun suunta monissa muutoksissa on oikea, ja mallina on usein FIBA-koris ja sen jämäkkyys ja parempi johdonmukaisuus, niin lopputulos NBA-liigassa näyttää räikeästi – aina vaan – enemmän tuotekehittelyltä kuin siltä, että kirkastettaisiin yhden urheilulajin koko muodolle elintärkeitä perusperiaatteita.

Hyvät säännöt ovat sellaiset, jotka koskevat jokaista pelaajaa, joka kerta kun hän astuu kentälle, ottelun alusta loppuun. Laji saa koko muotonsa siitä. NBA:ssa kaikki on aina vähän relatiivista. Näyttävyyden ehdoilla. Donkki menee NBA:ssa tuomareille aina läpi, riippumatta siitä kuinka räikeä hyökkääjänvirhe siihen saattaa liittyä, kunhan donkki on riittävän näyttävä.

Kenellekään ei ole epäselvää, milloin FIBA-koriksessa joku syyllistyy askelrikkeeseen. NBA;ssa se on aivan täydellinen fiiliskysymys, edelleen, vaikka sääntöjä on tässä kohden tällä kaudella pyritty tiukentamaan. Eikä linja 'hyökkääjän vai puolustajan virhe'-vihellyksissä tai sallitun skriinin asettamista koskevissa vihellyksissä ole yhtään tätä selvempi. Kaikki riippuu siitä kuka pelaa, ketä vastaan pelaa, missä pelaa ja missä kohtaa ottelua ollaan. Kaikki tietävät tämän puolen NBA-koriksesta, eikä siihen liigan taholta ole mitenkään kovin voimakkaasti puututtu.

Täydellistä maaperää fanien loputtomille itkuvirsille. EIvätkä fanit – yleisesti ottaen – mitään mielipuolia ole, kun he valittavat tuomioista, jotka ovat sattuvat yhdessä yksittäisessä ottelussa menemään heidän omaa joukkuettaan vastaan.
 
Viestejä
2 442
Jatsilla kuusi menetystä ennen kuin eka erä päätöksessä, mutta silti 11 pinnan johto. Näytti Laurille jo nollaerältä, kunnes kiskaisi 12 pistettä 2,5 minuuttiin. Vaikuttaa helpolta tilastojen kaunistelulta ilta.
 
Viestejä
168
Peli Orlandoa vastaan oli kyllä aivan kaamean järkyttävää katseltavaa... Pompotipompotipom... Ei paljoa muuta jäänyt jälkipolville tuosta. Täytyy odotella Advanced statsit ja kosketusten määrä; eli tukeeko tilastot omaa tunnetta. Pallo näytti liimaantuvan vuorotellen jokaisen takahemmon käsiin.

Beasley on kyllä missannut kolkkeja erityisellä huolella, 20.12. jälkeen 3PT FG% = 27,6 % (8,8 heittoa per peli kuitenkin). Se on suunnilleen kolme pistettä per ottelu verrattuna miehen uran keskiarvoon. (uran keskiarvo 38,1% - 27,6% = 10,5%; 10,5% * 8,8 3PTFGA x 3 = 2,8 PTS) Sieltä olisi aika monta voittoa kairattu viime aikoina, jos jyvä olisi ollut kohdillaan. Mutta ajatelkaapa mikä Utahin recordi olisi, ellei Lauri olisi pistänyt palloa sukkaan HOF-tasolla... :D

Onneksi lännen korkeampi keskikasti on erittäin tasainen ja joukkueet sijoilla 6.-10. (Clip, War, Jazz, Timb, Suns) ovat käytännössä tasoissa. Harmillisesti kolme seuraavaa joukkuetta eivät tule kaukana perässä. Jos Jazz olisi ottanut edes kolme voittoa noista viimeaikaisista peleistä, niin olisi tällä hetkellä sijoilla 4.-5. Jos jos jos....
 
Viestejä
168
Tilastoja ennen / jälkeen joulun.

FGA / ennen jouluaFGA / joulun jälkeenFTA / ennen jouluaFTA / joulun jälkeenPisteet / ennen jouluaPisteet / joulun jälkeenMisc / ennen jouluaMisc / joulun jälkeen
Markkanen15,019,0 (+4,0)4,510,1 (+5,6)22,830,5 (+7,7)REB 8,1REB 10,3 (+2,2)
Sparrow16,815,8 (-1,0)3,45,6 (+2,2)20,122,7 (+2,6)AST 4,5AST 4,1 (-0,4)

Suluissa olevat verrattuna ennen joulua lukuihin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös