Koripallo.com

Utah Jazz - Voittamisen dilemma

Viestejä
537
Itsevarma ja ovela pelinrakentaja olisi kyllä poikaa, buustaisi Laurin sinne supersankarigategoriaan. Nykyiset takurit kyllä näkevät (ja seuraavat katseella) useimmat Laurin leikkaukset, mutta miestä vartioidaan koko ajan niin iholla, että syöttöikkunat jäävät liian lyhyiksi Jazzin epäröiville pelinrakentajille. Terävillä no-look -passeilla Laurille avautuisi helposti sen pari kolme hyvää skorauspaikkaa per peli lisää.
 
Viestejä
1 516
Oli taas kamalaa sähellystä. Laurilta suoraan sanottuna "heikkoa tekemistä" ja silti tuollainen pistesaldo kuitenkin. Se täytyy sanoa että vapareille pääsyssä on kehittynyt kyllä älyttömästi sekä tietysti myös aggressiivisuudessa josta tuo johtuu. Kun joukkuevirheet täynnä alkoi Laurin puskeminen korille. Sähellystä kuvaa 24(!) menetystä jossa johtavina JC (7) ja Lauri (5). Ei näin. Positiivista oli jälleen Kesslerin kova panos joka alkaa blokkien lisäksi monipuolistua. Cluch-vaparit sisään mm. Erityisen hyvä nähdä oli myös Agbajin peli. järkevää tekemistä, sai peliaikaa, myös lopussa ja joukkueen paras +- . Pakissa oli taas Jazzilta löysempää tekemistä. Toki Magicilla oli ajoittain erittäin hyvä heittopäivä.

Magic kertonee tarinan että vaikka kuinka draftaisi alkupäässä, aikaa se ottaa ennenkuin menestystä alkaa tulla. Voittaminen vaatii hyviä veteraaneja. Banchero (1), Suggs (5), Bamba (6),F. Wagner /8) . Muualta tulleita Fultz (1), WCJ (7). WCJ on kuitenkin ihan hyvän tason pelaaja vapauduttuaan Bullsin ikeestä. Fultz taitaa olla viime aikojen kovin bust ainakin kärkimiehistä, ellei sitten Simmonsia aleta pikkuhiljaa laskea samaan kastiin. Banchero näyttää kyllä erittäin hyvältä ja aika kärjessä pääsee varaamaan tänäkin vuonna.

Jälleen on tullut epäilys Jazzista että josko se sitten seisookin? EIhän tuo vaatisi kuin että tuossa olisi pari kunnollista pelintekijää. Se on kumma miten pakkikin toimii paremmin kovaa joukkuetta kuten Cavsia vastaan. Toivottavasti sama toistuu huomenna Phillyä vastaan. Kessler joutuu nyt todelliseen mankeliin Embiidin kanssa. 1. näiden välisessä häntä suojeltiin vielä, mutta nyt katsotaan aiheuttaako mitään hidastetta Embidille. Tiukka pakka on taulukossa noilla tienoilla ja muutamalla voitolla ollaan taas jo 8. sijalla. Trade deadline on 9. helmikuuta joten silloin nähdään mikä linja Aingella on.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
426
Itsevarma ja ovela pelinrakentaja olisi kyllä poikaa

Pelkkä koriinjohtavien syöttöjen ynnääminen ei koskaan kerro pallonliikkeestä kaikkea – mutta
Jazzin avausviisikko sai yhteensä kasaan 5 koriinjohtavaa syöttöä!

Uusi NBA:n ennätys? Ollaan varmaan ainakin lähellä.

Ja näistä syötöistä kaksi merkittiin Markkaselle. Toki syöttöjen kokonaismäärä olisi ollut isompi, jos esim. Markkasta ei olisi niin paljon rikottu. Mutta kyllä se Conleyn poissaolo heti näkyy pelissä aika karulla tavalla.

Jos leikitään sillä ajatukselle, että Jazzia sittenkin vahvistettaisiin vielä tällä kaudella, niin mistä ihmeen kummasta Jazziin löydettäisiin oikea pelinrakentaja Conleyn rinnalle/tilalle? Itse olisin valmis vaihdossa antamaan oikeastaan kenet tahansa muun kuin Markkasen ja Kesslerin (Sextonista en mielellään luopuisi, koska kyllä sen energiaa ja skorausvoimaa tarvitaan – jopa niiden tötöilyjen hinnalla). Mutta onko koko liigassa yhtäkään jengiä, jossa peliärakentavista helvetin kovista takamiehistä – jotka itsekin skoraa ja osaa vielä puolustaakin – on niin kovaa ylijäämää, että asiasta kannattaa edes haaveilla. En kyllä keksi.
 
Viestejä
998
Jos leikitään sillä ajatukselle, että Jazzia sittenkin vahvistettaisiin vielä tällä kaudella, niin mistä ihmeen kummasta Jazziin löydettäisiin oikea pelinrakentaja Conleyn rinnalle/tilalle?
Jos oikeasti päätetään satsata niin varausvuoroja OKC:lle ja SGA Utahiin. Nuori pelaaja sopisi rakkenuukseen Larin ja Kesslerin rinnalle
 
Viestejä
426
Jos oikeasti päätetään satsata niin varausvuoroja OKC:lle ja SGA Utahiin. Nuori pelaaja sopisi rakkenuukseen Larin ja Kesslerin rinnalle

... en panisi hanttiin, yhtään, mutta en usko että semmosta pakettia on olemassa, jolla OKC ikinä luopuu Shaista. Mutta Josh Giddey?...
 
Viestejä
2 442
Ei ollut kaunis voitto Jatsilta, mutta taas varmaan tärkeä sellainen. Olisi pitänyt/voinut voittaa 10+ ja varmistaa hyvissä ajoin, mutta jännäksi taas meni kuten Jatsilla tapana. THT/NAW/Gay minuutit eivät olleet voittavia. Eiköhän tuosta taas muutama heppu saanut mukavasti itseluottamusta tälle kotirupeamalle.

Menetyksiä aivan valtavasti, ja jopa erikoista, että noilla tusinalla päätöserän pallonhukkaamisella pelin voi voittaa. Palloa hukattiin ihan joka tavalla, ensisijaisesti siten että syötöt lähtivät ihan liian myöhään ja oltiin heikossa asemassa tai näytettiin mihin ollaan syöttämässä etukäteen.

Sen sijaan Sexton-Clarkson-Agbaji-Lauri-Kessler näyttivät hetkittäin todella lupaavilta. Siis ihan sellaisilta, että joku "oikea" NBA-joukkue voisi tuollaisen viisikon heittää kentälle vaikka avaukseen ja odottaa kilvoittelevansa kovimpienkin jengien kanssa. Toivottavasti Sexton pysyy ehjänä, Ochai saa jatkossakin minuutteja ja Olynyk ei tule viemään Kesslerin avauksen paikkaa.

Aika pitkä matka siihen nytkin jäi, mutta on se melkoista, että Kessler hieman pelottelee triplatuplalla. Vaatisi sen, että vastustaja ei yhtään muuta peliään, vaan jatkaa ajamistaan suden suuhun Kesslerin paintiin.Markkanen pelasi omasta mielestäni erinomaisen ottelun. Pakkipää oli jopa loistavaa läpi matsin, mihin sitten pelin voiton varmistanut blokki oli vain kirsikka kakun päälle. Ei se heitto toki uponnut, mutta Lauri itsekin sanoi, että strategia oli ajaa ukkoja päin, luoda se kontakti joka kerta ja päätyä viivalle. Ja kun sillä strategialla pääsee vetämään 17/21, ihan onnistumiselta se tuntuisi.

Will Hardy, on Markkanen’s FT spike: He’s doing a great job of understanding that he is a physical beast.
Eikä kyse ollut siitä, että tuomarit olisivat jotenkin aina pelastaneet tähtipelaaja-Markkasen. Itse asiassa omissa laskuissa oli vähintäänkin pari tilannetta, missä selvästi 4 heittoa lisää olisi pitänyt saada ja ehkä 1, korkeintaan 2, kyseenalaista. Osa oli Magicilta ihan laskelmoituja rikkeitä - ei anneta Markkasen skorata, ihan sama miten vaan.

Ja jälleen oltiin historiankirjoissa korkealla. Ennen Lauria on 28+ pinnaa tehnyt max. 4 onnistuneella korilla vain kaksi pelaajaa: Chauncey Billups kahdesti ja Sleepy Floyd kerran.

Ensimmäisen erän päätössekunnit olisivat olleet parasta Markkasta - jos pallo olisi sukasta mennyt läpi. Sillä olisi päässyt illan highlightien top3:een, nyt ehkä vain Shaqtiniin. Ensin omassa päässä gimmedatshit! henkinen levy, pää ylös ja katse heti kelloon, oma kuljetus rannikolta rannikolle, kun väylä korille suoraan on kiinni, mennään ali ja sitten aika vallattoman reverse-donkin yritys.


Suorituksia mitä NBA:ssa ei kovin moni ukko tee tai edes lähde kokeilemaan.
 
Viestejä
7 520
Mikä tossa Kesslerissä on vakuuttavaa on se, että noi plokit tulee todella usein ihan 1vs1 puolustuksista. Mies ei erityisemmin näytä väijyvän plokeja ja tulevan pimeästä apupuolustajaksi. Rehtiä kovaa puolustamista ja kädet valmiina kokoajan. Ei voi kuin tykätä.
 
Viestejä
1 516
Muistaakseni Van Vleetiä ei täällä hirveästi pidetty arvossa, mutta mies on erittäin tasainen, hoitaa oman osansa skorauksesta ja jakaa sopivasti palloa. Ollut rookie-vuottaan lukuunottamatta positiivinen joukkueelle ja puolustaa vähintään kohtuullisesti ja hyvä eforri aina. oronto siinä ja huulilla että räjäyttääkö homman kunnolla. Siitä Conleyn kanssa aikalailla päittäin ja joku pick Torontolle till. Murhe on tietty se että seuraavana vuonna player option.

Väsytän varmasti kaikkia, mutta ensi kesänä kannattaisi lähteä kalastamaan Tyus Jonesia Grizzliesistä. Nyt eivät luovu mutta jos eivät etene vähintään lännen finaaliin niin kukapa tietää....?? 14.5M/vuosi, toki vain seuraava vuosi sopimusta. Onko sittenkään ykköstakuri contenderiin? Ei ainakaan koskaan ole saanut koittaa.
 
Viestejä
2 442


Sexton ei pelaa vielä b2b, mutta Conley toki palaa. Gayn poissaolo vahvistaa joukkuetta.

Ja Laurilla lonkka ottanut hieman osumaa. Kannattaakohan b2b jälkimmäisenä iltana ylipäänsä riskeerata mitään. Tuollaista tilannetta en viime yön pelissä huomannut, missä tuo olisi tullut - mutta kyllähän siellä pariin otteeseen Lauri aika huolella kolattiin kumoon. Tosin enempi näytti kerran, että kyynärpää olisi kärsinyt, kun tultiin yllättäen selkään korin alla ja otti kädellä vastaan huonossa asennossa.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 691
Markkanen OUT
 
Viestejä
998
Taitaa olla markkasen 4 peli OUT tähän asti tällä kaudella. Toivottavast saisi pelattua sen vähintää 70 ottelua kauden.
 
Viestejä
1 516
Erinomainen peli Jazzilta, vaikka alkupuolella näytti, että Embiid tekee mitä tahtoo ja Philly menee menojaan. Clarkson ja NAW pelasivat koko 4. erän, ja suurimman osan siitä mentiin neljän takurin line-upilla, jossa THT ja Conley vielä. Ainoana pitkänä alkuun Vando ja suurimman osan Kessler. Erittäin hyvin toimi lähinnä siksi että tässä oli monta omaan yritykseen pystyvää hemmoa ja Kessler pakissa lukkona. Tämä line-up oli lopun 8min aikana + 5p . Clarkson oli kyllä aika kova. Pallo pysyi hyvin joukkueella, 10 menetystä, ja viimeisessä erässä vain 1.

Kessleritä tulee kyllä erittäin hyvä pelaaja. Otti Embiidiltä aseita pois eikä tämä edes yrittänyt korin alle 2. puoliskon aikana. Harden otti loppuvaiheessa ohjat ja pussitti kolmosia ja yhteensä 18p 4. erässä. Lopun lyhyen tilanteen puolustivat hyvin eikä Jazz saanut 1 pisteen takaajoasemassa edes kunnollista heittoa. Mutta Kesslerin läsnäolo korivahtina muuttaa vastustajan peliä ja hyökkäyspäässäkin alkaa pikkuhiljaa näkyä kehittymistä. Todellinen löytö Aingelta kaapata 22. vuorolla varattu testaamatoon raakile joka saattaa osoittautua täysin Gobertin korvaavaksi pelaajaksi. Ehkä löytää itsensä all-rookie-teamista, satavarmasti kakkostiimistä.

Hieno tankkihäviö: nuorempaa päätä kehittävää peliä ja hävittiin niukasti. Se että Jazz (- Lauri, -Olynyk,-Sexton) panee näin kovasti hanttiin yhdelle parhaista lähes täydessä miehityksessä (- Harris) niin kyllähän se jotain kertoo. Jos tähän Conleyn tilalle tulisi joku suht kova takuri (esim tasoa VanVleet), niin noilla THTn ja NAWn otteilla saattaa pelintekijäosasto olla ihan kilpailukykyinen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 466
Erinomainen peli Jazzilta, vaikka alkupuolella näytti, että Embiid tekee mitä tahtoo ja Philly menee menojaan. Clarkson ja NAW pelasivat koko 4. erän, ja suurimman osan siitä mentiin neljän takurin line-upilla, jossa THT ja Conley vielä. Ainoana pitkänä alkuun Vando ja suurimman osan Kessler. Erittäin hyvin toimi lähinnä siksi että tässä oli monta omaan yritykseen pystyvää hemmoa ja Kessler pakissa lukkona.

Joo. Erittäin hyvä peli Utahilta. Huonot hetket olivat oikeastaan vain 1. ja 3. erän alussa, kun yritettiin peluuttaa Kessleriä ja Vandoa samaan aikaan kentällä. Tuo ei vaan toimi, kun vastustajilla on liian helppoa sumputtaa korin alusta.

Kessleritä tulee kyllä erittäin hyvä pelaaja. Otti Embiidiltä aseita pois eikä tämä edes yrittänyt korin alle 2. puoliskon aikana.

Tuo on kyllä älytöntä, että kuinka paljon Kessler on kehittynyt vielä kauden aikanakin. Alkukaudesta Kesslerillä oli vielä selkeitä puutteita fyysisessä puolustustilanteissa esim. sulkemisessa ja myös puutteita pelin lukemisessa puolustuspäässä. Nyt viimeisten pelien aikana selkeitä puolustusvirheitä tai vääriä pelin lukuja on ollut enää todella vähän. Kesslerillä viimeiset neljä peliä 11 pts, 10,8 lev, 4 blk ja vain 2,3 virhettä per peli.

Toki nyt auttoi se, että Embiidillä oli aika laiska päivä. Heh! Teki se näköjään kuitenkin 30 pinnaa. :)

Jos tähän Conleyn tilalle tulisi joku suht kova takuri (esim tasoa VanVleet), niin noilla THTn ja NAWn otteilla saattaa pelintekijäosasto olla ihan kilpailukykyinen.

Tuossa on vaan se ongelma, että THT ja NAW pelaavat hyvin ehkä joka kymmenennen pelin. Ihan arvoitus, että mitä noilta kavereilta aina saadaan.. Nythän se ongelma on selkeästi, että Conley on ainoa joka koko uransa on pelannut pointtia. Sexton, THT, NAW ja Clarkson ovat kaikki pelanneet enimmäkseen skoraavassa roolissa. Jos tulevaisuudessa halutaan menestyä niin rosterista pitäisi löytyä kolme selkeää pointtia.. Orlando pelissä ajoittain oli hirveitä ongelmia pelinrakentelun kanssa.

Mutta pakko on taas kehua, että kuinka viihdyttäviä nämä Utahin pelit ovat joka kerta! Ja lisäksi joukkue taistelee täysillä illasta toiseen. Ihan älytöntä, että täällä on ollut ajoittain jotain puheita tankkamisesta Utahin pelaamisessa. :oops: Huonompia vastustajia vastaan sitä toki toivoisi, että Utah saisi jonkun pelin hoidettua jo hyvissä ajoin kotiin. Mutta toisaalta tällainen penkkiurheilija kiittää laatuviihteestä. Mahtaa penkillä istuvia Bolmaroa ja Azubuikea harmittaa, kun ei koskaan tule garbage -timea. :D
 
Viestejä
2 466
Kessler on nyt liigan paras blokkaaja per 36min.

1673788003907.png


Ja levyreissä 12.

1673788069637.png
 
Viestejä
426
Aaargh. Olisin kyllä todella mielelläni suonut urheasti taistelleelle Jazzille tämän voiton! Oma arpaonni on aina ollut niin huono, että henkilökohtaisista syistä pidän tankkaamista puhtaasti mielipuolen hommana. Jos Harden ei olisi neljännessä erässä saanut sitä nostalgia-kohtausta ja pitkään ypöyksin vastannut Jazzin hienoon rynnistykseen, niin Jazz olisi ehkä onnistunut painanamaan Phillyn köysiin.

Perääantamattomuus on yksi Jazzin hienoimmista piirteistä. Joka ihan ihan liian harvoin tulee palkituksi. Kukaan ei Jazzissa pelannut huonosti. Kessler oli tietysti rookie-sentteriksi ihan mielettömän kova – taas. Koska Jazzilta puuttui tässä pelissä niin monta avainpelaajaa, Clarksonilta vaadittiin täyttä Kapteeni Sparrow-suoritusta. Ja hyvin hän suorittikin. Clarkson raatoi koreja, ja keskittyi niihin 'upporikasta tai superälytöntä'-ratkaisuihin, joita kukaan ei voi etukäteen suunnitella eikä pokkanaamalla mitenkään perustella. Hyvä ilta laivan kannella.

Samalla Clarksonin tarjoama esikuva Utahin nuoremmille takamiehille totta kai myös vähän huolettaa. Se, että Utahilla on monta, omiin todella vaikeisiin henkilökohtaisiin ratkaisuihin valmista takakentän pelaajaa, on parhaimmillaan voimavara, kuten se oli tässä pelissä, mutta pidemmän päälle 'hallitsemattomuus+yksin sumppuun paahtaminen' ei ole mikään menestysresepti. Ja Sexton ei edes pelannut tässä pelissä.
 
Viestejä
1 516
Tässä on Laurissa ja Kesslerissä oivat peruspalaset, joiden ympärille rakentaa, vähän pidemmänkin aikataulun rebuildiin. Jossain oli (huhun tyylinen tai joku artikkeli, en muista missä) että nämä ovat koskemattomia ja varmaan näin onkin.

Harvoin THT ja NAW ovat saaneet tällaista roolia että paha sanoa onko ailahtelevaisuus ehkä siitä syystä että kumpikin ovat esim. joutuneet koirankoppiin ilman mitään kardinaalisähläyksiä. Jos tällä tasolla pystyisivät pelaamaan niin käyttöä on. Agbaji näyttää myös ihan hyvältä, vaikka ei nyt skoraakaan vielä juuri mitään. Peliälyä näyttää kuitenkin olevan ja puolustuspäässä hyvä efortti. Näiden "nuorten" pitää saada kunnon minuutteja jotta selviää ennen kesää mihin heistä on. Ihan turha peluutta esim Gayta, joka ei tähän rebuildiin ehdi, ja Conleytäkin on hyvä välillä lepuuttaa. Jossain oli myös huhu että Clarkson haluaisi jäädä ja joku 18-20M/v riittäisi tähän. Sillä rahalla olisi ihan hyvä ja kaupattavissa oleva soppari.
 
Viestejä
2 466
Jossain oli myös huhu että Clarkson haluaisi jäädä ja joku 18-20M/v riittäisi tähän. Sillä rahalla olisi ihan hyvä ja kaupattavissa oleva soppari.

Ilmeisesti vaan CBA:n säännöillä ei voi maksaa noin isoa extensionia. Se taisi olla 20% maksimissaan nykypalkan päälle eli Clarksonilla 16-17milj.

Jordan Clarkson is not considered a trade candidate at this time, as Utah would like to keep the veteran scorer beyond this season, sources said. The Jazz, though, are prohibited by CBA rules from offering Clarkson a contract extension in his desired range of $20 million of average annual value, and Clarkson appears set to reach unrestricted free agency.

Muita huhuja.. Todennäköisimmät lähtijät taitaa olla Beasley tai Vando, kun eniten pyörineet huhuissa. Nuo ovatkin varmasti ne kaksi, jotka eniten kiinnostavat muita joukkueita.

After Utah’s early-season success, league personnel are expecting the Jazz to introduce another seller into the trade deadline. Utah has received plenty of incoming calls on both Malik Beasley and Jarred Vanderbilt, sources told Yahoo Sports, with the Jazz’s perceived valuation of a first-round pick for each player.
The Jazz and Hawks have discussed a deal surrounding John Collins for Beasley and Vanderbilt, sources said, though Utah has lobbied Atlanta for a first-round pick in addition to Collins to complete that framework.
 
Viestejä
426
Vandon ja Beasleyn nimet (the trade-buddies) on kiva aina nähdä treidi-huhuissa. Minusta molempien paras käyttö Utahin kannalta olisi nimenomaan olla... osa pelaajakauppaa. Nyt kun toinen yleisesti vielä tunnetaan kovana puolustajana ja toinen käyttökelpoisena kolmoslinkona. Lihoiksi ja sassiin!

Esimerkiksi Philly-matsissa ainoa pelaaja, joka ei noussut paikkaamaan joukkueen isoja poissaoloja, oli minusta Beasley, joka pelasi ihan erityisen huonosti neljännen erän alkupuolella. Molemmissa päissä kenttää. Hardy oli onneksi valppaana, ja otti miehen penkille ottelun loppuajaksi. Silloin kun Beasleyn heitto ei ole tikissä, mieheltä ei juurikaan löydy muita keinoja auttaa joukkuettaan. Ja Beasley jatkaa heittämistä, kun muutakaan annettavaa ei ole.

Kesslerin paljon oletettua suurempi käyttökelpoisuus heti ensimmäisellä kaudellaan on myös tehnyt Vandon mukana roikuttamisen tarpeettomaksi. Erityisesti jos Olynykia ei olla treidaamassa mihinkään. Ja kun Laurikin on viime aikoina todella innostunut levypallojen repimisestä.

Jos Kesslerillä saataisiin työkalu-pakkiin sujautettua vielä perusvarma midari liian lähellä koria jääneen puolustajan yli (tämä heittohan Kesslerillä on nyt ymmärrettävästi koko ajan apposen auki) niin Laurista ja Kessleristä alkaisi muodostua aikamoinen painajainen puolustukselle, kun korin alla ei voi jäädä kukaan sumputtamaan. Kesslerin heitto ainakin näyttää siltä, että ei sen isompi käyttöönotto mitään täydellistä jälleenrakennusta vaatisi.
 
Viestejä
3 533
Lauri on vime aikoina päässyt vapariviivalle todella hyvin. Laurin omalla tekemisellä on tuohon suuri ansio mutta myös Hardyn peluuttaminen suosii tuota. Alkukaudesta Lauri pelas melko tiiviiisti 8-8, 8-8 mins ollen aina vaihtopenkillä 1. ja 3. jakson loput, eli silloin kun joukkuevirheet on täynnä.
Jo jonkin aikaa Lauri pelasi paljon 6-6-6, 6-6-6 ollen aina kentällä kun joukkuevirheet punaisella ja itse asiassa hankkiutuu viivalle noissa tilanteissa tosi hyvin.
Loukkaantimusiten aikana Lauri on voinut pelata 1 jakson kokonaan ja taas toisen lopun.
Joka tapauksessa on nyt kentällä aina kun vastustajan joukkuevirheet on täynnä ja hyödyntää tilannetta hyvin.
 
Viestejä
537
Lauri on vime aikoina päässyt vapariviivalle todella hyvin. Laurin omalla tekemisellä on tuohon suuri ansio mutta myös Hardyn peluuttaminen suosii tuota. Alkukaudesta Lauri pelas melko tiiviiisti 8-8, 8-8 mins ollen aina vaihtopenkillä 1. ja 3. jakson loput, eli silloin kun joukkuevirheet on täynnä.
Jo jonkin aikaa Lauri pelasi paljon 6-6-6, 6-6-6 ollen aina kentällä kun joukkuevirheet punaisella ja itse asiassa hankkiutuu viivalle noissa tilanteissa tosi hyvin.
Loukkaantimusiten aikana Lauri on voinut pelata 1 jakson kokonaan ja taas toisen lopun.
Joka tapauksessa on nyt kentällä aina kun vastustajan joukkuevirheet on täynnä ja hyödyntää tilannetta hyvin.
Erinomainen huomio. Lauri on joukkueen ainoa pelaaja jolle löytyy (ja joka on kykeneväinen hyödyntämään) miss-matcheja lähes aina kentällä ollessaan. Kun joukkuevirheet ovat täynnä, niin erinomaisena vapariheittäjänä Laurin tehokas puolustaminen on äärimmäisen hankalaa.

Joissain peleissä Hardy on peluuttanut Lauria ekan erän myös niin, että vaihtoon jossain 6-7min kohdalla, ja takas n. 10min kohdalla. Laurin kannattaisi kyllä pelata mahdollisimman paljon niistä minuuteista kun Jazz on bonuksella.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös